Dodaj do ulubionych

trupy wędrowne

06.05.04, 10:21
tygodnikforum.onet.pl/1161555,0,6783,926,artykul.html
Obserwuj wątek
    • mmpm Re: trupy wędrowne 06.05.04, 11:32
      Tytuł wątku tak mi jakoś z zombie się skojarzył...
      • czarnajagoda Re: trupy wędrowne 06.05.04, 11:52
        żeby to o zombiach było, to bym to pewnie umieściła na innym forum... ale mimo
        dość żartobliwego tytułu, to - imo - bardzo przygnębiający artykuł...
      • vaud Re: trupy wędrowne 06.05.04, 19:35
        mmpm napisał:

> Tytuł wątku tak mi jakoś z zombie się skojarzył...

----------> a ja myslalam, ze bedzie o teatrze. Zamiast tego jest o cyrku, albo
        Smutnyn Miasteczku.
    • czarnajagoda następna nieoptymistyczna linka 07.05.04, 16:58
      kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1162430&KAT=242
      chyba będę tu wklejać wszystko, co mnie przygnębia...
      • vaud Re: następna nieoptymistyczna linka 07.05.04, 20:56
        Jagu, Ty tu postulujesz o funkcje Dosmucacza?
        • millefiori Re: następna nieoptymistyczna linka 07.05.04, 21:01

Albo starszej Dolowej?
          • brezly Re: następna nieoptymistyczna linka 07.05.04, 21:03
            Aha, ale na to wklejanie moze miejsca nie starczyc :-9
            • millefiori Re: następna nieoptymistyczna linka 07.05.04, 21:04

watek zakopane moze by tak...
              • millefiori Re: następna nieoptymistyczna linka 07.05.04, 21:08

A moze mamy zadzialac jak model oczyszczalni: jedna strona zasysa sie pesymizm,
                a druga tryska optymizmem?
                • vaud Re: następna nieoptymistyczna linka 07.05.04, 21:35
                  Ach, smutki sa mniejsze, kiedy sie je podzieli z innymi. No to dziel sie, Jaga,
                  ale czasem tez jakos filuternie, bo juzem zasmarkana, a jak jeszcze zaczne
                  szlochac, to siem juz calkiem odwodniem.
                  • czarnajagoda Re: następna nieoptymistyczna linka 10.05.04, 08:41
                    aha, to teraz rzuce wieść niemalże tragiczną ;((

kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1162445&KAT=243
                    • millefiori Re: następna nieoptymistyczna linka 10.05.04, 13:01

Och, Jagodko, tylko sie egoistycznie ciesze, ze nie mam zadnych cudzych bogow
                      nad soba...
                      • millefiori real z happy endem 10.05.04, 13:06
                        Anusia wypadajac z bramy swym Trabantem strzasnela sie ze zjezdzajacym z gory
                        vanem. Na cale szczescie kierowczyni vana odbila w prawo, kasujac Trabantowi
                        naroznik tylnego zderzaka, a nie kabine. Obu paniom nic, van lekko zadrasniety
                        na przednim zderzaku, Anusie ukoilysmy wespol.
                        • brezly Re: real z happy endem 10.05.04, 13:11
                          Problem zacznie byc jak Anusia kiedys kiedys rozleje olej. To sie nigdy dobrze
                          nie konczy, ze sie usmiechne diabolicznie >:-)
                          • millefiori Re: real z happy endem 10.05.04, 13:32

Anusia? Onieneinie....Przeurocza starsza pani, 79 wiosen liczaca.
                            Kiedys podejrzewalismy ja o stare koronki, jak nam ogrodnicy zaczeli sie
                            zmieniac co kilka tygodni...
                            • millefiori Material wspomagajacy dla tych, co na diecie 10.05.04, 13:59

technologa.wizytowka.pl/
                              Za skutki uboczne lektury nie odpowiadam.
                              • czarnajagoda Re: Material wspomagajacy dla tych, co na diecie 10.05.04, 14:19
                                fuj!!! ale jakoś i tak nie wiem, czy mi się uda przerzucić na odżywianie się
                                energią z kosmosu (słyszałam że niektórzy tak żyją)
                                • brezly Re: Material wspomagajacy dla tych, co na diecie 10.05.04, 14:33
                                  Fiori, tu juz raz bylo o tych wizytowkach. nie o tym ale o jakiejs pracy o
                                  ciastkach. Na tym forum, hyhy.
                                  Jagutka: uwazaj z ta energia z kosmosou, bo sa w pl. ludzie, spod znaku
                                  Antrovis (byli w kazdym razie) ktorzy wierzyli w cos co bylo stopem wiray w UFO
                                  z antysemityzmem. Znaczy: Ziemi zabiera zywotna energie antyplaneta Hebra. I
                                  wkrrotce eyssie na dobre, uratuje sie tylko 144 tys. ludzi z tego cos polowe
                                  Polakow. UFO ich zabierze z Lysej Gory, czy gdzies tam w kieleckiem.
                                  • millefiori Re: Material wspomagajacy dla tych, co na diecie 10.05.04, 14:43

Loj, top mi sie omsklo. Na grzybach jestem od tygodnia, i to mi gugle wypluly w
                                    ramach kropidlaka.
                                    • brezly Re: Material wspomagajacy dla tych, co na diecie 10.05.04, 14:49
                                      Nie, nic sie omsklo, raczej ciekawa koincydencja :-))
                                  • czarnajagoda Re: Material wspomagajacy dla tych, co na diecie 10.05.04, 14:48
                                    brezly napisał:

> Znaczy: Ziemi zabiera zywotna energie antyplaneta Hebra. I
                                    > wkrrotce eyssie na dobre, uratuje sie tylko 144 tys. ludzi z tego cos polowe
                                    > Polakow. UFO ich zabierze z Lysej Gory, czy gdzies tam w kieleckiem.

dobrze, ze mi powiedziałeś... jak będziesz znał bliższe szczegóły daj znać,
                                    cobym wiedziała kiedy mietłę mam wyrychtować, żeby zdążyć na tą Łysą dolecieć...
                                • millefiori Re: Material wspomagajacy dla tych, co na diecie 10.05.04, 14:49

Jagoda, moze lepiej zaczekaj z tym kosmosem na czystsze czasy, bo teraz jeszcze
                                  Ci sie jakas kulka z pylu kosmicznego w zoladku uformuje i nieszczescie gotowe.
                                  • millefiori jeszcze jeden link 10.05.04, 14:57

www.slowopolskie.pl/
                                    • czarnajagoda Re: jeszcze jeden link 10.05.04, 15:13
                                      to raczej na trupa z szafy wygląda niż na wędrownego...
                                      • brezly Re: jeszcze jeden link 10.05.04, 16:05
                                        A co to trup z szafy nie moze wedrowac? Jak sie go bedzie chcialo zamiesc pod
                                        dywan, to na pewno ruszy.

---
                                        Chyba przez 45 minut ktos sie uwzial na Dziewiarstwo na serwerze GW :-(
                                        • czarnajagoda Re: jeszcze jeden link 10.05.04, 16:10
                                          no, w sumie ten wywędrował z szafy na światło dizenne (a może go siłą
                                          wywleczono???)
                          • vaud Re: real z happy endem 17.05.04, 16:35
                            brezly napisał:

> Problem zacznie byc jak Anusia kiedys kiedys rozleje olej. To sie nigdy dobrze
                            > nie konczy, ze sie usmiechne diabolicznie >:-)

----------> he he
    • czarnajagoda Re: trupy wędrowne 11.05.04, 09:19
      kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1162710&KAT=239
      to tak coby tak bardzo przygnębiająco nie było...
    • czarnajagoda Re: trupy wędrowne 12.05.04, 10:12
      miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2066687.html
      też urocze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka