saunne 14.10.04, 17:25 Nie tylko nauczyciele mają dziś święto :) Wszystkiego czego sobie marzysz + domek we Włoszech :) Serdeczny ścisk! A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
habitus Re: Urodziny Habi! :) 14.10.04, 17:58 Mogę żyć długie lata pod warunkiem tego domku we Włoszech. A propos - Włosi należą do grupy najbardziej długowiecznych mieszkańców Europy. Dzięki za życzenia. Czy kogoś z Was zawiódł kiedyś św. Antoni? Bo mnie- po raz pierwszy w życiu.. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Urodziny Habi! :) 14.10.04, 18:55 No to ja Ci tego życzę... tego domku.... nie koniecznie we Włoszech :)) ...Najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Urodziny Habi! :) 15.10.04, 09:43 "Św. Antoni najbardziej jest znany jako patron ludzi i rzeczy zagubionych. Poza tym jako swojego patrona uznają go: górnicy, małżonkowie, narzeczeni, położne, ubodzy, osoby bezpłodne. Jest również patronem Włoch" ... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Urodziny Habi! :) 15.10.04, 09:45 Akurat nie pomógł, ale myślę, że miał w tym swój cel :) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Urodziny Habi! :) 14.10.04, 18:04 I ja rowniez przylaczam sie do zyczen. I przepraszam, za brak polskich czcionek ale mam niestety chwilowo tylko jankeska wersje Red Hata. Odpowiedz Link Zgłoś
hmc1 Re: Urodziny Habi! :) 14.10.04, 19:26 Ja również przyłączam się do życzeń - wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Urodziny Habi! :) 14.10.04, 20:01 Mandarynek i pomarancz we wloskim ogrodku:) A co do sw. Antoniego: nigdy mu nie zawracalam glowy. O sprawach osobistych (czyt. trudnych) rozmawiam z moim Aniolem Strozem. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Urodziny Habi! :) 14.10.04, 23:46 Dobre niech sprzyja a złe omija. Wszystkiego najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
h.olender Re: Urodziny Habi! :) 15.10.04, 08:46 Przyłączam się do życzeń. Niech ten kolejny rok przyniesie Ci spełnienie jeśli nie wszystkich, to przynajmniej tych najskrytszych marzeń. Co prawda, z tego co się orientuję niektóre kobiety nie lubią tego święta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Urodziny Habi! :) 15.10.04, 15:25 Habi ja tez sie dolacze. z zyczeniami zdrowia i swietego spokoju. a reszta sie spelni jak beda te dwie w Twoim zyciu:) usciski mocne az zebra trzeszcza !:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Urodziny Habi! :) 16.10.04, 10:34 najlepsze życzenia (może poznania sie na miałkiej wartości astrologii:)))))?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Urodziny Habi! :) 16.10.04, 12:07 alex.4 napisał: > najlepsze życzenia > > > (może poznania sie na miałkiej wartości astrologii:)))))?????????? Ale życzenia.... To ja ci życzę, żebyś uwierzył, że pycha jest największym z grzechów głównych. Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Urodziny Habi! :) 18.10.04, 16:27 mocno spóznione HABI best dej tu ju :) _______________________________________________________ :* :* :* Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Urodziny Habi! :) 18.10.05, 13:15 cos mnie tknelo zajrzec do archiwum, a tu prosze.... 100 lat jubilatce spoznione aleszczere... Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: Urodziny Habi! :) 18.10.05, 13:48 sto lat, szczęścia, zdrowia, dumy z dzieci, spędzania zimy w Toskanii, ziół i aromatów śródziemnomorskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Urodziny Habi! :) 18.10.05, 15:32 To ode mnie www.pbase.com/jarekm/image/50707802 Odpowiedz Link Zgłoś
habitus :) Dzięki serdeczne! 18.10.05, 17:52 Bardzo wszystkim dziękuję za pamięć. Chlip, wzruszyłam się... Róża przecudowna. To jest taka róża, która ma wszystkie róże pod sobą. Rosa di tutti rosi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Urodziny Habi! :) 20.10.05, 12:36 no :) sckyz0.free.fr/Yoda%20sabre.jpg Odpowiedz Link Zgłoś