oryginal23 12.05.10, 16:57 Na miejscu byłego Tarmilo ma podobno powstać centrum handlowo usługowe. Czyli jest nadzieja na to, że prześliczny blok zniknie z ulicy Opolskiej. 23. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulczanka Re: Centrum w Tarmilo 12.05.10, 21:11 To że cię stamtąd eksmitowali nie znaczy że cały blok ma iść się j...ć. Nie pal za sobą mostów bo możesz później nie mieć możliwości zrobienia tego co wychodzi ci najlepiej - cofnięcia się. Odpowiedz Link Zgłoś
anonimtg Re: Centrum w Tarmilo 12.05.10, 21:44 też coś słyszałem ze ma się tam coś ruszyć.. Ale tak tak na bank zburzą cały budynek i na bank postawią nowy ;) lepiej by się interesował gdzie postawią nową przechodnie która mu w końcu pomoże a nie bazarami.. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Centrum w Tarmilo 12.05.10, 21:46 Buła dlaczego prowokujesz do awantur? Jesteś "nabuzowany?" to załóż sobie ze 4 tematy, odprężysz się. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Centrum w Tarmilo 12.05.10, 21:51 Skończyłem. Brzuch mnie boli ze śmiechu. Co za gość;) Odpowiedz Link Zgłoś
anonimtg Re: Centrum w Tarmilo 12.05.10, 22:15 Różowy dlaczego się spinasz ? co Cie tu zabolało, to normalna reakcja na nienormalną dwudziestu trzy pkt inteligencje.. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Centrum w Tarmilo 12.05.10, 22:29 Jeśli na jak najbardziej prawidłowy post Oryginała reakcja buły jest "normalna" to pozostaje mi zastanowić się kto faktycznie ma te 23 pkt inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
anonimtg Re: Centrum w Tarmilo 12.05.10, 22:50 Pink prosze Cię.. ze tak powiem 'oko za oko', Bulczanka nie może przeskakiwać pustaka inteligencją w odpowiedziach, to musi być na tych samych falach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Centrum w Tarmilo 13.05.10, 00:57 Wolałbyś tam blaszak jak Biedronka lub Tesco? A poza tym, co przed nim było tam prześliczniejszego? Z należnym poważaniem...etc, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Centrum w Tarmilo 13.05.10, 08:45 Robinie. Bądź pewien, że nie mogło być nic brzydszego. Cieszę się, że ponure bloczysko zniknie z krajobrazu śródmieścia, nic więcej. Odwzajemniając poważanie...etc, etc. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Centrum w Tarmilo 13.05.10, 14:23 Myślę sobie, bo to musisz wiedzieć, czasem mi się zdarza, że gmaszysko zostanie, a co najwyżej zmieni się w środku. Choć powiem Ci, że gdyby się ktoś postarał, pomyślał to, wcale nie dużym kosztem mógłby zrobić coś, by to gmaszysko nie było takie ponure.Czasem nawet wystarczy troszkę farbki użytej odpowiednio i efekty bywają zadziwiające. Jest też twardy styropian. Z niego można zrobić wszystko.Wystarczy porozglądać się dookoła, troszkę wyobraźni i można zdziałać cuda. Oczywiście nie chodzi mi o cuda Tuska:) Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Centrum w Tarmilo 13.05.10, 14:58 Zgadza się. Pożyjemy, zobaczymy. 23. Odpowiedz Link Zgłoś