Gość: gosc IP: *.concordelogistics.com 08.07.05, 15:47 tez bym chcial miec takich rodzicow..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Uborka Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 15:54 Ciekawe kto nakablował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Takiemu to dobrze IP: 81.219.117.* 08.07.05, 16:10 I jak tez:/ Kurde,chlopak i tak sobie nie zdae sprawy jakie go spotkalo szczescie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edge Re: Takiemu to dobrze IP: 193.151.48.* 08.07.05, 20:44 cieszcie sie że nie macie taklich rodziców bo później kombinowali by wam kogoś na pierwszy raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.concordelogistics.com 08.07.05, 16:12 pewnie sam ich sprzedal....to modne w stanach, pzreciez jemu nic za to nie zrobili, to byl "ofiara" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.sympatico.ca 08.07.05, 17:40 Nakablowal pracownik zakladu fotograficznego gdzie wywolywali film z imprezy.Dziwne ze w Polsce tego nie podali.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy ja wiem... Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.icpnet.pl 10.07.05, 18:57 pewnie nie bo tam to każdy ma cyfre:D Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_nie_dzielny Re: Kurator za wynajęcie striptizerki 08.07.05, 18:01 > Ciekawe kto nakablował ;) Pewnie jakis przyszly Roman Gie. Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Kurator za wynajęcie striptizerki 08.07.05, 18:00 Gość portalu: gosc napisał(a): > tez bym chcial miec takich rodzicow..... Gdybym mial lat szesnascie to pewnie tez tak bym sobie pomyslal. Niestety, jestem juz ciut starszy i mam inny w zwiazku z tym punkt widzenia. Rozumiem, ze co kraj to obyczaj ale w tym przypadku rodzice nieco przeholowali, moze od razu powinni mu zafundowac prostytutke? A najlepiej wszystkim uczestnikom imprezki. Zamiast tego kuratora proponowalbym kilka razow na tylki i kanke z olejem, co by rzeczonym uzupelnili poziom w swych glowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:32 > A najlepiej wszystkim uczestnikom imprezki. > Zamiast tego kuratora proponowalbym kilka razow na tylki tia, nie ma to jak przemoc w rodzinie. gratuluje pomyslu, co za ciemnota... Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Kurator za wynajęcie striptizerki 09.07.05, 15:47 O czym Ty piszesz? Jaka przemoc w rodzinie? Znasz chociaz sens tego pojecia? Cos mi sie widzi ze nie. Przeczytalas do konca, to o czym napisalem, czy tylko klepiesz w klawiature zeby klepac? A moze upaly Ci nie sluza i zwoje Ci sie przegrzaly? Ciemnota? Raczej zdroworozsadkowe podejscie do tematu. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
ma33 Re: Kurator za wynajęcie striptizerki 08.07.05, 18:09 Sądowi odbiło, że zajmuje sie takimi sprawami. Gdzie ta amerykańska wolność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.acn.waw.pl 08.07.05, 18:32 gęba mi sie otworzyła jak to czytałam :). ubawiłam sie :). amerykanie naprawde mają nierówno pod sufitem :). Odpowiedz Link Zgłoś
podpantoflem Re: Kurator za wynajęcie striptizerki 08.07.05, 18:59 Sądowi nie odbiło. Po prostu w Tennessee tzw. age of consent wynosi 18 lat, a chlopak mial tylko 16. To mniej więcej tak, jakby w PL rodzice wynajęli striptizerkę dla np. 14-latka - też by mogli mieć do czynienia z sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
faker_man Re: Kurator za wynajęcie striptizerki 08.07.05, 20:37 I Love Amerika :D Ja chcialbym tak na którekolwiek urodziny :/ Dlatego marze aby sie wyrwac do Stanów... Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: Kurator za wynajęcie striptizerki 08.07.05, 22:10 A wg. Ciebie co, striptiz, to czynność seksualna? Odpowiedz Link Zgłoś
jbara Re: Kurator za wynajęcie striptizerki 08.07.05, 22:36 przyjedz to zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eski Gdybym był kuratorem IP: *.crowley.pl 08.07.05, 22:12 Gdybym był kuratorem, też chciałbym mieć pod swoim nadzorem taką striptizerkę :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 22:49 Kto podkablowal do sadu/kuratora ? To jednak kraj wscibskich ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant-anty-anty Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.onlink.net 09.07.05, 01:41 synku klik ci pod nosem wisi.Wez chusteczke, utrzyj nosek i za lekture obowiazkowa na przyszly rok a nie marzyc o sriptisie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz36 Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.chello.pl 09.07.05, 08:15 to pewnie był ten sam kurator co w zachodniopomorskim skasował wątek o kochankach z tematów maturalnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jar W Czechach podchodza do tego spokojniej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.07.05, 20:17 Spedzalem kilka ostatnich Sylwestrow u naszych sasiadow z poludnia na organizowanych imprezach sylwestrowych i regularnie na wszystkich byl przed polnoca striptiz, mimo ze na sali byly rodzinki z kilkunastoletnimi dziecmi i nikomu to sie nie wydawalo dziwne ani gorszace. Co kraj to obyczaj, USA sa wyjatkowo purytanskie i zaklamane bo w TV normalnej TV kobieta nie mozna cycka pokazac ale za to nie ma problemu z pokazywaniem przemocy w TV. Ja tam wole cycka niz masakre z pilami lancuchowymi :-) A Polska jak na razie nie wie w ktora strone ma pojsc. Jar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jantar Re: W Czechach podchodza do tego spokojniej IP: *.nyc.biz.rr.com 09.07.05, 21:14 Nikt szwabow w USA nie potrzebuje. A zreszta nie masz pojecia o czym piszesz, ale nie chce mi sie z toba polemizowac. Ale zadam ci jedno pytanie, jesli USA jest takie purytanskie, to czemu w USA mozna sprzedawac magazyny z dziewczynami z szeroka otwartymi genitaliami, a w Europie nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: W Czechach podchodza do tego spokojniej IP: *.aster.pl 10.07.05, 14:41 dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
polskaduma USA to najbardziej purytanski kraj na swiecie 10.07.05, 21:08 mylicie sie jak twierdzicie ze nie. Jak cycki widac na tv, albo przeklenstwo, to zaraz baptysci, luteranie i inni "chrzescianie" sie podgniecaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.mclink.it 09.07.05, 15:48 Rozumiem tych rodzicow i chwale. A przede wszystkim za to, ze nie podarowali mu ani pistoletu czy strzelby. A moze juz je mial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexshop owner Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:56 Tego sedziego wzialbym do burdelu. Ja stawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jakarta Re: Kurator za wynajęcie striptizerki 09.07.05, 22:41 W Hameryce to jest życie, a w naszym "Klechistanie".... Odpowiedz Link Zgłoś
atosatos1 Re: Kurator za wynajęcie striptizerki 10.07.05, 01:05 W Ameryce też są radiomaryjcy, dla których nagość jest czymś wstrętnym i haniebnym. I w dodatku są sędziami, zupełnie jak u nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: make_love_not_war Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.petrus.com.pl 10.07.05, 08:09 niektórym (chyba szczególnie stronnikom Busha w USA) nadal ciężko zrozumieć, że seks i nagość są czymś dobrym, a wojna nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.07.05, 11:28 Ciekawe czy mamusia wyprała majteczki czy sam zainteresowany.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.aster.pl 10.07.05, 14:41 to możliwe tylko w purytańskich Stanach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.07.05, 19:45 Naprawdę chcesz aby twoi rodzice byli debilami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona Re: striptizerki i inne atrakcje.... IP: *.it-net.pl 10.07.05, 22:51 A kiedy są już po maturze, nagminnie wynajmują striptizerki na wieczory kawalerskie przed ślubem, albo sie filmują naćpani w tzw "występach" pt.:"pianista" Tak, tak "róbta co chceta" w Polsce też.Kuratorzy ani rodzice już nie potrzebni. Wystarczą agencje. Nam wapniakom pozostaje oglądać tylko filmiki z tych pseudozabaw w kompie. Może wapniaki zainteresuja sie tym co mlodzież przechowuje u siebie w kompie. No, ale do tego trzeba sie jeszcze do niego nauczyć wejść... drogie wapniaki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wapniaczka Re: striptizerki i inne atrakcje.... IP: *.ny325.east.verizon.net 11.07.05, 02:16 Lepsza ,zdrowsza i bezpieczniejsza strpizerka niz wojna i zabijanie oraz falszywy katolicyzm.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bidak Re: striptizerki i inne atrakcje.... IP: *.ny-newyorkc0.sa.earthlink.net 11.07.05, 10:33 dzieciaki idzcie do kosciola i modlcie sie o swoje zbawienie nie grzeszcie mysla Odpowiedz Link Zgłoś