immanuela 15.11.11, 12:18 czy czytać wątek Ola "Tak naprawdę to ja cie Modliszko", czy nie? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: mam straszny dylemat 15.11.11, 12:32 ja nie czytam wątków osobistych...więc nie mogę ci powiedzieć co on tej modliszce... chociaż korci... Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Modliszko! 15.11.11, 13:36 Ojej, to ja taka niewychowana, bo na Hali przeglądam wszystko...;-{. No bo to na Hali. Oficjalnie wszem, wobec i każdemu z osobna. A my tam z Olem w tem wątku schadzkę mielim na przychaciu. Szalej czarny i trąbę anioła skubalim na maść czarownic. A potem Olo dostał pięknych czarnych oczu i przysięgał, że się unosi. A potem uszczypnął mnie tam, gdzie się spodziewałam. A ja mu się odszczypnęłam. ;-}} Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Modliszko! 15.11.11, 13:42 ale to jest cenne, że się Pani do tego przyznaje :-)))) Bardzo ciekawa to wizja, Olo z czarnemi oczyma. I podszczypuje, Pani mówi? A to figlarz! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Modliszko! 15.11.11, 13:51 Podszczypuje. I to jak ! Jednak nie mogłam się całkowicie wyluzować, bom się o zęby bała nieco...;-} Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Modliszko! 15.11.11, 13:58 tak, tak, Olo ma chochliki w oczach, samam widziała ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Modliszko! 15.11.11, 14:28 Niby tak, ale jak mu w te chochliki spojrzeć, a on sobie pomyśli, że to dwururka i za myśliwego weźmie...? Wie Pani, co on chciał myśliwym robić - niekoniecznie na komorę, ale w nogi celować i zęby wybijać..te na przedzie. To bardzo ryzykowne jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Modliszko! 15.11.11, 14:37 ale w sumie ja sie ma dobrego dentystę... Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Modliszko! 15.11.11, 15:23 Uprasza się o kurture pracy! Nie rzucać tak mięsem, to przecież bezhakowa hala. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Modliszko! 15.11.11, 15:26 Pani Liro Orbowa! Już nigdy nie powiem nic na "k" Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Modliszko! 15.11.11, 15:38 No przeca! Się błogosławi "urbi et orbi", a nie "kurbi et Korbi", no nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Modliszko! 15.11.11, 16:06 oj, Immuś, nie pytaj :" aaa men ?" , bo w tym jest Sęk, że można dostać odpowiedź :" Aaaa men ci mordę lizał"...;-{ chybaśmy tu zadały oczywisty gwałt wszelkim przepisom przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Modliszko! 15.11.11, 16:09 też tak uważam. Ten wątek jest absolutnie do asacji! Odpowiedz Link Zgłoś