Gość: kiki IP: *.bzimage.us / 213.155.191.* 05.05.05, 11:32 jaja jak berety................. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kacper Polscy najemnicy a mozliwosci !!!!! IP: *.qld.bigpond.net.au 05.05.05, 11:34 Na berety nie macie, ale na wojne w Iraku sa pieniadze !!! hue hue hue Amerykanie musza was ubierac, zbroic, karmic w Iraku hue hue Jka partyzanci Iraccy atakuja to polscy najemnicy wolaja -tylko tyle potrafia po angielsku...HELP, HELP, HELP !!! hahahahaha ...SZMACIANE MOCARSTO !!!!!! Rosjan chcecie uczyc a nie stac was doslownie na nic...... Niemcy ida na ugode z kazdym, rozmawiaja z Rosja, Francja...kazdy kto ma troszke rozwagi i rozsadku moze dyskutowac z nimi..... no ale coz..Prezydent Francji powiedzial chyba wystarczajaco dosadnie i slusznie..... "Polacy, zamknac morde i sluchac, uczyc sie pracowac i nie podskakiwac "..... wiec SHUT UP MOTHER....ER !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boa Re: do kacpra. IP: 80.51.231.* 05.05.05, 11:49 Głupi jesteś. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Boa- nie badz taki do przodu koles !!!. IP: *.qld.bigpond.net.au 05.05.05, 12:40 Prawda w oczy kole.... rozumiem cie doskonale....... hahahahahaha Nie macie na sznurowki do butow dla wojska a gracie "stabilizatorow" hahahaha idzcie na szczaw.... Dlatego nigdzie na swiecie nie lubia polaczkow..... dziad z dziada - pradziada a zgrywa pana !!!!! Zastanowcie sie i zlapcie sie za porzadna i uczciwa robote..... a nie wyciagac lapska do UE po doplaty, nadplaty, wyrownania i dotacje....... !!!!!!!!!!!! Wystarczy porozmawiac z ludzmi z tej prawdziwej, dobrej, starej europy..to dowiesz sie co o was mowia.... Najlepiej okreslil to biskup Berlina w czasie histerii jaka miala miejsce w Poslce, gdy zmarl Wojtyla... "Polacy to psychicznie chory narod brudasow i histerykow " Coz za trafne okreslenie..... nic dodac nic ujac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heho Re: Boa- nie badz taki do przodu koles !!!. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:59 > szczaw.... Dlatego nigdzie na swiecie nie lubia polaczkow..... dziad z dziada > pradziada a zgrywa pana !!!!! Ciebie to na pewno nie lubią, zresztą się nie dziwię wcale. Ale co do tego ma kilkadziesiąt milionów innych ludzi, to nie wiem. > okreslil to biskup Berlina w czasie histerii jaka miala miejsce w Poslce, gdy > zmarl Wojtyla... "Polacy to psychicznie chory narod brudasow i histerykow Jaasne, takie bajki to sobie opowiadać możesz w swoim przedszkolu czy w swojej klasie (bo pewnie wiecej jak 13 lat nie masz), może ktoś ci uwierzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazen Re: Boa- nie badz taki do przodu koles !!!. IP: *.si.res.rr.com 06.05.05, 06:38 Boa powiedzial prawde: "kacper" jestes po prostu glupi. Jako twoj tatus stwierdzam to z przykroscia, ale taka jest prawda mimo tego ze kole w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Czosnku powiadasz.....hmmm... IP: *.qld.bigpond.net.au 06.05.05, 10:52 dyn.iinet.net.au Najpierw schlembaum, TERAZ FRYC..... w rezultacie polaczki na zasilku.....bez samochodu.... zyje sie z facetem na kocia lape, corunia w polsce z lujem....znam nawet wasz adres .... a ku..szon juz w polsce...jedzie kolo dwidziestego...prawd ?????? zdziwicie sie pewnie skad znam takie detala...zapytajcie ku..szona.... to dobry informator hue hue hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper i co..polaczki Cleveland IP: *.qld.bigpond.net.au 06.05.05, 11:42 cytuje" maja mieszkanie od panstwa, bieduja,ona nie ma samochodu...zyje na kocia lape z facetem, meza ma w polsce, corka woli byc z ojcem, zyje z bratem mojego szwagra. Zawiozlam im te slodycze i mam ich z glowy zeby nie powiedzieli ze im zjadlam " Wiec sami widzicie kogo trzymacie w domu...ja do was nic nie mam.... ale zastanowcie sie zanim powiecie cokolwiek ....ona tak jechala na was, jak teraz jedzie na nas..... A te rasistowskie przycinki....no coz..swiadcza tylko o waszym poziomie..jak i o tej glupiej gesi.....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiJaK Nie chce mi się wierzyć że można być aż tak głupim IP: 80.51.205.* 09.05.05, 01:17 Albo to poza albo galopujący przypadek schizofrenii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Boa !!! zreszta odsylam do artykulu ... IP: *.qld.bigpond.net.au 05.05.05, 12:44 W tym artykule masz pelniejszy obraz tego o czym chce powiedziec..... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2689914.html Wiec sie zamknij koles i ucz sie zycia.....!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaquin Czy Ty też miałeś za ciasny beret w dzieciństwie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:18 Czy Ty też miałeś za ciasny beret w dzieciństwie?? Bo strasznie to wpłynęło na Twoją psychikę... Współczucia. A tak w ogólle to jak na obcokrajowca to świetnie piszesz po polsku (bo Polakiem nie jesteś na pewno) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivulspirit Re: Czy Ty też miałeś za ciasny beret w dziecińst IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.05, 15:57 nie jest Polakiem ... nie jest obcokrajowcem... kim jest?:) odpowiedz nasuwa sie sama i na dodatek wyglada ze jest mu z tym dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryc Re: Czy Ty też miałeś za ciasny beretTO JASNE IP: *.dyn.iinet.net.au 06.05.05, 10:11 Gość portalu: Joaquin napisał(a): ... > A tak w ogólle to jak na obcokrajowca to świetnie piszesz po polsku (bo > Polakiem nie jesteś na pewno) ------------------------------ Stad ten ciasny beret! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Equ Re: Boa !!! zreszta odsylam do artykulu ... IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.05, 18:45 Kim Ty zakompleksiony chłopcze jesteś -hmm?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Polaczek to polaczek IP: *.qld.bigpond.net.au 05.05.05, 21:29 Cuchnacy potem, tanim winem, naburmuszony i zakochany w sobie narcyz...ktoremu wydaje sie ze posiadl wszystkie madrosci swiata..........a w rezultacie to maly stworek z ktorym nikt sie nie liczy hue hue hue hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raffcio to juz podpada pod kodeks karny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 08:44 zniewazanie publiczne narodu polskiego. zglosilem cie cwaniaku do GazWyb moze cie jakis prokurator namierzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Kodeks karny powiadasz...hahahahahahahahahahahaha IP: *.qld.bigpond.net.au 06.05.05, 09:55 Oj koles....zastanow sie troszke zanim zaczniesz wypisywac takie farmazony...... obrazac to mozna ludzi a nie patalachow ktorzy za fakt mowienia prawdy chca innych poslac do proboszcza na spowiedz hahahahahaha....Wal sie koles i daj na tace w Radiu Ma- Ryja....moze Tadzio Rydzyk ci odpusci a moze poprostu cie spusci do rynsztoka historii....Polska armia to zgraja nieudacznikow...... ktorzy swoja postawa ublizaja takim stworkom jak ty.....bo mi to moga naskoczyc... Usmiechaj sie zdolowany gadzie Hej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rombaiuo Re: Polaczek to KACZPER IP: *.dyn.iinet.net.au 06.05.05, 10:20 Gość portalu: Kacper napisał(a): > Cuchnacy potem, tanim winem, naburmuszony i zakochany w sobie narcyz...ktoremu > wydaje sie ze posiadl wszystkie madrosci swiata..........a w rezultacie to maly > stworek z ktorym nikt sie nie liczy hue hue hue hue hue ---------------------- Nienawidzisz siebie i innych. Takim mozna tylko wspolczuc. Masz nasze wspolczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek idź leczyć swoje kompleksy gdzie indziej... IP: *.crowley.pl 06.05.05, 10:34 a najlepiej zabierz się za odbijanie azbestu czy mycie podłóg bo za to pewnie ci tam płacą w tej Australii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesteś zerem Re: Boa !!! zreszta odsylam do artykulu ... IP: *.cable.mindspring.com 06.05.05, 04:55 baranie, to o czym napisano w tym artykule jest niczym w porównaniu z tym co dzieje się w szkołach we wspaniałych Stanach lub innych krajach. Uczniowie mordują się tutaj dzień w dzień, pare dni temu woźny w jednej ze szkół bił się z uczniem i obaj spadli do windy. Widok policji w szkołach amerykańskich jest na porządku dziennym. Pobicia, pchnięcia nożem, strzelaniny to wszystko dzieje się tutaj non stop, więc nie podkładaj mi tutaj żadnych śmiesznych artykułów, bo w porównaniu z innymi krajami polskie szkoły są szkółkami niedzielnymi. Nie wierzysz Ty za to jesteś osłem, który powinien zostać wyeliminowany z tego świata. Co polaczku? Bardzo boli cie fakt, że za granicą czyścisz kible innym i że tak naprawde nigdy nie będziesz jednym z nich bo mówisz z akcentem? Tak bardzo cie to boli, że przychodzisz na to forum, żeby powyzywać innych Polaków? Spadaj stąd kutafonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Polscy najemnicy a mozliwosci !!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.05, 18:19 baranku za to wszystko nasz kraj placi jankom co do grosza wiec nie mow ze nas karmia, a co chcialbys abysmy ciagneli tam kuchnie polowe i smazyli daktyle. jestes niezla wsza wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schlembaum KACPER schamiales do reszty na tych antypodach IP: *.dyn.iinet.net.au 06.05.05, 10:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Dobrze ze ty jestes entelegenciak IP: *.qld.bigpond.net.au 06.05.05, 10:06 Frajerzyno jeden...siedziesz na zasilku, wiec siedz se..... ale cichaj bo zadzwonie i zatrzymaja ci jedyne zrodlo dochodu....i co bedzie ???? Wyglada na to ze bedziesz musia znowu zaczac chodzic na zupke do "Vicka " hue hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
hehenio I Brygada Logistyczna? Czy to " gaciowi"? 05.05.05, 12:23 Jak byłem podchorążym rezerwy, to logistyką zajmowali się rozmaici szefowie kompanii przy pomocy "pomocników", "gaciowych" i "kapciorników". A wojsko "robiło rejony" i czyściło pastą do butów opony (żeby "zapunktować"). Skoro wiadomo, że od lat przodujemy w NATO w robieniu rejonów i mamy najlepszych gaciowych i kapciorników, to czemu się wstydzić i nazywać te prapolskie specjalności "logistyką"? I Brygada Gaciowo - Kapciornicza! To brzmi dumnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: I Brygada Logistyczna? Czy to " gaciowi"? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.05, 22:57 heniu troche sie zmienilo od tego czasu teraz mamy brygady kolesi i znajomkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Berety uciskają żołnierskie głowy IP: *.gdynia.mm.pl 05.05.05, 13:54 przecież Polskie Wojsko ma tylko jednorazówki, panowie u góry nie noszą mundurów więc ich tylko uciska kasa! Odpowiedz Link Zgłoś
2yoo4yoocorne2 Coraz wiecej Polakow teskni za ojczyzna... 05.05.05, 15:55 Wlaza codziennie na Portal GW,zeby poklikac i dowiedziec sie,co slychac na podworku.Tesknia skurczybyki.Jeszcze nie moga byc regularnymi Niemiaszkami czy Angolami,a juz nie chca byc brudnymi,rozhisteryzowanymi Polaczkami.I wtedy wymiotuja nam na Portal.Zrozumcie tych Kacprow i innych Janow bez ziemi.I po europejsku im darujcie,jak madrzejszy glupiemu.Ja takich bylych Polaczkow spotykam tu,w Londynie,bardzo czesto.Udaja Angoli.I wspolczuje im,bo nawet brodacze w sukienkach czy mieszkancy czarnego ladu,zawsze z nostalgia mowia o porzuconym dla chleba kraju przodkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Berety uciskają żołnierskie głowy IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:13 Ciasne berety, i głupie czapki z tymi większymi daszkami i okute blachą wcisnąć na głowy decydentów, może w ten sposób wpłynie na to na odpowiednie decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
stankozak Re: Berety uciskają żołnierskie głowy 05.05.05, 16:20 To dla tego, ze za sprawy umunurowania zajmują się zakute łby w wysokich sztabach.Dawno powinni odpoczywać na zielonej trawce a nie robić szemrane interesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario NIe 2 a 3 typy beretów !!!!!!!!! IP: 85.219.130.* 05.05.05, 19:13 he he ja posiadam 3 typy beretu wojskowego (wszystkie zgodne z regulaminem, a każdy inny) różnice wynikają z jakości materiału użytego przez producenta - wszystkie 3 typy są zielone (każdy na swój sposób). Nie jest to dla mnie żaden problem, a opisywany "za mały" beret jest najwygodniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
zwinna_lasica Re: NIe 2 a 3 typy beretów !!!!!!!!! 05.05.05, 21:25 idz w ... j... termicie. swoje odsłuzyłem i gdzieś mam że jakiś tam podporuczas ma zamałego tłoka, do tego jeszcze zajor... niech za kapuchą po polu pobiega:] jak se nie potrafi porządnego dekla naru..:] podporuczas hahaha!!! a termity to pasożyty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luke_astbury Re: Berety uciskają żołnierskie głowy 05.05.05, 23:23 Jeszcze nigdy, w żadnym wcieleniu, nie widziałem czegoś takiego. To niesłychane żeby polska armia mała za małe berety i przez to na forum GW wybuchła wojna. Straszne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rembaum konspiracja:ciasny beret ogranicza myslenie IP: *.dyn.iinet.net.au 06.05.05, 09:58 i ulatwia skapowanie na wojne Odpowiedz Link Zgłoś