30.03.05, 19:37
Wybilo na zegarze kontrolnym.
Otrzepuje wiec fartuch z nici, krosno odkurzam i udaje na posilek regeneracyjny.
Obserwuj wątek
    • pieranka Recycling wątków 13.04.05, 10:23
      Brezly ogłosiłeś?
      • brezly Re: Recycling wątków 13.04.05, 10:28
        Ehe? Nie rozumiem, tak?
        • pieranka Re: Recycling wątków 13.04.05, 10:34
          ustaliliśmy w @ coś, ale nie wiem czy np. taka Anchan wie o tym.
          Anchan wiesz? A Baloo?
          Nie dawałeś reszty zainteresowanych na cc, to skąd majo wiedzieć
          • brezly Re: Recycling wątków 13.04.05, 10:36
            Aha, aha.
            No wiec Baloo sie poki co nie odezwal, a Anachan zaraz powiadomie.
            • millefiori Re: Recycling wątków 13.04.05, 10:46
              Cos mnie ominelo w wielkim pedzie?
              • pieranka Re: Recycling wątków 13.04.05, 10:49
                @
                • millefiori Re: Recycling wątków 13.04.05, 10:52
                  @mnie ominal?
                  • pieranka Re: Recycling wątków 13.04.05, 10:53
                    nie, w @ wytłumaczenie Jachowi dałam
                    • millefiori Re: Recycling wątków 13.04.05, 10:56
                      Juz Jach doniosl, jestem w pradzie, pilka do Ciebie poszla.
                      • pieranka Re: Recycling wątków 13.04.05, 10:59
                        No także sama widzisz, w odcinkach to przebiega wszystko
                        • millefiori Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:02
                          No taaaak...u mnie to samo. Siedze tu jako baza miedzy Paryzem i Moskwa...
                          • pieranka Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:09
                            Hyhyhy, limes normalnie
                            • millefiori Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:12
                              Noz wlasnie, super ripam Danubii sie Cesarstwo limesem odgradzalo od Barbarii.
                              Z Barbarii w zeszlym tygodniu przywialo Celta, ktory juz z lotniska dzwonil
                              krzyczac radosnie w sluchawke, ze moze oddychac.
                              • pieranka Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:13
                                Aż tak źle jest tam?
                                • millefiori Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:15
                                  Drugi przyjazd do Bp od momentu zsylki w pazdzierniku. W styczniu, gdy przygnal
                                  po raz pierwszy, to sie zachowywal jak pies spuszczony z lancucha. Dziki
                                  entuzjazm z bycia w Bp i potok wrazen.
                                  • brezly Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:17
                                    Hmm, a jak znajduje zycie w M. pan Celt?
                                    Bo ja widze tylko jedne sposb w jaki Celt moglby wytrzymac w Moskwie? Co mowi
                                    lekarz o jego watrobie?
                                    • millefiori Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:23
                                      Od razu uprzedzalam, ze ma brac ze soba zapasowa watrobe. No i wyhamowal mi w
                                      sobote po pierwszej setce zubrowki pod sprezentowany kawior. Przeciez Celty
                                      spozywaja wszystko rozcienczone! Z wyjatkiem piwa i wina.
                                      PCelt przerazony spozywanymi w M ilosciami - od rana, wszyscy i wszedzie. Fakt,
                                      ze na zime trafil...
                                      • pieranka Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:30
                                        matko, a ja myślałam, że torf się znowu tam zapalił!
                                        Biedaczek, orkiestry też?
                                        • millefiori Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:34
                                          Celt twierdzi, ze wszyscy w zasiegu wzroku.... lacznie z ulica
                                          • pieranka Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:48
                                            A on z trudem nawet gazetę kupuję w tych warunkach, tak?
                                            • pieranka Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:49
                                              On kupujE
                                              • millefiori Re: Recycling wątków 13.04.05, 16:26
                                                Mniej wiecej. Chwilami, powiedzialabym, groza z niedowierzaniem przemieszana, a
                                                przeciez nie mieszka np w Juznym Sachalinsku w komunnej kwartirze z prymusem.
      • karmilla Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:36
        znaczy chciałabym wiedzieć, czy tu się dzieje coś, o czym przypadkiem nie wiem,
        czy aczej coś, o czym wiedzieć nie powinnam???
        • brezly Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:40
          Znaczy, Jagutka jest tak: bede w maju w pl. i na razie ustalam date wycieczki do
          Warszawy na meeting z oddzialem warszawskim DM. W planie jest wlaczenie ciebie
          jak juz bedzie cus wiecej wiadomo jakbys kciala sie sie telepac do W-wy, jak nie
          to my se tradycyjnie w Spizu, tak?
          • karmilla Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:44
            co do Spiża, to 99,99% pewności że tak (marginesu obiektywnej niemożności
            wykluczyć nie potrafię), a co do Wawy, to faktycznie skoro nic nie wiem, to w
            skład tego nicniewiedzenia wchodzi niewiedza w temacie moich ewentualnych
            przyszłych planów.
            • brezly Re: Recycling wątków 13.04.05, 11:45
              Zaraz dostaniesz najnowsze ustalenia na Osnowarke.
              • osnowarka Re: Recycling wątków 13.04.05, 12:30
                aha, thks za oświecenie :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka