Dodaj do ulubionych

strach ma niebieskie oczy.

IP: *.abo.wanadoo.fr 25.07.02, 00:11
Jestem czerwony kapturek i ide wlasnie do babci z wyzerka. A tu taki ciemny i
gesty las a ja sie tak boje.
Obserwuj wątek
    • Gość: czerwony kapturek Re: ??? IP: *.abo.wanadoo.fr 25.07.02, 02:05
      Ale ogromny ten las, juz prawie dwie godziny jak sie wlocze a do switu jeszcze
      daleko.
      • tiresias Re: ??? 25.07.02, 10:35
        i co, zeżarło cię, francuski kapturze???
        • Gość: czerwony kapturek Re:spotkanie w lesie IP: *.abo.wanadoo.fr 25.07.02, 12:06
          O dzien dobry, a kto ty jestes ?
          • tiresias le captureq francais 26.07.02, 09:25
            je suis a straszny wilk
            co tam masz kapturze w swoim francuskim koszyku?
            pewnie winko i ser pleśniowy
            i bagietka?
            bon voyage:)))
            • Gość: czezrwony kapturek Re: wilk ? IP: *.abo.wanadoo.fr 26.07.02, 17:46
              Straszne sa nie tylko wilki. A ty to na pewno jestes prawdziwy wilk ?
              • tiresias le vilque 29.07.02, 13:19
                jestem prawdziwy, straszny, szczerzę kły i zżeram wszystkie kapturki, ciebie
                mogę też, uważaj, pa
                • Gość: gajowy Re: !!! IP: *.abo.wanadoo.fr 02.08.02, 20:07
                  No to masz szczescie w nieszczesciu bratku. Na twoje nieszczescie, ja nie zaden
                  czerwony kapturek a przebrany mysliwy. Twoim szczesciem jest to ze aktualnie
                  poluje tylko na czarownice. Jako prawdziwy wilk jestes aktualnie pod ochrona
                  wiec smaruj do babci bo mi tylko czarownice ploszysz.
                  • tiresias Re: !!! 09.08.02, 10:08
                    przebieraniec, świnka:)))
    • quba Re: strach ma niebieskie oczy. 09.08.02, 11:35
      idzie sobie Czerwony Kapturek przez las i spotyka wilka, a wilk sie pyta
      - dokąd idziesz głupia cipo ?
      - ja nie jestem głupia cipa, ja jestem Czerwony Kapturek
      - Czewrony Kapturek ! Czerwony Kapturek ! - wilk przedzrzeźnia. to gdzie masz
      koszyczek?
      - O ! ja głupia cipa zapomniałam koszyczka !
      • jo-ke Re: strach ma niebieskie oczy. 09.08.02, 23:31
        A ja słyszałem, że kiedy wilk wyskoczył i powiedział: zjem cię, to Cz. Kapturek
        powiedział dobrze ale najpierw przeleć mnie. Wilk nie miał nic przeciwko temu i
        zrobił to. Ale Cz. Kapturek powiedział, że ma jeszcze jedno życzenie żeby
        zrobił to raz jeszcze tylko lepiej niż za pierwszym razem. W wilku zagrała
        ambicja i postarał się raz jeszcze. Ale trzeciemu życzeniu już nie wydolił i
        odwalił kitę. A morał: wpuścić kurwę do lasu to wytępi dziczyznę. :)))
        • Gość: gajowy Re: strach ma niebieskie oczy. IP: *.abo.wanadoo.fr 14.08.02, 23:53
          Tylko spokojnie panowie. Mozemy sie jakos dogadac. Ja naprawde zaden kapturek.
          Jak juz nie mozecie zdzierzyc to walcie z wilkiem do babci. Babcia stara zebow
          nie ma to sie nie odgryzie. A wiek i doswiadczenie to tez jest wazne.
          • jo-ke Re: strach ma niebieskie oczy. 15.08.02, 10:02
            Na czarownice polujesz - powiadasz. I za Czerwonego Kapturka się przebierasz.
            Dziwne zwyczaje w twoim lesie. A z jaką flintą chodzisz? He, he, he.
            Rudzielec.
            • Gość: gajowy Re: strach ma niebieskie oczy. IP: *.abo.wanadoo.fr 16.08.02, 02:44
              E tam taka flinta. Kiedys to budzila podziw i postrach w calym lesie. Teraz to
              juz nie tak jak kiedys. Moze to to jeszcze i wystrzeli od czasu do czasu ale to
              juz nie robi takiego efektu. Chyba przejde na zasluzona emeryture.
              • jo-ke Re: strach ma niebieskie oczy. 17.08.02, 08:39
                Hej gajowy! Coś tak spuścił nosa.
                Albo dawno nie namierzyłeś odpowiedniej zwierzyny albo nie doceniam Ciebie ;))
                A w okresy ochronne, niegroźne flinty i inne takie to mało kto już wierzy he,
                he, he. Ale fakt, że trudno tu polować. Zwierzyny wprawdzie nie brak ale trzyma
                się w ostępach i maskować się potrafi. Czasem trudno zgadnąć czy wilk czy
                króliczek. Udanych łowów chociażeś konkurencja. Rudzielec.
                • Gość: gajowy Re: strach ma niebieskie oczy. IP: *.abo.wanadoo.fr 19.08.02, 03:38
                  Na kroliczki to radze uwazac, bo byc moze ten taki zajaczek ma spolke z
                  niedzwiedziem. Nim sie spostrzezesz z polujacego mozesz sie stac upolowanym.
                  Inna dziczyzne nalezy ustrzelic i szybko skonsumowac. Oswajac tego nie radze
                  probowac bo predzej czy pozniej wyjdzie dziki charakter i moze taka dzika
                  dziczyzna ugryzc reke albo jeszcze co innego.
                  Las jest duzy wiec miejsca starczy tylko trzeba zwracac troche uwagi do czego
                  sie szczela zeby nie bylo jak w tym dowcipie. "WACEK JESTES? JESTEM! EDEK
                  JESTES? JESTEM! To chwala Bogu, ustrzelilem dzika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka