saunne 06.02.05, 19:30 "Kredens" ul. Św. Rocha 12/3, Białystok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliettamasina Re: Adresy sklepów z herbatami 06.02.05, 19:45 a w Warszawie ktoś zna? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Adresy sklepów z herbatami 06.02.05, 19:49 W kazdym centrum handlowym na pewno jest. Ja kupuje albo w cetrum Reduta (od Ciebie daleko) albo na Dworcu Cetrnalnym - jest taki maly sklepik. Najbardziej znany jest chyba sklep na Krakowskim Przedmiesciu tuz przy Miodowej, i jeszcze jeden znam: w przejsciu podziemnym pod Rotunda. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Adresy sklepów z herbatami 06.02.05, 22:35 anahella napisała: > W kazdym centrum handlowym na pewno jest. Ja kupuje albo w cetrum Reduta (od > Ciebie daleko) Ale ode mnie blisko :) Puść SMSa jak będziesz kupować następną torebkę herbatki. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Adresy sklepów z herbatami 07.02.05, 08:05 eee, teraz tam nie jezdze, biegam na centralny bo to tylko rzut beretem ode mnie. Ale spotkac sie na herbacie na miescie zawsze jestem chetna. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Adresy sklepów z herbatami 07.02.05, 14:58 juliettamasina napisała: > a w Warszawie ktoś zna? > Ja najczęściej kupuję w sklepach Demmers Teehaus, np. w Wola Park. Choć do niedawna niespecjalnie gustowałem w jakichś herbatach z dodatkiem owoców, to polubiłem bardzo taką która nazywa się Ananas/Mango. Bardzo dobra. Mają też tam herbatki sezonowe. Na wiosnę było "Wiosenne zauroczenie" - też bardzo sympatyczna mieszanka. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Adresy sklepów z herbatami 06.02.05, 20:18 oooo moim forum to sie nikt nie interesuje, nawet watek o _sklepie_ z herbatami zostal zalozony na innym forum :P Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Adresy sklepów z herbatami 06.02.05, 20:32 Ale ktorym Twoim forum ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Adresy sklepów z herbatami 06.02.05, 20:42 tym na ktore zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Adresy sklepów z herbatami 07.02.05, 01:47 Jakby ktoś szukał w Lublinie - to jeden jest koło Galerii Centrum (dawny Pedet), a drugi w Realu. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Adresy sklepów z herbatami 07.02.05, 07:20 saunne napisała: > "Kredens" ul. Św. Rocha 12/3, Białystok Do której jest otwarte ? Czy aby nie do 17-stej ? Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Adresy sklepów z herbatami 07.02.05, 10:20 aand napisał: > I czy w sobotę czynne? j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Adresy sklepów z herbatami 07.02.05, 10:23 Białystok, ul. Akademicka 26A - w piwnicy szkoły językowej ABC Language Centre i chyba na ul. Kilińskiego, obok biblioteki a naprzeciw knajpy Alibi Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Adresy sklepów z herbatami 07.02.05, 10:19 awee napisała: > saunne napisała: > > > "Kredens" ul. Św. Rocha 12/3, Białystok > > Do której jest otwarte ? Czy aby nie do 17-stej ? > pon-pt: 10-18, sob: 10-14 źródło: herbata.info.pl/bialystok.htm Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Adresy sklepów z herbatami 07.02.05, 10:24 Inne miasta i państwa mile widziane. Nigdy nie wiadomo gdzie nas nogi zaniosą a dobry adres zawsze warto znać :) Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Adresy sklepów z herbatami 10.02.05, 06:21 W Chinatown w Bostonie sklepikow z herbatkami, ziolkami, mieszankami i temu podobnymi wynalazkami jest sporo. W niektorych mozna nawet porozumiec sie po angielsku...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Adresy sklepów z herbatami 10.02.05, 11:52 ALe najciekawiej jest wtedy, kiedy nie bardzo wiesz, co kupujesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Adresy sklepów z herbatami 11.02.05, 06:35 Moze i najciekawiej, ale nie zawsze najsmaczniej. Juz nieraz nabralam sie na ladne opakowanie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Adresy sklepów z herbatami 09.02.05, 16:19 Saunneczko, dziękuję za herbatę!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Adresy sklepów z herbatami 09.02.05, 17:54 O już dotarła? Mam nadzieję, że Ci smakuje i że dobrze wybrałam. Na zdrowie :) Odpowiedz Link Zgłoś