Gość: arahat IP: *.aster.pl 18.07.05, 11:00 ten facet nie ma predyspozycji do pracy w jakiejkoliek tv!!! to przyklad >pracy> mamusi nad tym aby synalek mial ciepla posade. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pfi wg mnie to jest trochę płytki dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:01 Odpowiedz Link Zgłoś
lduniec Czy syn generała może zostać marszałkiem??? 18.07.05, 12:24 Radio Erewan odpowiada: NIE NIE NIE, bo wtedy kim mógłby zostac syn marszałka??? I tak jest w demokratycznej Polsce: dzieci aktorów zostaja aktorami, prawników - prawnikami, lekarzy - lekarzami, bezdomnych - bezdomnymi. Koledzy po fachu pomogą I jest OK! Komu to przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SADO KRAKOW Zezowaty dowbor i mamusia puszcza.... IP: *.alan.krakow.pl 18.07.05, 22:34 lska, kpiny, kpiny i raz jeszcze kpiny, jakim cudem RZĄDOWA Telawizja (celowo), jest prywatnym folwarkiem tego typu ludzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foxy Re: Zezowaty dowbor i mamusia puszcza.... IP: *.citibank.com 19.07.05, 09:53 brawo!ciekawe czy kiedyś się przyzna ze dostał sie na dziennikarstwo dzieki d..e mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twarog Re: sam jestes plytki IP: *.aster.pl 18.07.05, 14:53 Cóż za głęboka, błyskotliwa odpowiedź ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
panie_p0sle Re: sam jestes plytki 18.07.05, 15:14 Chcesz głębiej??? To zajrzyj w dziuplę. Albo w mój komentarz w drzewku gdzieś poniżej. Zraziło mnie krytykanctwo, jakie co niektórzy tutaj uprawiają. I prostactwo z jakim biczują ofiarę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: sam jestes plytki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:55 panie pr0sty piszesz durne posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uśpiony baca Ja to wogóle kolesia nie znam chociaż oglądam tele IP: *.derbynet.waw.pl 18.07.05, 22:46 wizje. Dawborową kojarzę,... To jej syn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach Re: sam jestes plytki IP: *.welnowiec.net 18.07.05, 16:31 ten koles jest jak cieple kluchy.Beznadzieja.Dobrze,ze nie bedziemy go oplacac.A Polsat niech za wlasne pieniadze robi co chce!!:))) Pasuje do tej stacji ale zaglosowalem na TRWAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
katetoja Re: wg mnie to jest trochę płytki dziennikarz 18.07.05, 15:02 Bo to nie jest dziennikarz tylko prezenter! Warto zauważyć rówżnicę, wziąć do ręki trochę bardziej poważną gazetę niż Fakt, albo popatrzeć na prawdziwych reporterów nadających Z miasta. Panie i panowie w okienku to nie są dziennikarze tylko wodzireje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAR Re: wg mnie to jest trochę płytki dziennikarz IP: 80.48.137.* 18.07.05, 17:27 Jak on może być prezenterem jak ma wadę wymowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stąd Re: wg mnie to jest trochę płytki dziennikarz IP: *.bielsko.msk.pl 18.07.05, 22:44 Może, bo czosnkowy, a u nich wady wymowy, to normalka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pase wada wymowy jest GLAMOUR IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.07.05, 23:11 ...zez tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trika13 Re: wada wymowy IP: *.aster.pl 19.07.05, 08:37 Musiał mieć wadę wymowy, inaczej jak by go Nina Terentiew zatrudniła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-a-r-i-o-l-a Re: wg mnie to jest trochę płytki dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:55 on płytki? on jest zupełnie jak nie z tej ziemii. Na załączonym obrazku widzimy co znaczą dobre układy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rilwen Re: wg mnie to jest trochę płytki dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:58 alei do ambitnych programów się nie pchał, przynajmniej ma prezencję, nie to, co ten wypierdek mamuta, Kraśko, który nawet zdania poprawnie sklecic nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:02 "nikogo nie będziemy prosić, żeby u nas został" Założe się, że parę osób prosiliście a i tak przeszły do konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.wsip.com.pl 18.07.05, 11:12 I bardzo dobrze! O jednego nieudacznika - opłacanego z mojego abonamentu - mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trika13 Re: "nikogo nie będziemy prosić, żeby u nas został IP: *.aster.pl 19.07.05, 08:41 Co to za firma, gdzie wszystkich pracowników tak zlewają. Na nikim im nie zależy - w oczach ludzi? Co za niczym nie uzasadniona pyszałkowatość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dos6 ZEZOWATY PLECAK MAMUSI IP: *.alan.krakow.pl 18.07.05, 11:13 A JAKIE ON MA WYKSZTAŁCENIE? TEŻ MAMUSIA ZAŁATWIŁA ? PLECAK ZEZOWATY-MAMUSI STAREJ ..... BEZ KOMENTARZA, SZKODA CZASU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdort Re: ZEZOWATY PLECAK MAMUSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:38 Niech idzie ( razem z pryszczatą mamusią) do diabła. Trvam - to odpowiednie miejsce,chociaż tam też żrą za nasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
panie_p0sle Re: ZEZOWATY PLECAK MAMUSI 18.07.05, 14:58 Zero szacunku dla pracy jaką gość wkłada w swoje dziennikarstwo, jakiekolwiek by ono nie było. Moim zdaniem wykonał kawał niezłej roboty w Dwójce. A klasę, jako dziennikarz własnie, pokazał w jednym z wydań "Pytania na sniadanie" bodajże, kiedy jeden z telewidzów na antenie bezczelnie go wyzwał. W tym kraju nie można mieć nazwiska Dowbor, Kulczyk, Wałęsa - są one zastrzeżone dla sławnych rodziców, więc każdy krok naprzód w karierze będzie przez jakieś podłe bydlęta publicznie obrzucany błotem. Powiedzą: pryszczaty, zezowaty, złodziej, mitoman, nieuk, alkoholik. Im bardziej cywilizowane, tym bardziej zwierzęce społeczenstwo polskie nie pozwoli na sukces tylko dlatego, że samo nie jest zdolne do sukcesu. Ale taka już domena psa ogrodnika. I CO, że mamusi? I CO, że pomogła? I CO, że bez ręki, bez nogi, garbaty, z krzywym nosem? Wszystko to lepsze niż paćkowate mózgi przesączone BigBrotheryzmem, teleturniejowym odrętwieniem i serialową ciemnotą. A miałby chłopak nazwisko Kowalski, stałby się dla was drugim Panem Lisem. Ręce opadają. I żygać się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_m_o Re: ZEZOWATY PLECAK MAMUSI 18.07.05, 15:24 Pisze sie rzygac. A tak powaznie to P. Dowbor i jej synek sa siebie warci. Kukly na potrzeby telewizji sniadaniowej. Jak Mlynarska i jeszcze paru innych. To nie jest dziennikarstwo. To sa kukly. Tak jak to frajerstwo co prowadzi w TVN smsowe krzyzowki piecioliterowe. Kukly i jeszcze cos na q. Odpowiedz Link Zgłoś
arri435 Re: ZEZOWATY PLECAK MAMUSI 18.07.05, 16:16 w zasadzie to zgadzam się z Tobą, zapewne większość osób wypowiadających się na tym forum sama niczego nie osiągnęła i to czysta zawiść przez nich przemawia. Większość komantarzy jest żałosna: że matka z kimś tam sypia (a co was to ludzie obchodzi z kim sypia, to sprawa jej sumienia), że nieładny, że zero inteligencji, itp itd. Dowbor jest młodym dziennikarzem, dajcie mu ludzie szansę, tak jak daje się szansę ludziom w każdej pracy! Ja życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kutach Zapewne, zapewne kolego:)))))) IP: *.welnowiec.net 18.07.05, 16:50 przeczytaj moja odpowiedz do tego pana_posla, ktory sam zieje jadem,ale chcac wpisuje sie w ten krajobraz.On robi dokladnie to samo,tez jest zawistny i mysli,ze wszystko wie najlepij.Z psychologicznego pkt. widzenia to on ma jakies klopty i mu cos nie wyszlo i sie wyzywa na reszcie ludzi:))) Mysli,ze jak cos napisze to bedzie trybunem ludowym i podwyzszy swoje ego.A do Ciebie chce poslac jedna uwage, chcac Twoj post jest bardzo dobry i stonowany, ale zauwaz pewna subtelna roznice miedzy dziennikarzem a prezenterem......... Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: ZEZOWATY PLECAK MAMUSI 18.07.05, 18:57 Taaaa, młody, zdolny, świetnie się zapowiadający - tylko niech się zapowiada za swoje, a nie za moje pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex ZEZOWATY PLECAK MAMUSI IP: *.alan.krakow.pl 18.07.05, 20:05 OOOOOOO! Odezwały sie inne plecaki, w obronie kogo? Plecaków, a Mlynarskie co? Dowbor za d.. mamusi jest "kimś" , z maturą wątpliwie zdaną?Nie brońcie zezowatego -bo do radia to może , bo go nikt nie widzi, a do TV, to jednak na całym świecie nie przyjmuje sie zezowatych !!! Pro publico-cimoszewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach Deprecha........... IP: *.welnowiec.net 18.07.05, 16:42 Koles masz chyba jakies kompleksy.Kazdy ma kurfa prawo do swojej opinii.Chyba masz jakas depresje czego nie rozumiem, bo slonce swieci i jest ladnie:PPP Mlody Dowbor jak na moj gust jest bardzo kiepski (podobnie zreszta jak jego matka).Nie podoba mi sie jego dziennikarstwo (raczej prezenterstwo,bo dziennikarzem jest zadny,). To tak samo jak z Damieckimi rodzenstwem.Sa zenujacy.I nikt mi nie powie,ze osiagneli wszystko wlasna praca czy talentem,bo takowego nie maja.Zenada.Jakby byli dobrzy ( jak na przyklad corka Krystyny Loski ) nic bym nie mowil.Ale ona miala dobry przuklad,a Dowbor nieststy nie:PPP A co do BigBrothera to celne stwierdzenie,ale na odwrot bo to Dowbor prezentuje jego poziom... Pozdrawiam kolego. dobra rada wychodz wiecej na slonce i jedz owoce.Naturalny lek "deprim" tez nie zaszkodzi:PPP Pozdrawim serdecznie.Nie warto sie denerwowac ani pisac pompatycznych elaboratow z byle (Dowbora) powodu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: ZEZOWATY PLECAK MAMUSI 18.07.05, 18:55 panie_p0sle napisał: ... > W tym kraju nie można mieć nazwiska Dowbor, Kulczyk, Wałęsa - są one zastrzeżone dla sławnych rodziców, więc każdy krok naprzód w karierze będzie przez jakieś podłe bydlęta publicznie obrzucany błotem. Powiedzą: pryszczaty, zezowaty, złodziej, mitoman, nieuk, alkoholik. ... > I CO, że mamusi? I CO, że pomogła? I CO, że bez ręki, bez nogi, garbaty, z > krzywym nosem? Wszystko to lepsze niż paćkowate mózgi przesączone > BigBrotheryzmem, teleturniejowym odrętwieniem i serialową ciemnotą. A ja jestem wystarczająco stara, żeby pamiętać jak prezenterzy i prezenterki publicznej telewizji byli ubrani w sposób, który nie sugerował widzowi, że właśnie skończyli rozrywki na łonie natury. I mieli kartę mikrofonową. Mnie przeszkadza, że taki palant, niechlujnie ubrany i z wadą wymowy, nie mający nic do powiedzenia, traktowany jest jak objawienie - i dostaje niemałą pensję z moich pieniędzy. Nazwisko ma tu do rzeczy tyle, że gdyby miał inne to w telewizji pewnie by z mopem biegał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zanzaro Re: ZEZOWATY PLECAK MAMUSI IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.07.05, 20:24 komorka25 napisał: >>"Nazwisko ma tu do rzeczy tyle, że gdyby miał inne to > w telewizji pewnie by z mopem biegał." Dokladnie tak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: ZEZOWATY PLECAK MAMUSI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:31 gosciu, o czym/kim ty mowisz??? o dowborze?? przeciez z niego taki dziennikarz jak z leppera inteligent! uzupelniaja sie z mlynarska... dowbor jest po prostu drewniany, nie potrafi przykuc uwagi widza, wszystko musi miec rozpisane na kartce bo sami nie wymysli nic... jest slabiutkim dziennikarzem-o ile w ogole dziennikarzem mozna go nazwac...a gdyby mial na nazwisko kowalski-to w ogole by go nie przyjeli do tv... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:15 Bardzo dobrze ! Niech cała mafia w TVP przejdzie do konkurencji - tam się na nich poznaja i wszystkich wywalą na bruk. czekam teraz, aby w końcu z dwójki odeszła Pani Terentiew - mistrzyni powtórek wielokrotnych, miłosniczka Pana Dańca i promotorka antytelewizyjnej Pani Agaty Młynarskiej. Koniec z układami towarzyskimi!. Juz wkrótce , mam nadzieję dobirą się tej telewizyjnej bandzie do skóry. Spójrzcie na program- same amerykańskie Chały klasy B i C, a telewizja jest najbogatsza. Przecież to jest skandal - co robia szefowie redakcji filmowych. Chyba połowa kasy w telewizji idzie na wypłaty dla znajomych i ich dzieci lub pociotki. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_evil Re: Dowbor poszedł do Polsatu 18.07.05, 13:51 i jeszcze wrzuca swoje chałowate programy ja wyspa bazduszna i inne tokszoł-style-pogadanki. O pani agacie W. z grzeczności nie wspomne. A najbardzie mnie wk***iają psudoteatrlane benefisy chała i ścierwo (na dodatek wielokrotnie powtarzane albo co najmnie w kilku odcinkach). Właśnie wczoraj, mimo ze mooj stosunek do benefisów jest określony, obejrzałem benefis "Przekroju" (przyznaje nie wytrzymałem całego) ale Brzóska z akompaniamentem soyki - mistrzostwo świata ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bhv29 Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 212.51.202.* 18.07.05, 11:17 jest fajny meski ale jako prezenter kicha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paaaaa ufff co za ulga IP: 217.153.187.* 18.07.05, 11:23 ja nie oglądam bolsatu więc tego pana też nie będę musiała. Odpowiedz Link Zgłoś
kodam Re: ufff co za ulga 18.07.05, 11:34 Jestem za ja też nie oglądam polsatu i innych mało, wolę posłuchac "trójki" natomiast mój mąż na okrągło jakieś ligi,eurosporty i td. więc mało prawdopodobne ,że trafię na synalka mamusi, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: ufff co za ulga (dla wielu z nas) IP: *.pl / *.netbase.pl 18.07.05, 15:33 Pozdrawiam. Wielu z nas również woli posłuchać radiowej "trójki", poszczerać za czymś ciekawym w internecie, bądź popatrzeć na normalny świat, niż na miernej jakości "produkty" TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: ufff co za ulga IP: *.range81-159.btcentralplus.com 18.07.05, 11:43 jest mi obojetny ale nie lubie kumoterstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: ufff co za ulga IP: 217.153.187.* 18.07.05, 11:56 ja nie lubię kumoterstwa, ponadto uważam że żadna z niego osobowość i jego sposób prezentowania mnie niestety irytuje. polsatu też nie oglądam, bo poziom jest tragiczny tak więc bardzo mi odpowiada, że ten człowiek przenosi się właśnie do polsatu. Swoją drogą niezły wynik ankiety ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: ufff co za ulga IP: *.example.net / 62.111.216.* 18.07.05, 12:05 Wynik ankiety pokazuje jednoznacznie, ze dziennikarska klasa pana Dowbora jest bardzo wysoko oceniana. I bardzo dobrze sie stalo. Uwazam, ze pan Dowbor powinien przejsc do telewizji Trwam, poniewaz tylko tam moglby zrealizowac swoj potencjal. Niestety w Polsacie nie ma miejsca na wyrazanie wlasnych pogladow, ale to nic bo i tak lepiej zeby tego publicznie nie robil. Macku! Trzymamy kciuki za Twoja kariere! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makeva Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 83.238.11.* 18.07.05, 11:36 komentarz rzecznika zwalił mnie z nóg. Dlaczego TVP nie jest w stanie z klasą rozstawać się ze swoimi ludźmi? (vide: Kolonko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cogito23 Gazeta Wyborcza daje plame... IP: *.torun.np.com.pl 18.07.05, 11:38 ...piszac o Panu M. Dowbor. Kto to jest, ze piszą o tym, ze przechdzi do konkurencji. Nikt nawet tego nie zauwazy. Był, jest i bedzie cieniuuuuutki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 195.117.99.* 18.07.05, 11:42 A mamusia też bardzo świetna przezenterka, ciągle tylko dyrdymały i ten wyreżyserowany uśmieszek. Czy ona kiedyś powiedziała coś mądrego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KACZOR TERAZ PORA NA MAMUSIĘ!!! IP: *.ciwe.tu.koszalin.pl 18.07.05, 11:49 BRAWO!!! OSOBIŚCIUE NIE PRZEPADAM ZA PANIĄ TERENTIEW ALE TEJ DECYZJI SZCZERZE GRATULAUJĘ!!! TERAZ PORA NA MAMUSIĘ :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wetup normalnie gosc jest rudy (po mamie) IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.07.05, 11:49 ....a tu na zdjeciu brunet (przeszczep czy dobra farba ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samuray Ten koleś to DEBIL !!! IP: 213.17.170.* 18.07.05, 11:54 Miałem wątpliwą przyjemność słyszeć jak młody Dowbor znęca się nad językiem polskim. Ten koleś nie umie poprawnie mówić! Poza tym jest zwyczajnie głupim i na dodatek wyjątkowo mało inteligentnym człowiekiem (to nie to samo!). No ale czego spodziewać się po synku mamusi, która wjechała na Woronicza na fujarce Janusza Atlasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: NARESZCIE... IP: *.netia.pl 18.07.05, 12:07 Czy w Polsce nie ma młodych, zdolnych ludzi, których warto promować a nie ciągle pociotki i kumoterstwo... afujj ... mamy już... wielką aktorkę Buzkową - na której widok mi się wczorajszy obiad przypomina, Natalkę kukulską - no ona przynajmniej nie psuje mojego poczucia dobrego smaku swoim wyglądem, etc. A teraz kolejny POCIOT SIR DOWBOR ... feeeee Odpowiedz Link Zgłoś
ulrich54 Re: 18.07.05, 12:13 Swoimi komentarzami utwierdzacie mnie, ze niczym sie od tego Pana nie roznicie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: IP: 217.153.187.* 18.07.05, 12:19 czyli pan też nie lubi tego pana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: NARESZCIE... IP: *.krakow.agora.pl 18.07.05, 12:24 dla mnie Dowbor jest pocztakujacym dziennikarzem, ale jesli ma mozliwosc rozwiniecia sie w innej stacji, to dlaczego ma tego nie zrobic!!! Kazda droga jest dobra, jeasli tylko prowadzi do sucesu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Jolka Jolka pamiętasz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:36 ... ile lat temu M.Dowbor zaczynał karierę w TVP? Więc jeśli nadal uważasz go za "początkującego" utwierdzasz nas wszystkim w słuszności tego, co o jego poziomie /czytaj: braku jakiegokolwiek poziomu/ uważamy. Dzięki za poparcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 195.205.15.* 18.07.05, 12:27 Super!!!!!!!! Nie oglądam POLSATU więc nie będę musiał słuchać kolesia z wadą wymowy. Niedobrze mi się robiło jak słyszałem faceta mówiacego przez nos jakby miał na okrągło katar!!!!!! Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.07.05, 12:31 Jako dziennikarz bardzo słaby,bez wątpienia skorzystał z pomocy matki.Chyba 3 lata temu byłam na festiwalu twórczości dziecięcej w Koninie, który prowadził p.Dowbor z p.Młynarską.Występ p. Dowbora był na żenującym poziomie.A wpadka z włosami w telewizji śniadaniowej? Jest tyle innych zawodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 217.153.90.* 18.07.05, 12:35 Na zdjeciu wyglada jak Sly Stallone, te same rozmarzone i wylupiaste oczy bez sladu procesow myslowych. TV Trwam powinna sie zainteresowac ankieta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 193.19.104.* 18.07.05, 12:47 a gdzie pójdzie teraz Małgosia z M jak miłość(Joanna Koroniewska)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilia Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 217.153.187.* 18.07.05, 12:53 a kto to jest joanna koroniewska? i co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tragedia Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.acn.waw.pl 18.07.05, 13:22 po prostu to wstrzasajaca wiadomosc ze jedank za nasza kase dupek z 2 przeszedl do polsatu, to m jak milosc musza tam teraz pokazywac, para geniuszy ohydni, durni ale za to z tupetem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 194.63.132.* 18.07.05, 12:44 Nareszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:55 Moglby zabrac ze soba Agate Mlynarska. Odpowiedz Link Zgłoś
elaja1 Re: Dowbor poszedł do Polsatu 18.07.05, 13:09 nie... dziennikarzyna i prezenter z niego marniutki... Nie wyobrażam go sobie w programie o sportach ekstremalnych!! Chyba w zjeżdżaniu na sankach z pagórka w parku miejskim:-) A tak powaznie- TVP to zbyt poważna stacja dla takich "dziennikarzy" jak on, lepiej już będzie wyglądał w polsatowskiej komercjalnej zbieraninie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rd Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:49 cytuję: "TVP to zbyt poważna stacja TV..."\ Czy ja o czymś nie wiem? Czyżby TVP przeszła metamorfozę? Może włączę telewizor, bo jak dotąd kojarzyłem TVP2 z galami piosenki ..., szansą na sukces, bezludną wyspą (i podniecającym francuskim "rrrrrr" pani Terrrr...n'tv). Ludzie! Przecież telewizję tworzą jej prezenterzy, Dowbor był jak najbardziej na miejscu w TVP, i niestety będzie tak samo odpowiedni dla Polsatu. TVP PUBLICZNA miała pełnić misję. Pozdrawiam serdecznie, rd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 80.48.147.* 18.07.05, 13:10 Bardzo dobrze! Nie będzie psuł poziomu telewizjii publicznej. A Polsat weźmie wszystko to co gdzie indziej gniło. Pozdrwaiam klan Dowborów!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.ds.wshe.lodz.pl 18.07.05, 13:12 Zaglosowalem w sadzie i ciesze sie, ze wiecej osob uwaza, ze miejsce Dowbora jest w TV Trwam. Nie wiem kto w Polsacie wpadl na tak swietny pomysl, zeby go zatrudnic. Wedlug mnie nie ma on pomyslu na wypromowanie siebie. I napewno nie jest osoba medialna, ktora bylaby na tyle charakterystyczne i ciekawa zeby mogla prowadzic swoj wlasny program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baranina Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.pl 18.07.05, 13:15 Zgadzam sie - okropna wada wymowy, osobowość żadna, IQ zdaje się ponizej średniej krajowej, prezencja żenująca. Nepotyzm jest u nas powszechny, ale są pewne granice dobrego smaku. Polsat to miejsce dla niego w sam raz - niech prowadzi losowania totolotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:20 Dowbor to kompletne dno prezenterskie niech mamusia też idzie z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 80.48.147.* 18.07.05, 13:18 Ciekawe, jak on się czuje czytajac co o nim myślimy? Czy wyciągnie wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik CZYŻBY KONIEC PŁACENIA MOICH PODATKÓW IP: *.devs.futuro.pl 18.07.05, 13:22 NA RODZINĘ DOWBORÓW???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wątpię Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.acn.waw.pl 18.07.05, 13:25 zadufane dupki nepotyzmu nie przyjmuja krytyki, on z pewnoscia nie wie nawet jak dotrzec do tych postow..., hihihihi, moze czas zeby jak mamusia uzyczyl twoarzy do reklamy, ona keidys do kielbas moze on do reklamy gabinetu chirurgii plastycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.05, 13:28 wreszcie! niech idzie razem z mamuśką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telefrustrata@wp.p Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 18.07.05, 13:46 kraśko też to TV Trwam - w swoich przekazach zachowuje się jak ciota (ten głos) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_evil Re: Dowbor poszedł do Polsatu 18.07.05, 14:01 no prosze, drugi raz az musze głos zabrać, bo wspomniał ktoś o kraśko. Przecież on jest bardziej amerykański od samego Max'a. Gdzie on akcentuje wyrazy? Ano na drugą głoske i brzmi to tak sztucznie jak holera (był w londynie 7.07 i kilka razy w jednym zdaniu powtórzył NIEbezpieczny i NIEbezpieczeństwo), powinien wrócic do pierwszych klas szkoły podstawowej gdzie takich nowinek jak poprawna wymowa by się nauczył.Sękju Odpowiedz Link Zgłoś
kwak31 Re: Dowbor poszedł do Polsatu 18.07.05, 14:38 Ależ doktorze! Nie mówi się Sękju tylko Tękju. Niby doktor, a języków nie zna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.wsip.com.pl 18.07.05, 15:41 mówi się : fenkju, A pisze: cholera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: 195.117.99.* 18.07.05, 15:58 mówi sie dzenk ju, tak wogle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rd Re: Dowbor Kraśko i inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:02 Gość portalu: telefrustrata@wp.p napisał(a): > kraśko też to TV Trwam - w swoich przekazach zachowuje się jak ciota (ten głos) Kraśko, kraśko... Kreowany przez swoich szefów na następcę Milewicza. Tylko o nieco większym zakresie tematów, do których się nadaje. Jest świetny, po prostu uniwersalny. Zupełnie jak tom hanks, który w każdym filmie ma minę forresta gumpa. Kraśko z równą pasją potrafi mówić o: tłumach na placu św. Piotra i przygotowaniu do pogrzebu JPII, serii zamachów w londynie, czy za pieniądze orlenu z trasy rajdu Dakar (rozwaliło mnie jak kiedyś leżeli sobie z kamelem na piasku w uprasowanych ubrankach w kolorze piasku pustyni i mówili: to był morderczy etap...). Kraśko jest uniwersalny, bo jest nijaki. Nie przepadałem za Milewiczem, ale był oryginalny i chyba dobry w swoim rzemiośle. A Kraśko, czy nawet i ten Dowbor - jaki jest ich fach? Prezenter, komentator sportowy, komeentator z miejsc "gorących"? Wszystkich do polsatu W TVP widzę miejsce dla dokumentów BBC, dla publicystyki, programów edukacyjnych. I bez reklam. Wtedy na pewno więcej ludzi zapłaci abonament (mam 100% pewności co do jednej osoby) pozdrawiam, rd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Dowbor Kraśko i inni IP: *.wsip.com.pl 18.07.05, 15:44 Kraśko to taki grzeczny pan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpeka Bo gość musi mieć osobowość nie-dupka żołędnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 06:20 A to jacyś synkowie mamuś i dupkowaci, któzy tylko o parfiumach od Saint Laurenta wiedzą i garniturkach z Armaniego zdjętych, już Rymanowski, czy Lis, albo Miecugow, chłopcy z małych miasteczek, mają trochę osobowości, a Ci z Warszawki... koneksje, mamusie, itp. Albo Ci dwaj co durnia kleja Sekowski i ten drugi, traaagedia totalna... płacz i zgrzytanie zębó, dowcip drewnianych pajaców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to_jest_nepotyzm chodzaca niekompetencja IP: 62.29.138.* 18.07.05, 14:06 chodzaca niekompetencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzinka Czy KRASKO to syn tego z PZPR od kultury??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:18 tylko pytam Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: Czy KRASKO to syn tego z PZPR od kultury??? 18.07.05, 19:03 Gość portalu: rodzinka napisał(a): Czy KRASKO to syn tego z PZPR od kultury??? > tylko pytam Owszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bąku Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.spray.net.pl 18.07.05, 14:12 ja myslałęm że do "Piłki Nożnej" teraz pójdzie...bo go tatowy Atlas ściągnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mhm4 Re: Dowbor poszedł do Polsatu 18.07.05, 14:34 Nie, nie ściągnie bo Atlas nie jest jego ojcem - to jest nieślubne dziecko pani Kasi (drugie też zresztą jest nieślubne)... Zresztą tam w ogóle jakieś chore relacje są - Maciuś sypiał z córką Baczyńskiego, który jest jednocześnie ojcem jego młodszej przyrodniej siostry :) A koleżka studiował ze mną - rok niżej - i ludzie mu tak w twarz mówili: weź się Dowbor zamknij, bo debil z Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Dowbor poszedł do Polsatu IP: *.wsip.com.pl 18.07.05, 15:46 To Baczyński miał córkę? A umarł tak młodo.... Odpowiedz Link Zgłoś