Dodaj do ulubionych

Brzydki erotyk

07.02.05, 14:10
(czyli opowiadanie turpistyczne)
Praca zbiorowa. Prosze sie wpisywac.

Starucha juz dawno nie miala zadnego chlopa. W przepastnym lozu samotnie
spedzala noce. Koscistymi paluchami tarmosila uschle piersi. Za dnia,
upackawszy usta burakiem, wygladala tesknie przez okno.
Az razu pewnego chlop przyszedl. Chlop jak dab. O gebie nalanej i wielkiej.
Pod oczami worczastej. Z nosem jak grucha. O wargach jak dwa platy watroby.
Wyciagl chlop ramie mocarne. Lapskiem zylastym ujal jej kibic, jak szczapa
wychudla. Leb miedzy piersi obwisle wsadzil. I zaplakal. Z oczu krwia
nabieglych lzy jak groch pociekly. Ona zas rzekla, mruzac w zdumieniu slepia
kaprawe:
-I czego beczysz, becwale?
-Bom nigdy baby tak pieknej nie widzial.
Z gardzieli jej rechot wydobyl sie straszny, szyderczy.
-Dnie cale ksiegi magiczne wertujesz. Nocami samotnie piwsko zlopiesz.
Gdziezes ty mogl babe jaka widziec?
Na kolana chlop padl z laskotem, niczym jaki glaz wielki, i wycharczal:
- O cudna, zywot wiode mizerny, bom dotad swiatla nie spotkal, co by mnie ku
szczesciu wiodlo. Talerzow nie myje. W izbach kurz harce urzadza. Robactwo po
scianach sie snuje. A w sercu pustka i nedza.
-Jam dziewica nieskalana. W chlew taki nie wstapie.
-Coz mam uczynic, by lono dziewicze twe posiasc?
Obserwuj wątek
    • columbia 2 07.02.05, 14:26
      W głowie jej mysli kłębiły sie i biły ze sobą. "Durny ten chłop i chyba ślepy.
      Z jednej strony silny i wielki, a takiego jej trzeba było. To może by tak oko
      na jego obskurna chałupe przymknąc. Że jej starości nie widział, to ślepy
      napewno...albo głupi jakiś. Dobre i to...po co jej mądry i światły chłop?"
      patrzyła jak łkał żałośnie u jej stóp, jego silne ramiona drzały a pod brudną
      koszulą mięśnie prężyły się ponętnie...
      • metiowiec 3 07.02.05, 21:19
        Poaptrzyła mu prosto w oczy z litością (oj głupić ty chłopie)
        Oblizała wyzywająco wargi,puściła oko,bąka i zarzuciła mu ręce na szyję.O ku** złamał mi się paznokieć !On popatrzył zdziwiony, na jej wyblakły,obgryziony i pomalowany czerwonym lakiere paznokieć.Ohhh ale ty masz pikny ten mani-pedikur !Ona się tylko uśmiechneła i zdjeła bluzkę.Piersi jej dyndały nisko.prawie w kroku, on patrzył jak gdyby to był jego pierwszy raz(jeśli to jaki ! )zjadał ją wzrokiem...
        • jacek.placek1 4 08.02.05, 21:41
          Ściemniało się już, a on nie mógł oderwać wzorku od jej piersi, obwisłych i
          pomarszczonych, wyglądających tak samo jak pierś jego matki, martwej, leżącej
          na sianie, śmierdzącym od ropy i potu.
          Lecz ona podniosła gwałtownie koszulę do góry i wrzasnęła:
          - Oddam się tylko prawdziwemu chłopu, a nie ślamazarze jakiemuś, który nie umie
          kobity chwycić i wychędożyć!
          On poniósł czerwone oczy a jego wątrobowe wargi rozchylily się w niepomiernym
          zdziwieniu. Jej krzyk odrywał go od piersi matki... zimnej, twardej, na zawsze
          utraconej...jego serce przeszył ten rozkoszny ból. Ból udręczonego, porzuconego
          przez kobietę jego życia. Ból niezaspokojonych lędźwi.
          - Co czynisz? o, Najpiękniejsza! Kiedy ja myślę jak Ci dogodzić o Pani, jak w
          łono Twe wniknąc, dziewictwa Ci oszczędzając!
          - Ksiąg tyle magicznch czytałeś, pismo też zapewne. Nie wiesz przeto stary
          capie, gdzie kobita ma łono?
          - Wiem, ale kalać go nie śmiem. Miłości Twej nie chce stracić brutalnym
          postępkiem, uczucia zadeptać....
          - Przeto... weź mnie! Zdobądź! Przywiąź do siebie! A będę Cię kochać!

Spojrzał w jej oczy czerwone, mętne, nieprzytomne i na jej drżące ciało.

• columbia 5 09.02.05, 16:49
            Pożądanie rozpaliło do głębi jej stare ciało....ale on zwlekał....drzał...i
            dziwnie się kulił w sobie...."Pewnie juz po wszystkim" pomyslała - "te
            młodziki! żeby ich tak pokręciło! Ledwo się baba rozkręci, oni juz kończą!"
            - a zróbze coś, chłopie! nie będę tak stała!
            • gradufka Re: 5 10.02.05, 15:37
              I zrobil. Wzial nogi za pas.A kurz za nim sie kurzyl kurzasty.W babie gniewem
              zawrzalo. Nagie bius przez ono wystawiwszy krzykla w oblok dymu, co po chlopie
              sie ostal: "Zraniles moje feelingi. Smierc cie za to spotka sroga!"
              A chlop w sianie legl, w piers matczyna sie wtulil i zaplakal, po raz drugi
              juz, bo wielce wrazliwy to byl chlop.
              • jacek.placek1 6 15.02.05, 19:51
                Lecz starucha nie miała zamiaru takiej okazji przepuścić! Co prawda ciapowaty i
                bez werwy ten chłop był ale wielki i rosły. Miała zatem nadzieję, że natura go
                równie sowicie obdarzyła pod portkami.
                I ruszyła w pogoń za chłopem. Biegła pędem, jej pomarszczone cyce chybotały się
                i gorączkowały jak ona - spragnione męskich, twardych, brudnych łap. Biegła
                drogą kierując się tumanami wzniesionego przez chłopa kurzu...
                W końcu dopadła jego chaty, runęła całym cielskiem na drzwi i wpadła wraz z
                nimi do środka izby.
                Tam go zobaczyła.
                • gradufka 7 16.02.05, 13:14
                  Odziany byl w spodnice mamina. Falbaniasta i kwiecista, ale jak zawsze w dobrym
                  guscie. Skrobal marchew ruchem kolistym. Marchew pojekiwala cichutko.
                  Starucha skamieniala, zaczarowana, oniemiala. I tylko piers jej falujaca cycem
                  obwislym wskazywala na to, ze zywa jeszcze.
                  -Placek robisz?- wyszeptala gardlem zacisnietym.
                  -Placek robie- odrzekl.
                  • broton 8 24.02.05, 22:47
                    ..stanąłprzy stole , wysypał mąkę , rozbił kilka jaj , zacząługniatać ciasto
                    rękoma kołysząc całym ciałem ... stara zaczęła się przyglądać temu kołyszącemu
                    się monstum w matcynej kicce , ogarniałją śmiech ...

...gdy nagle zauważyła , że bidra - w ruchu do blatu stołu , wyprzedza
                    wybulenie w kicce - nie to niemożliwe ... wybulenie niewiele ponad kolanami ,
                    rytmicznie odbijało się na spódnicy chwilę przed podejściem bider chłopa do
                    blatu stołu ... a cóż ... nie .. muszę to sprawdzić muszę to chwycić , muszę to
                    mieć ... przełknęła ślinę , aż echo dodało ... chłop popatrzył zirytowany - cóż
                    tej babie , ciasta nie widziała .. głodna czy co ... oj głodna ... rzuciła się
                    pod stół ... wsadziła łapy pod kieckę ... chwyciła zdobycz ... ręcami ...
                    wsadziła łeb pod kieckę ... chwyciła zdobycz zębami ... Tyś mój ... walnęli
                    oboje na podłogę ... baba się dusi ale nie puści .. ssie ... chłop jęczy
                    zaskoczony .. niby odpycha babę ale przyciąga....
                    • columbia 9 25.02.05, 11:38
                      ..a ciasto na stolnicy wysycha powoli....
    • blue_pole norwid czy niemen ? 25.02.05, 12:54
      a moze sydney polak?
      • gradufka Brotonie, 25.02.05, 14:12
        to co napisales ma taka moc przekazu, ze musialam czytac z zamknietymi oczami.
        • broton Re: Brotonie, 08.03.05, 21:58
          ... nie wiedziałem czy to wyrazy uznania czy krytyka ... tera już wiem - nikt
          nie ma śmiałości kontynuować ...
          ... mówcie mi Mistrzu ....
          • gradufka 10 04.05.05, 22:19
            "Kobieto, ciasto, ciasto, wysycha!"- wykrzykl chlop resztkiem sil, ktory cudem
            tylko jakims nie splynal wzburzonym strumieniem erekcji-"glodnym juz"- wyjeczal
            slabowicie.
            "Nie ma na co oczekiwac, spozyjmy surowe." -wyrzekla roztropnie, az sie strop z
            gory ku dolowi posypal.
            • gradufka Osmielilam sie, 04.05.05, 22:20
              mimo wrodzonej niesmialosci, Mistrzu.
              • columbia Re: Osmielilam sie, 05.05.05, 12:50
                ..i tak jedli to surowe ciasto ciasno spleceni na podłodze leżąc...i zmęczeni
                zasnęli...
    • luk_sa Re: Brzydki erotyk 07.05.05, 23:48
      debilizm
      • gradufka 12 09.05.05, 19:09
        I wsystko skonczyloby sie debilnym, happy endem, jak to w bajkach bywa, ale na
        szczescie sytuacje uratowal zmarly przed laty malzonek baby, ktory to wiedziony
        porywem strasznej zazdrociu, powstal z grobu.
    • hetero_sapiens a co mowi na ten temat Poeta? 10.05.05, 11:50

Sciana

Prymitywny rysunek obrazujacy Pragnienie,
      Milosc, spelnienie.

Trojkat, ktory jest okiem Boga
      i sromem kobiety,

Krzyz rana obiecana i zadana
      teraz.

• broton Re: a co mowi na ten temat Poeta? 10.05.05, 22:25
        ... o kurde ...
        • pinkpanther Re: a co mowi na ten temat Poeta? 11.05.05, 09:39
          toż to wieszcz a nie poeta
          • hetero_sapiens Re: a co mowi na ten temat Poeta? 11.05.05, 10:30
            :))
            www.nowe-panstwo.pl/np_30_2001/30_dziela_wieczne.htm
    • columbia Re: Brzydki erotyk 25.05.05, 23:47
      ...i powstał mąż...i ku chacie się zblizył...i babę swoją spostrzegł w
      ramionach chłopa innego..i wezbrała w nim krew skisła... i wezbrała w nim stara
      namiętność i miłość...a te emocje nie były dobre, bo zazdrość aż kipiała w
      nim....w wzburzył sie mąż...i podszedł do drzwi...i wszedł.....
      baba zamarła pierwsza..męża swego szósztym zmysłem wyczuła..."jakoby to on! ale
      przecie nieżyw!"...a potem chołop ujrzał truchło żywe...i skamieniał...
      • gradufka Re: Brzydki erotyk 26.05.05, 21:05
        -"Brzydki dziad, zrobze spad"- rzekl chlop rymem, czyli wierszem poetyckim. I
        cud sie stal, bo dziad, choc szczezly, uczon w poezyjach byl i w mig docenil
        cwiercglowczy talent chlopski,talent dziewiczy, nieskazon mysli glebia. I
        talentem tyn porazon, padl, czyli na ziemie spadl. I rzekla baba, ryj w zmarchy
        schowawszy:
        "Coz poczniem, chlopie?"
        "Rzucim zwlok w pole, rodziobie kruk i wron."- odrzekl chlop, bo choc przyglup,
        to jednak roztrop byl.
        • columbia Re: Brzydki erotyk 30.05.05, 11:11
          ...chycili tedy truchło i zaciągnęli na pole...baba patrzyła, jak chłop
          zagrzebuje wielkimi dłońmi trupa w ziemi i czułość ją wzięła niezmierna..łza z
          jej oka kaprawego połynęła "oj, piękny i dobry chłop mi się na starść
          trafił!"...chwyciła chłopa za rękę i przyciągnęła ku sobie....
          • gradufka Re: Brzydki erotyk 16.06.05, 20:42
            z reki chlopskiej zaschle ciasto sie syplo niczym lupiez rzesisty
            lapskiem kibic babska objal
            - A jak truchlo dziadzie z ziemi znow wychynie?- zaswitalo babie nagle.
            - To je z ciastem zgniote i w piec wrzuce, co by chrupkie bylo. -odrzekl chlop,
            bo nie w ciemie bity byl.
            • columbia Re: Brzydki erotyk 06.07.05, 17:18
              ...a kiedy świt nastał chłop zwlókł się z ziemnej bruzdy i do chałupy
              wrócił...w krzyzu go łupało a krowy oporządzić nadszedł czas..baba spała
              pomiedzy kartoflami i wstawac jej się nie chciało, tedy udawała, że strasznie
              snem zmozona...chłop do obory zaszedł i klął w duchu, że zadnej pomocy od baby
              nie ma...pomyślał tedy, że młodej chłopki mu trza, co by sie na roli znała i
              bydłem zajeła...
              w strumieniu się wykąpał i białą koszule załozył..do wsi na potańcówke
              zamierzał sie wybrać, ale babie nic nie rzekł..jeno, że sprawy we wsi ma
              urzedowe...i poszedł..
              baba, mysląc, że chłopa ma juz w swej mocy do chałupy swej polazła, nażarła sie
              i zasnęła w barłogu...
              Chłop do remizy polazłwszy piwo duże w kuflu kupił, usiadł w kącie i na
              dziewuchy spogląda....
              • pinkpanther Re: Brzydki erotyk 07.07.05, 12:33
                spojrzał na grubą Hankę i beknął
                • columbia Re: Brzydki erotyk 07.07.05, 19:26
                  spojrzał na Rudą Heńkę...i ziewnął...
                  • pan_maxio Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 22:08
                    popatrzył na zegarek, -"ja pie****e, to już pierwsza w nocy, ale syf!! właśnie
                    przegapiłem zaj*****y film o zombich, a juz myślałem ze dziś zadrżą mierwy"
                    • pan_maxio Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 22:13
                      po czym zwekł swe tłuste dupsko (zabierając po drodze antałek ze stołka) i
                      wessało go do domu przed telewizor.
                      • gradufka Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 22:31
                        Co to jest antałek?
                        Co to są mierwy?
                        • pinkpanther Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 22:56
                          a ja myślałam że to ty jesteś pan maxio...
                          • gradufka Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 22:59
                            Za grosz zaufania do narodu, Pani Władzo!
                            • pinkpanther Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 23:02
                              no ale przyznasz że to uroczy nick
                              • gradufka Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 23:15
                                Przyznaję, przyznaję.
                              • mrug Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 23:18
                                Znam jednego Maksia...
                                • gradufka Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 23:21
                                  Chwalipięta!
                                  Ja też znam.
                                  • pinkpanther Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 23:23
                                    ja też - i to na dodatek wysokiego bruneta!
                                  • mrug Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 23:24
                                    Według mojej teorii jest tylko jeden Maksiu na świecie, to pewnie znamy tego samego.
                                    • gradufka Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 23:25
                                      Wskazany przez Pinki opis nie do końca odowiada mojemu stanowi wiedzy o
                                      Maksiku. Ale może M. zmiennym jest?
                                      • mrug Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 23:31
                                        Polimorficzny...Zmiennokształtny...
                                        • gradufka Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 23:33
                                          Na szczęście przyłapaliśmy go!
                                          • pinkpanther Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 23:36
                                            znałam jeszcze Maksa białego w czarne łaty
                                            • mrug Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 23:38
                                              Mleczny był?
                                              • pinkpanther Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 23:43
                                                e tam mleczny
                                                szczekliwy
                                                • gradufka Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 23:44
                                                  Moc zmienności Maksa nie ma granic!
                                                  • pinkpanther Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 23:45
                                                    a czasami bywa ich nawet sto jeden! wtedy dopiero się dzieje
                                                    a mrug na jednego kota narzeka

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=26965890
                                                  • mrug Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 23:48
                                                    Kot Maksiem być nie może, chyba że Maksio również płeć zmieniać potrafi...
                                                  • gradufka Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 23:53
                                                    Na wszeki wypadek, przyglądaj się bacznie kotu, z Maksiem nigdy nie wiadomo.
                                                  • pinkpanther Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 23:55
                                                    jeszcze się z niego Mariusz Max zrobi!
                                                  • mrug Re: Brzydki erotyk 26.07.05, 23:55
                                                    Ale kolonka ma takie jakieś...chudawe...
                                                  • gradufka Re: Brzydki erotyk 27.07.05, 04:35
                                                    anoreksia maxososis, to dlatego
                                                  • pan_maxio Re: Brzydki erotyk 27.07.05, 11:23
                                                    po pierwsze: antałek to taki gąsior lub bukłak do napojów używany w
                                                    średniowieczu i neco później.
                                                    minarwa to jakaś postać z mitologi ale nie pamiętam już jaka, moze jedna z muz
                                                    sztuki

po drugie: nie spodziewałem się dyskusji na temat mojej osoby tak szybko
                                                    wzbudzić, niemniej miło mi z tego powodu. dodam ze nie jestem wysokim brunetem,
                                                    raczej niskim niż wysokim,... no powiedzmy średniego wzrostu. to na tyle na
                                                    chwile, mracam do sprzątania zakrystii. pozdrawiam
                                                  • pan_maxio Re: Brzydki erotyk 27.07.05, 11:27
                                                    aaa teraz widze ze napisałem "mierwy" a miało być minerwy, mam za grube paluchy
                                                    do tej klawy z "mango"
                                                  • pan_maxio Re: Brzydki erotyk 27.07.05, 11:30
                                                    a, bymbył zapomniał: hał-miauu, miauu miauu, wwrrrr, mrrrrr
                                                  • pinkpanther Re: Brzydki erotyk 27.07.05, 12:09
                                                    maksiu, zawsze pojawienie się bruneta, nawet niewysokiego, na nudnym forum
                                                    wzbudza emocje płci pięknej...
                                                  • pan_maxio Re: Brzydki erotyk 27.07.05, 15:20
                                                    :)
                                                  • pan_maxio Re: Brzydki erotyk 27.07.05, 15:45
                                                    cóż tygrysico w kolorze pewnej piosenkarki, jako samies a więc istota z natury
                                                    lubieżna i chucią się kierująca, stwierdzam że emocje podzielam, aż mi się
                                                    jęzor z papy wychylił i zwisa nigrzecznie. co za prostak!!!! ślinę rozsiewa mi
                                                    po blacie.
                                                  • pinkpanther Re: Brzydki erotyk 27.07.05, 15:53
                                                    podłóż szmatkę i śliń się dalej! jako samica jestem niezwykle próżna i żądam
                                                    okazywania mi uwielbienia. W zamian może zaszczycę cię uśmiechem na mojej
                                                    różowej mordce...
                                                  • pan_maxio Re: Brzydki erotyk 27.07.05, 16:15
                                                    ślina cieknie dobę całą a ja slojów mam za mało
                                                  • broton Re: Brzydki erotyk 27.07.05, 21:55
                                                    ...kurde ...leje mnie się po brodzie (slina)...
                                                    ... wracać do chłopa i baby a nie te duperele ...
                                                  • pinkpanther Re: Brzydki erotyk 27.07.05, 23:02
                                                    ważne że do nas wróciłeś!
                                                  • gradufka Re: Brzydki erotyk 27.07.05, 23:54
                                                    no właśnie, ważne że wróciłeś, a chłopa i babę, to proszę bardzo, wprowadź nam
                                                    od nowa, bo gdzieś dyscyplina erotycznego turpizmu na wątku zanikła
                                                  • pinkpanther Re: Brzydki erotyk 27.07.05, 23:55
                                                    to ty coś wymyśl - ja się do tworzenia tego wątku nie nadaję
                                                  • pan_maxio Re: Brzydki erotyk 28.07.05, 00:24
                                                    najlepsza baba własna graba, jak mawiał ojciec tomcia palucha
                                                  • pinkpanther Re: Brzydki erotyk 28.07.05, 10:00
                                                    trudno mi się w tej kwestii wypowiadać jako że sama jestem babą
                                                  • mrug Re: Brzydki erotyk 28.07.05, 13:14
                                                    Kinia, Ty jesteś babą?!
                                                  • gradufka Re: Brzydki erotyk 28.07.05, 13:16
                                                    we wcieleniu admińskim może być i Jagą
                                                  • mrug Re: Brzydki erotyk 28.07.05, 13:20
                                                    Jasne...
                                                    A może Maria Curie-Skłodowska też była kobietą?!
                                                  • gradufka Re: Brzydki erotyk 28.07.05, 13:26
                                                    Słyszałam, że była Francuzem.
                                                  • mrug Re: Brzydki erotyk 28.07.05, 13:29
                                                    Francuski łącznik?
                                                  • gradufka Re: Brzydki erotyk 28.07.05, 13:32
                                                    Sęk w tym,że promienitwórczy. A to niedobrze dla relacji międzynarodowych.
                                                  • mrug Re: Brzydki erotyk 28.07.05, 13:34
                                                    Zawsze można rozszczepić...
                                                  • gradufka Re: Brzydki erotyk 28.07.05, 13:36
                                                    Jak narobisz szczepków, to go będzie jeszcze więcej.
                                                  • mrug Re: Brzydki erotyk 28.07.05, 13:38
                                                    Nie wszystkie muszą się przyjąć...
                                                  • pinkpanther Re: Brzydki erotyk 28.07.05, 13:51
                                                    mrug napisał:

> Jasne...
                                                    > A może Maria Curie-Skłodowska też była kobietą?!

nie ale Kopernik była
                                                  • mrug Re: Brzydki erotyk 28.07.05, 13:56
                                                    Fajny nik ten Koper.
                                                  • kupernick Re: Brzydki erotyk 28.07.05, 14:05
                                                    mi też się podoba
                                                  • gradufka Bardzo ładny nick! 28.07.05, 14:06
                                                    Bardzo ładny!
                                                  • gradufka Właściwie to genialny!/nt 28.07.05, 14:07
                                                  • mrug Boski! 28.07.05, 14:08
                                                    A nawet kosmiczny, planetarny!
                                                  • kupernick Re: Boski! 28.07.05, 14:10
                                                    No ale do tego potrzebny jest genialny umysł. Byle forumowicz nie byłby w
                                                    stanie wpaść na coś takiego. Od tej pory służę wam pomocą w kwestiach moralnych
                                                    i intelektualnych.
                                                  • pinkpanther Re: Boski! 28.07.05, 14:12
                                                    te, nie pozwalaj se zbytnio, bo tu masz trzy władze nad sobą
                                                  • mrug Re: Boski! 28.07.05, 14:12
                                                    Ależ tak było zawsze!
                                                  • pinkpanther Re: Boski! 28.07.05, 14:14
                                                    no ale nie bedzie się tu jakiś pumpernikiel czy jak mu tam panoszył
                                                  • kupernick Re: Boski! 28.07.05, 14:16
                                                    Nie panikuj maleńka, jakoś się dogadamy.
                                                  • pan_maxio Re: Brzydki erotyk 28.07.05, 14:18
                                                    chłop z początku nieśmiały i speszony rozkręcać się zaczął, a że w telweizorni
                                                    akurat reklama pończoch kabaretek z praktycznym rozcięciem w kroku leciała
                                                    popatrzył wzrokiem lubieżnym na prezenteki i coś go tak w gardle ścisnęło, a po
                                                    chwili i skurczu moszny doznał. pomiarkował że działać czas by zacząć i
                                                    uniesienie to właściwie sporzytkować. dla otuchy i energi wlał w gardziel setke
                                                    co na stole od dłuższej chwili spokojnie stała. tak to jego chwila i chciał ją
                                                    by se dooooooooobrze zrobić wykorzystać. wstał, omittł wzrokiem pokój i wtedy
                                                    olśnilo go że gazetek kolorowych nie ma w izbie wcale, ba nawet pism babskich
                                                    gdzie by chociaż kawałek nagiego kolanka lub ramionka damskiego podglądnąć było
                                                    możliwe. już ten fakt w zawód zmienać się zaczął a podniecienie razem z fujarą
                                                    grawitację z lekka odczuło, gdy nagle myśla pewna wieczór uratowała. pomysł
                                                    był o tyle ciekawy że niecodzienny i pierwszy w życiu chłopiny, aż do tego
                                                    stopnia że samym pomysłem można by się zaspokoić od biedy. "toć w stodole
                                                    bydlątko, owieczka stoi! i głodna pewnie, czas by ją nakarmić" pomyślał
                                                    lubieżnie i aż i podniecenia podskoczył
                                                  • gradufka Pumperniklu, twardy bądź! 28.07.05, 14:21
                                                    W Tobie nadzieja.
                                                  • pinkpanther Re: Brzydki erotyk 28.07.05, 14:23
                                                    maksiu! uratowałeś rodzimą literaturę!
                                                  • gradufka Nareszcie! 28.07.05, 14:24
                                                    Opowiadanie odżyło, bo już nam się wątek, i to jeszcze przy udziale Władzuni,
                                                    degrngoladzie poddał.
                                                  • pan_maxio Re: Nareszcie! 28.07.05, 14:28
                                                    sam sie podnieciłem niezdrowo
                                                  • pinkpanther Re: Nareszcie! 28.07.05, 14:30
                                                    no ale o tym to nie musisz akurat nam opowiadać ;)
                                                  • gradufka Re: Nareszcie! 28.07.05, 14:31
                                                    ale to taki wątek, ze chyba można w ramach dygresji
                                                  • pan_maxio Re: Nareszcie! 28.07.05, 14:33
                                                    myślą że chłop nekrofilia parać się zacznie, a potem do nekromancji 2kroki
                                                    <bij mnie i mów do mnie brzydko>
                                                  • pinkpanther Re: Nareszcie! 28.07.05, 14:34
                                                    to już było...
                                                  • pan_maxio Re: Nareszcie! 28.07.05, 14:46
                                                    ale to dopiero bedzie nudne bo odgrzewane
                                                  • pinkpanther Re: Nareszcie! 28.07.05, 14:48
                                                    ogrzewane trupiszcze
                                                    błłłłłłłłłłłłłłłłeeeeeeeeeee
                                                  • pan_maxio Re: Nareszcie! 28.07.05, 16:16
                                                    moze i błeeee, ale doktor lekter jadł i to nie dla pieniędzy ale dla dowcipu
                                                  • pinkpanther Re: Nareszcie! 29.07.05, 10:02
                                                    nie widizałam bo zasnęłam oglądając Hannibala...
                                                  • gradufka Re: Nareszcie! 29.07.05, 10:28
                                                    skoro Hanni Cie usypnął to na jakich filmach się boisz?
                                                  • pinkpanther Re: Nareszcie! 29.07.05, 10:53
                                                    hehe ja po prostu regularnie zasypiam przed telewizorem, niezależnie od filmu
                                                    ale horrory i thrillery uwielbiam!
                                                  • mrug Re: Nareszcie! 29.07.05, 11:23
                                                    Ja, jak się kładę przed telewizorem to też zasypiam nad każdym...
                                                  • pinkpanther Re: Nareszcie! 29.07.05, 14:46
                                                    tak więc niezależnie od tego czy Hannibal był fuj, czy cacy, i tak nie miał
                                                    szans na bycie obejrzanym w całości...
                                                  • gradufka Re: Nareszcie! 29.07.05, 15:41
                                                    A tak przy okazji facetów, co niekonieczie mają szanse, to jak tam
                                                    nuevayorczyk, Kiniu?
                                                  • pan_maxio DAJCIE SZANSE!! 01.08.05, 18:59
                                                    dziewczyny dajcie szansę facetom, my was kochamy, podziwiamy, ubustwiamy,
                                                    chcemy was: całować, tulić, bulić za wasze futra, rubiny, kosmetyki, itp. nieba
                                                    byśmy wam przychylili najchętniej. chcemy jeszcze 1000 innych rzeczy razem z
                                                    wami robić. a wy nosami kręcicie. oj ładnie to tak? nie skazujcie nas na na, no
                                                    właśnie na co?
                                                  • gradufka Re: DAJCIE SZANSE!! 01.08.05, 19:02
                                                    Potrzebujemy trzy stówki na wycieczkę trabantem do huty.
                                                  • pan_maxio Re: DAJCIE SZANSE!! 01.08.05, 19:07
                                                    załatwione, za wasz uśmiech wszystkie skarby świata. nawet te niewykopane.
                                                  • pinkpanther Re: Nareszcie! 01.08.05, 19:02
                                                    gradufka napisała:

> A tak przy okazji facetów, co niekonieczie mają szanse, to jak tam
                                                    > nuevayorczyk, Kiniu?

no że tak powiem, w piątek się bardzo przyjaźniliśmy...
                                                  • gradufka Re: Nareszcie! 01.08.05, 19:03
                                                    przyniesiesz na zjazd zdjęcie do oglądania?
                                                  • pinkpanther Re: Nareszcie! 01.08.05, 19:10
                                                    czyje zdjęcie?
                                                  • pan_maxio Re: Nareszcie! 01.08.05, 19:08
                                                    Thast's the spirit!!!
                                                  • gradufka Re: Nareszcie! 01.08.05, 19:11
                                                    zdjęcie nuevajorczyka, oczywiście.
                                                  • pinkpanther Re: Nareszcie! 01.08.05, 19:13
                                                    nie no nie mam zdjęcia ale on jakis piękny do przesady nie jest
                                                    ale mogę mu powiedzieć żeby przyszedł (oczywiście jeżeli dalej się będziemy
                                                    przyjaźnić)
                                                  • gradufka Re: Nareszcie! 01.08.05, 19:18
                                                    a, niech przydzie
                                                    trzeba będzie z nim rozmawiać po nuevajorsku?
                                                  • pinkpanther Re: Nareszcie! 01.08.05, 19:39
                                                    czeba ale na przykłąd taka cola świetnie sobie z tym radzi (praktykowała to juz
                                                    przy IKzP i mojej angielskiej przyjaciółce)
                                                    no a poza tym nie mówię że go zaproszę tylko może
                                                  • pan_maxio Re: Nareszcie! 03.08.05, 17:57
                                                    ja też uwielbiam horrory i dreszczowce i boleje że większość kobiet za nimi nie
                                                    przpada, no ty jesteś wyjątkowa i niepowtarzalna (moje lizustwo się pranoszy)
                                                    tak trzymaj a być może odwiedze cię kiedyś we śnie i przyniosę rękawicę z
                                                    pazurami hłe hłe.
                                                  • pan_maxio Re: Nareszcie! 03.08.05, 18:04
                                                    chłop wszedł do stodoły drapiąc się po eee jajach, a głowa jego pełna była
                                                    myśli lepkich gorących i troche akrobatycznych. "jaką by tu pozycję.." myślał
                                                    przyszły owcojebaka. spojrzeniem omiótł wnętrze i wzrok jego na owieczce się
                                                    zatrzymał. ale coś było nie tak!? dziad podszedł do owcy, latarką poświecił a z
                                                    ust jego padły te słowa zdziewienia: "nie wierzę!? czemu ty owco na grzędzie z
                                                    kurami siedzisz?" - zapytał.
                                                  • broton Re: Nareszcie! 17.09.05, 22:10
                                                    .... zapomniany ...
    • columbia 24.... 19.09.05, 11:55
      chłop obudził sie obolały...lezał na klepisku w stodole......głowa bolała go
      niemiłosiernie i nie mógł sobie przypomnieć...nie mógł sobie przypomnieć, co
      robi tu....na klepisku...w stodole.....a był ...wczoraj w
      remizie....."oj"...jęknał...usiadł....beknął.....
      • pan_maxio Re: 24.... 19.09.05, 14:51
        no to popelina, otwieram piwsko w morde owcy
    • pinkpanther Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 12:59
      robi - tu można się wyżyć erotycznie ;)
      • roborobi Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 13:02
        Nie mam z tym kłopotów, poza tym wolę na GG ;).
        • pinkpanther Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 13:04
          ohohoho
          • roborobi Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 13:11
            No wiesz tak erotycznie i to publicznie, chyba za stary jestem ;)
            • mrug Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 13:12
              Wierzymy w Ciebie Robi!;)
              • roborobi Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 13:23
                Najpierw muszę Ciebie podpatrzeć ;)
                • rzesa20 Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 16:36
                  to który pierwszy z Was ? ;)
                  • mrug Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 17:20
                    No co Ty?
                    Ja się wstydzę!;)
                    • rzesa20 Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 17:26
                      no wiesz co... nas się wstydzisz ;))
                      • mrug Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 17:29
                        Zwłaszcza Was...;)
                        • rzesa20 Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 17:43
                          zapewniam Cię, że nie ma czego ;)
                          • roborobi Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 18:44
                            No tak, człowiek na chwilę od kompa odejdzie, a tu już erotycznie się robi ;)
                            • rzesa20 Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 19:00
                              ale Wy tu właśnie nie chcecie erotycznego nastroju zrobić... ;)
                              • roborobi Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 19:08
                                Mam lepszy wątek do tego, chwile to potrwa ;)
                                • rzesa20 Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 19:10
                                  dobrze czekam :)
                                  • roborobi Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 19:11
                                    Już jest, musisz przeczytać od początku, a szczególnie Columbie z Brotonem ;)
                                    • rzesa20 Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 19:12
                                      osz... ale on długi... zaraz się wczytam :))
                                      • roborobi Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 19:16
                                        Na nudzie wszystko jest długie ;)
                                        • rzesa20 Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 19:32
                                          hihi... przeczytałam ;) bardzo romantycznie było :P
                                          • roborobi Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 19:37
                                            a nie mówiłem, możemy się umówić, na tamtym wątku o północy ;)
                                            • rzesa20 Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 19:51
                                              możemy, mam nadzieję, że nie zasnę do tej godziny ;))
                                              • roborobi Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 19:54
                                                Śpiąc tyle godzin dzisiaj, ja bym nie ziewnął do 3:00 ;)
                                                • rzesa20 Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 19:55
                                                  hihih mi już po południu się ziewało ;))
                                                  • roborobi Re: Brzydki erotyk 13.03.06, 19:56
                                                    Pewnie na słoneczku ;)
                                                  • gradufka Odcinek kolejny, nie wiem który. 07.04.06, 13:44
                                                    A nad nim owca stała. Milcząca. Z uśmieszkiem lekko skrzywionym. Ciuch owca
                                                    miała wyczesany. Fryz zaś z tyłu wzdłużny, z czeskiego metala ściągnięty, w
                                                    górnej warstwie rozpiździelny, z żelową osłoną antyopadnicza. Z komórii remiksy
                                                    zajebne z szortmesów spływały kojącym strumieniem. Muza to nie bylejaka była,
                                                    bo hałsiktrans z bitem najnowszej hiper-generacji mulim wysiłkiem z żywej
                                                    tkanki Sieci wydarty.
                                                    -Cze, ziomal! Wielka dziękóweczka. Ivent niezly z tobą mialam, kolo. Zajebista
                                                    biba.. Je. Owca jestem, niunia z pozytywnym nastawieniem, je.- rzekła owca i
                                                    zamilkła z uśmieszkiem lekko skrzywionym.
                                                    Chłopu szczena do gleby opadła i choć mu pomroczność w żyłach jeszcze
                                                    pulsowała na wznak imprezji, co to ją odbył i co jej nie pamiętał,i choć nie
                                                    zdawał sobie jeszcze sprawy ze sprawy, czuł podskórnie, że ta owca, że jej
                                                    ciuch wyczesny i jej fryz wyjebny i muza lanserna i milczenie z uśmieszkiem.
                                                    Wszystko to znamionowało niepomierną charyzmę. Bo takie owce zawsze mają
                                                    charyzmę.
                                                    - Normalnie jestem w szoku.- rzekł chłop najwyraźniej będąc w szoku.
                                                  • tempe Re: Odcinek kolejny, nie wiem który. 07.04.06, 18:55
                                                    jak Ty to pięknie Gradusiu opisałaś wszystko
                                                    Je
                                                  • broton Re: Odcinek kolejny, nie wiem który. 07.04.06, 21:55
                                                    ... to chyba a'propos dowcipu , który krążył na ostatnim spotkaniu krak-
                                                    forum???...
                                                  • gradufka Re: Odcinek kolejny, nie wiem który. 08.04.06, 12:42
                                                    O gasz, a jaki to był dowcip bo ja nie znam?
                                                    Dziękóweczka, Tempcjuszu, za pochwałę!
                                                  • broton Re: Odcinek kolejny, nie wiem który. 08.04.06, 15:05
                                                    …łapie reporterka górala – opowiedzielibyście co baco o życiu na hali – jak tak
                                                    wypasacie te owieczki ??
                                                    …baca myśli - ano ze trzy tygodnie nazad zginęła nam owieczka … trzy dni my jej
                                                    szukali … w końcu my ją znaleźli , zrobilimy balange … tak my się opili , ze tą
                                                    owieczkę … co się znalazła … to my wszyscy po kolei wyd… nie no baco takie
                                                    rzeczy mi tu o owieczkach … może o tych waszych dzielnych pieskach coś baco
                                                    powiecie … baca myśli … no ze dwa tygodnie temu zgubił nam się Azor … o ten tam
                                                    owczarek …a ze trzy dni my go szukali … jak my go znaleźli to z tego szczęścia
                                                    tak my się ochlali , że wszyscy po kolei tego naszego kochanego psiaka …. nie
                                                    no baco ja nie mogę takich rzeczy puszczać ..– może lepiej powiedzcie coś o
                                                    stosunkach między ludzkich – znaczy jak wam tam na tych halach się układa jak
                                                    tak wypasacie te owiecki ? … ano wiecie paniusiu w zeszły tygodniu to ja się
                                                    zgubiłem …
                                                  • broton Re: Odcinek kolejny, nie wiem który. 10.04.06, 20:43
                                                    ... no dobra .. wiem .... do du ...(ale nie mój) ...
                                                  • gradufka Re: Odcinek kolejny, nie wiem który. 12.04.06, 16:23
                                                    Ci górale naprawdę tacy są? I czy to dobrze, ze ono tacy są, ze oni tak robią?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka