millefiori 15.06.05, 07:30 Ty sie trzymaj. My tez trzymamy, mocno:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: OLO!!!! 15.06.05, 07:34 Komunikat dla Kolektywu: z wiesci przekazanych przez Ola sytuacja przedstawia sie nastepujaco: plan mini-midi zostal wczoraj zmieniony na plan maxi, ktory ma byc zrealizowany prosto z marszu. Wiec czymamy. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Wszyscy za kciuki! 19.07.05, 11:08 Najnowsze wiesci: Olo nadal lezy, po 2 kolejnych operacjach i zafundowanej przez sluzbe zdrowia infekcji. Kto na hali, niech wspomaga mysla. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wszyscy za kciuki! 19.07.05, 14:27 Oj jak trzymamy. Fiori, pewne numery sa nieuniknione po takich sprawach. Woda w plucach np. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wszyscy za kciuki! 19.07.05, 17:53 Tu sprawa medical malpractice. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wszyscy za kciuki! 22.07.05, 14:05 Pomglo!!!! Olo od wczoraj w Rabce:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wszyscy za kciuki! 22.07.05, 14:15 Hurrrrrrrraaaaa!!! Ole ole ole ole ole, Ooooloo! Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Wszyscy za kciuki! 22.07.05, 14:39 Olo w Rabce? Bomba :) Kciuki w lapce, jednak, jeszcze czas jakis. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wszyscy za kciuki! 22.07.05, 14:42 Na razie jeszcze powoli, bez dostepu do krosien i telefonu, ale sie w miare sil rozglada za jakims warsztatem. Potrzymajmy jeszcze, slusznie, pani Effciu, pani mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Wszyscy za kciuki! 22.07.05, 14:58 Dziendoberek pani Fiorciu i panie Brezly! Ja tu z walizkami, a Wy z wizyta w Rabce, widze? Czy wam cos wiadomo o temperaturach tamze? Powyzej czy ponizej 30? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wszyscy za kciuki! 22.07.05, 15:00 Znaczy, chyba leje w Rabce. Ja juz wywakajcowany, poloze w kaciku fotgraficznym cos za jaki czas, chyba ze cheta zaraz na majla. Moze sie jeszcze jakie pare dni gorek zrobi za jakie 10 dni. Na razie dopilowuje robote do trzymania kciukow. Po urlopie jakby mniej stresu to z soba niesie czemus. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wszyscy za kciuki! 22.07.05, 15:06 Dzien dobry, Pani Effciu. Nie mam pojecia, jak w Rabce, tyle tylko, ze Olo tam zostal zawieziony; u mnie bezgosciowo do srody, a we czwartek za kierownice i jade do miasta P. Brezly, na @ poprosze, bom ciekawa, jak wakacje. Mnie tu kolejni goscie mowia, za tu w Zaulku to wakacje przez caly rok. zTo milo, ze widza tylko dobre strony Zaulkowania, znaczy, tarasowo-ogrodowo-sloneczne. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wszyscy za kciuki! 22.07.05, 15:08 Aha, Fiori, na razie rzuce ci cztery z Polnocy. Familijne musze obrobic. Aha, to ty jestes w tej maloszczesnej sytuacji kogos, do kogo sie chetnei inni na wakacje zwalaja. Wspolczujaco. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wszyscy za kciuki! 22.07.05, 15:13 Mialem znajoma, ktorej rodzice mieszkali w Sopocie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Wszyscy za kciuki! 22.07.05, 15:13 millefiori napisała: Mnie tu kolejni goscie mowia, > za tu w Zaulku to wakacje przez caly rok. zTo milo, ze widza tylko dobre strony > Zaulkowania, znaczy, tarasowo-ogrodowo-sloneczne. ===> Tak tez mowia goscie mojej rodzinie w South Af. Mieszkaja sami mniej wiacej 2 dni na 365. Nie wiem, jak w lata przestepne. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Wszyscy za kciuki! 22.07.05, 15:08 Chceta na majla jak niewiem co, noprzeciez. Przed urlopem natomiast tendencje do zamykania pendingow takie sie jawia stresujace, ze az kregoslup sam sie w wiertlo prawoskreca w kierunku lokalu kawowego. Jak leje, to i dobrze chyba, prawda? Od deszczu nic nie ma prawa palpitowac, zdaje mi sie?... Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Wszyscy za kciuki! 22.07.05, 16:49 Zostalem ciupasem zeslany do Rabce. Po odstawieniu pewnych fajnych znieczulaczy,dowiaiduje sie wlasnie ile mam w sobie najdrobniejszych kosteczek i innych organow. Nie czuje po sobie by nastapilo jakies przesilenie i szlo ku lepszemu. Mysle ze na JP II mieli mnie dosc i wyslali w tereny gdzie wytrzymuja najtwardsi gorale. Dziekuje wszystkim za wsparcie, prawdopodobnie w wiekszej czesci dzieki temu sie trzymam. olo Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wszyscy za kciuki! 22.07.05, 16:51 O Olo! Noo suuuuuuuper. Cie czytac! Neich cie pocieszy ze w tej Rabce napradwe wszystko szybciej sie leczy. Mnie ekidys zapalonko oskrzeli z 40 przeszlo w trzy dni, an czwarty moglem latac z plecakiem na Babia Gore. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wszyscy za kciuki! 22.07.05, 17:04 Olo, swietnie, nic sie nie martw, schody juz za toba:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Wszyscy za kciuki! 22.07.05, 17:30 Podskakuje B-mu i Fiori za plecami i macham lapkami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Wszyscy za kciuki! 22.07.05, 19:33 No normalnie Olo daj buziaka... aż się wzruszyłam... Rabka piękna turystycznie jest więc jak staniesz na nogi to polecam. Trzymam żeby było szybko ! I zdrufka życzy mocno Kran :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wszyscy za kciuki! 22.07.05, 19:36 Czesc, Kranie, dobrze widziec wroconych na hale, prawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Wszyscy za kciuki! 22.07.05, 19:39 Oj jak dobrze Fiori :-)))))))) K. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wszyscy za kciuki! 22.07.05, 19:42 To moze my te kamienie, co z serca pospadaly, na jaki skalniaczek-alpinarium na dzialce zakladowej przepchniemy? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Wszyscy za kciuki! 25.07.05, 01:19 w skalniaczku, nz honorowym miejscu, szczypiorek dla Ola. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Wszyscy za kciuki! 25.07.05, 16:03 Co do pogody w Rabce to do tej pory listopadowa, dzieki za szczypiorek. Przemyslenia na dzis: 1. Operacjami rzadzi prawo Marphiego 2. Ciecie mostka jednemu czlowiekowi 3 razy w miesiacujest niehumanitarne 3. P0winno sie zabronic praktyk ktore deformuja smak i zapach do tego stopnia ze potem Zywiec pachnie i smakuje szpitalem. Tego sie bede trzymal dopuki mi nie mina efekty niedotlenienia muzgu po narkozach. dziekuje wszystkim za wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Wszyscy za kciuki! 25.07.05, 22:39 Olo , dotleń mózg chodząc na spacery. Ja Cię na wszelki wypadek wspieram i myśle. Kran. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wszyscy za kciuki! 26.07.05, 07:24 Olo, masz za soba i to najwazniejsze. Przyszlo mi do glowy, ze mimo ze errare humanum est, to lekarz, tak jak saper, powinien sie mylic tylko (?!) Mimo listopadowej aury, co niewatpliwie dolujaca jest, wychodz i chodz. Jest dobrze, a bedzie lepiej:) Dolaczam do Krana w przesylaniu pozytywnych energii, Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wszyscy za kciuki! autokorekta 27.07.05, 09:50 Mialo byc: > Olo, masz za soba i to najwazniejsze. Przyszlo mi do glowy, ze mimo ze errare > humanum est, to lekarz, tak jak saper, powinien sie mylic tylko raz(?!) > Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wszyscy za kciuki! 27.07.05, 08:58 Na piwo to jeszcze pojdziemy, a poza tym co oni tera moga lac do tego Zywca to strach pomyslec. Np. wode. Tzrym sie Olo i patrz na Turbacz. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Wszyscy za kciuki! 28.07.05, 01:18 Na Turbaczu pogryzl mnie kiedys kon. Kobyla , dokladniej. dlatego, Olo, patrz na ten Turbacz, ale sie na razie nie wspinaj. Duzo zdrowka! Przesylam gofry z malinami. ( zdrowe, z pelnego zboza! Za to bez bitej smietany) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Olo wrocil:) 19.08.05, 22:55 Normalnie fluidy i Z arciwum X czyli zjawiska paranormalne. Od wczoraj ciągle myśle o Olu. Kran:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Za kciuki, Kolektywie 02.09.05, 07:21 bo sie skutki uboczne daja we znaki. Olo, naprawiaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Za kciuki, Kolektywie 02.09.05, 09:06 Kciuczmy wszyscy wraz! Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś