ralston Re: Dobranoc n/t 20.12.04, 10:09 Dobranoc o tej porze? Czyżby się nam kontynent przełamał na linii Parczew - Kraśnik i Lublin podryfował ku Australii? A w Wiadomościach nic nie mówili. I jak tu wierzyć telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Dobranoc n/t 20.12.04, 14:56 ralston napisał: > Dobranoc o tej porze? Czyżby się nam kontynent przełamał na linii Parczew - > Kraśnik i Lublin podryfował ku Australii? Pomarzyć można. O tej Australii. Ktoś miał piłę tarczową do wymiany? Może by się dało ten kontynent po cichu odpiłować. Na linii Parczew-Kraśnik to i tak nikt by tego nie zauważył. A w Wiadomościach nic nie mówili. I > jak tu wierzyć telewizji? Jeszcze o mnie w Wiadomościach nie mówią? Dziwne.. W takim razie, zdecydowanie nie wierzyć telewizji... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dobranoc 20.12.04, 10:23 awee napisała: > All, tylko nie zapadaj w sen zimowy.... O kurczę. Tej ewentualności nie wziąłem pod uwagę... Nie zpadaj, oj nie zapadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dobranoc 20.12.04, 11:33 Może All jest w kinie w Lublinie, i seans nudny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dobranoc 20.12.04, 11:40 Raczej nie jest w Kłaju w tramwaju, tym bardziej, że tam tramwajów nie mają. Tylko jak ona z tego kina posty wysyła? Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dobranoc 20.12.04, 11:53 To może jest w swetrze i w metrze? Na stacjach da radę :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Dobranoc 20.12.04, 20:02 aand napisał: > Może All jest w kinie w Lublinie, i seans nudny? ;) Mam nadzieje, ze nie poszla na "Strzaly znikąd" ;) Kto chcialby przypomniec sobie ten film: tytus.wp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Dobranoc 20.12.04, 14:48 awee napisała: > All, tylko nie zapadaj w sen zimowy.... A dlaczego nie? To takie przyjemne zajęcie... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Dobranoc 20.12.04, 16:13 Czasem skutki bywają makabryczne.... Chyba, że wybierzesz torpor(krótki letarg) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Dobranoc 20.12.04, 21:57 all2 napisała: > A stupor to długi letarg? :) Bardzo długi. Oj, ja mówię w sensie przyrodniczym, a Ty od razu.... :/ Odnośnie snu, najgłębsza forma letargu to hibernacja. -- In cyberspace, people become place Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Dobranoc 22.12.04, 01:30 awee napisała: > Odnośnie snu, najgłębsza forma letargu to hibernacja. Znam. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Dobranoc n/t 22.12.04, 02:02 Jutro ostatni dzien pracy przed swietami u mnie w pracy. Ale niestety trzeba rano wstac:( Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Dobranoc 02.02.05, 23:55 Dziewczyny nie piszcie, gg mi wlasnie sie zawiesilo :( Ale wiem, ze mam skrzynke pelna :) Dobrej nocki Wam.... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Dobranoc n/t 06.02.05, 01:41 Na dziś już zostawiam odłogiem wszystkie misje dziejowe. Odpowiedz Link Zgłoś