Dodaj do ulubionych

warsztaty ceramiczne

IP: *.tele2.pl 21.09.04, 11:34
gdzie w wawie mozna zapisać sie na kurs z ceramiki lub garncarstwa
dzięki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: warsztaty ceramiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:03
      Klub na Ochocie prowadzi zajęcia chyba 4 razy w tygodniu po 3 godziny.
      Pracownia Ceramiczna Angoba ul. Przemyska.
      • emilka7 Re: warsztaty ceramiczne 22.09.04, 14:49
        A czy tam mogą przychodzić osoby, które bladego pojęcia nie mają o ceramice? A
        ile kosztuja takie warsztaty?
        • Gość: m Re: warsztaty ceramiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:25
          Kiedy zaczynałam też nie miałam bladego pojęcia. Każdy może tam przyjść czy
          stary czy młody czy facet czy dziewczyna. Przychodzą rodzice z dziećmi. To jest
          dla wszystkich. Cena to 80 zł miesięcznie. W sumie są to 4 spotkania po 3
          godziny. Materiały zapewnia pracownia tj. glinę, angoby oraz wypalania. Prace
          zabiera się do domu. No i oczywiście prowadzący zajęcia wtajemnicza każdego w
          świat gliny od początku.
          • Gość: magda Re: warsztaty ceramiczne IP: *.tele2.pl 22.09.04, 15:32
            Przemyska ile
            może maja stronę www lub telefon żeby sprawdzić kiedy sa spotkania
            dzięki na informację
            na 100% zapisuje się
            • rezurekcja Re: warsztaty ceramiczne 23.09.04, 11:19
              Gość portalu: magda napisał(a):

> Przemyska ile
              > może maja stronę www lub telefon żeby sprawdzić kiedy sa spotkania
              > dzięki na informację
              > na 100% zapisuje się

www.oko.com.pl/html/index1.html
              • Gość: m Re: warsztaty ceramiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 08:25
                Przemyska 18. Łatwo tam trafić. Na rogu Białobrzeskiej i Bitwy Warszawskiej
                znajduje się poczta i zaraz za począ jest pracownia. Jest szyld na budynku.
                Strona internetowa www.oko.com.pl/html/index1.html Na tej stronie jest mapka
                obrazująca jak dojść.
    • Gość: ceramic Re: warsztaty ceramiczne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 16:52
      hihihi, tak czytam te odpowiedzi i zastanawiam się, czy "m"/"M" to Michał czy
      Małgorzata... (wtajemniczeni wiedzą, o kogo chodzi:) Pozdrawiam Was serdecznie!
      Wiadomości o Angobie mogę z czystym sumieniem potwierdzam: poszłam,
      sprawdziłam, przez rok bardzo mi się podobało i nie przestało ale niestety
      musiałam przerwać moją glinianą nauko-zabawę. Na początku też byłam zieloniutka
      jak szczypiorek:) więc początkujący, bez obaw!
      przyjemncyh warsztatów!
    • Gość: kobitka Re: warsztaty ceramiczne IP: *.cz.f / 80.51.233.* 02.10.04, 18:10
      A czy ktoś wie gdzie w okolicach Katowic, Bielska-Białej organizowane są takie
      warsztaty, i ile kosztują ?
      • Gość: ceramik Re: warsztaty ceramiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:37
        może znajdziesz cos na www.ceramikinfo.blog.onet.pl tam jest zakładka Szkoły
        Kursy ale też są pracownie z całej Polski i gdzie co możmna kupić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka