Dodaj do ulubionych

alternatywny nudny wątek....tymczasowy....

• cedrowa_gorka dzisiaj mecz - cola nie denerwuj się :) 02.11.04, 19:32
      idę do sklepu - muszę sobie coś słodkiego kupić (Dark powiedział, że SOBIE
      kupi-nie to nie- będzie coś chciał ;-) ); potem jest meczyk - wpadnę może w
      przerwie - będę zaglądać...

• columbia Re: dzisiaj mecz - cola nie denerwuj się :) 02.11.04, 19:32
        zaglądaj koniecznie...

i nie znikaj już....
    • metiowiec Idę na zakupy 02.11.04, 19:38
      Okejos Amigos & Senioritas
      Ide na zakupy bo mało ludzi w tesco a ja tłumów nie lubię - odezwe się jeszcze
      jakoś później
      • cedrowa_gorka Re: Idę na zakupy 02.11.04, 19:38
        tesco kapelanka??
        • cedrowa_gorka Re: Idę na zakupy 02.11.04, 19:40
          dobra lecę już
          na razie
    • columbia kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 21:06
      • broton Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 21:35
        ... a jest dzisiaj jakiś mecz ( ja jestem zaprzeczeniem kibica - żadnych no
        prawie żadnych meczy nie oglądam ) ...
        • columbia Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 21:42
          niestety jest dzis mecz...odbiera mi towarzystwo....
          ; )
          • broton Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 21:45
            .. ja jestem - chyba ze nie zaliczam się do towarzystwa ...
            • columbia Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 21:47
              bardzo się cieszę, że jesteś.....naprawdę....do dziś pamietam drapanie po
              pleckach...hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
              • broton Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 21:48
                ... co dziś drapiemy ...
                • columbia Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 21:49
                  ...wolę drapanie na zywo....co mi po wirtualnym...
                  : (((
                  • Gość: Dark Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 21:54
                    Która koleżanka mnie podrapie
                    • columbia Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 21:55
                      ...nowi zawsze drapią pierwsi! ; )))
                  • broton Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 21:55
                    ... ja w zasadzie również - ale jak się nie ma ...
                    • Gość: Dark Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 21:57
                      To ja mam drapać? No wkońcu jestem kocur.
                      • columbia Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 21:59
                        Gość portalu: Dark napisał(a):

> To ja mam drapać? No wkońcu jestem kocur.

tylko nie za mocna...bo jak ja taka podrapana na otwarcie klubu pójdę!
                    • columbia Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 21:57
                      sam widzisz...bedziemy tak gadać o drapaniu....rozochocę się...a tu
                      nic...kolejna noc z kotem, który w dodatku w nocy mnie olewa i nie chce sie
                      nawet przytulić...
                      : (
                      • broton Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 21:58
                        ... co z tym kotem ...
                        • columbia Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 21:58
                          broton napisał(a):

> ... co z tym kotem ...

a co ma być?
                    • broton Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 21:57
                      ... no dobra porozmawiajmy o innych aspektach życia ...

.. nie wiem o czym można tak na forum ...

... co robisz ... gdzie pracujesz ...
                      • columbia Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 21:58
                        takich rzeczy nie moge Ci na forum napisac.....
                        • broton Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 21:59
                          ... Dark - jest jakiś mecz dzisiaj ...
                          • columbia Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 22:00
                            broton napisał(a):

> ... Dark - jest jakiś mecz dzisiaj ...

...chcesz go spławić? ; )))
                            • broton Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 22:01
                              ... ja Darka - nie - czemu tak myślisz - pomyślałem , iż to by wyjaśniło tę
                              liczbę znudzonych - alternatywnie ...
                          • Gość: Dark Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:00
                            Pewnie może i jest albo i nie
                        • broton Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 22:00
                          ... tak myślałem ...
                          • columbia Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 22:01
                            broton napisał(a):

> ... tak myślałem ...
                            na jaki temat..troche się gubie....
                            • Gość: Dark Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:01
                              Otwarcie jakiego klubu ?
                              • columbia Dark, 02.11.04, 22:03
                                nie czytasz dokładnie naszych postów? piszemy o tym na okrągło....
                              • broton Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 22:03
                                ... no właśnie gdzie Eexxik ...
                                • columbia Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 22:04
                                  pewnie cos w klubie robi....
                                • Gość: Dark Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:04
                                  Jakiego klubu ?
                                  • columbia Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 22:05
                                    Eexx otwiera klub....w czwartek..albo łikend...da nam znać
                                    • Gość: Dark Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:06
                                      Weźcie mnie z sobą . Pprrosszzeęę . Bede grzeczny
                                      • columbia Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 22:07
                                        dobra...weźmiemy Cie ze sobą....
                                        • Gość: Dark Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:08
                                          Obiecujesz Columbia
                                          • columbia Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 22:09
                                            obiecuję...ale nie będziesz za grzeczny? ; )
                                            • Gość: Dark Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:10
                                              Bede OK . Ale ekstra
                                              • columbia Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 22:13
                                                ...no to jesteśmy umówieni....
                                                ; )
                                              • Gość: Dark Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:13
                                                Ide spać...
                                                • columbia Re: kiedy bedzie przerwa w meczu? 02.11.04, 22:14
                                                  niezbyt długo z nami byłeś ; )
    • columbia co jest?! 02.11.04, 22:17
      gdzie wszyscy???
      • broton Re: co jest?! 02.11.04, 22:19
        ... jestem ... ale jakoś nie chcesz ze mną rozmawiać - mało , podejrzeważ mnie
        o sabotaż - że niby chcę przegonić kogoś - pewnie nieźle byłoby z Tobą sam na
        sam - ale po forum tego nie oczekuję ...
        • columbia Re: co jest?! 02.11.04, 22:22
          : )))
          przeciez rozmawiamy...
          • broton Re: co jest?! 02.11.04, 22:23
            ... no ...
            • columbia Re: co jest?! 02.11.04, 22:25
              ...no co? ; )))
          • broton Re: co jest?! 02.11.04, 22:25
            ... widzę , że rzeczywiście jesteś przytłoczona - czym że - czy to powrót do
            pracy po długim łikendzie , czy dzień zaduszny tak na Ciebie wpływa , czy
            jeszcze coś innego ..
            • columbia Re: co jest?! 02.11.04, 22:26
              nie jestem przytłoczona...wcale a wcale.....z czego to wnioskujesz?
              • broton Re: co jest?! 02.11.04, 22:28
                ... moze to więc ja jestem - dzisiaj nawet piwo mi nie smakuje ...
                • columbia Re: co jest?! 02.11.04, 22:29
                  ...a ja nie lubię piwa....
                • Gość: kinia hello IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.04, 22:29
                  kurcze byłam ze znajomymi w knajpie ale mnie zestresowali że wystukacie 10000
                  beze mnie więc wróciłam w te pędy!!
                  • columbia Re: hello 02.11.04, 22:31
                    a ja sobie tu z Brotonkiem flirtuję....
                  • broton Re: hello 02.11.04, 22:35
                    .... tak tak już przekrecili 10tys bez Ciebie ...
                    • columbia Re: hello 02.11.04, 22:35
                      nie strasz!
                • tomskky Re: co jest?! 02.11.04, 22:30
                  hmm nie bylo mnie kilka dni i sie tyle nazwmienialo ze niewiem o co chodzi ....
                  czlowiek wyjdzie po buleczki a tu mu domek przebuduja ...
                  • columbia Re: co jest?! 02.11.04, 22:32
                    no widzisz..
                    ; )))
                    • tomskky Re: co jest?! 02.11.04, 22:37
                      HMMM a mnie tak paluszki bola ....
                      • columbia Re: co jest?! 02.11.04, 22:37
                        a cóżeś Ty robił??!!!??!!??!
                        : )))))))))))))))))))
                      • broton Re: co jest?! 02.11.04, 22:38
                        ... paluszki - a przepraszam od czego ?...
                        • tomskky Re: co jest?! 02.11.04, 22:40
                          od zarobienia 64 kabelkow sieciowych i kilkudziesieciu wtyczek .. jeszcze pisze
                          ale mysle ze jutro bede mial odciski :)
                          • broton Re: co jest?! 02.11.04, 22:41
                            ... jestem zawiedziony ... myślałem , że coś bardziej ekscytującego ...
                            • columbia Re: co jest?! 02.11.04, 22:42
                              ...ja też...; )
                              • tomskky Re: co jest?! 02.11.04, 22:44
                                a o tych 4 kolezankach co je spotkalem ja wracelem z pracy to nie wspominam to
                                taki margines ...
                                • columbia Re: co jest?! 02.11.04, 22:45
                                  tomskky napisał:

> a o tych 4 kolezankach co je spotkalem ja wracelem z pracy to nie wspominam to
                                  > taki margines .

dziewczyny z marginesu? ; )))
                                  • tomskky Re: co jest?! 02.11.04, 22:47
                                    nie to "tylko" kolezanki ;p
                                    • columbia Re: co jest?! 02.11.04, 22:48
                                      ufff./..ulzyło mi ...teraz to trzeba bardzo uwazać!
                                      • tomskky Re: co jest?! 02.11.04, 22:53
                                        bardzo ? dlaczego ?
                                        • columbia Re: co jest?! 02.11.04, 22:54
                                          ...no wiesz...choroby przenoszone drogą kropelkową..i inne takie....
                                          • tomskky Re: co jest?! 02.11.04, 22:56
                                            ojj tam a masaz nie jest przenoszony metoda kropelkowa ? bo ledwo zyje :(
                                            • columbia Re: co jest?! 02.11.04, 22:57
                                              ...każdy by tak chciał! ; )))
                                              • tomskky Re: co jest?! 02.11.04, 22:59
                                                ale to mozna sie zawsze jakos dogadac ? prawda ?
                                                • columbia Re: co jest?! 02.11.04, 23:03
                                                  ...porozumienie, to podstawa egzystencji ; )))
                                                  • tomskky Re: co jest?! 02.11.04, 23:10
                                                    to sie jakos porozuzmiemy ?
                                                  • columbia Re: co jest?! 02.11.04, 23:12
                                                    ...na taką odległość w kwestii masażu ...będzie trudno ; )))
                                                  • tomskky Re: co jest?! 02.11.04, 23:13
                                                    moze jakos sie doczolgam krakow nie jest za 7 gorami za 7 lasami ... :) tylko na
                                                    koncu autostrady a4 :)
                                                  • columbia Re: co jest?! 02.11.04, 23:16
                                                    ...jak kiedys przyjedziesz, to może będziemy negocjować kwestię masażu....
                                                    ; )))
                                                  • tomskky Re: co jest?! 02.11.04, 23:18
                                                    kiedys ? to pewnie bedzie szybciej niz myszlisz ? do swiatr bozego narodzenia
                                                    pewnie zdaze :) jak sie nie zgubie gdzies w krakowie :)
                                                  • columbia Re: co jest?! 02.11.04, 23:19
                                                    ...cholera...ale się wkopałam!!! ; )
                                                  • tomskky Re: co jest?! 02.11.04, 23:22
                                                    uhmmm zachowam sobie to jak dowod :) nie bedziesz miala wysjcia ... bedziesz
                                                    musiala negocjowac :)
                    • Gość: kinia errata do Brotona IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.04, 22:38
                      nadrabiam zaległości w czytaniu i chcę powiedzieć, że to nie ja stwierdziłam,
                      że jesteś stary!!
                      • broton Re: errata do Brotona 02.11.04, 22:39
                        ... a kto ... - to mnie uraziło ( mimo , że masz rację ..)..
                        • Gość: kinia Re: errata do Brotona IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.04, 22:39
                          nie będę kablować
                          a poza tym i tak nie pamiętam
                          frusti poowiedział że masz 28
                          to nie taki stary
                      • columbia Re: errata do Brotona 02.11.04, 22:39
                        no właśnie Kiniu, jak to z tym tematem jest?...poprosze o stosowny cytat....
                        • Gość: kinia Re: errata do Brotona IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.04, 22:42
                          ja nie zamierzam szukać
                          nic mnie nie obchodzi kto to powiedział
                          za to podroczyć zawsze się można

a gdzie górka??
                          • broton Re: errata do Brotona 02.11.04, 22:42
                            ... o - widzisz Colu ... to ona ...
                            • columbia Re: errata do Brotona 02.11.04, 22:44
                              broton napisał(a):

> ... o - widzisz Colu ... to ona ...

Kto? I co zrobiła?...
                              • broton Re: errata do Brotona 02.11.04, 22:46
                                ... no nie trzymasz je stronę ... OK rozumiem ...
                                • columbia Re: errata do Brotona 02.11.04, 22:47
                                  broton napisał(a):

> ... no nie trzymasz je stronę ... OK rozumiem ...

ale kto?!!!! ja się zgubiłam.......
                          • columbia Re: errata do Brotona 02.11.04, 22:42
                            Górka ogląda mecz!
                            • Gość: kinia Re: errata do Brotona IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.04, 22:45
                              już doczytałam
                          • tomskky Re: errata do Brotona 02.11.04, 22:45
                            ehhh konkrety sa wazne a nie droczenie sie :)
                            • Gość: kinia Re: errata do Brotona IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.04, 23:12
                              przeczytaj moje pytanie i swoją odpowiedź
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=17164815&a=17210410
                              • columbia Re: errata do Brotona 02.11.04, 23:15
                                no ja tu nie widzę nic, co świadczyłoby o tym, ze Broton jest stary!!!
                                • Gość: kinia Re: errata do Brotona IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.04, 23:18
                                  Re: broton,
                                  Autor: Gość: broton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                                  Data: 31.10.2004 18:46 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                                  ... ileż razy znikałem , ile razy pytałaś mnie o wiek - a sprawa jest drażliwa -
                                  "wybacz staremu" ze znika ...

• tomskky Re: errata do Brotona 02.11.04, 23:26
                                    jak mozecie molestowac tak chloapaka ... teraz bedzie 2 na 2 i co wy na to ;p
                                    • Gość: kinia Re: errata do Brotona IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.04, 23:28
                                      nawet się nie waż
                                  • Gość: kinia No i gdzie ten Broton? IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.04, 23:27
                                    przeszukałam dla niego pół forum a on gdzieś się włóczy
                                    • tomskky Re: No i gdzie ten Broton? 02.11.04, 23:28
                                      a tam do gory jest wyszukiwarka ;p
                                      • columbia Tommy, 02.11.04, 23:29
                                        zostałeś SAM!!!! z nami dwiema!!!
                                        • tomskky Re: Tommy, 02.11.04, 23:30
                                          wiesz w takim 3-kaciku tez sobie poradze ;p a tak miedzy nami dlaczego ja zwsze
                                          na polu bitwy zostaje ?
                                          • columbia Re: Tommy, 02.11.04, 23:31
                                            ...bo się nas chłopaki boją!!!
                                            • tomskky Re: Tommy, 02.11.04, 23:32
                                              bede walczyl ? ale czy to bedzie wojna ?
                                              • Gość: kinia Re: Tommy, IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.04, 23:33
                                                dla ciebie z góry przegrana
                                              • tomskky Re: Tommy, 02.11.04, 23:34
                                                hi hi oklamalas mnie jestes sama wiec mam wieksze szanse :) chcials oslabic moje
                                                morale jak moglas ...
                                                • Gość: kinia Re: Tommy, IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.04, 23:34
                                                  a co ja niewidzialna jestem?
                                                  • tomskky Re: Tommy, 02.11.04, 23:36
                                                    ojjj nie ale nic nie piszesz .. musialem jaklos doadac sobie otuchy ... zawsze
                                                    zostaje sam :(
                                                  • Gość: kinia Re: Tommy, IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.04, 23:37
                                                    taki już widać twój los
                                                  • columbia Re: Tommy, 02.11.04, 23:37
                                                    ....sad puppy face? sprytne ; )))
                                                  • tomskky Re: Tommy, 02.11.04, 23:38
                                                    nie biore was na litosc ;p Zeby byla jasnosc ;p
                                                  • tomskky Re: Tommy, 02.11.04, 23:41
                                                    i poszly sobie razem ......................................... :(
                                                  • columbia Re: Tommy, 02.11.04, 23:43
                                                    przeciez i tak idziesz spać
    • columbia a Drew wciaż nie ma... 02.11.04, 23:42
      teraz to juz pewnie śpi....
      • tomskky Re: a Drew wciaż nie ma... 02.11.04, 23:43
        pewnie tak ;p
        • tomskky Re: a Drew wciaż nie ma... 02.11.04, 23:44
          ja tez ide zostalem wygoniony :(
        • columbia Re: a Drew wciaż nie ma... 02.11.04, 23:44
          a tu Cie mam ; )))
        • Gość: kinia ziew IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.04, 23:44
          pora do Józia
          • columbia Re: ziew 02.11.04, 23:45
            oj....Kiniu, jaka Ty zapracowana jesteś...ale szykujesz juz szaliczki na
            imprezę do Eksika?
            • Gość: kinia Re: ziew IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.04, 23:46
              no tylko nie wiem jaki założyć
              a może też w spódnicy przyjdę? to by dopiero było!
              • columbia Re: ziew 02.11.04, 23:48
                ha! czemu nie!!!
                • Gość: kinia Re: ziew IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.04, 23:49
                  hmm kozacvzkom by było miło gdyby zostały wyeksponowane
                  ale co by na toppwiedziały balerinki??
                  • columbia Re: ziew 02.11.04, 23:51
                    ...no tak, to powazny problem...musisz wybrać....
                    • Gość: kinia Re: ziew IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.04, 23:54
                      bo szpileczki to już przesada
                      chociaż śliczne mam nowe z okrągłym czubkiem...
                      • columbia Re: ziew 02.11.04, 23:56
                        ...bedzie zimno...a ja planowałam sandałki na obcasie...ale mi przykro : (
        • Gość: drew Re: a Drew wciaż nie ma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 23:44
          ;P jak pi..
          • tomskky Re: a Drew wciaż nie ma... 02.11.04, 23:45
            ide do Jozia papapapappapppapappapapap moze obudze sie jutro
            • columbia Re: a Drew wciaż nie ma... 02.11.04, 23:47
              papa, Tommy
          • Gość: kinia Re: a Drew wciaż nie ma... IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.04, 23:47
            złe IP
            zły nick
            • Gość: Drew [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 23:48
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
              • Gość: kinia Re: a Drew wciaż nie ma... IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.04, 23:48
                ty sobie nie pozwalaj
    • columbia ...coraz dłużej śpię...... 03.11.04, 10:02
      ....9 godzin...i jeszcze mi mało...
      • Gość: kinia Re: ...coraz dłużej śpię...... IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.11.04, 12:02
        a ja 6...
        • columbia Re: ...coraz dłużej śpię...... 03.11.04, 12:22
          ...wystarcza Ci tyle?!
          • Gość: kinia Re: ...coraz dłużej śpię...... IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.11.04, 12:26
            teraz po tej zmianie czasu trudniej mi dłużej spać
            a co dopiero mając myjącego się kota na głowie
            • columbia Re: ...coraz dłużej śpię...... 03.11.04, 12:34
              ...a ja już od kilku dni śpię bez zatyczek!!!!
    • columbia zakończmy ten wątek na 1000 postów... 03.11.04, 12:37
      i załóżmy nowy alternatywny tymczasowy....bo znowu zaczna sie czepiać...
      • Gość: kinia Re: zakończmy ten wątek na 1000 postów... IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.11.04, 12:43
        dla mnie wporzo
        idę popracować u Józia
        • columbia Re: zakończmy ten wątek na 1000 postów... 03.11.04, 12:45
          miłej pracy....
    • metiowiec Tak Tesco - Kapelanka 03.11.04, 15:53
      Wczoraj się zapytałaś czy Tesco Kapelanka tak owszem mieszkam 5 min drogi od
      tego molochu :/
    • cedrowa_gorka ja też bliźniak ... 03.11.04, 17:30
      poczytałam trochę zaległych postów... :)
      cola, masz złe doświadczenia z bliźnaikami ??

p.s.
      dzisiaj też jest mecz ...
      • megafrustrat Re: ja też bliźniak ... 03.11.04, 17:32
        Jaki mecz.Kto gra?.Wisła z Cracovią?...:)
        • cedrowa_gorka Re: ja też bliźniak ... 03.11.04, 17:36
          Roma Bayer
          choć wydaje mi się, że wiesz :)
          ...
          czy megafrustrat to frustrat ??
          • megafrustrat Re: ja też bliźniak ... 03.11.04, 17:38
            Nie.Jedno z licznego, bliżej nie spowinowaconego potomstwa.:)))
            • cedrowa_gorka Re: ja też bliźniak ... 03.11.04, 17:40
              megafrustrat napisała:

> Nie.Jedno z licznego, bliżej nie spowinowaconego potomstwa.:)))

rozumiem, że starszy brat...;)

zastanawiam się wobec tego jak się musi tatuś nazywać skoro synek już jest
              mega ...;) ???
              • megafrustrat Re: ja też bliźniak ... 03.11.04, 17:42
                Giga,tera...jest jeszcze parę przedrostków.
                • cedrowa_gorka Re: ja też bliźniak ... 03.11.04, 17:44
                  a prapraprapraprapra... dziadek...??
      • columbia Re: ja też bliźniak ... 03.11.04, 18:34
        z astrologicznymi bliźniakami płci męskiej - owszem....
    • cedrowa_gorka siedzę sobie 03.11.04, 17:54
      wcinam miętową czekoladę i czekam...
      • megafrustrat Re: siedzę sobie 03.11.04, 17:56
        Na mecz?.Za wcześnie;)
        • cedrowa_gorka Re: siedzę sobie 03.11.04, 17:57
          na okazję...;)
          • megafrustrat Re: siedzę sobie 03.11.04, 18:05
            A na co?;)
            • Gość: broton Re: siedzę sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:09
              ... alternatywnie czy inaczej ale nudno ...
            • cedrowa_gorka Re: siedzę sobie 03.11.04, 18:10
              megafrustrat napisała:

> A na co?;)
              nie wiem czy rozumiem pytanie:
              1na co = po co
              czy
              2na jaką okazję pytasz...?
              ad2
              nie wiem - okazja mam to do siebie , że pojawia się nagle, na krótko i dopóki
              się nie ujawni nie wiadomo, że to okazja...;)
              ...
              ...
              • cedrowa_gorka Re: siedzę sobie 03.11.04, 18:10
                o przyszedł tejemniczy bru...broton ;)
                • cedrowa_gorka Re: siedzę sobie 03.11.04, 18:16
                  ...i poszedł

mmmhh - pyszna była ta miętowa czekolada...
                  • Gość: broton Re: siedzę sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:32
                    ... jestem , jestem - chwilami ...

... też bym przegryzł ...
                    • cedrowa_gorka Re: siedzę sobie 03.11.04, 18:35
                      mogłeś powiedzieć wcześniej - już nie mam ;)

p.s.
                      nie idzie ktoś do sklepu ??
                    • columbia Re: siedzę sobie 03.11.04, 18:35
                      ...a jem mięsko...dobre..mniam....
                      • cedrowa_gorka Re: siedzę sobie 03.11.04, 18:36
                        haj
                        • columbia Re: siedzę sobie 03.11.04, 18:37
                          hello! : ))))
                          drewniaczka nie było?
                          • cedrowa_gorka Re: siedzę sobie 03.11.04, 18:38
                            cholera, nie :/

a co z nim ?
                            przeczytałam gdzieś, że jakieś problems??
                            • columbia Re: siedzę sobie 03.11.04, 18:40
                              coś tam ma , ale nie chce gadać....jak to on....
                      • Gość: broton Re: siedzę sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:38
                        ... tłuste ? - to bardzo dietetycznie ...
                        • columbia Re: siedzę sobie 03.11.04, 18:41
                          ...nie lubisz mięciutkich kobietek? ; )))
    • columbia Górko, a Ty znów gdzieś zniknęłaś.... 03.11.04, 18:50
      wysłałam Ci mail...tak na wszelki wypadek....
      • columbia Broton, 03.11.04, 19:24
        proszę nie włazić na nudę....

ja tutaj czekam na Ciebie....
        • broton Re: Broton, 03.11.04, 19:28
          ... no dobra ... ja tylko tak , żeby odświeżyć ...

... jak należy rozumieć ...nie lubisz mięciutkich kobietek ... może jakieś
          dodatkowe wyjaśnienia ...
          • columbia Re: Broton, 03.11.04, 19:30
            to było pytanie do Ciebie ; ) a propos niedietetycznego jedzenia....mięsko było
            tłuste...
            • broton Re: Broton, 03.11.04, 19:38
              ... jesli mięso było tłuste to OK - podoba mi się dieta optymalana ... ale nie
              jestem pewien jaka to - mięciutka kobieta ...
              • columbia Re: Broton, 03.11.04, 19:39
                ..no taka nie za chuda ; )
                • megafrustrat Re: Broton, 03.11.04, 19:40
                  Znowu posty nabijacie?.Niegrzeczni Wy;)
                  • columbia Re: Broton, 03.11.04, 19:41
                    zaraz kończymy...załozymy nowy watek.. ; )
                    • columbia Re: Broton, 03.11.04, 19:41
                      ..tak do tysiaca dojdziemy tylko....
                      • megafrustrat Re: Broton, 03.11.04, 19:43
                        Czemu tak mało?
                        • columbia Re: Broton, 03.11.04, 19:43
                          ...a bo tak!
                          • megafrustrat Re: Broton, 03.11.04, 19:44
                            Głupie pytanie=głupia odpowiedź
                            • megafrustrat Re: Broton, 03.11.04, 19:45
                              Pozwole sobie towarzyszyć,bo zaczynacie tu jakis klan zawiazywać.Muszę mieć Was
                              na oku;)
                              • columbia Re: Broton, 03.11.04, 19:46
                                ...po czułą kontrolą? ; )))
                              • broton Re: Broton, 03.11.04, 19:48
                                ... o diecie mowa - ja mam Cię na talerzu ... albo lepiej na patelni ...
                                myslę , że to doprowadzi Cię do gigafrustracji ...
                                • columbia Re: Broton, 03.11.04, 19:50
                                  to co, zakładamy nowy alternatywny nudny watek tymczasowy?
                                  • broton Re: Broton, 03.11.04, 20:03
                                    ... o diecie czy miękich kobietach ...
                                    • columbia Re: Broton, 03.11.04, 20:05
                                      ..o wszystkim...
                                      • broton Re: Broton, 03.11.04, 20:24
                                        ... o sexie też ..
                                        • columbia Re: Broton, 03.11.04, 20:25
                                          why not? ; )))
                                          • broton Re: Broton, 03.11.04, 20:29
                                            ... to ściągaj... chciałem rzec - zakładaj , znaczy ten wątek ....
                                            • eexx Re: Broton, 04.11.04, 16:31
                                              ktory to bedzie?
                            • columbia Re: Broton, 03.11.04, 19:45
                              ...jesli tak to chcesz ujać....
                              • megafrustrat Re: Broton, 03.11.04, 19:47
                                uUąłem to tak jak widzę(czytam)
                                • columbia Re: Broton, 03.11.04, 19:49
                                  ...czyzbys był złosliwy troszke? a moze chcesz się ze mna pokłócić? a moze
                                  tylko się droczysz?...czy nie ma to zwiazku z niczym konkretnym? ; ))))
                                  pytam, bo nie wiem, jak sie ustosunkować.....
                                  • megafrustrat Re: Broton, 03.11.04, 20:20
                                    Jak tylko chcesz,tak się ustosunkuj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka