Dodaj do ulubionych

Kurator za wynajęcie striptizerki

IP: *.concordelogistics.com 08.07.05, 15:47
tez bym chcial miec takich rodzicow.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Uborka Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 15:54
      Ciekawe kto nakablował ;)
      • slmako Re: Takiemu to dobrze 08.07.05, 16:07
        Kurcze sam bym tak chcial.
        • Gość: Maciej Re: Takiemu to dobrze IP: 81.219.117.* 08.07.05, 16:10
          I jak tez:/ Kurde,chlopak i tak sobie nie zdae sprawy jakie go spotkalo
          szczescie:)
          • Gość: edge Re: Takiemu to dobrze IP: 193.151.48.* 08.07.05, 20:44
            cieszcie sie że nie macie taklich rodziców bo później kombinowali by wam kogoś na pierwszy raz :)
      • Gość: gosc Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.concordelogistics.com 08.07.05, 16:12
        pewnie sam ich sprzedal....to modne w stanach, pzreciez jemu nic za to nie
        zrobili, to byl "ofiara"
      • Gość: kate Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.sympatico.ca 08.07.05, 17:40
        Nakablowal pracownik zakladu fotograficznego gdzie wywolywali film z
        imprezy.Dziwne ze w Polsce tego nie podali..
        • Gość: czy ja wiem... Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.icpnet.pl 10.07.05, 18:57
          pewnie nie bo tam to każdy ma cyfre:D
      • gosc_nie_dzielny Re: Kurator za wynajęcie striptizerki 08.07.05, 18:01

> Ciekawe kto nakablował ;)

Pewnie jakis przyszly Roman Gie.
      • fuckitall1 CHCE BYC KURATOREM STRIPTIZERKI !!! 10.07.05, 13:33
    • srull Re: Kurator za wynajęcie striptizerki 08.07.05, 18:00
      Gość portalu: gosc napisał(a):

> tez bym chcial miec takich rodzicow.....

Gdybym mial lat szesnascie to pewnie tez tak bym sobie pomyslal. Niestety,
      jestem juz ciut starszy i mam inny w zwiazku z tym punkt widzenia. Rozumiem, ze
      co kraj to obyczaj ale w tym przypadku rodzice nieco przeholowali, moze od razu
      powinni mu zafundowac prostytutke? A najlepiej wszystkim uczestnikom imprezki.
      Zamiast tego kuratora proponowalbym kilka razow na tylki i kanke z olejem, co by
      rzeczonym uzupelnili poziom w swych glowach.
      • Gość: eliza Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:32
        > A najlepiej wszystkim uczestnikom imprezki.
        > Zamiast tego kuratora proponowalbym kilka razow na tylki

tia, nie ma to jak przemoc w rodzinie. gratuluje pomyslu, co za ciemnota...
        • srull Re: Kurator za wynajęcie striptizerki 09.07.05, 15:47
          O czym Ty piszesz? Jaka przemoc w rodzinie? Znasz chociaz sens tego pojecia? Cos
          mi sie widzi ze nie. Przeczytalas do konca, to o czym napisalem, czy tylko
          klepiesz w klawiature zeby klepac? A moze upaly Ci nie sluza i zwoje Ci sie
          przegrzaly? Ciemnota? Raczej zdroworozsadkowe podejscie do tematu. Kropka.
    • ma33 Re: Kurator za wynajęcie striptizerki 08.07.05, 18:09
      Sądowi odbiło, że zajmuje sie takimi sprawami. Gdzie ta amerykańska wolność?
      • Gość: agi Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.acn.waw.pl 08.07.05, 18:32
        gęba mi sie otworzyła jak to czytałam :). ubawiłam sie :). amerykanie naprawde
        mają nierówno pod sufitem :).
      • podpantoflem Re: Kurator za wynajęcie striptizerki 08.07.05, 18:59
        Sądowi nie odbiło. Po prostu w Tennessee tzw. age of consent wynosi 18 lat, a
        chlopak mial tylko 16. To mniej więcej tak, jakby w PL rodzice wynajęli
        striptizerkę dla np. 14-latka - też by mogli mieć do czynienia z sądem.
        • faker_man Re: Kurator za wynajęcie striptizerki 08.07.05, 20:37
          I Love Amerika :D
          Ja chcialbym tak na którekolwiek urodziny :/
          Dlatego marze aby sie wyrwac do Stanów...
        • create Re: Kurator za wynajęcie striptizerki 08.07.05, 22:10
          A wg. Ciebie co, striptiz, to czynność seksualna?
      • jbara Re: Kurator za wynajęcie striptizerki 08.07.05, 22:36
        przyjedz to zobaczysz...
    • Gość: eski Gdybym był kuratorem IP: *.crowley.pl 08.07.05, 22:12
      Gdybym był kuratorem, też chciałbym mieć pod swoim nadzorem taką striptizerkę :-
      )
    • Gość: JB Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 22:49
      Kto podkablowal do sadu/kuratora ?
      To jednak kraj wscibskich ludzi...
    • Gość: ant-anty-anty Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.onlink.net 09.07.05, 01:41
      synku klik ci pod nosem wisi.Wez chusteczke, utrzyj nosek i za lekture
      obowiazkowa na przyszly rok a nie marzyc o sriptisie. :)
    • Gość: xyz36 Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.chello.pl 09.07.05, 08:15
      to pewnie był ten sam kurator co w zachodniopomorskim skasował wątek o
      kochankach z tematów maturalnych :)
      • Gość: Jar W Czechach podchodza do tego spokojniej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.07.05, 20:17
        Spedzalem kilka ostatnich Sylwestrow u naszych sasiadow z poludnia na
        organizowanych imprezach sylwestrowych i regularnie na wszystkich byl przed
        polnoca striptiz, mimo ze na sali byly rodzinki z kilkunastoletnimi dziecmi i
        nikomu to sie nie wydawalo dziwne ani gorszace.
        Co kraj to obyczaj, USA sa wyjatkowo purytanskie i zaklamane bo w TV normalnej
        TV kobieta nie mozna cycka pokazac ale za to nie ma problemu z pokazywaniem
        przemocy w TV. Ja tam wole cycka niz masakre z pilami lancuchowymi :-)

A Polska jak na razie nie wie w ktora strone ma pojsc.

Jar
        • Gość: Jantar Re: W Czechach podchodza do tego spokojniej IP: *.nyc.biz.rr.com 09.07.05, 21:14
          Nikt szwabow w USA nie potrzebuje. A zreszta nie masz pojecia o czym piszesz,
          ale nie chce mi sie z toba polemizowac. Ale zadam ci jedno pytanie, jesli USA
          jest takie purytanskie, to czemu w USA mozna sprzedawac magazyny z dziewczynami
          z szeroka otwartymi genitaliami, a w Europie nie?
        • Gość: rt Re: W Czechach podchodza do tego spokojniej IP: *.aster.pl 10.07.05, 14:41
          dokładnie
          • polskaduma USA to najbardziej purytanski kraj na swiecie 10.07.05, 21:08
            mylicie sie jak twierdzicie ze nie.
            Jak cycki widac na tv, albo przeklenstwo, to zaraz baptysci, luteranie i
            inni "chrzescianie" sie podgniecaja.
    • Gość: jolita Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.mclink.it 09.07.05, 15:48
      Rozumiem tych rodzicow i chwale. A przede wszystkim za to, ze nie podarowali mu
      ani pistoletu czy strzelby. A moze juz je mial?
    • Gość: sexshop owner Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:56
      Tego sedziego wzialbym do burdelu. Ja stawiam!
    • jakarta Re: Kurator za wynajęcie striptizerki 09.07.05, 22:41
      W Hameryce to jest życie, a w naszym "Klechistanie"....
    • atosatos1 Re: Kurator za wynajęcie striptizerki 10.07.05, 01:05
      W Ameryce też są radiomaryjcy, dla których nagość jest czymś wstrętnym i
      haniebnym. I w dodatku są sędziami, zupełnie jak u nas!
      • Gość: make_love_not_war Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.petrus.com.pl 10.07.05, 08:09
        niektórym (chyba szczególnie stronnikom Busha w USA) nadal ciężko zrozumieć, że
        seks i nagość są czymś dobrym, a wojna nie!
    • Gość: egon Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.07.05, 11:28
      Ciekawe czy mamusia wyprała majteczki czy sam zainteresowany....
    • Gość: rt Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.aster.pl 10.07.05, 14:41
      to możliwe tylko w purytańskich Stanach....
    • Gość: sdf Re: Kurator za wynajęcie striptizerki IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.07.05, 19:45
      Naprawdę chcesz aby twoi rodzice byli debilami?
      • Gość: zielona Re: striptizerki i inne atrakcje.... IP: *.it-net.pl 10.07.05, 22:51
        A kiedy są już po maturze, nagminnie wynajmują striptizerki na wieczory
        kawalerskie przed ślubem, albo sie filmują naćpani w tzw "występach"
        pt.:"pianista" Tak, tak "róbta co chceta" w Polsce też.Kuratorzy ani
        rodzice już nie potrzebni. Wystarczą agencje. Nam wapniakom pozostaje oglądać
        tylko filmiki z tych pseudozabaw w kompie. Może wapniaki zainteresuja sie
        tym co mlodzież przechowuje u siebie w kompie. No, ale do tego trzeba
        sie jeszcze do niego nauczyć wejść... drogie wapniaki..
        • Gość: Wapniaczka Re: striptizerki i inne atrakcje.... IP: *.ny325.east.verizon.net 11.07.05, 02:16
          Lepsza ,zdrowsza i bezpieczniejsza strpizerka niz wojna i zabijanie oraz
          falszywy katolicyzm.Pozdrawiam.
          • Gość: bidak Re: striptizerki i inne atrakcje.... IP: *.ny-newyorkc0.sa.earthlink.net 11.07.05, 10:33
            dzieciaki idzcie do kosciola i modlcie sie o swoje zbawienie
            nie grzeszcie mysla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka