Dodaj do ulubionych

Kanie amatorska uprawa

04.09.12, 21:44
Czy ktoś z was ma jakieś doświadczenia w uprawie kani? Znalazłem coś takiego
makadi.pl/kania-gotowy-zestaw-do-uprawy-p-1379.html
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Kanie amatorska uprawa IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.12, 02:03
      Kupiłam coś podobnego, wsadziłam, jak kazali, ale nic nie wyrosło.
      • marcel109 Re: Kanie amatorska uprawa 02.10.12, 09:14
        Niestety grzyby mają to do siebie, że najlepsze (i można powiedzieć jedyne) warunki dla nich to naturalne warunki :)
    • Gość: Rafał Re: Kanie amatorska uprawa IP: *.trzebinia.mm.pl 30.12.13, 15:41
      Ja również kupiłem, tylko nie wiem czy dokładnie to bo link jest nie aktywny. Kupiłem tutaj dream-garden.pl/pl/kania-ogrodowa-uprawa-zestaw-3-kg.html grzyby są chociaż czekałem prawie 2 lata. Co lepsze najpierw wyrosło kilka pieczarek, ale podobno to dlatego że przy produkcji grzybnie czasami się mieszają.
      • matisson Re: Kanie amatorska uprawa 07.01.14, 16:07
        To ciekawe, dzięki wielkie za podzielenie się wrażeniami :)
    • bronek_kkk Re: Kanie amatorska uprawa 05.11.14, 10:48
      Mi nic z tego nie wyszło :(
    • maltaniusz Re: Kanie amatorska uprawa 05.12.14, 22:23
      W wielu miejscach można zrobić horoskopy urodzeniowe ale żadne nie są tak interesujące jak ten :) bo co z tego że zrobisz horoskop skoro nie wiesz jak go zinterpretować? Do tego dostałem 20 stron indywidualną interpretacji zawierającą pełen opis ascendentu, znaku zodiaku, aspektów planet i planet w domach. Naprawdę pomogło mi to zrozumieć wiele aspektów w moim życiu. Gorąco polecam!

horoskopy-online.pl/pp.html?key=4qedpntra3 :)
    • marek.warkocz145 Re: Kanie amatorska uprawa 23.12.20, 12:07
      ja zawsze kupuje na grzybnie.pl i mam już mini hodowle. Polecam zamówic od nich
    • anna_mazurek657 Re: Kanie amatorska uprawa 28.01.21, 11:16
      ja też polecam bardzo sklep grzybnie.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka