Gość: czerwony kapturek IP: *.abo.wanadoo.fr 25.07.02, 00:11 Jestem czerwony kapturek i ide wlasnie do babci z wyzerka. A tu taki ciemny i gesty las a ja sie tak boje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czerwony kapturek Re: ??? IP: *.abo.wanadoo.fr 25.07.02, 02:05 Ale ogromny ten las, juz prawie dwie godziny jak sie wlocze a do switu jeszcze daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re:spotkanie w lesie IP: *.abo.wanadoo.fr 25.07.02, 12:06 O dzien dobry, a kto ty jestes ? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias le captureq francais 26.07.02, 09:25 je suis a straszny wilk co tam masz kapturze w swoim francuskim koszyku? pewnie winko i ser pleśniowy i bagietka? bon voyage:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czezrwony kapturek Re: wilk ? IP: *.abo.wanadoo.fr 26.07.02, 17:46 Straszne sa nie tylko wilki. A ty to na pewno jestes prawdziwy wilk ? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias le vilque 29.07.02, 13:19 jestem prawdziwy, straszny, szczerzę kły i zżeram wszystkie kapturki, ciebie mogę też, uważaj, pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: !!! IP: *.abo.wanadoo.fr 02.08.02, 20:07 No to masz szczescie w nieszczesciu bratku. Na twoje nieszczescie, ja nie zaden czerwony kapturek a przebrany mysliwy. Twoim szczesciem jest to ze aktualnie poluje tylko na czarownice. Jako prawdziwy wilk jestes aktualnie pod ochrona wiec smaruj do babci bo mi tylko czarownice ploszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: strach ma niebieskie oczy. 09.08.02, 11:35 idzie sobie Czerwony Kapturek przez las i spotyka wilka, a wilk sie pyta - dokąd idziesz głupia cipo ? - ja nie jestem głupia cipa, ja jestem Czerwony Kapturek - Czewrony Kapturek ! Czerwony Kapturek ! - wilk przedzrzeźnia. to gdzie masz koszyczek? - O ! ja głupia cipa zapomniałam koszyczka ! Odpowiedz Link Zgłoś
jo-ke Re: strach ma niebieskie oczy. 09.08.02, 23:31 A ja słyszałem, że kiedy wilk wyskoczył i powiedział: zjem cię, to Cz. Kapturek powiedział dobrze ale najpierw przeleć mnie. Wilk nie miał nic przeciwko temu i zrobił to. Ale Cz. Kapturek powiedział, że ma jeszcze jedno życzenie żeby zrobił to raz jeszcze tylko lepiej niż za pierwszym razem. W wilku zagrała ambicja i postarał się raz jeszcze. Ale trzeciemu życzeniu już nie wydolił i odwalił kitę. A morał: wpuścić kurwę do lasu to wytępi dziczyznę. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: strach ma niebieskie oczy. IP: *.abo.wanadoo.fr 14.08.02, 23:53 Tylko spokojnie panowie. Mozemy sie jakos dogadac. Ja naprawde zaden kapturek. Jak juz nie mozecie zdzierzyc to walcie z wilkiem do babci. Babcia stara zebow nie ma to sie nie odgryzie. A wiek i doswiadczenie to tez jest wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
jo-ke Re: strach ma niebieskie oczy. 15.08.02, 10:02 Na czarownice polujesz - powiadasz. I za Czerwonego Kapturka się przebierasz. Dziwne zwyczaje w twoim lesie. A z jaką flintą chodzisz? He, he, he. Rudzielec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: strach ma niebieskie oczy. IP: *.abo.wanadoo.fr 16.08.02, 02:44 E tam taka flinta. Kiedys to budzila podziw i postrach w calym lesie. Teraz to juz nie tak jak kiedys. Moze to to jeszcze i wystrzeli od czasu do czasu ale to juz nie robi takiego efektu. Chyba przejde na zasluzona emeryture. Odpowiedz Link Zgłoś
jo-ke Re: strach ma niebieskie oczy. 17.08.02, 08:39 Hej gajowy! Coś tak spuścił nosa. Albo dawno nie namierzyłeś odpowiedniej zwierzyny albo nie doceniam Ciebie ;)) A w okresy ochronne, niegroźne flinty i inne takie to mało kto już wierzy he, he, he. Ale fakt, że trudno tu polować. Zwierzyny wprawdzie nie brak ale trzyma się w ostępach i maskować się potrafi. Czasem trudno zgadnąć czy wilk czy króliczek. Udanych łowów chociażeś konkurencja. Rudzielec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: strach ma niebieskie oczy. IP: *.abo.wanadoo.fr 19.08.02, 03:38 Na kroliczki to radze uwazac, bo byc moze ten taki zajaczek ma spolke z niedzwiedziem. Nim sie spostrzezesz z polujacego mozesz sie stac upolowanym. Inna dziczyzne nalezy ustrzelic i szybko skonsumowac. Oswajac tego nie radze probowac bo predzej czy pozniej wyjdzie dziki charakter i moze taka dzika dziczyzna ugryzc reke albo jeszcze co innego. Las jest duzy wiec miejsca starczy tylko trzeba zwracac troche uwagi do czego sie szczela zeby nie bylo jak w tym dowcipie. "WACEK JESTES? JESTEM! EDEK JESTES? JESTEM! To chwala Bogu, ustrzelilem dzika. Odpowiedz Link Zgłoś