chatka_ 31.12.04, 14:03 Co zrobic zeby nie miec przekrwionych oczu przed Sylwestrem, chyba mam zapelnie spojowek :(( Jak usunac zmeczenie z twarzy?:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
all2 Re: Przed balem :) 31.12.04, 14:10 doraźnie, krople Visine, ale nie wiem, czy zapalenie spojówek nie jest przeciwskazaniem albo Homeoptic, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Przed balem :) 31.12.04, 14:15 Dzieki, lece do apteki, moze drzemka z herbatka na powiekach pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Przed balem :) 31.12.04, 17:44 Nawet jeśli nie pomoże, to z pewnością nie zaszkodzi. Spróbować warto - herbata bardzo koi oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Przed balem :) 01.01.05, 03:39 A nie jest to przypadkiem ta infekcja wirusowa "ból gardła+zapalenie spojówek"? W Warszawie i Białymstoku dziesiątkuje ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Przed balem :) 01.01.05, 20:01 Pierwszy raz slysze! Nie, gardlo mnie nie boli, troche drapie, ale to chyba od glosnego spiewania :) Odpowiedz Link Zgłoś