Dodaj do ulubionych

a może na morze?

IP: *.play-internet.pl 29.03.11, 10:01
Znalazłem stronę z ofertą prywatnych rejsów na Morzu Północnym a nawet na Islandię.
Kiedyś myślałem, że to trzeba mieć jakieś doświadczenie i że to tylko dala posiadaczy jakiś uprawnień, ale rozmawiałem z organizatorem i potwierdził, że mogę płynąć nawet jeśli nigdy nie byłem na żaglówce.
Teraz bardzo poważnie się zastanawiam, bo zobaczyć Islandię to jest moje wielkie marzenie.
Dlatego pytam czy Wy odważylibyście się płynąć na taki rejs?

Strona o której mówiłem to www.rejs2011.pl
pozdrawiam, tomek.
Obserwuj wątek
    • Gość: MI_cha_Ł Re: a może na morze? IP: *.wup.lodz.pl 29.03.11, 10:30
      Super sprawa, zainteresowało mnie to bardzo :)
      Zbadałem sprawę dokładniej bo myślę o takim rejsie od 2 lat i musze przyznac ze faktycznie "Gościu" ma dobre ceny.
    • Gość: boleo1 Re: a może na morze? IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.11, 18:09
      Tak, ja bym popłynął.

--
      czarter jachtów | katalog spa | centrum rozrywkowe dla dzieci | wakacje nad morzem | forum pokerowe | sklep internetowy | drobne panele podłogowe | Najpiękniejsze miejsca | zdrowie, uroda, aromaterapia | prezentacja maturalna | Producent ekranów LED | outsourcing it | PRACA.ZARABIANIE PRZEZ INTERNET | części samochodowe | kajaki atrakcje mazury | części samochodowe | bielizna erotyczna | allplayer | kręgosłup | Butik YourLuxury - luksowy butik | producent medali | skup monet warszawa | dietetyk Gdynia | zespół na wesele warszawa | dźwirzyno | filmy online | sklep internetowy z butami | fotografia ślubna warszawa | pizzeria szczecin | części samochodowe szczecin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka