Dodaj do ulubionych

5 rocznica ślubu

IP: *.play-internet.pl 10.01.14, 21:14
Za tydzień obchodzę piątą rocznicę ślubu. Nie mam pojęcia co mogę kupić z tej okazji żonie. Zazwyczaj nie kupowaliśmy sobie prezentów, jednak ta rocznica jest okrągła. Może podpowiecie, co może spodobać się mojej żonie. Ma 29 lat. Budżet to 200 zł. Pozdrawiam..
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: 5 rocznica ślubu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.01.14, 10:35
      ja byłabym zadowolona z romantycznej kolacji, dobrego wina i bukietu czerwonych róż.
      _____
      wszystko na temat wina
    • blogimoje Re: 5 rocznica ślubu 17.03.16, 11:34
      Może biżuteria? Ja swojej kupiłem z firmy violette i była zadowolona
    • orlidka Re: 5 rocznica ślubu 20.03.16, 20:00
      Najlepiej jakąś biżuterię - ładną bransoletkę lub kolczyki
    • beatkka33 Re: 5 rocznica ślubu 24.03.16, 23:47
      Ja bym postawiła na ładne perfumy i kolację w domu :)
    • szoga85 Re: 5 rocznica ślubu 26.08.16, 12:11
      Wypad za miasto na weekend? :D Tylko we dwoje:D
    • anastazja.w Re: 5 rocznica ślubu 26.08.16, 13:21
      Może jakiś pakiet w spa albo biżuteria, perfumy :)
    • zimnydeszcz Re: 5 rocznica ślubu 27.08.16, 12:38
      Może taka mała sentymentalna podróż do przeszłości? Np. zabierz ją tam gdzie byliście na pierwszej randce? A jeśli prezent, to ciężko podpowiedzieć nie znając osoby, ale przykładowo: dobra książka (jeśli lubi czytać), ładna bielizna, markowy kosmetyk, coś z biżuterii, kwiaty…
    • sandowkowa Re: 5 rocznica ślubu 30.10.16, 20:08
      zabierz zonę w jakieś magiczne miejsce. Ze swej strony mogę ci polecić tyski Hotel Piramida. <Mają w nim spa, zabiegi na ciało, twarz, masaże, nawet bioenergoterapeutę. śliczne miejsce, sam hotel ma kształt piramidy, na wzór piramidy Cheopsa. Mnie to miejsce zachwyciło www.hotelpiramida.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka