Dodaj do ulubionych

PRZEPISYWANIE PRAC

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 12:55
Mam takie pytanko: ile kosztuje przepisanie na komputerze pracy dyplomowej,
licencjackiej? I jak to jest liczone?

Pozdrawiam
ala
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: PRZEPISYWANIE PRAC IP: *.sasknet.sk.ca 09.04.02, 16:53
      Nie wiem czy to jest do zrealizowania w Polsce ale sa skanery, ktore rozpoznaja
      litery. Czyli mozna to dosc latwo zautomatyzowac. Sa tez dostepne male skanerki
      wielkosci mazaka. Podlaczasz je do komputera i co podkreslisz to wedruje do
      programu piszacego. Kosztuja $100-400.
      • Gość: ala Re: PRZEPISYWANIE PRAC IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 23:39
        Wiem co masz na mysli: program do rozpoznawania liter nazywa sie, o ile
        pamietam, Recognita. Ale Trzeba niestety wiele po ni poprawiac :-(
        A nie wiesz ile sobie teraz zycza za taka usługe?

Ala
    • wiolsen Re: PRZEPISYWANIE PRAC 10.04.02, 10:32
      Właśnie skończyłam pisac swoją pracę mgr, na szczęscie pisałam ją samodzielnie,
      ponieważ przepisywanie jest bardzo drogie. Podobno liczą od strony i jest to
      koszt w granicach 3,5 do 5 zł, plus koszty za rysowanie tabelek, wykresów, itp.
      Za 100 stron pracy zapłacisz jakieś 500 zł, plus oprawienie za 15- 30 zł -
      rozbój w biały dzień. !
      • Gość: jolek Re: PRZEPISYWANIE PRAC IP: *.waw.cdp.pl 10.04.02, 17:13
        to nie rozboj!

przepisywales/as kiedys takie prace?
        ja czesto pomagam znajomym i przepisuje prace. robie to tez i za pieniadze
        (tyle ze juz nie dla znajomych) i czasami cos mnie trafia jak widze jak te
        prace sa napisane. jest pelno bledow, rysunki gorsze niz schematyczne, ze nie
        wspomne o skladni zdania....
        bardzo zadko mi sie zdarzylo przepisywac prace bezproblemowo.

a wogole to np. spruboj sobie przepisac w wordzie prace skladajaca sie z samych
        wzorow i obliczen matematycznych, lub np. budowlanych. to wtedy masz poczucie,
        ze 5 zl za strone to taniocha.

u mnie w miescie i okolicy raczej srednio 1 strona kosztuje okolo 2 zl. 5 zl
        bierze sie za strone z wykresami, tabelkami lub w jezyku obcym.
        no i niestety trzeba sprawdzac tego przepisujacego tez. bo sa to czasami ludzie
        ktorzy mysla, ze jak maja komputer to juz sa mistrzami w uzywaniu worda. a tu
        trzeba jeszcze miec pojecie o skladzie tekstu i innych takich bajerach.

pozdrawiam.
        • Gość: ala Re: PRZEPISYWANIE PRAC IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 00:20
          Czesc Jolek! U mnie w miescie masz na mysli Warszawe? 2 zl od strony, ale jaka
          czcionka (10 pkt?) i z jakimi marginesami?
          Czy 2 zl to z wydrukiem?

Pozdrawiam
          Ala
        • Gość: Anima Re: PRZEPISYWANIE PRAC IP: *.sap-ag.de 11.04.02, 11:03

I Ty przepisujesz prace?? Wytykasz ludziom błędy, a sam ich robisz tyle!
          żadko, wogóle, spruboj...
          wrrrr... za nawet najmniejsze pieniądze nie chciałabym, byś przepisywał moją
          pracę!!!

tu trzeba mieć pojęcie o ORTOGRAFII i innych takich bajerach, mój drogi...
          no cóż, ofiar spell-checkera coraz więcej w naszym zacnym społeczeństwie...

• Gość: prof adres www IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 02:45
      Gość portalu: ala napisał(a):

> Mam takie pytanko: ile kosztuje przepisanie na komputerze pracy dyplomowej,
      > licencjackiej? I jak to jest liczone?
      >
      > Pozdrawiam
      > ala

----------
      W wyszukiwarce jest wiele stron
      oto jedna z nich :

www.napisze.prv.pl/ - prace mgr i inne

• Gość: Bogna Re: PRZEPISYWANIE PRAC IP: *.acn.pl / 10.133.134.* 19.04.02, 01:52
      U mnie 3,- zł za stronę znormalizowaną, czyli 1800 znaków (optycznie to nieco
      więcej niż strona A-4). Oferuję przy tym gratis korektę językową (stylistyczną,
      składniową, ortograficzną itp.). Bogna - bognaw@tenbit.pl Mieszkam w Warszawie.
      Pozdr.
      • Gość: ala Re: PRZEPISYWANIE PRAC IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 23:13
        Mi w Wordzie na stronie A4 tekst pisany czcionka 14 pkt liczy ok 2500 znaków.
        Może Ty robisz większe odstępy?

Pozdrówka
        Ala
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka