columbia Re: No i jak było? 30.12.04, 11:54 pospałabym jeszcze troszkę......a nie mogę..... jestem wściekła na sama siebie, że tak duzo wczoraj wypiłam Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: No i jak było? 30.12.04, 16:54 musiałaś - w końcu piłaś za moje zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: No i jak było? 30.12.04, 17:49 i lepiej sie czujesz? sądząc po moim kacu - musisz być już zdrowa! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: No i jak było? 30.12.04, 18:53 katar już się zmniejszył, a raczej przeszedł w stadium mniej płynne. Kasszel pozostał, ale do niego już się przyzwyczaiłam, bo mi towarzyszy od połowy listopada idę zatem jutro na Sylwestra Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: No i jak było? 30.12.04, 19:34 ...przy okazji opijałem swoje urodziny ( 27.12 ) ... ... było bardzo miło - tempe - ciekawy człowiek ... Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: No i jak było? 30.12.04, 22:14 ..Cola - jak zwykle - była okazem sexu - te kolana , ten dekold ... ... jeszcze ślina leje mi się pobrodzie ... ... exxee ... spokojny wyważony ... teraz młodszy ( musiałem pytać o dowód osobisty ) , żeby się napił we włsnej knajpie ... tylko brakowało nam sexu "filigranowego" ... żeby nie rzec KINI .... no i jeszcze paru innych zasmarkańców ... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: No i jak było? 30.12.04, 22:15 ojojoj jak żałuję - obiecuję, że następnym razem mignę wam gołą nerką! Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: No i jak było? 30.12.04, 22:19 ....czym - nie wiem czy to dość sexy , żeby migać ... Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: No i jak było? 30.12.04, 22:27 ple ...-co ...pamiętam wątróbka była sexy ... Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: No i jak było? 30.12.04, 22:34 ... nie to portnoj ... nieuważnie śledzisz forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: No i jak było? 30.12.04, 22:36 jakoś nie mam czasu śledzić dokładnie - niektórych wątków po prostu nie czytam... a jak długo balowałeś? też miałeś dzisiaj kaca? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: No i jak było? 31.12.04, 18:51 wszystkiego najlepszego z okazji z powiąszowaniem urorurodzin szkoda ze nie wiedzieliśmy ...- było bardzo miło - za miłe słowo dziękuję miłemu Brotonowi - pozostaję z miłą nadzieją na następne miłe spotkanie - oby więcej miłych spotkan - mam miłą nadzieję nadużywając słowa pozostanę w zgodzie z swoją naturą Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Po przeczytaniu 04.01.05, 15:12 watku o spotkaniu, o ktorym moglam tylko pomarzyc i gotowac sie tu z zazdrosci, ze Wy juz sie znacie a ja was nie znam, musze napisac, ze jedyna osoba, ktora udzielila dosc wyczerpujacego opisu osob zapoznanych jest Broton, za co, Ci, Brotonie, dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Po przeczytaniu 04.01.05, 16:39 Broton troszkę koloryzuje...np. z tą śliną ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Po przeczytaniu 04.01.05, 17:22 Tego nie wiemy Colu, moze Broton pisal: "... jeszcze ślina leje mi się pobrodzie ... " scierajac sline nie tylko z brody ale i z klawiatury. Jesli tak bylo, wierze, ze mial powody. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Po przeczytaniu 04.01.05, 17:40 ..ja tam nie wiem...jak się leje ślina, to chyba ma się problem ze śliniankami? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Po przeczytaniu 04.01.05, 17:41 A ja myslalam, ze chodzi o slinotok o podlozu psychologicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Po przeczytaniu 04.01.05, 23:58 .... i tu trafiłaś - ślinotok był o podłożu psychologicznym ... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Po przeczytaniu 05.01.05, 00:07 a mi się wydaje że nie drżenie rąk było o podłożu psychologicznym a ślinotok był funkcją dezorganizacji ślinianek /wiało przez otwarte usta Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Po przeczytaniu 05.01.05, 15:02 To ja juz sobie wyobrazam Brotona na waszym spotkaniu znudzonych: tresawica w rekach, slinotok do kolan... Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Po przeczytaniu 06.01.05, 20:32 ... ta ślina.. po brodzie to taka , ta , no poetika liciencia ... a Wy mi tu zaraz jakiegoś ślinotoka dorabiacie .... z drzeniem rąk -to nie wiem, ale jeśli przeszło po drugim drinku to na tle alkoholowym , jeśli nie to pewnie Tempe ma rację -muszę się przyglądnąć swojemu podłożu ... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Po przeczytaniu 06.01.05, 20:38 ..no tak..musimy się pilniej obserwowac ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Colu! 09.01.05, 22:56 sądzę, ze powinnaś zapytać o to w innym wątku niemniej odpowiem powoli budzę się za stuporu świąteczno-sylwestrowo-ostatniopiątkowego czyli zacznie się drżenie rąk i czarna melankolija Odpowiedz Link Zgłoś