thinkless Re: _________________________________________brzd 15.07.05, 11:59 sorry, sorry, oglądałam bold and beautiful i mi się mmmal odwiązała od krzesła, cichcem zakradła do kompa i brzdękła, niecnota ;) muszę jej lepiej pilnować! czym ją związać? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: _________________________________________brzd 15.07.05, 12:02 zwiąż ją słowem... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: zwiążę, skuję i ze złością wychłoszczę ;) 15.07.05, 12:36 ..nie to miałam na myśli... ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
thinkless ok, a zatem... 15.07.05, 12:52 ...wezmę kredę poświęconą, krąg wokół cielska mmmal narysuję, poza który się nie wytoczy, a co najwyżej boczek przypali, swąd wzniecając ;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ok, a zatem... 15.07.05, 13:04 aż tak źle jest, że trzeba aż takie środki bezpieczeństwa stosować?....ło bosze! Odpowiedz Link Zgłoś
thinkless mmmal to bestia... ;) 15.07.05, 13:11 teraz tylko brzdęka, ale jak czasem okiem łypnie, to aż grzbiet (gdy owłosiony) zjeżyc się może ze strachu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: mmmal to bestia... ;) 15.07.05, 14:13 a może niech sobie mmmal skrzynkę mailowa zablokuje co by jej więcej ajkju nie ubywało? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: mmmal to bestia... ;) 15.07.05, 14:16 a to dobrze będzie jak ajkju bestii przybędzie? Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: mmmal to bestia... ;) 15.07.05, 14:35 znaczy co to będzie, gdy DODA sobie, tak? ;) brzdęk Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: mmmal to bestia... ;) 15.07.05, 14:44 trza jej dołba jaką ELEKTRODĘ przyczepic Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: plum ;) 18.07.05, 08:53 Pełnomózgowa?! ;) Przeceniasz mnie, Pantherko, nawet w najlepszych czasach tak nie bywało ;) A odkąd tydzień temu strzelił we mnie piorun, to już całkiem niedobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: plum ;) 18.07.05, 08:58 W ciele człowieka mózg ma największą moc przyciągania pioruna. Im więcej w mózgu wyładowań od myślenia, tym większe prawdopodobieństwo ściagnięcia pioruna, nawet jak nie ma burzy. Przyznaj się, czy ty przypadkiem wtedy nie myślałaś za dużo? Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal być nie może ;) 18.07.05, 09:02 To być nie może, nadobna Gradufko :) Sądziłam, żem sama na forum, dlatego piszę, poniedziałkowa forma mmmal to zła forma, oj, kiepściunia ;) A piorun strzelił w komin. Co oznacza, że nawet taki obiekt myśli więcej niźli szczerze oddana mmmal Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: być nie może ;) 18.07.05, 09:08 piorun kominem ku tobie szedł ha, myślałaś ześ tu sama ze się cichaczem zakradniesz do Nudy o brzasku i Cię przyłapałam na gorącym uczynku Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: być nie może ;) 18.07.05, 09:19 Piorun w domek śliczny trzasnął wiozłam kotka też pod maską* pożar kuca, fajka wodna mmmal ostatnio jest przygodna ;) * samochodu rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: być nie może ;) 18.07.05, 10:20 mmmalciu, jak ty tak ładnie rymy lepisz to ja nie wierzę w twoją złą formę Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: być nie może ;) 18.07.05, 10:29 dobra forma tem się wuaśnie przejawia że mmmal bez rymów, lecz madrze rozprawia ;) dzisiaj zaś rymem częstochowskim rzuca znaczy się pustkę w głowie kryje, kruca fix ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: być nie może ;) 18.07.05, 10:35 taka pustka rymowana tutaj mile jest widziana Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: być nie może ;) 18.07.05, 12:04 Jeśli pustka - to dostoję rymów także się nie boję rymów w głowie mej bez liku srutututu fikumiku ;) (ostrzegałam! dziś lekko nie będzie!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: być nie może ;) 18.07.05, 12:38 rymów ciężar ja już czuję zwój jedyny się fałduje lewym uchem mózg paruje biedny organ tak przegrzany z nosa toczy kłęby piany Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: być nie może ;) 18.07.05, 13:39 piana z nosa, para z brzucha... rym wskakuje mi do ucha kopie w trąbkę Eustachiusza i do rymowania zmusza zaraz rąbnie w kowadełko rym pofrunie jak śmigiełko na bębenkach też werbluje krzycząc: czemu nie rymujesz?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: być nie może ;) 18.07.05, 16:44 a te rymy rymowane ktore w nosie toczą pianę ta chuliganeria z ucha co to nawet sięga brzucha i za wersem nowym niucha... ja się rymów tych nie boję bo mam jeszcze prozy zbroję Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: brzdęk i stuk 16.09.05, 19:19 Okropnie pada, cały dzień pada. Jeszcze mi od tego deszczu ojczyzna zbrzydnie, tego się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: brzdęk i stuk 16.09.05, 19:24 brzydnie jak się ładnie umyje normalna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: brzdęk i stuk 16.09.05, 19:33 Na razie nakłada sobie maseczkę błotną. Chyba liczy na to, ze jej pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś