Gość: Jagnieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:31 Uważam,że ta umowa ostatecznie nie będzie podpisana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Puziol Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelony IP: *.wirion.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:32 :( Odpowiedz Link Zgłoś
allek Dlaczego Chiny?? 06.05.05, 23:54 Rozumiem przyczyny, które spowodowały ten zaskakujący krok. Ale dlaczego - na litość boską - sponsorem mają być Chiny?? Wizerunek kraju nieszanujacego praw człowieka nijak nie pasuje do wizerunku najwspanialszego europejskiego klubu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam A kogo obchodza koszulki barcy? IP: *.chello.pl 07.05.05, 00:03 jak dla mnie to mogliby miec na koszulkach biedronke albo leaderprice. chyba tylko c(i)ule sie tym przejmuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: A kogo obchodza koszulki barcy? IP: *.zamosc.mm.pl 07.05.05, 00:28 Ciul to z Ciebie!!!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Effe Re: A kogo obchodza koszulki barcy? IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 09.05.05, 13:44 z logiem, czy bez i tak pokażą realowi miejsce w szeregu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master BO TO KOMUNIŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 02:28 tak jak Katalończycy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kor Re: Dlaczego Chiny?? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 07.05.05, 04:14 poczytaj troche o chinach (gospodarce,potencjale,nauce i in.)to bedziesz wiedzial dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LLL Re: Dlaczego Chiny?? IP: *.p-s-inter.net 07.05.05, 10:43 taaaa... gospodarka z pracownikami pracującymi po 14 godzin na dobę... no a jak sobie zaprotestują, to najwyżej ich rozstrzelają. Ale za to na stadionie. No chyba że na jakimś placu zrobią zawody w rozjeżdżaniu ludzi czołgiem. Jestem wielkim fanem Barcelony. Ale dziś straciłem sporo serca dla tego klubu. Chiny to hańba... Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Dlaczego Chiny?? 07.05.05, 10:48 No popatrzcie! Gosciu ktory nie wspiera Chin i nie kupuje nic chinskiego. chlopie zanim zaczniesz krytykowac spojrz na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Dlaczego Chiny?? IP: *.du.xdsl.is 07.05.05, 11:10 Masz racje to ogromny cios nie chce mi sie wierzyć to może tylko sen niech Bóg chroni BARCE.Mimo że jestem wiernym od 18 lat kibicem Milanu to jednak wielkość i potega BARCY była zawsze zbudowana na kibicach i ich skałdkach oraz na sukcesach na arenia światowej, a teraz na cieżkiej i ciezko niewolniczej pracy chińskich często nieletnich pracowników pracujacych pza pare dolarów na miesiac przykre to jest Odpowiedz Link Zgłoś
johngalt Chiny to przyszlosc 09.05.05, 21:42 > taaaa... gospodarka z pracownikami pracującymi po 14 godzin na dobę... no a jak >sobie zaprotestują, to najwyżej ich rozstrzelają. Nie musza protestowac, wystarczy, ze odejda z pracy wroca do swojej wsi i umra z glodu. Przerazajaca jest jak Wy Europejczycy nie mozecie zrozumiec zapedu do pracy u Chinczykow. > Chiny to hańba... Chiny to jedyna nadzieja dla swiata. Socjaldemokratyczny system Europejski upadnie, juz nie moge sie doczekac, jak europejskie nieroby beda musialy zakasac rekawy i wziac sie do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kt Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:38 wszyscy sie sprzedaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.magma-net.pl 06.05.05, 23:41 Telewizja i Media kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celon A może tak reklamę klubu Celon's Bar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:53 I wilk syty, i...barca cala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 01:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor!autor! Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 01:46 "Najpierw mówiono o firmie Bet and Win, ale według wielu fanów logo zakładów bukmacherskich źle wpływałoby na wizerunek klubu. Co innego propozycja rządu Chin." no faktycznie - nie ma to jak reklamować zbrodniczy reżim, który ze stadionów robi areny publicznych egzekujci. Visca el Barça y Visca "La Porta"! Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon 07.05.05, 10:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21&w=23592450&a=23600291 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: 213.17.223.* 07.05.05, 02:44 Co to za pitoloenie ze pierwsze logo od 106 lat??? Przeciez nawet na tym zdjeciu w artykule widac ze po prawej stronie koszulki jest logo Nike, i to juz trwa od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelsonek Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: 80.249.1.* 07.05.05, 10:59 to nie jest logo sponsora tylko logo producenta sprzetu sportowego szefie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.chello.pl 07.05.05, 17:05 ale wychodzi na to samo, reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon 08.05.05, 00:02 Nie wychodzi na to samo. Czyzby grali w loszulkach Adidasa a mieli logo Nike? Czepiacie sie. Nawet na koszulkach narodowych jest logo producenta, a reklamy sa zabronione na tychze koszulkach. Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitreq <a href="http://fcbarcelona.pl" target="_blank">fcbarcelona.pl IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.05.05, 08:50 zapraszam wszystkich kibiców Barcelony na fcbarcelona.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z pekinu Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.tiscali.ch 07.05.05, 09:11 bywam w pekinie dosc czesto. kiedy bylem tam po raz pierwszy 5 lat temu i wrocilem do Polski,powiedzialem znajomym ze w 2008 roku, na rozpoczecie olimpiady swiat oniemnieje na widok Chin. bo pekin przebije manhattan dziesieciokrotnie... a swoja droga. ludzie piszacy o prawach czlowieka... czy prawa czlowieka nie byly w polsce lamane do konca komunizmu? czy to sprawilo ze nikt z polska nie utrzymuje dzis kontaktow? kraje, ludzie, swiat... zmieniaja sie i trzeba patrzec na to co bedzie a nie co bylo... pozdr. maciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LLL Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.p-s-inter.net 07.05.05, 10:45 Nic mi nie wiadomo o tym, żeby w Polsce a 89 rozjeżdżano ludzi czołgami, a w Chinach nadal trwa ten sam rząd, który to własnie robił. Masowe egzekucje, żadnych praw człowieka, cenzura. Bardzo się cieszę, że w Polsce nie mamy takiej gospodarki, jak ta w Chinach, bo za skarby swiata nie chciałbym życ w kraju, w którym prawa człowieka sie nie liczą. Jakie to smutne Barcelono! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubek1212 Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.du.xdsl.is 07.05.05, 11:23 dokładnie tak egzekucje strzałem w tył głowy i tortury zabijanie gwałty wszystko co najgorsze niszczenie człowieka.Nie byłem w Chinach ale zawsze można powiedziec ze w miastach wielkich jest pieknie i wszystko jest "normalnie" ale człowiek nie znaczył tam nic i jeszcze długo trzeba czekać na zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian KATALONIA ZBŁAŹNIONA!!!!!!!!!!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.05.05, 09:54 Co za paeadokks....niby katalończycy walczą o swoja pełna autonomię z Hiszpanią, na kazdym kroku podkreślajac swoja odrebność i niezależność, a na logo sponsora wybrali....Chiny!, kraj który od wieków tłamsi narody-np. Tybetańczyków, który krwią zmazuje jakiekolwiek nieposłuszeństwo......i gdzie ta duma katalończycy?....sprzedaliście się za pieniądze świnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf9000 Re: KATALONIA ZBŁAŹNIONA!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:09 Sam jesteś zbłazniony!! Teraz Barca bedzie wreszcie miała kase na super transfery i zostanuie najlepszym klubem świata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: KATALONIA ZBŁAŹNIONA!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 07.05.05, 17:06 za pieniądzę niewolników, super. To dużo gorsze niż kasa Abramowicza, ciężko wogóle porównywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelsonek Re: KATALONIA ZBŁAŹNIONA!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.249.1.* 07.05.05, 10:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21&w=23592450&a=23600291 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: KATALONIA ZBŁAŹNIONA!!!!!!!!!!!!!! IP: *.du.xdsl.is 07.05.05, 11:25 To samo jest przecież z Tajwanem którego chiny nie uznają za państwo suwerenne i nie akceptują tego co cały świat juz dawno przyjął do wiadomości ze Tajwan jest niepodległym krajem WSTYD BARCO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaius PZPN przebije Pekin!!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.05.05, 10:59 Niech PZPN się pospieszy i przebije ofertę Pekinu. Będą oczywiście reklamować nieprawdopodobnie atrakcyjną ofertę organizacji ME 2008. Szanse na reklamę mamy dużą, bo może jakiś miliarder z Doniecka dorzuci parenaście milionów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek DLACZEGOOOOOOO??????????? IP: *.du.xdsl.is 07.05.05, 11:06 106 lat tradycji!!!!Tak łatwo przekraślić to szok w prawdziwy nieskomercjalizowany sport padła ostatnia twierdza wielkiej piłki i wielkiego klubu.Szkoda wygrała kasa cóż widosznie tak musiało byc:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barcafan Re: DLACZEGOOOOOOO??????????? IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.05, 17:14 W 100% zgadzam się z przedmówcą Mniejsza o to kogo reklamuje klub, upadł ostatni bastion tradycji i niekomercjalizacji w światowym futbolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawerak Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.chello.pl 07.05.05, 12:06 ... a ja mam nadzieje, ze dojdzie do podpisania. Miliony euro sie przydadza i pomoga pokonac po raz kolejny Real w lidze i Chelsy w Lidzie Mistrzow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krychu Re: Tybet, Sybir, Tajwan, ETA, eeetam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:17 Pewnie, że kasa się przyda, ale od kogo? Teraz proponuję, by Sudan zapłacił za "We like Darfur" Parmie, a Osama dał kasę na młodzież Ajaxu za hasło OSAMA BOYS. Potem już tylko El Zakawri sponsorem Monaco i jakiś prawnuk Dzierżyńskiego płaci za hasło "Wspaniały Sybir" na koszulkach Jagiellonii Białystok. Pyszota! Wstyd Barcelono, wstyd. A tak mi było cię żal po meczach z Chelsea. Od dziś - giń 5:0 w pierwszej rundzie! Odpowiedz Link Zgłoś
johngalt Czepiacie sie Tajwan, a Mazowsze??? 10.05.05, 00:03 Przeciez Ksiestwo Mazowieckie jest okupowane od bodaj 6sciu wiekow przez Polske! Niech by sie tylko sprobowalo odlaczyc, Polacy by wojne zrobili wieksza niz Chiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejko Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:50 Wstyd mi, ze kochana Barca sie sprzedala Chinczykom ;( A co myslicie o takim wątku: Kto byl szefem MKOL kiedy byly podejmowane decyzje odnoscie olimpiady w 2008 roku? Skad jest ta osoba? i jaki jest jej ulubiony klub sportowy? :) Mi sie wydaje, ze to element wiekszego dealu :) A ze Barca bedzie miala logo rezimu, ktory zabija i przesladuje swoich obywateli, nie toleruje praw czlowieka, pacyfikuje inne grupy narodowe i etniczne... to totalne nieporozumienie i porazka! JA JESTEM PRZECIKO TEJ UMOWIE!!! no ale co ja moge w tej sprawie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o-|-< Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:56 To się nie trzyma kupy. Przecież ten gość ze zdjęcia ma na koszulce logo Nike - jak to się ma to 'kaprysu Barcy', opisanego w artykule? Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly2 Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon 07.05.05, 15:01 Znowu Chińczyki ?? Nie wytrzymam, pernamentna inwigilacja !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Chiny postawiły na kapitalizm IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 07.05.05, 15:38 I w ciągu kilkunastu lat dokonały niewyobrażalnego skoku - z bardzo biednego kraju stały się krajem zamożnym, który ma wpływ na gospodarkę światową. Polska postawiła na socjalizm i ma 20% bezrobocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.05.05, 15:44 Większość osób na tym forum, jak widzę, daje się ponosić zbiorowej histerii. Przykro mi, ale choć chcecie "powstydzić" Katalończyków, to oni was nie słyszą. Ilu z was jest socio? Ilu płaci składki, kupuje bilety na mecze, finansowo wspiera klub? Znacie choć słowo po katalońsku, zgłębiacie jej historię i to tę najstarszą, która dobitnie świadczy o odrębności tego regionu. Macie pewnie jakieś mgliste wyobrażenia o dyktaturze Franco, a czytaliście chociaż "Hołd Katalonii" Orwella? Mówicie o nacjonaliźmie katalońskim, a zadaliście sobie trud, aby przeczytać artykuł Macieja Stasińskiego w dzisiejszej, sobotniej "GW"? Nie, bo wolicie