Dodaj do ulubionych

Dowbor poszedł do Polsatu

IP: *.aster.pl 18.07.05, 11:00
ten facet nie ma predyspozycji do pracy w jakiejkoliek tv!!! to przyklad
>pracy> mamusi nad tym aby synalek mial ciepla posade.
Obserwuj wątek
    • Gość: pfi wg mnie to jest trochę płytki dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:01
      • lduniec Czy syn generała może zostać marszałkiem??? 18.07.05, 12:24
        Radio Erewan odpowiada: NIE NIE NIE, bo wtedy kim mógłby zostac syn marszałka???
        I tak jest w demokratycznej Polsce: dzieci aktorów zostaja aktorami, prawników -
        prawnikami, lekarzy - lekarzami, bezdomnych - bezdomnymi. Koledzy po fachu
        pomogą
        I jest OK! Komu to przeszkadza?
        • Gość: SADO KRAKOW Zezowaty dowbor i mamusia puszcza.... IP: *.alan.krakow.pl 18.07.05, 22:34
          lska, kpiny, kpiny i raz jeszcze kpiny, jakim cudem RZĄDOWA Telawizja (celowo),
          jest prywatnym folwarkiem tego typu ludzi????
          • Gość: foxy Re: Zezowaty dowbor i mamusia puszcza.... IP: *.citibank.com 19.07.05, 09:53
            brawo!ciekawe czy kiedyś się przyzna ze dostał sie na dziennikarstwo dzieki
            d..e mamusi
      • Gość: panie_p0sle sam jestes plytki IP: *.gsk.pl 18.07.05, 14:27
        • Gość: Twarog Re: sam jestes plytki IP: *.aster.pl 18.07.05, 14:53
          Cóż za głęboka, błyskotliwa odpowiedź ;-)
          • panie_p0sle Re: sam jestes plytki 18.07.05, 15:14
            Chcesz głębiej??? To zajrzyj w dziuplę.

Albo w mój komentarz w drzewku gdzieś poniżej. Zraziło mnie krytykanctwo, jakie
            co niektórzy tutaj uprawiają. I prostactwo z jakim biczują ofiarę.
            • Gość: zgrzyt Re: sam jestes plytki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:55
              panie pr0sty piszesz durne posty
              • Gość: uśpiony baca Ja to wogóle kolesia nie znam chociaż oglądam tele IP: *.derbynet.waw.pl 18.07.05, 22:46
                wizje. Dawborową kojarzę,... To jej syn?
        • Gość: kutach Re: sam jestes plytki IP: *.welnowiec.net 18.07.05, 16:31
          ten koles jest jak cieple kluchy.Beznadzieja.Dobrze,ze nie bedziemy go oplacac.A
          Polsat niech za wlasne pieniadze robi co chce!!:)))
          Pasuje do tej stacji ale zaglosowalem na TRWAM:)
      • katetoja Re: wg mnie to jest trochę płytki dziennikarz 18.07.05, 15:02
        Bo to nie jest dziennikarz tylko prezenter! Warto zauważyć rówżnicę, wziąć do
        ręki trochę bardziej poważną gazetę niż Fakt, albo popatrzeć na prawdziwych
        reporterów nadających Z miasta. Panie i panowie w okienku to nie są
        dziennikarze tylko wodzireje
        • Gość: MAR Re: wg mnie to jest trochę płytki dziennikarz IP: 80.48.137.* 18.07.05, 17:27
          Jak on może być prezenterem jak ma wadę wymowy.
          • Gość: stąd Re: wg mnie to jest trochę płytki dziennikarz IP: *.bielsko.msk.pl 18.07.05, 22:44
            Może, bo czosnkowy, a u nich wady wymowy, to normalka
          • Gość: pase wada wymowy jest GLAMOUR IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.07.05, 23:11
            ...zez tez
          • Gość: trika13 Re: wada wymowy IP: *.aster.pl 19.07.05, 08:37
            Musiał mieć wadę wymowy, inaczej jak by go Nina Terentiew zatrudniła?
      • Gość: m-a-r-i-o-l-a Re: wg mnie to jest trochę płytki dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:55
        on płytki? on jest zupełnie jak nie z tej ziemii. Na załączonym obrazku widzimy
        co znaczą dobre układy....
      • Gość: rilwen Re: wg mnie to jest trochę płytki dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:58
        alei do ambitnych programów się nie pchał, przynajmniej ma prezencję, nie to, co
        ten wypierdek mamuta, Kraśko, który nawet zdania poprawnie sklecic nie potrafi
    • Gość: a Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:02
      "nikogo nie będziemy prosić, żeby u nas został"

