pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Najlepszego 30.12.11, 13:30 ale jusz? teras? ja jeszcze w hucie siedzę... pijaństwo w robocie jest niekoniecznie dobrze widziane Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Najlepszego 30.12.11, 13:35 a już co się będziemy ograniczać jak szaleć to szaleć Odpowiedz Link
maniek2000 Do Siego Roku 30.12.11, 13:57 kochani ech.. nowy rok nowa bieda i tak w kolko... no ale kopa w doope i glova do przodu wszystkiego dobrego wszystkim zawsze mnie ta piosenka nastrajala pozytywanie tara ra ra ra ra ra se nucę czego i wam zycze z pozdrowem m2k Odpowiedz Link
tadek.1965 Re: Najlepszego 30.12.11, 13:59 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Spełnienia najbardziej świńskich fantazji erotycznych. I tej miłości nieszczęsnej. Myślę sobie, że całkiem fajne chłopaki i dziewczyny z Was som. Pozwolę sobie na prywatę. Najmocniejsze uściski dla Dam, o wielkich sercach, Tygryski i Pani Kierownik. W tym roku nie zdążyłem, ale za rok pod choinkę obie macie ode po szmacie do czyszczenia mojego laptopa z kawy CU, pewnie jakoś za rok Papatki! Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Najlepszego 30.12.11, 14:19 o borze cienisty... Tadziu, zwruszyłam się normalnie, no... masz caóska za to, Kochany Odpowiedz Link
beja_81 Re: Najlepszego 30.12.11, 14:07 nie nie nie...jeszcze nie czas ja protestuję! ja nie chcę mieć rok więcej...co tu świętować? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Najlepszego 30.12.11, 14:12 Bejka ja tylko każę pić nic o byciu starszym nie wspominam Odpowiedz Link
beja_81 Re: Najlepszego 30.12.11, 14:15 ale to ściśle się wszystko wiąże... a pić to też dopiero jutro...choć dziś to bym sobie grzańca jakiego trzasnęła Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Najlepszego 30.12.11, 14:17 Bejka, forum dla marudów to nie tu nic sie nie wiąże , zmień myślenie Odpowiedz Link
beja_81 Re: Najlepszego 30.12.11, 14:19 o ja cię...zostałam zbesztana... ale mi po tym dobrze Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Najlepszego 30.12.11, 14:24 bejuś, dziecino, nie zamartwiaj się, wszak kobiety jak wino... poza tym co tam metryka, jak mentalnie się młodo czujemy, nie? a, i jeszcze jedno... na starość podobno się dziecinnieje, więc będziesz młodnieć jak Brad Pitt naj naj naj Odpowiedz Link
beja_81 Re: Najlepszego 30.12.11, 14:45 > bejuś, dziecino, nie zamartwiaj się, wszak kobiety jak wino... Ty dobrze gadasz.. pozostaje mi samej tego wina spić...poczekam do setki > poza tym co tam metryka, jak mentalnie się młodo czujemy, nie? ...i wciąż za młodo wyglądamy, różnica między wyglądem a metryką wciąż się powiększa... jestem ciekawym przypadkiem jak Benjamin Button Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Najlepszego 30.12.11, 14:32 skoro Rudecka zaczęła trza kontynuować, bo jutro może czasu nie będzie wszelkie zabiegi upiększająco kosmetyczne trochę trwają, więc mogę się nie wyrobić Wszystkim życzę bezkryzysowego Nowego Roku, samotnym, odnalezienia się w tym wielkim świecie, tym odnalezionym, niechby miłość kwitła, coby dawali dobry przykład innym, a tym którzy chcą być solo niech dobrze będzie w najlepszym (swoim) towarzystwie. Niech niech 2012 będzie dobry, niech będzie początkiem Waszego świata, a nie końcem, jak jakiś czas temu straszono. Sobie życzę aby 2011 przeszedł do historii... Bym dorosła do tego aby go miło wspominać. Tyle, że bez sentymentu. Niech zacznie się nowe, a stare niech już pójdzie w cholerę... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Najlepszego 30.12.11, 14:36 Niech zacznie się nowe, a stare niech już pójdzie w cholerę... oj tak Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Najlepszego 30.12.11, 14:53 żebyście za rok mogli powiedzieć: ten rok nie był aż tak h...wy Odpowiedz Link
beja_81 Re: Najlepszego 30.12.11, 14:59 o tak! bo to będzie dobry rok... samych niebanalnych dni w 2012... Odpowiedz Link
s-t-x Re: Najlepszego 30.12.11, 15:52 odrobina realizmu "kochani" będzie dobrze jeżeli nie będzie gorzej. Odpowiedz Link
oblocznosc Re: Najlepszego 30.12.11, 19:46 Widze, ze niektorzy zaczeli balowanie Niech ten rok bedzie pelen tego, czego kazdy pragnie i niech kazdy dostanie to, czego chce. Odpowiedz Link