wylewać żółć pod chwytliwym tematem. Skróty meczów i brameczki ściągacie sobie za darmochę na kompy i nawet Cyfry + wam szkoda wykupić, aby podziwiać swój "ukochany" klub. Tak Chiny to państwo zła, tylko dlaczego Komitet Olimpijski o tym nie pamiętał. To nie Barcelona zorganizuje tam igrzyska. A ukochane, praworządne USA, jakoś nigdy oficjalnie nie potępiło Chin (nawet po Tiananmen). Iran to państwo zła, bo tak mówi Wujek Sam, za to Libia od niedawna dobra (pamiętacie Lockerby). Kto policzy w ilu włoskich klubach udziały ma syn Kadafiego? A co my robimy w Iraku i czemu grosza za to nie zobaczymy od supersojusznika? Barca to kataloński klub i podejmuje suwerenne decyzje ekonomiczne. A my niedzielni cules możemy iść w buraki, przedtem poplując trochę na różnych forach. W ramach protestu odpuście sobie niedzielny mecz z Valencją. Przestańcie kibicować temu klubowi. Arsenal, Milan, Liverpool, Real Madryt, Chelsea, Juve itd. reklamujące "czyste jak łza" koncerny czekają. Albo dopełnijcie całopalenia gdzieś na Ramblas. Nikt po was płakać nie będzie .... Polacy bardziej katalońscy od samych Katalończyków, którym sprawy klubu leżą naprawdę głęboko na sercu. Na polskiej stronie Barcelony ktoś umieścił napis - FC Barcelona 1999-2005 R.I.P Podpiszcie się pod nim wszyscy obiema rękami i wyluzujcie na świętego Jordi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy leni uczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:12 jesli nie znasz jezyka kraju z ktorego jest twoj klub, nie czytales o jego miescie ksiazek, nie placisz skladek, nie mozesz chodzic na stadion na mecze to zamknij sie, bo taki fan jak ty jest gowno warty... moze kolega dorosnie kiedys, ze klub to klub - wszyscy moga go kochac. i gwarantuje ci ze w Polsce znajdzie sie w p...u ludzi ktorzy gdy barcelona przegrywa to bardziej sie przejmuja niz sporo jakiegos socio. ludzi ktorzy jak przeczytaja BARCELONA to im sie cieplo na sercu robi, ktorych marzeniem jest zobaczyc 1 mecz barcelony ze stadionu lub spotkac na zywo pilkarza. moze kiedys zrozumiesz ze klub to jest milosc, kazdy ja przezywa indywidualnie. dzialacze czy nawet pilkarze mniej przejmuja sie wynikami niz fani. ale oni kiedys odejda, a nazwa jak BARCELONA czy MILAN beda trwaly wiecznie... jesli ktos przez cale zycie jedyne co moze to sprawdzac wyniki swojej druzyny, i po kazdej przegranej placze i traci chec do zycia jest wiekszym fanem niz ten ktory ma karnet, jezdzi na mecze wyjazdowe, a na stracone gole reaguje "kurcze blade". ale oboje maja takie samo prawo do kochania tej druzyny, wiec leni... moze przestan cwaniakowac i pomysl nim cos napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: leni uczy IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.05.05, 20:29 Indy ja kocham Primera Division tak jak ty Calcio. Czy opluwałeś swoją ukochaną drużynę, kiedy znalazła sponsora? Przestałeś ich kochać, bo przegrywali bądź stali się "komercyjni". Ja uczę? O zdrowy rozsądek błagam wszystkich tych, którzy mieszają Barcę z błotem i porzucają kibicowanie jej za decyzję zarządu ( na którą właśnie dlatego, że nie jesteśmy socios), nie mamy wpływu. Jeśli tacy z nich kibice, to niech odejdą - droga wolna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: leni uczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:33 ja nie komentuje decyzji barcelony tylko twoj pierwszy akapit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: leni uczy IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.05.05, 20:53 Nie wierzę, że nie znasz historii swojego klubu, jego zaszłości i niesnasek z innymi. My mamy na pieńku z Madrytem i częściowo stąd te wycieczki historyczne. A co do świadomości własnej ograniczonej przecież wiedzy powiedziałam dobitnie, że niedzielni z nas cules, a wymądrzamy się bardziej niż nasz największy nacjonalista Oleguer Presas, który urodził się chyba z senyerą w zębach. Wyraziłam swoje zdanie, ale uczyć nikogo nie zamierzałam, a jeśli to zdrowego rozsądku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: leni uczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 00:02 > A co do świadomości własnej ograniczonej przecież wiedzy powiedziałam dobitnie, > że niedzielni z nas cules, a wymądrzamy się bardziej niż nasz największy > nacjonalista Oleguer Presas, który urodził się chyba z senyerą w zębach. Nie zrozumiales jednak tego co napisalem. Co znaczy niedzielni cules? Jestem pewny ze wsrod ludzi komentujacych ten artykul wielu na pewno bardziej sie przejmuje jej losami niz sporo tych chodzacych regularnie na mecze i placacych skladki, i maja chyba prawo wyrazac sie o Barcelonie jako o czyms osobistym - jakie emocji w nich budzi itp. Ja choc nie zgadzam sie z tym to w pelni to rozumiem i szanuje, a ty to nazywasz wymadrzaniem sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: leni uczy IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.05.05, 01:20 A ty nie rozumiesz tego, co ja napisałam i uczepiłeś się jednego wątku. Ty patrzysz na to pewnie chłodnym okiem, ja mniej. To ty tu pouczasz mnie i rzeczywiście gdzieś po drodze może się zagalopowałam. Od rana czytam komentarze na polskich stronach Barcelony i tylko widzę krytykanctwo,(choć gwoli ścisłości, bywały też spoko wypowiedzi)i ubodło mnie to setnie, bo to właśnie takim jak ja bluzgano i kwestionowano prawo do własnego zdania. A ja właśnie myślałam, że to kibice o gorących sercach mnie zrozumieją. Mnie ten temat strasznie poruszył. Dla mnie to też koniec pewnej epoki, ale Laporta po prostu dotrzymał słowa. Przeżyłam Ateny 1994 i zapaść klubu za epoki Gasparta, przeżyję i Beijing. I wiem, że lubisz mieć ostatnie zdanie, to podaj mi chociaż swój typ na jutrzejszy mecz Milan- Juve. O i jeszcze Madryt napykał 5 goli Santander... Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: leni uczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 17:34 Uczepilem sie jednego watku bo tylko jeden chcialem skomentowac. Nie komentuje decyzji Barcelony ani twojego stosunku do jej decyzji, ale to ze kogos kto zyje w Polsce i oglada mecze Barcelony tylko gdy C+ je pokaze traktujesz jako "gorszego", nie majacego prawa to wlasnego zdania, fana niz jakiegos Katalonczyka. Szanuje ze masz swoje zdanie co do tych reklam na koszulkach, ale co to jest za argument w dyskusji o nich, ze ktos nie moze chodzic na mecze i nie czytal ksiazek o Katalonii... pozdrawiam Indy stawialem 1-1, a tu 0-1 wyszlo :(. i przewiduje ze final LM tez wdupia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Dlaczego?? Barca?? Dlaczego!!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:53 Jeżeli tak się stanie Barca nie będzie już moim ulubionym klubem. To hańba by brać krwawą choćby nie wiem jak dużą kasę... Na pieniądzach Chińczyków jest krew niewolnictwa tego narodu. To tak jak kasa od Judasza, takiej kasy nikt nie powinien brać. Jeżeli bierze jest to zhańbiebie się!! I to ta Wielka Barca która nie miała nigdy sponsora, tak nisko chce upaść??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obskurant Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:16 Przejmujecie się reklamą Pekinu, a fajeczka Nike wam nie przeszkadza? To właśnie w fabrykach Nike (oczywiście innych firm też) na Filipinach, w Chinach itd. pracują dzieci po 13 centów za godzinę bez wyjść ewakuacyjnych, praw zrzeszania się itd. Faktem jest, że teraz na koszulkach będą loga dwóch morderców, ale pamiętajcie, że jedno jest już od dawna i nikt nie zwracał na nie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlodzierz Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.05, 16:52 a tam, jakbyśmy 30 lat temu zobaczyli na koszulkach barcy napis WARSZAWA to nikt by nie dochodził czy w polsce łamane są prawa człowieka czy nie (a były), tylko sie z tego cieszył. więc nie róbmy tu z barcy zdrajcy i sprzedajnej szmaty. a to ze logo sie pojawia - pojawić sie musiało, dobrze że tak późno. FORCA BARCA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Hanba Katalonii IP: 158.194.194.* 07.05.05, 17:07 Kibicuje Barcy od dawna dawna, wlasciwie idkad sie pilka interesuje. I starczy! I dosc! Nigdy nie bede kibicowal klubowi, ktory nosi reklame morderczego systemu politycznego, ktory bierze zakrwawione pieniadze. Zeby bylo jasne - rozumiem doskonale, ze tylko kwestia czasu bylo sprzedanie reklamy na koszulkach i stalo sie dobrze, ze wreszcie sie na to zdecydowano. Hanba natomiast jest wybor reklamodawcy. I tej hanby nic juz nie zmaze - wladze klubu wyrazily chec ubrudzenia koszulek nie reklama tylko krwia, a krew tak latwo sie nie da zmyc. Odpowiedz Link Zgłoś