millefiori 30.03.05, 19:37 Wybilo na zegarze kontrolnym. Otrzepuje wiec fartuch z nici, krosno odkurzam i udaje na posilek regeneracyjny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieranka Re: Recycling wątków 13.04.05, 10:34 ustaliliśmy w @ coś, ale nie wiem czy np. taka Anchan wie o tym. Anchan wiesz? A Baloo? Nie dawałeś reszty zainteresowanych na cc, to skąd majo wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Recycling wątków 13.04.05, 10:36 Aha, aha. No wiec Baloo sie poki co nie odezwal, a Anachan zaraz powiadomie. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Recycling wątków 13.04.05, 10:46 Cos mnie ominelo w wielkim pedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Recycling wątków 13.04.05, 10:53 nie, w @ wytłumaczenie Jachowi dałam Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Recycling wątków 13.04.05, 10:56 Juz Jach doniosl, jestem w pradzie, pilka do Ciebie poszla. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Recycling wątków 13.04.05, 10:59 No także sama widzisz, w odcinkach to przebiega wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:02 No taaaak...u mnie to samo. Siedze tu jako baza miedzy Paryzem i Moskwa... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:12 Noz wlasnie, super ripam Danubii sie Cesarstwo limesem odgradzalo od Barbarii. Z Barbarii w zeszlym tygodniu przywialo Celta, ktory juz z lotniska dzwonil krzyczac radosnie w sluchawke, ze moze oddychac. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:15 Drugi przyjazd do Bp od momentu zsylki w pazdzierniku. W styczniu, gdy przygnal po raz pierwszy, to sie zachowywal jak pies spuszczony z lancucha. Dziki entuzjazm z bycia w Bp i potok wrazen. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:17 Hmm, a jak znajduje zycie w M. pan Celt? Bo ja widze tylko jedne sposb w jaki Celt moglby wytrzymac w Moskwie? Co mowi lekarz o jego watrobie? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:23 Od razu uprzedzalam, ze ma brac ze soba zapasowa watrobe. No i wyhamowal mi w sobote po pierwszej setce zubrowki pod sprezentowany kawior. Przeciez Celty spozywaja wszystko rozcienczone! Z wyjatkiem piwa i wina. PCelt przerazony spozywanymi w M ilosciami - od rana, wszyscy i wszedzie. Fakt, ze na zime trafil... Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:30 matko, a ja myślałam, że torf się znowu tam zapalił! Biedaczek, orkiestry też? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:34 Celt twierdzi, ze wszyscy w zasiegu wzroku.... lacznie z ulica Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:48 A on z trudem nawet gazetę kupuję w tych warunkach, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Recycling wątków 13.04.05, 16:26 Mniej wiecej. Chwilami, powiedzialabym, groza z niedowierzaniem przemieszana, a przeciez nie mieszka np w Juznym Sachalinsku w komunnej kwartirze z prymusem. Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:36 znaczy chciałabym wiedzieć, czy tu się dzieje coś, o czym przypadkiem nie wiem, czy aczej coś, o czym wiedzieć nie powinnam??? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:40 Znaczy, Jagutka jest tak: bede w maju w pl. i na razie ustalam date wycieczki do Warszawy na meeting z oddzialem warszawskim DM. W planie jest wlaczenie ciebie jak juz bedzie cus wiecej wiadomo jakbys kciala sie sie telepac do W-wy, jak nie to my se tradycyjnie w Spizu, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:44 co do Spiża, to 99,99% pewności że tak (marginesu obiektywnej niemożności wykluczyć nie potrafię), a co do Wawy, to faktycznie skoro nic nie wiem, to w skład tego nicniewiedzenia wchodzi niewiedza w temacie moich ewentualnych przyszłych planów. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:45 Zaraz dostaniesz najnowsze ustalenia na Osnowarke. Odpowiedz Link Zgłoś