Dodaj do ulubionych

Zakochani są zdrowsi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 17:44
Achhhhh..........tylko zeby mnie ktos pokochal. Ale ja w to wierze, bo
sprawdza sie ludzi zakochani sa szczesliwsi;]
Obserwuj wątek
    • Gość: odkochujaca sie Re: Zakochani są zdrowsi IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 12.02.05, 19:18
      Teraz wiem czemu tak choruje. Ten facet mnie wykancza...
      • panica1 Re: Zakochani są zdrowsi 13.02.05, 23:26
        No tak, facet wykańcza kobietę, a co, kiedy kobieta wykańcza mężczyznę?
        Ile można kochać... nie będąc kochanym?
    • Gość: misio Re: Zakochani są zdrowsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:08
      Heheh pszczółka ktoś pewnie gdzieś jest i czeka na Ciebie, więc prędzej czy
      później pewnie będziesz zdrowsza :P.
      • Gość: Gross Re: Zakochani są zdrowsi IP: 193.170.62.* 13.02.05, 01:09
        Kurcze, mnie wlasnie rozlozyla grypa. A to zamiast do apteki bylo isc co
        swatki :)
    • bart13p Re: Zakochani są zdrowsi 13.02.05, 19:57
      Farmazony.
    • Gość: ... bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 10:06
    • Gość: Niunia Re: Zakochani są zdrowsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 10:26
      Stanowczo zgadzam sie.. :0 Zakochanie się jest najlepszym lekarstwem na
      wszystko.. :) Wiem to z wlasnego doswiadczenia. :))) Pozdrawiam wszystkich
      zakochanych :))))
    • forumromanum Re: Zakochani są zdrowsi 14.02.05, 14:27
      no, nie koniecznie....
      ZAKOCHANI SZCZĘŚLIWIE !!! zapomniano dodać...
    • Gość: ola Re: Zakochani są zdrowsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 20:56
      ale to jest prawda....:D odkąd jestem z moim Mateuszkiem ( 5 miesiecy ) :)
      ani razu nie chorowalam...a wczesniej zawsze bylam chorowitkiem ktory lapal
      wszystkie infekcje..:) a wiec "zakochani są zdrowsi"
      • Gość: angela HELP IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 15.02.05, 11:03
        a mój chory Witek jest ciągle chory nawet okłady z młodych piersi nie pomagają
        błagam POMÓŻCIE!!!
        • Gość: Kasia .... Re: HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 09:52
          Może potrzebuje troszku starszych piersi.hehe;)
          • Gość: chory witek Re: HELP IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 20:02
            a miałabyś jakieś udostępnić ewentualnie? jestem potencjalnie zainteresowany tą
            terapią!!!
    • Gość: Lidka Re: Zakochani są zdrowsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:09
      Zakochani cierpią na chwilową ślepotę, bezsenność, brak apetytu i brak czasu
      dla przyjaciół.
    • Gość: Maga to znaczy, że się odkochuję na całą zimę.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 14:28
      od stycznia do marca non stop gil do pasa - powinnam się zakochiwać na zimę?
      • Gość: Kasia .... Re: to znaczy, że się odkochuję na całą zimę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 09:57
        Dla mnie wychodzenie na spotkania towarzyskie typu pub , impreza, koncert to
        samobojstwo .W okresie zimowo -jesiennym zmieniam się w ciepłolubną domową
        kobiecinkę. No cóż .Jak w takich warunkach poznać miłosć???
    • Gość: sławek Re: Zakochani są zdrowsi IP: *.rutki.sdi.tpnet.pl 15.02.05, 15:52
      Ale chyba nie chodzi o tragicznie zakochanych?
      Pozdrawiam~ Sławek
      Zapraszam na moją stronę-saweczek.republika.pl
      • Gość: ala Re: Zakochani są zdrowsi IP: *.bci.net.pl 15.02.05, 16:38
        fajna stronka :)

nie trzeba byc zakochanym. wystarczy byc optymista!
    • Gość: Anex Re: Zakochani są zdrowsi IP: 217.153.136.* 15.02.05, 17:53
      Zapewne tak, bo jeśli Ci kogoś brakuje, to czujesz się nie zdrowo, tzn. nastrój
      jest nie najlepszy.
    • Gość: ola Re: Zakochani są zdrowsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 18:45
      To jest nieprawda!!!!Ja jestem bardzo szczesliwie zakochana zreszta z
      wzajemnoscia a choruje non stop i to nie na jakies tam przeziebienie tylko
      zapalenia pluc i oskrzeli!wiec jestem doskonalymzaprzeczeniem taj teorii!!!
    • Gość: kofa bzdura kocham i smarkam IP: *.bronowice.krakow.pl 15.02.05, 23:07
      bzdura kocham i smarkam
      • doti10 Re: bzdura kocham i smarkam 16.02.05, 07:26
        A ja sie zgadzam. Miesiąc temu zakochałam się jak nastolatka, przechodziłam
        fazę życia bez snu i bez jedzenia.Teraz moje dzieci choruja na paskudną grypę -
        a mnie nic! Polecam wszystkim czterdziestolatkom, których związki sa do niczego-
        zakochajcie się !
    • Gość: Lidziaw Re: Zakochani są zdrowsi IP: 195.85.209.* 16.02.05, 07:30
      Pewnie tak, ale jak czlowiek źle się czuje, gdy ktoś obdarzy Cie uczuciem,
      ktprego nie jestes w stanie odwzajemnic:(
      To juz lepiej być tym, który sie nieszczęśliwie zakochuje.....
      Tez wierze w szczescie, w milość, w zakochanie, w to szaleństwo uczuć:)ale
      dlaczego jest tak dziwnie na świecie??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka