Dodaj do ulubionych

Rzym: zarekwirowali stroje Ewy Minge

13.07.05, 11:08
Oczywiście, ze tak działa makaroniarska konkurencja. Nie wiedziec czemu,
wymyślili sobie, ze stolicąmody jest Mediolan (albo Rzym) i trudno im
scierpiec,że ktoś obcy może być nie gorszy - a moze lepszy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Eli Każda kobieta najlepiej wygląda w stroju Ewy ;) IP: *.icpnet.pl 13.07.05, 11:09
      Każda kobieta najlepiej wygląda w stroju Ewy ;)
      No może z niewielkimi dodatkami.
      • Gość: Jacques Re: Każda kobieta najlepiej wygląda w stroju Ewy IP: *.chello.pl 13.07.05, 11:16
        Dla facetów bez wyobraźni.....
      • Gość: basia Re: Każda kobieta najlepiej wygląda w stroju Ewy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.05, 12:54
        super skojarzenie!!! Najlepszym dodatkiem do takiego stroju jest mezczyzna w
        stroju Adama. Ale tego to juz pani Minge nigdy nie zaprojektuje. No, chyba ze
        u siebie w sypialni
    • klarak Re: Rzym: zarekwirowali stroje Ewy Minge 13.07.05, 11:45
      znajac jej kreacje mysle, ze moze to i lepiej ze zarekwirowali, szkoda tylko, ze
      zdazyla cos sciagnac jednak na ten pokaz...
    • Gość: tfurca po prostu ... IP: 212.127.66.* 13.07.05, 11:47
      ... nie chcieli tej 'super kolekcji' ogladac
      a moze celniczkom sie spodobaly?
    • Gość: kocham_wiosne Re: Rzym: zarekwirowali stroje Ewy Minge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:10
      A ja mysle,ze nie ma co tutaj mowic o jakiejkolwiek konkurencji,pechu, czy
      zlosliwosci Wlochow. Wydaje mi sie,ze pani Minge po prostu swietni opanowala
      zasady PR-u i sama puscila taka informacje do gazet.maly skandal-tym
      bardziej,jesli nie obyczajowy czy finansowy (a nawet jesli,to przeciez jej
      bezposrednio nie dotyczy)-na pewno pomoze w naglosnieniu informacji o nowej
      kolekcji. I tyle:)
      • Gość: dr Kuppelweiser Dokładnie tak IP: *.as.net.pl 14.07.05, 09:03
        Otwieram telewizor, bach wielka afera, jakaś baba coś tam nie zapłaciła i jej
        coś zabrali, nic mnie to nie obchodzi, w radiu to samo, wszystkie dzienniki
        krzyczą o biednej skrzywdzonej tfu.. projektantce.
        A ta siedzi sobie w domu i rączki zaciera, bo reklamę ma darmową i ogólnopolską.
        Nie chciałem tego wiedzieć ale niestety już wiem że jest taka Minge i że
        projektuje, kto jeszcze tego nie wie?
    • Gość: binzemens tak to jest jak sie nie placi faktur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:19
      i kogo to obchodzi?
    • lol76 Minge = "ci..ko" 13.07.05, 12:50
      tersta napisała:

> Oczywiście, ze tak działa makaroniarska konkurencja. Nie wiedziec czemu,
      > wymyślili sobie, ze stolicąmody jest Mediolan (albo Rzym) i trudno im
      > scierpiec,że ktoś obcy może być nie gorszy - a moze lepszy?

Niech Ewa Minge lepiej zmieni nazwisko przed rozpoczeciem kariery szczegolnie w
      krajach anglojezycznych gdzie "minge" to po wulgarnemu znaczy nic innego
      jak "ci..ko". Inaczej pani Ewa stanie sie obiektem zartow i smiechu. Wiadomo
      ze jestesmy wszedzie powazni ale wyobrazcie sobie telefon - "Mark (albo ktos
      tam inny), do you have a moment? Mrs Minge is after a wee chat with you" - (...)
      lol(...)
      • lol76 Cip*sko - prosze nie kasowac tego posta 13.07.05, 12:54
        Prosze nie kasowac tych dwoch postow, jako ze to nie jest zart i mowie to jak
        najbardziej powaznie.
        Jeszcze bym dodal: raczej nie wyobrazam sobie zeby jej sklepy (jezeli bedzie je
        otwierac w UK) nosily nazwe Minge (tak jak w polsce), bylby to swego rodzaju
        skandal obyczajowy, to tak jak jakis angol przyjezdzajacy do poslki i
        nazywajacy swoje sklepy "Cip*sko". Pamietam mine mojej dziewczyny kiedy
        przechodzilismy obpok sklepu Minge w Sczecinie, ona malo sie nie poplakala do
        lez ze smiechu... :O) Pozdrawiam wszystkich
        • zoezoe co robi PR Ewy Minge? 13.07.05, 13:44
          dzięki, ubiegłeś mnie. Na szczęście Ewa Minge nie jest tak popularna poza
          Polską jak by się mogło wydawać, jeśli się wierzy polskim mediom popularnym. Z
          drugiej strony, marka "os*ram" nie wzbudza już na naszym rynku sensacji, może
          więc i "minge" by się przyjęło :)
          • bartosz_kanja Re: co robi PR Ewy Minge? 13.07.05, 14:28
            zoezoe napisała:
            :O) zoe - hmm... osram a cip*sko (wybacz mi) to jednak jest roznica... lol..
            pozdrawiam.
          • lol76 Re: co robi PR Ewy Minge? 13.07.05, 14:31
            zoe - LOL!!!
        • Gość: sabna Re: Cip*sko - prosze nie kasowac tego posta IP: *.range86-133.btcentralplus.com 13.07.05, 22:33
          jak dla mnie jednak nic nie pobije reatauracji "a dong"
        • vipunia buty na Węgrzech... 14.07.05, 11:09
          eeetam.. przezywacie, na Węgrzech na sklepach wielkie napisy: CIPO, CIPESZ
          co oznacza obuwie, buty itp. z tego co sie domyslam, bo w srodku generalnie to
          buty były :)

:)
      • Gość: piar Może celowo taką ksywkę wybrała? Przecież we IP: 193.109.212.* 14.07.05, 09:38
        Włoszech lubią panie o zabawnych ksywkach, np. taką Cicciolinę (cycuszkę)
        emigrantkę z Węgier wybrali do parlamentu.
    • Gość: paulus Re: Rzym: zarekwirowali stroje Ewy Minge IP: *.msp.gov.pl / *.mst.gov.pl 13.07.05, 13:17
      Byłeś kiedyś w Mediolanie czy Rzymie?
    • Gość: zzx najbliższy pokaz! IP: 195.8.101.* 13.07.05, 13:55
      w ramach protestu powinna wypuścić modelki na wybieg nago!
    • Gość: jolita Re: Rzym: zarekwirowali stroje Ewy Minge IP: *.mclink.it 13.07.05, 14:12
      Nie pomoglo pani Minge podwazelinowanie sie prezesowi rady ministrow,
      niejakiemu Berlusconi. Przecie jej kolekcja byla zatytulowana "A Silvio" czyli
      z dedykacja dla Silvio. Ale idiotka.
      • Gość: hep Re: Rzym: zarekwirowali stroje Ewy Minge IP: *.chello.pl 13.07.05, 14:34
        idiotka co sie zowie
        pamietacie reklamy wafelkow z pania M.?
        • Gość: aga Re: Rzym: zarekwirowali stroje Ewy Minge IP: *.crowley.pl 13.07.05, 14:45
          jestescie okrutni w swoich opiniach. nasza Pani Prezydentowa, uważam ze
          swietnie prezentuje sie w jej strojach.
          • chamzbmw Re: Rzym: zarekwirowali stroje Ewy Minge 13.07.05, 15:12
            juz niedlugo:)
            • Gość: aga Re: Rzym: zarekwirowali stroje Ewy Minge IP: *.crowley.pl 13.07.05, 15:42
              no niestety. zywie nadzieje ze nastepna bedzie prezentowala rownie godny
              nasladowania poziom.
              • Gość: Wojtek A ja mam nadzieję, że następna będzie mniej IP: *.chello.pl 14.07.05, 09:52
                kradła. Bo żadna to sztuka wyglądać "godnie", jak nad kimś pracuje cały sztab
                ludzi i dodatkowo wydaje setki tysięcy na stroje. Może więc mniej skupić się na
                wyglądzie i godnym reprezentowaniu (za nasze zresztą pieniądze), a bardziej na
                rzeczy podstawowej - uczciwości. Uczciwośc trochę mniej modna, ale równie ładnie
                sie prezentuje.
                • Gość: aga Re: A ja mam nadzieję, że następna będzie mniej IP: *.crowley.pl 14.07.05, 14:54
                  nie wspomnialam slowem o jej wygladzie. na godny nasladowania poziom sklada sie
                  nie tylko stroj, nawet przede wszystkim nie stroj. a apropo stroju zgadzam sie
                  ze doradcow ma zapewne wielu. spojrzmy na Pania Miller ktora doradcow chyba nie
                  miala, bo pojawila sie na pewnej uroczystosci w sukience z rozowymi
                  napiami "love"...
                  pzdr.
    • Gość: mm Re: Rzym: zarekwirowali stroje Ewy Minge IP: *.range86-135.btcentralplus.com 14.07.05, 10:01
      bo Mediolan jest rowniewazny co Paryz w swiecie mody, madralo
      • Gość: krytyk Eva Minge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:27
        Co do pokazow na schodach hiszpanskich w Rzymie to uwierzcie mi na dzien
        dzisiejszy to nie ma zadnego znaczenia w swiecie mody-nikt na to prawie nie
        zwraca uwagi.A,ze pani Ewie sie udalo to gratuluje(podobno kase brala na pokazy
        z dotacji eu).Moze wszytsko byloby fajne gdyby nie pokazywala tak marnego
        poziomu,jej ciuchy sa naprawde straszne kwalitet beznadziejny jak i
        uszycie.Jesli robi kolo siebie taka wrzaw to znaczy,ze potzrebuje reklamy a
        jesli ktos pamieta Arkadiusa przyjechal do Polski i tak duzo o nim bylo(na
        Swiecie troche mniej)nadmuchal banke mydlana ktora szybko pekla.No no moze i
        Ewa tez nie dlugo skonczy.....
        • tripper Re: Eva Minge 14.07.05, 17:12
          nie sadze, zeby Ewa Minge skonczyla sie niedlugo, zwlaszcza ze konsekwentnie z
          roku na rok przygotowuje nowe kolekcje i otwiera nowe sklepy. co do poziomu
          projektowania - nie wypowiadam sie, bo sie nie znam. wiem jedno: udalo jej sie
          stworzyc marke, a jesli utrzymuje ilestam sklepow, znaczy sie, ze ma na to
          kase, znaczy sie jej ciuchy sie sprzedaja...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka