Dodaj do ulubionych

mam szansę

03.04.13, 17:44
dorobienia. Musiałabym prowadzić zajęcia, ale nie czuję się pewnie, gdyż akurat z tym poziomem materiału nie mam aktualnie styczności. Musiałabym wykonywać pracę, o której tymczasem nie mam pojęcia. Bardzo mnie to stresuje. Proszę postawcie mi karty czy powinnam się pakować w ten rodzaj pracy, czy stres i nowe obowiązki będą warte tego, by to podjąć. Pieniądze nieduże, ale zawsze jakieś. A jeszcze do tego wszystkiego musiałabym współpracować z osobą, którą znam z przeszłości i nie mam ochoty nawiązywać z nią kontaktu. Z tego co wiem, nie ma dobrej opinii i bardzo wykorzystuje współpracowników.
Boję się, że stres mnie zje. Czuję się niepewnie.
Bardzo proszę o wróżbę czy warto bym się w tę dodatkową pracę zaangażowała.
Obserwuj wątek
    • 1alaska Re: mam szansę 03.04.13, 17:48
      A szansę tę dostałam pewnie tylko ze względu, że ta osoba jest ciekawa co tam u mnie słychać i jak mi się życie układa bądź nie.
    • baba_potwor Re: mam szansę 03.04.13, 18:13
      Rozłożyłam rozkład "Decyzja".

1. Obecna sytuacja: 3 mieczy.
      2. To się stanie, jeżeli przyjmiesz propozycję: 10 pucharów, 3 buław, Cesarzowa.
      3. To się stanie, jeżeli nie przyjmiesz propozycji: 5 pucharów, 9 mieczy, koło Fortuny.

Karty są dość jednoznaczne. Trójka mieczy doskonale pokazuje Twoją niechęć i obawy. Będziesz jednak z tej pracy zadowolona, nawet dobrą pozycję tam osiągniesz. W przypadku odmowy długo będziesz się gryzła, że może jednak trzeba było...
      • 1alaska Re: mam szansę 03.04.13, 18:34
        Dzięki za wróżbę. W takim razie zdecydowałam, że podejmę się sprawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka