30.05.13, 20:24
Jestem uczniem I LO w Dębicy i jako klasa bierzemy udział w projekcje "Akademia Nowoczesnego Patriotyzmu" organizowanym przez Klub Jagieloński. Aby dostać się do finału organizujemy akcje charytatywną w naszym mieście, ale to nie wszystko. Potrzebujemy również głosów na nasz tekst :anp.kj.org.pl/konkurs/tekst/76/ i zdjęcie : <które ma się w najbliższym czasie ukazać na stronie> Zapraszajcie również swoich znajomych do wydarzenia: www.facebook.com/events/386838674758988/?notif_t=plan_user_joined i zachęcajcie do oddawania głosów na nas.
Obserwuj wątek
    • zbyfauch Re: HELP ME! 30.05.13, 20:35
      Uniwersytet Współczesnego Anachronizmu też brzmiałby kul.
      • brezly Re: HELP ME! 31.05.13, 10:17
        Nowocześnie patrioci spamują, dając tytuł po angielsku, cały wielkimi literami. Lał!
        • kolo0596 Re: HELP ME! 01.06.13, 21:23
          bo żeby trafić do ludzkich serc trzeba być nowoczesnym:) a to z patriotyzmem wcale się nie wyklucza... reklamuje to od kilku dni... całymi dniami... troszkę jestem przemęczony... jestem 17-latkiem.. jeszcze mało o świecie wiem.. jestem jak inni moi rówieśnicy... szczególnie się nie wyróżniam, no może troszkę bardziej kocham POLSKĘ :) prosze mi wybaczyć że tak niestosownie postąpiłem :* buźka wam :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka