Dodaj do ulubionych

Zdrowie i uroda na facebook

22.10.10, 11:55
Facebook - jestem pod wielkim wrażeniem tego portalu i spędzam tam (za) dużo czasu. Ostatnio znalazłam coś takiego www.facebook.com/pages/Gabinety-Kosmetyczne/159208744098303 to adres profilu który prowadzi
jakaś kosmetyczka i podaje codzinnie ciekawe informacje. Jak
kogoś interesuje to polecam. No i zapraszam do znajomych wszystkich Facebook Fanów

Obserwuj wątek
    • krakowskim_targiem Re: Zdrowie i uroda na facebook 30.11.10, 12:45
      to jest fajne, że fejsbuk to nie tylko ludzie, ale i ciekawe podstrony. większość firm już ma swoje profile, ja zaglądam na e-karmę, tam mam kontakt z innymi miłośnikami czworonogów, a i przy okazji zapoznaję się z różnymi ciekawostkami.
      • Gość: barbara Re: Zdrowie i uroda na facebook IP: *.home.aster.pl 02.03.11, 16:09
        Teraz w sumie gdzie nie spojrzec kazdy gabinet,kosmetyczka jest na FB,ale to bardzo dobre rozwiązanie,bo kazdy teraz wychodzi naprzeciw swoim klientom.
      • mrukmrukmruk Re: Zdrowie i uroda na facebook 04.03.11, 12:16
        W podobnym klimacie jest likepage Primavera conference & SPA - ciekawy porady jak utrzymać formę i urodę i różne ciekawostki. Od czasu do czasu tam zaglądam, całkiem spoko jest prowadzony
    • Gość: boleo1 Re: Zdrowie i uroda na facebook IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.11, 13:15
      Wszystkie konkursy to oszustwo. i tak wygrywają ludzie po znajomościach. Szkoda czasu na tego typu zabawy ;)

-
      czarter jachtów | forum biomist | apartamenty wrocław | sklep z zabawkami | połączenia samolotowe | porównywarka ubezpieczeń

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka