07.03.11, 19:22
z mezem bardzo aktywnie staramy sie spedzac czas w weekend a tym razem przyszło nam do głowy aby poszalec na jakis torze wyscigowym jednak nie wiem gdzie jest jakis tor gdzie bezpiecznie mozna poszac :-)) czy znacie jakies tory godne polecenia????
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: weekend IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.03.11, 15:10
      Świetny pomysł, ja ostatnio szalałam na torze na lotnisku wojskowym w Ułężu, rewelacja!!!
      • Gość: darek Re: Fajny pomysł na Prezent! IP: *.xdsl.centertel.pl 11.05.11, 11:33
        PREZENT
        Kulki Magnetyczne Newtona - Gadżet dla każdego szanującego się posiadacza biurka :)
      • s-orbona Re: weekend 12.05.11, 08:39
        Tak, ten tor jest bardzo dobry :)
        • Gość: Baśka Re: weekend.............. IP: *.xdsl.centertel.pl 17.05.11, 15:28
          Jak najlepiej spędzić czas wolny? Ale tak żeby go nie zmarnować, lecz dobrze wykorzystać i odpocząć?

----
          Zegar na wode - koniec z zegarkami na baterie!
    • mrdisaster Re: weekend 08.03.11, 16:42
      Jeśli chodzi o tor kartingowy to polecam w Baniosze. Droga w stronę Góry Kalwarii.
    • Gość: Ceramiq Re: weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 16:14
      Serdecznie zapraszamy do udziału w niezwykłym widowisku jakim jest wypał ceramiki w ogniu !

Zapraszamy wszystkich zapalonych ceramików profesjonalistów jak i amatorów, a także pracownie ceramiczne, które mają ochotę pokazać swoje osiągnięcia w eksperymentalnych wypałach ogniowych do zaprezentowania swoich prac na wspólnej wystawie plenerowej :))

Noc pełna niespodzianek ...

Na wydarzenie zapraszamy 14.05.2011r. na ul. Chełmską 21 bud. 30 (Mokotów Dolny - teren WFDiF) od godz. 18.00

Po więcej informacji zapraszamy na www.ceramiq.pl/blog/

Do zobaczenia!

Serdecznie zapraszamy :D
    • nabierzkolorow Re: weekend 16.05.11, 21:08
      Nie wiem skąd piszesz, ale w Sopocie jest jedyny, profesjoalnie przygotowany tor gokartowy. ie jest przeróbką parkingu, tylko od podstaw budowany specjalnie do tego celu. Można na nim faktycznie poszaleć, tym bardziej, ze maja karty o pojemności nawet 200 cm3. Dobrej zabawy ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka