all2 23.12.04, 00:23 którego jednakowoż jeszcze jakoś nikt nie zadał. Anahello, po co Ci ta kusza? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Proste pytanie... 23.12.04, 00:27 all2 napisała: > Anahello, po co Ci ta kusza? :) Zakochalam sie w facecie z kusza. Poniewaz nie moge go miec to moze chociaz sama kusza... w formie fetyszu:) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Proste pytanie... 23.12.04, 00:32 Aha :) A nie lepiej w formie fetyszu sam facet - bez kuszy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
karokaro Re: Wtrącam się ;-) 23.12.04, 00:38 Mój kontakt z kuszą :-) Raz zdarzyło mi sięz niej strzelać. Dwie tarcze stojące obok siebie, ja z kuszy próbuję trafić w jedną z nich ... trafiałam za każdym razem w złączenie tarcz. Pan pilnujący dostępu do kuszy powiedział, że pierwszy raz widzi takie wystepy :-( Ciężka ta kusza była. K. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Wtrącam się ;-) 23.12.04, 00:43 Nie mogłaś się zdecydować, w którą tarczę chcesz strzelać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Proste pytanie... 23.12.04, 00:46 all2 napisała: > A nie lepiej w formie fetyszu sam facet - bez kuszy? :) O kusze latwiej:) A do tego jak kobita marudzi na forum o kuszy to przynajmniej fajniej jest ja obsmiac. A jakbym o facecie gledzila, to Szeryf wywalilby mnie stad. A tu jest tak fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Proste pytanie... 23.12.04, 00:51 anahella napisała: > O kusze latwiej:) No jak widać z tego co piszesz, to niekoniecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Proste pytanie... 23.12.04, 01:05 all2 napisała: > No jak widać z tego co piszesz, to niekoniecznie :) Sytuacja jest skompliowana. Latwiej o kusze, baliste i trebusz. Uwierz mi:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Zainteresowanych trebuszem 23.12.04, 01:27 zapraszam tu: piotrparuch.webpark.pl/trebusz01.html W "Powrocie krola" byl bardzo ladny. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Zainteresowanych trebuszem 23.12.04, 09:05 A ten z kuszą jest zajęty?... Przejdzie ci. Kuszę kup. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Zainteresowanych trebuszem 23.12.04, 12:10 Wlasnie - przejdzie a kusza zostanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zainteresowanych trebuszem 28.12.04, 17:31 Gorzej, jak zostawi tylko bełta :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Zainteresowanych trebuszem 28.12.04, 19:21 ralston napisał: > Gorzej, jak zostawi tylko bełta :) Wtedy postawie belta za szybka w meblosciance, zeby bylo stylowo. Co prawda nie mam mebloscianki, ale na taka okolicznosc chyba sobie kupie;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Zainteresowanych trebuszem 29.12.04, 01:32 Bełta możesz dostać ode mnie w prezencie. Ale najpierw musisz kupić tę meblościankę. Tego od bełta też mogę dostarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Zainteresowanych trebuszem 29.12.04, 20:33 all2 napisała: > Tego od bełta też mogę dostarczyć. O! Super, pozyczy ode mnie piec zlotych;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zainteresowanych trebuszem 29.12.04, 20:59 Warto pożyczyć pięć złotych, żeby poznać takiego oryginała :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Zainteresowanych trebuszem 29.12.04, 21:00 ralston napisał: > Warto pożyczyć pięć złotych, żeby poznać takiego oryginała :) Eee, ja go juz poznalam za darmo;) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Proste pytanie... 23.12.04, 12:07 anahella napisała: > Zakochalam sie w facecie z kusza. Poniewaz nie moge go miec to moze chociaz > sama kusza... w formie fetyszu:) Polecam wyprawę do najbliższego bractwa rycerskiego. Tam znajdziesz mnóstwo przemiłych panów z kuszami. Pań zresztą też. :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Proste pytanie... 23.12.04, 12:10 NIc nie rozumiesz. Facet nie istnieje fizycznie tylko w mojej glowie, ja nie chce zadnego innego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Proste pytanie... 23.12.04, 12:12 O, to gorszy przypadek! Ale, jak go powołałaś do istnienia, tak możesz odwołać. Powiedz mu: proszę się czuć odwołanym, panu już dziękujemy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Proste pytanie... 23.12.04, 12:29 W islamie trzeba to powiedzieć trzy razy - dopiero wtedy jest skuteczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Proste pytanie... 23.12.04, 12:33 ralston napisał: > W islamie trzeba to powiedzieć trzy razy - dopiero wtedy jest skuteczne :) I to sie nazywa ekumenizm: islamskie obrzedy w wigilię Wigilii:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Proste pytanie... 23.12.04, 12:32 habitus napisała: > > O, to gorszy przypadek! Ale, jak go powołałaś do istnienia, tak możesz odwołać. > Powiedz mu: proszę się czuć odwołanym, panu już dziękujemy :))) Eh, tylko dlaczego? Jest calkiem fajny gosc:) [prywata] - masz Habi ode mnie mejla na gazecianej skrzynce. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Proste pytanie... 23.12.04, 21:37 anahella napisała: > NIc nie rozumiesz. Facet nie istnieje fizycznie tylko w mojej glowie, ja nie > chce zadnego innego. :) Sugeruję w takim razie cesarskie cięcie. Może jakiś chirurg podejmie się jego wyjęcia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Proste pytanie... 23.12.04, 21:58 wolny_wilk napisał: > Sugeruję w takim razie cesarskie cięcie. Może jakiś chirurg podejmie się jego > wyjęcia? :) O! Zeus tak zrobil i efekt byl calkiem nieglupi;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Proste pytanie... 23.12.04, 23:27 A jak po otwarciu okaże się, że to puszka z Pandorą? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Proste pytanie... 28.12.04, 19:22 ralston napisał: > A jak po otwarciu okaże się, że to puszka z Pandorą? ;) Wrzuci sie do bigosu - bo do tego dania podobno mozna wszystko wrzucac:) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Proste pytanie... 28.12.04, 22:38 all2 napisała: > którego jednakowoż jeszcze jakoś nikt nie zadał. > > Anahello, po co Ci ta kusza? :) > Cos tak podejrzewam, ze Anahella chce trafic Adamowi w jablko:)) Czy az tak zasluzyl... Odpowiedz Link Zgłoś