Założe się, że parę osób prosiliście a i tak przeszły do konkurencji.
      • Gość: alfa Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.wsip.com.pl 18.07.05, 11:12
        I bardzo dobrze! O jednego nieudacznika - opłacanego z mojego abonamentu -
        mniej.
      • Gość: trika13 Re: "nikogo nie będziemy prosić, żeby u nas został IP: *.aster.pl 19.07.05, 08:41
        Co to za firma, gdzie wszystkich pracowników tak zlewają. Na nikim im nie zależy
        - w oczach ludzi? Co za niczym nie uzasadniona pyszałkowatość
    • Gość: dos6 ZEZOWATY PLECAK MAMUSI IP: *.alan.krakow.pl 18.07.05, 11:13
      A JAKIE ON MA WYKSZTAŁCENIE? TEŻ MAMUSIA ZAŁATWIŁA ? PLECAK ZEZOWATY-MAMUSI
      STAREJ ..... BEZ KOMENTARZA, SZKODA CZASU.
      • Gość: Zdort Re: ZEZOWATY PLECAK MAMUSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:38
        Niech idzie ( razem z pryszczatą mamusią) do diabła. Trvam - to odpowiednie
        miejsce,chociaż tam też żrą za nasze pieniądze.
        • panie_p0sle Re: ZEZOWATY PLECAK MAMUSI 18.07.05, 14:58
          Zero szacunku dla pracy jaką gość wkłada w swoje dziennikarstwo, jakiekolwiek by
          ono nie było. Moim zdaniem wykonał kawał niezłej roboty w Dwójce. A klasę, jako
          dziennikarz własnie, pokazał w jednym z wydań "Pytania na sniadanie" bodajże,
          kiedy jeden z telewidzów na antenie bezczelnie go wyzwał.
          W tym kraju nie można mieć nazwiska Dowbor, Kulczyk, Wałęsa - są one zastrzeżone
          dla sławnych rodziców, więc każdy krok naprzód w karierze będzie przez jakieś
          podłe bydlęta publicznie obrzucany błotem. Powiedzą: pryszczaty, zezowaty,
          złodziej, mitoman, nieuk, alkoholik. Im bardziej cywilizowane, tym bardziej
          zwierzęce społeczenstwo polskie nie pozwoli na sukces tylko dlatego, że samo nie
          jest zdolne do sukcesu. Ale taka już domena psa ogrodnika.
          I CO, że mamusi? I CO, że pomogła? I CO, że bez ręki, bez nogi, garbaty, z
          krzywym nosem? Wszystko to lepsze niż paćkowate mózgi przesączone
          BigBrotheryzmem, teleturniejowym odrętwieniem i serialową ciemnotą.
          A miałby chłopak nazwisko Kowalski, stałby się dla was drugim Panem Lisem. Ręce
          opadają. I żygać się chce...
          • a_s_i_m_o Re: ZEZOWATY PLECAK MAMUSI 18.07.05, 15:24
            Pisze sie rzygac. A tak powaznie to P. Dowbor i jej synek sa siebie warci. Kukly
            na potrzeby telewizji sniadaniowej. Jak Mlynarska i jeszcze paru innych. To nie
            jest dziennikarstwo. To sa kukly.

Tak jak to frajerstwo co prowadzi w TVN smsowe krzyzowki piecioliterowe. Kukly i
            jeszcze cos na q.
          • arri435 Re: ZEZOWATY PLECAK MAMUSI 18.07.05, 16:16
            w zasadzie to zgadzam się z Tobą, zapewne większość osób wypowiadających się na
            tym forum sama niczego nie osiągnęła i to czysta zawiść przez nich przemawia.
            Większość komantarzy jest żałosna: że matka z kimś tam sypia (a co was to
            ludzie obchodzi z kim sypia, to sprawa jej sumienia), że nieładny, że zero
            inteligencji, itp itd.

Dowbor jest młodym dziennikarzem, dajcie mu ludzie szansę, tak jak daje się
            szansę ludziom w każdej pracy!

Ja życzę powodzenia.

• Gość: Kutach Zapewne, zapewne kolego:)))))) IP: *.welnowiec.net 18.07.05, 16:50
              przeczytaj moja odpowiedz do tego pana_posla, ktory sam zieje jadem,ale chcac
              wpisuje sie w ten krajobraz.On robi dokladnie to samo,tez jest zawistny i
              mysli,ze wszystko wie najlepij.Z psychologicznego pkt. widzenia to on ma jakies
              klopty i mu cos nie wyszlo i sie wyzywa na reszcie ludzi:))) Mysli,ze jak cos
              napisze to bedzie trybunem ludowym i podwyzszy swoje ego.A do Ciebie chce poslac
              jedna uwage, chcac Twoj post jest bardzo dobry i stonowany, ale zauwaz pewna
              subtelna roznice miedzy dziennikarzem a prezenterem.........
            • komorka25 Re: ZEZOWATY PLECAK MAMUSI 18.07.05, 18:57
              Taaaa, młody, zdolny, świetnie się zapowiadający - tylko niech się zapowiada za
              swoje, a nie za moje pieniądze
            • Gość: ex ZEZOWATY PLECAK MAMUSI IP: *.alan.krakow.pl 18.07.05, 20:05
              OOOOOOO! Odezwały sie inne plecaki, w obronie kogo? Plecaków, a Mlynarskie co?
              Dowbor za d.. mamusi jest "kimś" , z maturą wątpliwie zdaną?Nie brońcie
              zezowatego -bo do radia to może , bo go nikt nie widzi, a do TV, to jednak na
              całym świecie nie przyjmuje sie zezowatych !!! Pro publico-cimoszewicz
          • Gość: kutach Deprecha........... IP: *.welnowiec.net 18.07.05, 16:42
            Koles masz chyba jakies kompleksy.Kazdy ma kurfa prawo do swojej opinii.Chyba
            masz jakas depresje czego nie rozumiem, bo slonce swieci i jest ladnie:PPP
            Mlody Dowbor jak na moj gust jest bardzo kiepski (podobnie zreszta jak jego
            matka).Nie podoba mi sie jego dziennikarstwo (raczej prezenterstwo,bo
            dziennikarzem jest zadny,). To tak samo jak z Damieckimi rodzenstwem.Sa
            zenujacy.I nikt mi nie powie,ze osiagneli wszystko wlasna praca czy talentem,bo
            takowego nie maja.Zenada.Jakby byli dobrzy ( jak na przyklad corka Krystyny
            Loski ) nic bym nie mowil.Ale ona miala dobry przuklad,a Dowbor nieststy nie:PPP
            A co do BigBrothera to celne stwierdzenie,ale na odwrot bo to Dowbor prezentuje
            jego poziom...
            Pozdrawiam kolego.
            dobra rada wychodz wiecej na slonce i jedz owoce.Naturalny lek "deprim" tez nie
            zaszkodzi:PPP
            Pozdrawim serdecznie.Nie warto sie denerwowac ani pisac pompatycznych elaboratow
            z byle (Dowbora) powodu:)))
          • komorka25 Re: ZEZOWATY PLECAK MAMUSI 18.07.05, 18:55
            panie_p0sle napisał:
            ...
            > W tym kraju nie można mieć nazwiska Dowbor, Kulczyk, Wałęsa - są one
            zastrzeżone dla sławnych rodziców, więc każdy krok naprzód w karierze będzie
            przez jakieś podłe bydlęta publicznie obrzucany błotem. Powiedzą: pryszczaty,
            zezowaty, złodziej, mitoman, nieuk, alkoholik. ...
            > I CO, że mamusi? I CO, że pomogła? I CO, że bez ręki, bez nogi, garbaty, z
            > krzywym nosem? Wszystko to lepsze niż paćkowate mózgi przesączone
            > BigBrotheryzmem, teleturniejowym odrętwieniem i serialową ciemnotą.

A ja jestem wystarczająco stara, żeby pamiętać jak prezenterzy i prezenterki
            publicznej telewizji byli ubrani w sposób, który nie sugerował widzowi, że
            właśnie skończyli rozrywki na łonie natury. I mieli kartę mikrofonową.
            Mnie przeszkadza, że taki palant, niechlujnie ubrany i z wadą wymowy, nie
            mający nic do powiedzenia, traktowany jest jak objawienie - i dostaje niemałą
            pensję z moich pieniędzy. Nazwisko ma tu do rzeczy tyle, że gdyby miał inne to
            w telewizji pewnie by z mopem biegał.
            • Gość: zanzaro Re: ZEZOWATY PLECAK MAMUSI IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.07.05, 20:24
              komorka25 napisał:
              >>"Nazwisko ma tu do rzeczy tyle, że gdyby miał inne to
              > w telewizji pewnie by z mopem biegał."

Dokladnie tak :-)
          • Gość: pase wyp*erdalaj:P IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.07.05, 23:15
          • Gość: greg Re: ZEZOWATY PLECAK MAMUSI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:31
            gosciu, o czym/kim ty mowisz??? o dowborze?? przeciez z niego taki dziennikarz
            jak z leppera inteligent! uzupelniaja sie z mlynarska... dowbor jest po prostu
            drewniany, nie potrafi przykuc uwagi widza, wszystko musi miec rozpisane na
            kartce bo sami nie wymysli nic... jest slabiutkim dziennikarzem-o ile w ogole
            dziennikarzem mozna go nazwac...a gdyby mial na nazwisko kowalski-to w ogole by
            go nie przyjeli do tv...
    • Gość: telewidz Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:15
      Bardzo dobrze !
      Niech cała mafia w TVP przejdzie do konkurencji - tam się na nich poznaja i
      wszystkich wywalą na bruk.
      czekam teraz, aby w końcu z dwójki odeszła Pani Terentiew - mistrzyni powtórek
      wielokrotnych, miłosniczka Pana Dańca i promotorka antytelewizyjnej Pani Agaty
      Młynarskiej. Koniec z układami towarzyskimi!.
      Juz wkrótce , mam nadzieję dobirą się tej telewizyjnej bandzie do skóry.
      Spójrzcie na program- same amerykańskie Chały klasy B i C, a telewizja jest
      najbogatsza. Przecież to jest skandal - co robia szefowie redakcji filmowych.
      Chyba połowa kasy w telewizji idzie na wypłaty dla znajomych i ich dzieci lub
      pociotki.
      • dr_evil Re: Dowbor poszedł do Polsatu 18.07.05, 13:51
        i jeszcze wrzuca swoje chałowate programy ja wyspa bazduszna i inne
        tokszoł-style-pogadanki. O pani agacie W. z grzeczności nie wspomne.
        A najbardzie mnie wk***iają psudoteatrlane benefisy chała i ścierwo (na dodatek
        wielokrotnie powtarzane albo co najmnie w kilku odcinkach). Właśnie wczoraj,
        mimo ze mooj stosunek do benefisów jest określony, obejrzałem benefis
        "Przekroju" (przyznaje nie wytrzymałem całego) ale Brzóska z akompaniamentem
        soyki - mistrzostwo świata ;-)
    • Gość: bhv29 Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 212.51.202.* 18.07.05, 11:17
      jest fajny meski ale jako prezenter kicha!!!!
    • Gość: paaaaa ufff co za ulga IP: 217.153.187.* 18.07.05, 11:23
      ja nie oglądam bolsatu więc tego pana też nie będę musiała.
      • kodam Re: ufff co za ulga 18.07.05, 11:34
        Jestem za ja też nie oglądam polsatu i innych mało, wolę posłuchac "trójki"
        natomiast mój mąż na okrągło jakieś ligi,eurosporty i td. więc mało
        prawdopodobne ,że trafię na synalka mamusi, pozdrawiam.
        • Gość: internauta Re: ufff co za ulga (dla wielu z nas) IP: *.pl / *.netbase.pl 18.07.05, 15:33
          Pozdrawiam. Wielu z nas również woli posłuchać radiowej "trójki", poszczerać za czymś ciekawym w internecie, bądź popatrzeć na normalny świat, niż na miernej jakości "produkty" TVP
      • Gość: xxxx Re: ufff co za ulga IP: *.range81-159.btcentralplus.com 18.07.05, 11:43
        jest mi obojetny ale nie lubie kumoterstwa
        • Gość: elo Re: ufff co za ulga IP: 217.153.187.* 18.07.05, 11:56
          ja nie lubię kumoterstwa, ponadto uważam że żadna z niego osobowość i jego
          sposób prezentowania mnie niestety irytuje.
          polsatu też nie oglądam, bo poziom jest tragiczny tak więc bardzo mi odpowiada,
          że ten człowiek przenosi się właśnie do polsatu.

Swoją drogą niezły wynik ankiety ;-)

• Gość: Zenek Re: ufff co za ulga IP: *.example.net / 62.111.216.* 18.07.05, 12:05
            Wynik ankiety pokazuje jednoznacznie, ze dziennikarska klasa pana Dowbora jest
            bardzo wysoko oceniana. I bardzo dobrze sie stalo. Uwazam, ze pan Dowbor
            powinien przejsc do telewizji Trwam, poniewaz tylko tam moglby zrealizowac swoj
            potencjal. Niestety w Polsacie nie ma miejsca na wyrazanie wlasnych pogladow,
            ale to nic bo i tak lepiej zeby tego publicznie nie robil.
            Macku! Trzymamy kciuki za Twoja kariere!
    • Gość: Makeva Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 83.238.11.* 18.07.05, 11:36
      komentarz rzecznika zwalił mnie z nóg. Dlaczego TVP nie jest w stanie z klasą
      rozstawać się ze swoimi ludźmi? (vide: Kolonko)
    • Gość: Cogito23 Gazeta Wyborcza daje plame... IP: *.torun.np.com.pl 18.07.05, 11:38
      ...piszac o Panu M. Dowbor. Kto to jest, ze piszą o tym, ze przechdzi do
      konkurencji. Nikt nawet tego nie zauwazy. Był, jest i bedzie cieniuuuuutki.
      Pozdrawiam
    • Gość: Rafał Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 195.117.99.* 18.07.05, 11:42
      A mamusia też bardzo świetna przezenterka, ciągle tylko dyrdymały i ten
      wyreżyserowany uśmieszek. Czy ona kiedyś powiedziała coś mądrego?
    • Gość: KACZOR TERAZ PORA NA MAMUSIĘ!!! IP: *.ciwe.tu.koszalin.pl 18.07.05, 11:49
      BRAWO!!! OSOBIŚCIUE NIE PRZEPADAM ZA PANIĄ TERENTIEW ALE TEJ DECYZJI SZCZERZE
      GRATULAUJĘ!!! TERAZ PORA NA MAMUSIĘ :-)))
    • Gość: wetup normalnie gosc jest rudy (po mamie) IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.07.05, 11:49
      ....a tu na zdjeciu brunet (przeszczep czy dobra farba ?)
      • Gość: Samuray Ten koleś to DEBIL !!! IP: 213.17.170.* 18.07.05, 11:54
        Miałem wątpliwą przyjemność słyszeć jak młody Dowbor znęca się nad językiem
        polskim. Ten koleś nie umie poprawnie mówić!
        Poza tym jest zwyczajnie głupim i na dodatek wyjątkowo mało inteligentnym
        człowiekiem (to nie to samo!).
        No ale czego spodziewać się po synku mamusi,
        która wjechała na Woronicza na fujarce Janusza Atlasa :)
    • Gość: Olek NARESZCIE... IP: *.stat.gov.pl 18.07.05, 11:58
      ;-))
      • Gość: Bleee Re: NARESZCIE... IP: *.netia.pl 18.07.05, 12:07
        Czy w Polsce nie ma młodych, zdolnych ludzi, których warto promować a nie
        ciągle pociotki i kumoterstwo... afujj ... mamy już...
        wielką aktorkę Buzkową - na której widok mi się wczorajszy obiad przypomina,
        Natalkę kukulską - no ona przynajmniej nie psuje mojego poczucia dobrego smaku
        swoim wyglądem, etc. A teraz kolejny POCIOT SIR DOWBOR ... feeeee
        • ulrich54 Re: 18.07.05, 12:13
          Swoimi komentarzami utwierdzacie mnie, ze niczym sie od tego Pana nie roznicie.
          Pozdrawiam.
          • Gość: zuzu Re: IP: 217.153.187.* 18.07.05, 12:19
            czyli pan też nie lubi tego pana :-)
        • Gość: jola Re: NARESZCIE... IP: *.krakow.agora.pl 18.07.05, 12:24
          dla mnie Dowbor jest pocztakujacym dziennikarzem, ale jesli ma mozliwosc
          rozwiniecia sie w innej stacji, to dlaczego ma tego nie zrobic!!! Kazda droga
          jest dobra, jeasli tylko prowadzi do sucesu
          • Gość: Szrek Jolka Jolka pamiętasz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:36
            ... ile lat temu M.Dowbor zaczynał karierę w TVP? Więc jeśli nadal uważasz go za
            "początkującego" utwierdzasz nas wszystkim w słuszności tego, co o jego poziomie
            /czytaj: braku jakiegokolwiek poziomu/ uważamy. Dzięki za poparcie
    • Gość: adm Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 195.205.15.* 18.07.05, 12:27
      Super!!!!!!!! Nie oglądam POLSATU więc nie będę musiał słuchać kolesia z wadą
      wymowy. Niedobrze mi się robiło jak słyszałem faceta mówiacego przez nos jakby
      miał na okrągło katar!!!!!! Ohyda.
    • Gość: dona Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.07.05, 12:31
      Jako dziennikarz bardzo słaby,bez wątpienia skorzystał z pomocy matki.Chyba 3
      lata temu byłam na festiwalu twórczości dziecięcej w Koninie, który prowadził
      p.Dowbor z p.Młynarską.Występ p. Dowbora był na żenującym poziomie.A wpadka z
      włosami w telewizji śniadaniowej? Jest tyle innych zawodów.
      • Gość: Marian Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 217.153.90.* 18.07.05, 12:35
        Na zdjeciu wyglada jak Sly Stallone, te same rozmarzone i wylupiaste oczy bez
        sladu procesow myslowych. TV Trwam powinna sie zainteresowac ankieta...
        • Gość: xyz Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 193.19.104.* 18.07.05, 12:47
          a gdzie pójdzie teraz Małgosia z M jak miłość(Joanna Koroniewska)?
          • Gość: emilia Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 217.153.187.* 18.07.05, 12:53
            a kto to jest joanna koroniewska? i co to ma do rzeczy?
            • Gość: tragedia Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.acn.waw.pl 18.07.05, 13:22
              po prostu to wstrzasajaca wiadomosc ze jedank za nasza kase dupek z 2 przeszedl
              do polsatu, to m jak milosc musza tam teraz pokazywac, para geniuszy ohydni,
              durni ale za to z tupetem
    • Gość: Greg Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 194.63.132.* 18.07.05, 12:44
      Nareszcie...
    • Gość: z Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:55
      Moglby zabrac ze soba Agate Mlynarska.
      • elaja1 Re: Dowbor poszedł do Polsatu 18.07.05, 13:09
        nie... dziennikarzyna i prezenter z niego marniutki... Nie wyobrażam go sobie w
        programie o sportach ekstremalnych!! Chyba w zjeżdżaniu na sankach z pagórka w
        parku miejskim:-) A tak powaznie- TVP to zbyt poważna stacja dla
        takich "dziennikarzy" jak on, lepiej już będzie wyglądał w polsatowskiej
        komercjalnej zbieraninie.
        • Gość: rd Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:49
          cytuję: "TVP to zbyt poważna stacja TV..."\

Czy ja o czymś nie wiem?
          Czyżby TVP przeszła metamorfozę?
          Może włączę telewizor, bo jak dotąd kojarzyłem TVP2 z galami piosenki ...,
          szansą na sukces, bezludną wyspą (i podniecającym francuskim "rrrrrr" pani
          Terrrr...n'tv).
          Ludzie! Przecież telewizję tworzą jej prezenterzy, Dowbor był jak najbardziej
          na miejscu w TVP, i niestety będzie tak samo odpowiedni dla Polsatu.

TVP PUBLICZNA miała pełnić misję.

Pozdrawiam serdecznie,
          rd

• Gość: zniesmaczona Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 80.48.147.* 18.07.05, 13:10
      Bardzo dobrze! Nie będzie psuł poziomu telewizjii publicznej. A Polsat weźmie
      wszystko to co gdzie indziej gniło. Pozdrwaiam klan Dowborów!!!!!
    • Gość: asd Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.ds.wshe.lodz.pl 18.07.05, 13:12
      Zaglosowalem w sadzie i ciesze sie, ze wiecej osob uwaza, ze miejsce Dowbora
      jest w TV Trwam. Nie wiem kto w Polsacie wpadl na tak swietny pomysl, zeby go
      zatrudnic. Wedlug mnie nie ma on pomyslu na wypromowanie siebie. I napewno nie
      jest osoba medialna, ktora bylaby na tyle charakterystyczne i ciekawa zeby
      mogla prowadzic swoj wlasny program.
    • Gość: baranina Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.pl 18.07.05, 13:15
      Zgadzam sie - okropna wada wymowy, osobowość żadna, IQ zdaje się ponizej
      średniej krajowej, prezencja żenująca. Nepotyzm jest u nas powszechny, ale są
      pewne granice dobrego smaku. Polsat to miejsce dla niego w sam raz - niech
      prowadzi losowania totolotka.
      • Gość: lola Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:20
        Dowbor to kompletne dno prezenterskie niech mamusia też idzie z nim.
    • Gość: xxxx Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 80.48.147.* 18.07.05, 13:18
      Ciekawe, jak on się czuje czytajac co o nim myślimy? Czy wyciągnie wnioski?
      • Gość: podatnik CZYŻBY KONIEC PŁACENIA MOICH PODATKÓW IP: *.devs.futuro.pl 18.07.05, 13:22
        NA RODZINĘ DOWBORÓW????????????????????????
      • Gość: wątpię Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.acn.waw.pl 18.07.05, 13:25
        zadufane dupki nepotyzmu nie przyjmuja krytyki, on z pewnoscia nie wie nawet
        jak dotrzec do tych postow..., hihihihi, moze czas zeby jak mamusia uzyczyl
        twoarzy do reklamy, ona keidys do kielbas moze on do reklamy gabinetu chirurgii
        plastycznej
    • Gość: jam Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.05, 13:28
      wreszcie!
      niech idzie razem z mamuśką!
    • Gość: telefrustrata@wp.p Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 18.07.05, 13:46
      kraśko też to TV Trwam - w swoich przekazach zachowuje się jak ciota (ten głos)
      • dr_evil Re: Dowbor poszedł do Polsatu 18.07.05, 14:01
        no prosze, drugi raz az musze głos zabrać, bo wspomniał ktoś o kraśko. Przecież
        on jest bardziej amerykański od samego Max'a. Gdzie on akcentuje wyrazy? Ano na
        drugą głoske i brzmi to tak sztucznie jak holera (był w londynie 7.07 i kilka
        razy w jednym zdaniu powtórzył NIEbezpieczny i NIEbezpieczeństwo), powinien
        wrócic do pierwszych klas szkoły podstawowej gdzie takich nowinek jak poprawna
        wymowa by się nauczył.Sękju
        • kwak31 Re: Dowbor poszedł do Polsatu 18.07.05, 14:38
          Ależ doktorze! Nie mówi się Sękju tylko Tękju. Niby doktor, a języków nie zna...
          • Gość: gość portalu Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.wsip.com.pl 18.07.05, 15:41
            mówi się : fenkju, A pisze: cholera
            • Gość: Raf Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 195.117.99.* 18.07.05, 15:58
              mówi sie dzenk ju, tak wogle
      • Gość: rd Re: Dowbor Kraśko i inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:02
        Gość portalu: telefrustrata@wp.p napisał(a):

> kraśko też to TV Trwam - w swoich przekazach zachowuje się jak ciota (ten
        głos)

Kraśko, kraśko...

Kreowany przez swoich szefów na następcę Milewicza. Tylko o nieco większym
        zakresie tematów, do których się nadaje. Jest świetny, po prostu uniwersalny.
        Zupełnie jak tom hanks, który w każdym filmie ma minę forresta gumpa. Kraśko z
        równą pasją potrafi mówić o: tłumach na placu św. Piotra i przygotowaniu do
        pogrzebu JPII, serii zamachów w londynie, czy za pieniądze orlenu z trasy rajdu
        Dakar (rozwaliło mnie jak kiedyś leżeli sobie z kamelem na piasku w
        uprasowanych ubrankach w kolorze piasku pustyni i mówili: to był morderczy
        etap...).
        Kraśko jest uniwersalny, bo jest nijaki.
        Nie przepadałem za Milewiczem, ale był oryginalny i chyba dobry w swoim
        rzemiośle. A Kraśko, czy nawet i ten Dowbor - jaki jest ich fach? Prezenter,
        komentator sportowy, komeentator z miejsc "gorących"?
        Wszystkich do polsatu
        W TVP widzę miejsce dla dokumentów BBC, dla publicystyki, programów
        edukacyjnych. I bez reklam.
        Wtedy na pewno więcej ludzi zapłaci abonament (mam 100% pewności co do jednej
        osoby)

pozdrawiam, rd
        • Gość: gość portalu Re: Dowbor Kraśko i inni IP: *.wsip.com.pl 18.07.05, 15:44
          Kraśko to taki grzeczny pan
        • Gość: xpeka Bo gość musi mieć osobowość nie-dupka żołędnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 06:20
          A to jacyś synkowie mamuś i dupkowaci, któzy tylko o parfiumach od Saint
          Laurenta wiedzą i garniturkach z Armaniego zdjętych, już Rymanowski, czy Lis,
          albo Miecugow, chłopcy z małych miasteczek, mają trochę osobowości, a Ci z
          Warszawki... koneksje, mamusie, itp. Albo Ci dwaj co durnia kleja Sekowski i
          ten drugi, traaagedia totalna... płacz i zgrzytanie zębó, dowcip drewnianych
          pajaców...
    • Gość: to_jest_nepotyzm chodzaca niekompetencja IP: 62.29.138.* 18.07.05, 14:06
      chodzaca niekompetencja
      • Gość: rodzinka Czy KRASKO to syn tego z PZPR od kultury??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:18
        tylko pytam
        • komorka25 Re: Czy KRASKO to syn tego z PZPR od kultury??? 18.07.05, 19:03
          Gość portalu: rodzinka napisał(a):
          Czy KRASKO to syn tego z PZPR od kultury???
          > tylko pytam

Owszem
    • Gość: Bąku Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.spray.net.pl 18.07.05, 14:12
      ja myslałęm że do "Piłki Nożnej" teraz pójdzie...bo go tatowy Atlas ściągnie...
      • mhm4 Re: Dowbor poszedł do Polsatu 18.07.05, 14:34
        Nie, nie ściągnie bo Atlas nie jest jego ojcem - to jest nieślubne dziecko pani
        Kasi (drugie też zresztą jest nieślubne)... Zresztą tam w ogóle jakieś chore
        relacje są - Maciuś sypiał z córką Baczyńskiego, który jest jednocześnie ojcem
        jego młodszej przyrodniej siostry :)
        A koleżka studiował ze mną - rok niżej - i ludzie mu tak w twarz mówili: weź
        się Dowbor zamknij, bo debil z Ciebie
        • Gość: gość portalu Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.wsip.com.pl 18.07.05, 15:46
          To Baczyński miał córkę? A umarł tak młodo....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka