agucha11 25.05.05, 18:26 Witam wszystkich! Cieszę się że trafiłam na to forum. Na szkle maluję już od ładnych paru lat. A tu taka niespodzianka, takie forum! Będę tu teraz stałym bywalcem. Pozdrawiam wszystkich! Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_74_74 Re: jestem tu po raz pierwszy 06.06.05, 21:22 Witaj.Ja także jestem po raz pierwszy i bardzo mi sie tu spodobało.Bedę tu częściej przychodziła.Maluje wazony od kilku miesiecy .I chyba idzie mi to nawet dobrze.Spróbowałam je sprzedawać i powiem ,że się podobaja ale nie zawsze się sprzeda. Moje prace mozna zobaczyc na stronce ciekaweobrazki.blog.onet.pl/Zapraszam I ja mam problem z konturówkami,schodzą i nie wiem co zrobić aby sie trzymały. Uzywam z firmy Decor fin oraz z idei,zalezy która jest dostepna w sklepie. Dziękuje i serdecznie pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
anna_74_74 Re: jestem tu po raz pierwszy 06.06.05, 21:55 Żle napisałam link do stronki; ciekaweobrazki.blog.onet.pl/ Przepraszam,że zawqracam głowqe ale nie wiem jak wpsac sie na forum,aby nie wchodzić np:do Ciebie tylko na forum,tak jak inni to zrobili. Przepraszam i dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś