zorka7 11.08.04, 09:46 ..Poproszę o wzorki. Nie mam żadnych, maluję z głowy, ale głowa jakaś takaś.. monotematyczna ostatnio. ;))) kalugowie@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorka7 Re: To ja też, to ja też... 12.08.04, 10:47 Slicznie dziekuję. :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
robrika Re: To ja też, to ja też... 15.08.04, 21:22 A czy ja tez moge dostac wzorki:) robrika@gazeta.pl Pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: To ja też, to ja też... 15.08.04, 21:58 Posłałam do wszsytkich (jasylwek również:-D), ale proszę o potwierdzenie na poczte gazetowa najlepiej, że doszły. Jakieś hece mam z komputerem i nie jestem pewna, czy na pewno poszły, tak jak trzeba :-) Pozdrawiam Mrouh Odpowiedz Link Zgłoś
eluska Re: To ja też, to ja też... 21.01.05, 13:32 ja też bardzo prosze o wzorki - dopiero zaczynam i każde przyjmę z radością:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidziboo Re: To ja też, to ja też... 14.08.04, 14:20 Czy ja również mogłabym poprosic o wzorki?? Malowanie z głowy chociaz sprawaia mi duża przyjemność ostatnio jest coraz trudniejsze. Pomysły zaczęly sie powtarzać:( slowiczek@buziaczek.pl pozdrawiam wszytskich wielbicieli malowanie na szkle:) Odpowiedz Link Zgłoś
neta68netik Re: To ja też, to ja też... 17.01.05, 20:11 czy ja też mogłabym dostać wzorki??? jeśli tak to bardzo bym prosiła przesłać na mojego e-meila: neta68netik@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
funekfunek Re: To ja też, to ja też... 23.01.05, 19:35 To ja też bardzo proszę o wzorki. Swietne byłyby jakieś motywy wielkanocne... serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
morenne Re: To ja też, to ja też... 25.01.05, 23:32 czy mogę się dołączyć do prośb o wzorki?jakoś własne pomysły zaczynają się powtarzać. Z góry dziękuję i pozdrawiam morenne@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś