blue_pole Re: co z ta nuda 12.03.05, 10:54 a ja mam w poniedzialek rano sprawe w sadzie.. ale to z nuda niewiele ma wspolnego Odpowiedz Link Zgłoś
blue_pole Re: co z ta nuda 12.03.05, 11:38 czemu zamilklas, Kiniu? nic wielkiego.. podalem do sadu drogowke, ktora chce mnie pozbawic 4 punktow za "speeding" 65km/godz w dniu swieta narodowego (wtedy karza podwojnie) po ulicy gdzie wg drogowki obowiazuje limit 50, a wg mnie 60, a wiec mieszcze sie w zakresie bledu statystycznego (10%) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: co z ta nuda 12.03.05, 14:23 zamilkłam bo mój komputer już zupełnie szwankuje teraz wpadłam do pracy posprawdzać coś i sieci twój konflikt z prawem mnie nie przeraża, wręcz dodaje sprawom pikanterii Odpowiedz Link Zgłoś
kosztelka Sprawy sądowe - to dopiero 12.03.05, 19:11 nuda nad nudami! Jeszcze nigdy na takiej nie byłam, ale moja wyobraźnia mówi, że na nich to dopiero moż- na się wynudzić za sto mopsów! Odpowiedz Link Zgłoś
blue_pole Re: Sprawy sądowe - to dopiero 14.03.05, 00:46 to nie nuda, to cyrk.. w sadzie zadali mi tylko jedno pytanie, czy jestem winny, powiedzialem, ze nie, po czym wyznaczyli nastepny termin sprawy na 9 maja.. ich pytanie zreszta bylo pozbawione sensu, bo gdybym byl winny, to bym tej sprawy nie wnosil do sadu Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Sprawy sądowe - to dopiero 14.03.05, 10:53 walcz o swoje prawa! nie daj się! Odpowiedz Link Zgłoś
kosztelka Nućmy i nudźmy się ... 18.03.05, 20:16 Pamiętajcie, aby ponudzić się 9 maja ... Musimy solidaryzować się z nudziarzami! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: co z ta nuda 18.03.05, 20:49 ...mojego kompa przed uruchominiem muszę walnąć z prawej strony "ino oddaje" - spróbuj ... ... co się tyczy sądów -oddałem niedawno jedną sprawę do sądu przeciwko urzędowi - przegrałem ale w wyroku był zupełnie inny temat ( choć pochodny - typowe odwracanie kota do góry ogonem )... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: co z ta nuda 21.03.05, 06:47 ja bym mojego kota nigdy do góry ogonem nie odwróciła nazbyt to brutalne Odpowiedz Link Zgłoś
blue_pole Re: co z ta nuda 24.03.05, 12:39 no chyba mam prawo w miedzyczasie troche sie nudzic? Odpowiedz Link Zgłoś
kosztelka Nuda - wieczna paskuda 24.03.05, 19:49 Obowiązkiem każdego porządnego nudziarza jest znalezienie sposobu na nudę. Jednym ze sposobów jest "krótkie" wieczorne posiedzenie przed monitorem komputera i zaprzyjaźnianie się z innymi wiecznie znudzonymi nudziarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Nuda - wieczna paskuda 24.03.05, 20:16 ...tu się z Tobą zgadzam ... nudziaro .. ... a może by tak nudę nudą ... tego ... Odpowiedz Link Zgłoś
kosztelka Nuda jest twórcza 24.03.05, 21:35 Broton - teraz przekonałeś się, że nuda jest twórcza. Właśnie odkryłeś przedpotopowe lekarstwo na nudę. I właśnie w ten sposób wielcy ludzie doszli do wieko- pomnych odkryć. Oby tak dalej! Nudo wiecznie trwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Nuda jest twórcza 24.03.05, 22:28 ... znaczy się jestem wielki - wiedziałem ... ... nie musiałaś mi tego mówić - wiedziałem ... ... ale będę pamiętał .... ... nudo trwaj ... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Nuda jest twórcza 25.03.05, 08:41 och, brotonku, jak ja tęsknię po tobie! czemu tak rzadko bywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Zdradzil! Zdradzil nude? 01.04.05, 19:32 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26150 Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Zdradzil! Zdradzil nude? 02.04.05, 09:18 no ale to nas wyklucza! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Zdradzil! Zdradzil nude? 03.04.05, 17:12 dlatego tam nie chodzimy.... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: co z ta nuda 09.04.05, 17:24 mozna go tez lekko połaskotać albo zrobić masaż stóp! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: co z ta nuda 09.04.05, 18:04 ale mi się nic nie chce!...nuda i lenistwo.....a tu jeszcze odkurzyć muszę....oj.. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: co z ta nuda 09.04.05, 18:34 resztkami sił...jeszcze jeden pokój... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: co z ta nuda 09.04.05, 19:04 ja sprzatanie odkladam na jutro, o ilebede w stanie, o ile bedziemi sie chcialo Odpowiedz Link Zgłoś