IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 09:05
Witam,
to już ostatni moment aby zaplanować wyjazd na ferie, tych którzy jeszcze tego nie zrobili chciałbym zaprosić do Karpacza. Karpacz noclegi - duży wybór ofert.
A tych, którzy już zastanawiają się nad wakacjami zapraszam do Pucka.
Puck noclegi - pensjonaty, agroturystyka, domki.
Obserwuj wątek
    • Gość: 2borsuki Re: Ferie IP: *.izacom.pl 22.01.11, 21:55
      film SKYLINE widzieliście???????

Dobry film. Robiony bez Hollywoodu. Pierwotny instynkt przetrwania trudno uruchomić bo patrząc w światło widzą niewyobrażalne piękno, piękno które przyciąga do śmierci. szkoda że nie pokazują nam tego piękna, ale może to sprawia taką granicę - nie możemy poczuć tego co oni, nie jesteśmy w ich świecie, a jednak patrzymy na to w napięciu. Chciałabym żeby kiedyś powstał taki film w naszych polskich warunkach. W naszych domach. Póki co polecam
      • Gość: gonia Re: Ferie IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.11, 02:33
        O co chodzi w tej końcówce? Będzie 2 część? Mam nadzieje że tak bo film fajny
    • kosunia233 Re: Ferie 24.01.11, 12:27
      a ja mam polecam Świeradow maja fajne pensjonaty, hotele. sprawdzone mam bialy kamien i Malinowy Dwor. W sumie nawet jak nie bylo sniegu to naprwde bylo co robic. Czasem warto wiecej zaplacic a naprawde super odpoczac. Przekonał mnie Malinowy Dwor w tym roku bo jest nowszy, lubie jedzic tam gdzie jeszcze nie ma duzo ludzi:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka