chatka_ 30.09.04, 18:00 Czy ktos ma dzisiaj siły doczołgac sie i dosiegnac okolic okapu? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
habitus Re: tea time ;) 30.09.04, 18:06 Zrobiłam dziś porządek w papierach. Nie doczołgam się.... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: tea time ;) 30.09.04, 18:10 Ja bym dosiegla, byleby ktos się doczolgal... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: tea time ;) 30.09.04, 19:07 Ja obejrzałem mecz Wisły - nie mam siły... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: tea time ;) 30.09.04, 19:07 Ale dla Chatki się bohatersko doczołgam... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: tea time ;) 30.09.04, 19:29 To prosze sie teraz chwile nie ruszac, żebym nie strącila puszeczki z pur- erhem, bo taka szkoda by byla ;) Juz mam, ktos sobie zyczy kawy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: tea time ;) 30.09.04, 19:29 Jak ty się doczołgasz, to ja już sięgnę. I tak nie mogę się zgiąć po tych porządkach. Ale mi się rzeczy naznajdowało! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: tea time ;) 30.09.04, 21:46 habitus napisała: > Jak ty się doczołgasz, to ja już sięgnę. I tak nie mogę się zgiąć po tych > porządkach. Ale mi się rzeczy naznajdowało! A nie znalazł się gdzieś tęczowy czepek kąpielowy? Szukamy cały wieczór i już wyczerpaliśmy wszystkie pomysły gdzie go mogła Ula bratu schować. A jutro rano basen w szkole... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: tea time ;) 30.09.04, 22:03 Niestety nie znalazłam! :( Ale są ubiegłoroczne próbki wykładzin PCV. Chcesz? Przydają się do rzeźbienia linorytów. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: tea time ;) 30.09.04, 22:42 Znalazł się. Starannie złożony na cztery, był przylepiony do okładki jednej z książeczek i razem ładnie zapakowany w różowej torebeczce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: tea time ;) 30.09.04, 22:52 Rals, czy Ala może jeszcze potrzymać książkę Wikariaka? Nie ma wznowienia, a stare wydanie jest nie do dostania. Odpowiedz Link Zgłoś
hmc1 Re: tea time ;) 30.09.04, 19:41 a u mnie była w pracy inwentaryzacja, nie dam rady. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: tea time ;) 30.09.04, 21:39 Doczolgam sie. Tylko powiedz co mam Ci podac. Na gaz wstawilam kompot wisniowy, zaraz bedzie dobry. Nie moge wyjsc ze zdumienia. Przeciez ja nie lubie kompotow! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: tea time ;) 01.10.04, 09:05 kompot wiśniowy jest pyszny. Jeno Ty, nieswiadoma kobieto, miałaś obiekcje :) a jeszcze lepsze jest winko z tychże owoców :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: tea time ;) 01.10.04, 09:27 Kompot z wiśni, to najlepszy z kompotów. A wino - nie ma jednak jak gronowe... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: tea time ;) 02.10.04, 20:34 z braku winnych gron produkuje sie własne wynalazki :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: tea time ;) 02.10.04, 21:09 losiu4 napisał: > z braku winnych gron produkuje sie własne wynalazki :) Od kiedy w sklepach sa wegetarianskie schabowe to kazdy wynalazek jest do przelkniecia;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: tea time ;) 02.10.04, 23:19 anahella napisała: > > Od kiedy w sklepach sa wegetarianskie schabowe to kazdy wynalazek jest do > przelkniecia;) > Nawet drożdżówki z kaszą gryczaną??? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: tea time ;) 02.10.04, 23:51 ralston napisał: > Nawet drożdżówki z kaszą gryczaną??? a takich nie jadlam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: tea time ;) 02.10.04, 23:53 anahella napisała: > ralston napisał: > > > Nawet drożdżówki z kaszą gryczaną??? > > a takich nie jadlam:) > To powinnaś się cieszyć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: tea time ;) 03.10.04, 00:12 Mogą być wcale nie gorsze od tych z soczewicą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: tea time ;) 03.10.04, 18:06 all2 napisała: > Mogą być wcale nie gorsze od tych z soczewicą ;) Taaa... asortyment z tej samej półki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
karokaro Re: tea time ;) 01.10.04, 08:44 Abyście nie musieli się o poranku czołgac i wspinać to zestawiłam Wam puszki z kawą i herbatą niżej :-)) Wszak piąty dzień pracy w tym tygodniu może być słabowity ;-) K. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: tea time ;) 01.10.04, 10:05 A gdyby ktoś jeszcze zrobił i podał....echh....to byłoby cudnie.... :) ....ale chyba za dużo wymagam.... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: tea time :) 01.10.04, 12:43 A to w filiżance kawa była? Nie zauważyłem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: tea time :) 01.10.04, 13:05 Tak, tak - kawa. Najczarniejsza z czarnych. Podstawienie Pu-Erh Mocca pod nos nie udało się :) Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: tea time ;) 01.10.04, 14:22 karokaro napisała: > Abyście nie musieli się o poranku czołgac i wspinać to zestawiłam Wam puszki z > kawą i herbatą niżej :-)) > Wszak piąty dzień pracy w tym tygodniu może być słabowity ;-) > > K. Karo! widzę, że filie Kawiarni chcesz tu otworzyć ;) to ja poproszę kawę dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: tea time ;) 01.10.04, 14:28 Dzień dobry. Przymykamy oko na te kawiarniane prowokacje, jakie od czasu do czasu pojawiają się na herbacianym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
karokaro Re: tea time ;) 01.10.04, 20:48 juliettamasina napisała: > Karo! widzę, że filie Kawiarni chcesz tu otworzyć ;) Bedę jak szanowany dom mody ... Kawiarnia rozsiewać będzie swój zapach po świecie ;-) K. Odpowiedz Link Zgłoś