columbia 23.07.05, 16:30 łapię odrobinę modemowego netu i pozdrawiam Was gorąco z Warmii...trochę leje...trochę słońca...poza tym super! klawiatura jakaś inna i ciagle robię literówki......znowu ulewa...net wolno chodzi...całuski!...Cola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cezar8 Re: Pozdrowienia wakacyjne 24.07.05, 18:38 Hello Colu, zycze udanego odpoczynku, ja we wtorek zaczynam swoje wakacje w ..... Tunezji. Troche jestem przerazona po wczorajszych news'ach z Egiptu. Ale nie mamy innego wyjscia, wczasy juz zaplacone! Raz jeszcze pozdrawiam i zycze udanej pogody!! Calusy Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Pozdrowienia wakacyjne 24.07.05, 20:20 A ja zapierniczam całe lato. Ale cieszę się Waszym szczęściem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: Pozdrowienia wakacyjne 24.07.05, 21:25 szczesliwe wakacje mialy byc w Senegalu, niestety tam caly czas pada! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Pozdrowienia wakacyjne 24.07.05, 21:41 ja rowniez zycze udanego pobytu colus ! :-)) a z kim Ty sie tam bawisz moja droga ;-)) ?? eh, a ja ciagle w Krk siedze... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Pozdrowienia wakacyjne 25.07.05, 11:48 ja właśnie wróciłam z cieszyna odezwę się po południu Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Pozdrowienia wakacyjne 25.07.05, 13:59 No co ty, w życiu bym na to nie poszła! obejrzałam "Krople wody na rozpalonych kamieniach" Ozona - podobał mi się, brazylijski "Człowiek, który kopiował" - super, "Bogów Zarazy" Fassbindera, indyjską "Opowieść o niegrzecznej dziewczynce" - nudny i filmiki grupy Azorro. Obejrzałabym więcej, ale ciężko bez karnetów dostać się do kina, bo nie ma biletów. Byłam jeszcze na koncercie Pogodno i na imprezie. Piłam dużo piwa i niezdrowo się odżywiałam. Ogólnie było super. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Pozdrowienia wakacyjne 25.07.05, 14:34 Już nie mów więcej, bo się ślinię...;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Pozdrowienia wakacyjne 25.07.05, 14:50 znajomi mnie kuszą, żebym znowu pojechała na weekend... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Pozdrowienia wakacyjne 25.07.05, 22:12 są rzeczy które mnie tu trzymają no i z finansami krucho Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Pozdrowienia wakacyjne 25.07.05, 22:33 Namiot można rozłożyć wszędzie. Niezdrowe jedzenie i tanie piwo kupisz w Tesco. A dojechać zawsze można stopem... Z drugiej strony, w telewizji właśnie leciał Ace Ventura. Tutaj też można oglądnąć dobre kino!;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Pozdrowienia wakacyjne 26.07.05, 10:50 hie hie, ja z kolei obejrzałam przed snem "Zatańcz ze mną" - też ambitnie... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Pozdrowienia wakacyjne 03.08.05, 23:06 wróciłam...było fajnie....pogoda przez cały czas była nieobliczalna...ale to nic.. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Pozdrowienia wakacyjne 03.08.05, 23:14 troszkę...ale mało.... : ( tylko raz leżałam plackiem....krótko Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Pozdrowienia wakacyjne 03.08.05, 23:15 no a ja póki co też blada jak tło forum no ale już za miesiąc będę się prażyć w słońcu Toskanii Odpowiedz Link Zgłoś