Dodaj do ulubionych

Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelony

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:31
Uważam,że ta umowa ostatecznie nie będzie podpisana.
Obserwuj wątek
    • Gość: Puziol Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelony IP: *.wirion.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:32
      :(
      • allek Dlaczego Chiny?? 06.05.05, 23:54
        Rozumiem przyczyny, które spowodowały ten zaskakujący krok. Ale dlaczego - na
        litość boską - sponsorem mają być Chiny?? Wizerunek kraju nieszanujacego praw
        człowieka nijak nie pasuje do wizerunku najwspanialszego europejskiego klubu...
        • Gość: Adam A kogo obchodza koszulki barcy? IP: *.chello.pl 07.05.05, 00:03
          jak dla mnie to mogliby miec na koszulkach biedronke albo leaderprice. chyba
          tylko c(i)ule sie tym przejmuja?
          • Gość: Młody Re: A kogo obchodza koszulki barcy? IP: *.zamosc.mm.pl 07.05.05, 00:28
            Ciul to z Ciebie!!!!!:D
            • Gość: Effe Re: A kogo obchodza koszulki barcy? IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 09.05.05, 13:44
              z logiem, czy bez i tak pokażą realowi miejsce w szeregu
        • Gość: master BO TO KOMUNIŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 02:28
          tak jak Katalończycy...
        • Gość: kor Re: Dlaczego Chiny?? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 07.05.05, 04:14
          poczytaj troche o chinach (gospodarce,potencjale,nauce i in.)to bedziesz
          wiedzial dlaczego?
          • Gość: LLL Re: Dlaczego Chiny?? IP: *.p-s-inter.net 07.05.05, 10:43
            taaaa... gospodarka z pracownikami pracującymi po 14 godzin na dobę... no a jak
            sobie zaprotestują, to najwyżej ich rozstrzelają. Ale za to na stadionie. No
            chyba że na jakimś placu zrobią zawody w rozjeżdżaniu ludzi czołgiem.
            Jestem wielkim fanem Barcelony. Ale dziś straciłem sporo serca dla tego klubu.
            Chiny to hańba...
            • nelsonek Re: Dlaczego Chiny?? 07.05.05, 10:48
              No popatrzcie! Gosciu ktory nie wspiera Chin i nie kupuje nic chinskiego. chlopie zanim zaczniesz krytykowac spojrz na siebie.
            • Gość: Maciek Re: Dlaczego Chiny?? IP: *.du.xdsl.is 07.05.05, 11:10
              Masz racje to ogromny cios nie chce mi sie wierzyć to może tylko sen niech Bóg
              chroni BARCE.Mimo że jestem wiernym od 18 lat kibicem Milanu to jednak wielkość
              i potega BARCY była zawsze zbudowana na kibicach i ich skałdkach oraz na
              sukcesach na arenia światowej, a teraz na cieżkiej i ciezko niewolniczej pracy
              chińskich często nieletnich pracowników pracujacych pza pare dolarów na miesiac
              przykre to jest
            • johngalt Chiny to przyszlosc 09.05.05, 21:42
              > taaaa... gospodarka z pracownikami pracującymi po 14 godzin na dobę... no a
              jak
              >sobie zaprotestują, to najwyżej ich rozstrzelają.

Nie musza protestowac, wystarczy, ze odejda z pracy wroca do swojej wsi i umra
              z glodu. Przerazajaca jest jak Wy Europejczycy nie mozecie zrozumiec zapedu do
              pracy u Chinczykow.

> Chiny to hańba...

Chiny to jedyna nadzieja dla swiata. Socjaldemokratyczny system Europejski
              upadnie, juz nie moge sie doczekac, jak europejskie nieroby beda musialy
              zakasac rekawy i wziac sie do roboty.
    • Gość: kt Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:38
      wszyscy sie sprzedaja
    • Gość: greg Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.magma-net.pl 06.05.05, 23:41
      Telewizja i Media kłamią.
    • Gość: celon A może tak reklamę klubu Celon's Bar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:53
      I wilk syty, i...barca cala:)
    • Gość: ma Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 01:25
    • Gość: autor!autor! Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 01:46
      "Najpierw mówiono o firmie Bet and Win, ale według wielu fanów logo zakładów bukmacherskich źle wpływałoby na wizerunek klubu.
      Co innego propozycja rządu Chin."

no faktycznie - nie ma to jak reklamować zbrodniczy reżim, który ze stadionów robi areny publicznych egzekujci. Visca el Barça y Visca "La Porta"!
      • nelsonek Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon 07.05.05, 10:50
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21&w=23592450&a=23600291
    • Gość: nick Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: 213.17.223.* 07.05.05, 02:44
      Co to za pitoloenie ze pierwsze logo od 106 lat??? Przeciez nawet na tym zdjeciu
      w artykule widac ze po prawej stronie koszulki jest logo Nike, i to juz trwa od
      dawna.
      • Gość: nelsonek Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: 80.249.1.* 07.05.05, 10:59
        to nie jest logo sponsora tylko logo producenta sprzetu sportowego szefie
        • Gość: kibic Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.chello.pl 07.05.05, 17:05
          ale wychodzi na to samo, reklama.
          • nelsonek Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon 08.05.05, 00:02
            Nie wychodzi na to samo. Czyzby grali w loszulkach Adidasa a mieli logo Nike? Czepiacie sie. Nawet na koszulkach narodowych jest logo producenta, a reklamy sa zabronione na tychze koszulkach. Tak?
    • dawid.kingloff :) pekinczyki... 07.05.05, 03:15
    • Gość: pitreq <a href="http://fcbarcelona.pl" target="_blank">fcbarcelona.pl IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.05.05, 08:50
      zapraszam wszystkich kibiców Barcelony na fcbarcelona.pl
    • Gość: z pekinu Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.tiscali.ch 07.05.05, 09:11
      bywam w pekinie dosc czesto. kiedy bylem tam po raz pierwszy 5 lat temu i
      wrocilem do Polski,powiedzialem znajomym ze w 2008 roku, na rozpoczecie
      olimpiady swiat oniemnieje na widok Chin. bo pekin przebije manhattan
      dziesieciokrotnie...
      a swoja droga. ludzie piszacy o prawach czlowieka...
      czy prawa czlowieka nie byly w polsce lamane do konca komunizmu?
      czy to sprawilo ze nikt z polska nie utrzymuje dzis kontaktow?
      kraje, ludzie, swiat... zmieniaja sie i trzeba patrzec na to co bedzie a nie co
      bylo...
      pozdr.
      maciej
      • Gość: LLL Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.p-s-inter.net 07.05.05, 10:45
        Nic mi nie wiadomo o tym, żeby w Polsce a 89 rozjeżdżano ludzi czołgami, a w
        Chinach nadal trwa ten sam rząd, który to własnie robił. Masowe egzekucje,
        żadnych praw człowieka, cenzura. Bardzo się cieszę, że w Polsce nie mamy takiej
        gospodarki, jak ta w Chinach, bo za skarby swiata nie chciałbym życ w kraju, w
        którym prawa człowieka sie nie liczą. Jakie to smutne Barcelono!
        • Gość: dziubek1212 Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.du.xdsl.is 07.05.05, 11:23
          dokładnie tak egzekucje strzałem w tył głowy i tortury zabijanie gwałty
          wszystko co najgorsze niszczenie człowieka.Nie byłem w Chinach ale zawsze można
          powiedziec ze w miastach wielkich jest pieknie i wszystko jest "normalnie" ale
          człowiek nie znaczył tam nic i jeszcze długo trzeba czekać na zmiany
    • Gość: marian KATALONIA ZBŁAŹNIONA!!!!!!!!!!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.05.05, 09:54
      Co za paeadokks....niby katalończycy walczą o swoja pełna autonomię z
      Hiszpanią, na kazdym kroku podkreślajac swoja odrebność i niezależność, a na
      logo sponsora wybrali....Chiny!, kraj który od wieków tłamsi narody-np.
      Tybetańczyków, który krwią zmazuje jakiekolwiek nieposłuszeństwo......i gdzie
      ta duma katalończycy?....sprzedaliście się za pieniądze świnie!
      • Gość: raf9000 Re: KATALONIA ZBŁAŹNIONA!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:09
        Sam jesteś zbłazniony!! Teraz Barca bedzie wreszcie miała kase na super
        transfery i zostanuie najlepszym klubem świata!!!
        • Gość: es Re: KATALONIA ZBŁAŹNIONA!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 07.05.05, 17:06
          za pieniądzę niewolników, super. To dużo gorsze niż kasa Abramowicza, ciężko
          wogóle porównywać.
      • Gość: nelsonek Re: KATALONIA ZBŁAŹNIONA!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.249.1.* 07.05.05, 10:59
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21&w=23592450&a=23600291
      • Gość: Maciek Re: KATALONIA ZBŁAŹNIONA!!!!!!!!!!!!!! IP: *.du.xdsl.is 07.05.05, 11:25
        To samo jest przecież z Tajwanem którego chiny nie uznają za państwo suwerenne
        i nie akceptują tego co cały świat juz dawno przyjął do wiadomości ze Tajwan
        jest niepodległym krajem WSTYD BARCO
    • Gość: Vaius PZPN przebije Pekin!!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.05.05, 10:59
      Niech PZPN się pospieszy i przebije ofertę Pekinu. Będą oczywiście reklamować
      nieprawdopodobnie atrakcyjną ofertę organizacji ME 2008. Szanse na reklamę mamy
      dużą, bo może jakiś miliarder z Doniecka dorzuci parenaście milionów.
    • Gość: Maciek DLACZEGOOOOOOO??????????? IP: *.du.xdsl.is 07.05.05, 11:06
      106 lat tradycji!!!!Tak łatwo przekraślić to szok w prawdziwy
      nieskomercjalizowany sport padła ostatnia twierdza wielkiej piłki i wielkiego
      klubu.Szkoda wygrała kasa cóż widosznie tak musiało byc:(
      • Gość: Barcafan Re: DLACZEGOOOOOOO??????????? IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.05, 17:14
        W 100% zgadzam się z przedmówcą
        Mniejsza o to kogo reklamuje klub, upadł ostatni bastion tradycji i
        niekomercjalizacji w światowym futbolu
    • Gość: Wawerak Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.chello.pl 07.05.05, 12:06
      ... a ja mam nadzieje, ze dojdzie do podpisania. Miliony euro sie przydadza i
      pomoga pokonac po raz kolejny Real w lidze i Chelsy w Lidzie Mistrzow.
      • Gość: krychu Re: Tybet, Sybir, Tajwan, ETA, eeetam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:17
        Pewnie, że kasa się przyda, ale od kogo? Teraz proponuję, by Sudan zapłacił
        za "We like Darfur" Parmie, a Osama dał kasę na młodzież Ajaxu za hasło OSAMA
        BOYS. Potem już tylko El Zakawri sponsorem Monaco i jakiś prawnuk
        Dzierżyńskiego płaci za hasło "Wspaniały Sybir" na koszulkach Jagiellonii
        Białystok. Pyszota! Wstyd Barcelono, wstyd. A tak mi było cię żal po meczach z
        Chelsea. Od dziś - giń 5:0 w pierwszej rundzie!
        • johngalt Czepiacie sie Tajwan, a Mazowsze??? 10.05.05, 00:03
          Przeciez Ksiestwo Mazowieckie jest okupowane od bodaj 6sciu wiekow przez Polske!

Niech by sie tylko sprobowalo odlaczyc, Polacy by wojne zrobili wieksza niz Chiny.
    • Gość: ejko Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:50
      Wstyd mi, ze kochana Barca sie sprzedala Chinczykom ;(

A co myslicie o takim wątku: Kto byl szefem MKOL kiedy byly podejmowane decyzje
      odnoscie olimpiady w 2008 roku? Skad jest ta osoba? i jaki jest jej ulubiony
      klub sportowy? :) Mi sie wydaje, ze to element wiekszego dealu :)

A ze Barca bedzie miala logo rezimu, ktory zabija i przesladuje swoich
      obywateli, nie toleruje praw czlowieka, pacyfikuje inne grupy narodowe i
      etniczne... to totalne nieporozumienie i porazka!

JA JESTEM PRZECIKO TEJ UMOWIE!!!
      no ale co ja moge w tej sprawie... ;)
    • Gość: o-|-< Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:56
      To się nie trzyma kupy. Przecież ten gość ze zdjęcia ma na koszulce logo Nike -
      jak to się ma to 'kaprysu Barcy', opisanego w artykule?
    • butterfly2 Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon 07.05.05, 15:01
      Znowu Chińczyki ?? Nie wytrzymam, pernamentna inwigilacja !!
    • Gość: jacek Chiny postawiły na kapitalizm IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 07.05.05, 15:38
      I w ciągu kilkunastu lat dokonały niewyobrażalnego skoku - z bardzo biednego kraju stały się krajem zamożnym, który ma wpływ na gospodarkę światową. Polska postawiła na socjalizm i ma 20% bezrobocie.
    • Gość: Leni Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.05.05, 15:44
      Większość osób na tym forum, jak widzę, daje się ponosić zbiorowej histerii.
      Przykro mi, ale choć chcecie "powstydzić" Katalończyków, to oni was nie słyszą.
      Ilu z was jest socio? Ilu płaci składki, kupuje bilety na mecze, finansowo
      wspiera klub? Znacie choć słowo po katalońsku, zgłębiacie jej historię i to tę
      najstarszą, która dobitnie świadczy o odrębności tego regionu. Macie pewnie
      jakieś mgliste wyobrażenia o dyktaturze Franco, a czytaliście chociaż "Hołd
      Katalonii" Orwella? Mówicie o nacjonaliźmie katalońskim, a zadaliście sobie
      trud, aby przeczytać artykuł Macieja Stasińskiego w dzisiejszej, sobotniej "GW"?

Nie, bo wolicie wylewać żółć pod chwytliwym tematem. Skróty meczów i brameczki
      ściągacie sobie za darmochę na kompy i nawet Cyfry + wam szkoda wykupić, aby
      podziwiać swój "ukochany" klub.

Tak Chiny to państwo zła, tylko dlaczego Komitet Olimpijski o tym nie pamiętał.
      To nie Barcelona zorganizuje tam igrzyska. A ukochane, praworządne USA, jakoś
      nigdy oficjalnie nie potępiło Chin (nawet po Tiananmen). Iran to państwo zła,
      bo tak mówi Wujek Sam, za to Libia od niedawna dobra (pamiętacie Lockerby). Kto
      policzy w ilu włoskich klubach udziały ma syn Kadafiego? A co my robimy w Iraku
      i czemu grosza za to nie zobaczymy od supersojusznika?

Barca to kataloński klub i podejmuje suwerenne decyzje ekonomiczne. A my
      niedzielni cules możemy iść w buraki, przedtem poplując trochę na różnych
      forach.

W ramach protestu odpuście sobie niedzielny mecz z Valencją. Przestańcie
      kibicować temu klubowi. Arsenal, Milan, Liverpool, Real Madryt, Chelsea, Juve
      itd. reklamujące "czyste jak łza" koncerny czekają. Albo dopełnijcie
      całopalenia gdzieś na Ramblas. Nikt po was płakać nie będzie .... Polacy
      bardziej katalońscy od samych Katalończyków, którym sprawy klubu leżą naprawdę
      głęboko na sercu.

Na polskiej stronie Barcelony ktoś umieścił napis - FC Barcelona 1999-2005 R.I.P
      Podpiszcie się pod nim wszyscy obiema rękami i wyluzujcie na świętego Jordi!!
      • Gość: Indy leni uczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:12
        jesli nie znasz jezyka kraju z ktorego jest twoj klub, nie czytales o jego
        miescie ksiazek, nie placisz skladek, nie mozesz chodzic na stadion na mecze to
        zamknij sie, bo taki fan jak ty jest gowno warty...

moze kolega dorosnie kiedys, ze klub to klub - wszyscy moga go kochac. i
        gwarantuje ci ze w Polsce znajdzie sie w p...u ludzi ktorzy gdy barcelona
        przegrywa to bardziej sie przejmuja niz sporo jakiegos socio. ludzi ktorzy jak
        przeczytaja BARCELONA to im sie cieplo na sercu robi, ktorych marzeniem jest
        zobaczyc 1 mecz barcelony ze stadionu lub spotkac na zywo pilkarza. moze kiedys
        zrozumiesz ze klub to jest milosc, kazdy ja przezywa indywidualnie. dzialacze
        czy nawet pilkarze mniej przejmuja sie wynikami niz fani. ale oni kiedys
        odejda, a nazwa jak BARCELONA czy MILAN beda trwaly wiecznie...

jesli ktos przez cale zycie jedyne co moze to sprawdzac wyniki swojej druzyny,
        i po kazdej przegranej placze i traci chec do zycia jest wiekszym fanem niz ten
        ktory ma karnet, jezdzi na mecze wyjazdowe, a na stracone gole reaguje "kurcze
        blade". ale oboje maja takie samo prawo do kochania tej druzyny, wiec leni...
        moze przestan cwaniakowac i pomysl nim cos napiszesz
        • Gość: Leni Re: leni uczy IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.05.05, 20:29
          Indy ja kocham Primera Division tak jak ty Calcio. Czy opluwałeś swoją ukochaną
          drużynę, kiedy znalazła sponsora? Przestałeś ich kochać, bo przegrywali bądź
          stali się "komercyjni".

Ja uczę? O zdrowy rozsądek błagam wszystkich tych, którzy mieszają Barcę z
          błotem i porzucają kibicowanie jej za decyzję zarządu ( na którą właśnie
          dlatego, że nie jesteśmy socios), nie mamy wpływu.

Jeśli tacy z nich kibice, to niech odejdą - droga wolna.
          • Gość: Indy Re: leni uczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:33
            ja nie komentuje decyzji barcelony tylko twoj pierwszy akapit
            • Gość: Leni Re: leni uczy IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.05.05, 20:53
              Nie wierzę, że nie znasz historii swojego klubu, jego zaszłości i niesnasek z
              innymi. My mamy na pieńku z Madrytem i częściowo stąd te wycieczki historyczne.

A co do świadomości własnej ograniczonej przecież wiedzy powiedziałam dobitnie,
              że niedzielni z nas cules, a wymądrzamy się bardziej niż nasz największy
              nacjonalista Oleguer Presas, który urodził się chyba z senyerą w zębach.

Wyraziłam swoje zdanie, ale uczyć nikogo nie zamierzałam, a jeśli to zdrowego
              rozsądku
              • Gość: Indy Re: leni uczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 00:02
                > A co do świadomości własnej ograniczonej przecież wiedzy powiedziałam
                dobitnie,
                > że niedzielni z nas cules, a wymądrzamy się bardziej niż nasz największy
                > nacjonalista Oleguer Presas, który urodził się chyba z senyerą w zębach.

Nie zrozumiales jednak tego co napisalem.

Co znaczy niedzielni cules? Jestem pewny ze wsrod ludzi komentujacych ten
                artykul wielu na pewno bardziej sie przejmuje jej losami niz sporo tych
                chodzacych regularnie na mecze i placacych skladki, i maja chyba prawo wyrazac
                sie o Barcelonie jako o czyms osobistym - jakie emocji w nich budzi itp. Ja
                choc nie zgadzam sie z tym to w pelni to rozumiem i szanuje, a ty to nazywasz
                wymadrzaniem sie.
                • Gość: Leni Re: leni uczy IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.05.05, 01:20
                  A ty nie rozumiesz tego, co ja napisałam i uczepiłeś się jednego wątku. Ty
                  patrzysz na to pewnie chłodnym okiem, ja mniej. To ty tu pouczasz mnie i
                  rzeczywiście gdzieś po drodze może się zagalopowałam.

Od rana czytam komentarze na polskich stronach Barcelony i tylko widzę
                  krytykanctwo,(choć gwoli ścisłości, bywały też spoko wypowiedzi)i ubodło mnie
                  to setnie, bo to właśnie takim jak ja bluzgano i kwestionowano prawo do
                  własnego zdania. A ja właśnie myślałam, że to kibice o gorących sercach mnie
                  zrozumieją.

Mnie ten temat strasznie poruszył. Dla mnie to też koniec pewnej epoki, ale
                  Laporta po prostu dotrzymał słowa.

Przeżyłam Ateny 1994 i zapaść klubu za epoki Gasparta, przeżyję i Beijing.

I wiem, że lubisz mieć ostatnie zdanie, to podaj mi chociaż swój typ na
                  jutrzejszy mecz Milan- Juve. O i jeszcze Madryt napykał 5 goli Santander...

Dobranoc
                  • Gość: Indy Re: leni uczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 17:34
                    Uczepilem sie jednego watku bo tylko jeden chcialem skomentowac. Nie komentuje
                    decyzji Barcelony ani twojego stosunku do jej decyzji, ale to ze kogos kto zyje
                    w Polsce i oglada mecze Barcelony tylko gdy C+ je pokaze traktujesz
                    jako "gorszego", nie majacego prawa to wlasnego zdania, fana niz jakiegos
                    Katalonczyka.

Szanuje ze masz swoje zdanie co do tych reklam na koszulkach, ale co to jest za
                    argument w dyskusji o nich, ze ktos nie moze chodzic na mecze i nie czytal
                    ksiazek o Katalonii...

pozdrawiam
                    Indy

stawialem 1-1, a tu 0-1 wyszlo :(. i przewiduje ze final LM tez wdupia :(
    • Gość: jojo Dlaczego?? Barca?? Dlaczego!!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:53
      Jeżeli tak się stanie Barca nie będzie już moim ulubionym klubem. To hańba by
      brać krwawą choćby nie wiem jak dużą kasę... Na pieniądzach Chińczyków jest
      krew niewolnictwa tego narodu. To tak jak kasa od Judasza, takiej kasy nikt nie
      powinien brać. Jeżeli bierze jest to zhańbiebie się!!
      I to ta Wielka Barca która nie miała nigdy sponsora, tak nisko chce upaść???
    • Gość: obskurant Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:16
      Przejmujecie się reklamą Pekinu, a fajeczka Nike wam nie przeszkadza? To właśnie w fabrykach Nike (oczywiście innych firm też) na Filipinach, w Chinach itd. pracują dzieci po 13 centów za godzinę bez wyjść ewakuacyjnych, praw zrzeszania się itd. Faktem jest, że teraz na koszulkach będą loga dwóch morderców, ale pamiętajcie, że jedno jest już od dawna i nikt nie zwracał na nie uwagi.
    • Gość: mlodzierz Re: Chiny wykupiły reklamę na koszulkach Barcelon IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.05, 16:52
      a tam, jakbyśmy 30 lat temu zobaczyli na koszulkach barcy napis WARSZAWA to
      nikt by nie dochodził czy w polsce łamane są prawa człowieka czy nie (a były),
      tylko sie z tego cieszył. więc nie róbmy tu z barcy zdrajcy i sprzedajnej
      szmaty. a to ze logo sie pojawia - pojawić sie musiało, dobrze że tak późno.
      FORCA BARCA!!!
    • 2yoo4yoocorne2 Jagnieszka,skad w Tobie takie braki w mozgu? 07.05.05, 16:54
    • Gość: Nie Hanba Katalonii IP: 158.194.194.* 07.05.05, 17:07
      Kibicuje Barcy od dawna dawna, wlasciwie idkad sie pilka interesuje. I starczy!
      I dosc! Nigdy nie bede kibicowal klubowi, ktory nosi reklame morderczego systemu
      politycznego, ktory bierze zakrwawione pieniadze. Zeby bylo jasne - rozumiem
      doskonale, ze tylko kwestia czasu bylo sprzedanie reklamy na koszulkach i stalo
      sie dobrze, ze wreszcie sie na to zdecydowano. Hanba natomiast jest wybor
      reklamodawcy. I tej hanby nic juz nie zmaze - wladze klubu wyrazily chec
      ubrudzenia koszulek nie reklama tylko krwia, a krew tak latwo sie nie da zmyc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka