tancerka4 24.08.05, 16:34 Jest ktoś chetny aby zalozyc wraz ze mna zespoł taneczny?poszukuje osob dobrze tanczacych,taniec nowoczesny,wspolczesny- warszawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyxi Re: Założenie zespołu 24.08.05, 20:53 ja moze bylabym zainteresowana, tancze od dobrych paru lat hip hop, mam papiery instruktorskie i od konca wzesnia zaczynam studia w wawie wiec poszukuje jakiegos klimatowego skladu.odezwij sie do mnie na maila i napisz w jakim kierunku przede wszystkim chcila isc.(moj mail - ena6@poczta.onet.pl ) Odpowiedz Link Zgłoś
nata28 Re: Założenie zespołu 29.08.05, 12:39 hejka! ja chętnie mogę należeć do tego zespołu. Napisz trochę więcej na ten temat! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
nata28 Re: Założenie zespołu 29.08.05, 12:40 mój mail: pozi00mka_15@tlen.pl napisz Odpowiedz Link Zgłoś
tancerka4 Re: Założenie zespołu 30.08.05, 00:55 hej moj mail to ania.tkaczyk@neostrada.pl to moj pomysl:)mam 17 lat od 5 tancze taniec nowoczesny-estradowy odezwij sie na w/w maila:) Odpowiedz Link Zgłoś
tancerka4 Re: Założenie zespołu 30.08.05, 00:55 hej moj mail to ania.tkaczyk@neostrada.pl to moj pomysl:)mam 17 lat od 5 tancze taniec nowoczesny-estradowy odezwij sie na w/w maila Odpowiedz Link Zgłoś
tancerka4 Re: Założenie zespołu 30.08.05, 00:54 hej moj mail to ania.tkaczyk@neostrada.pl ja mam 17 lat i tancze taniec wspolczesny-estradowy Odpowiedz Link Zgłoś
gyxi Re: Założenie zespołu 24.08.05, 20:54 ja moze bylabym zainteresowana, tancze od dobrych paru lat hip hop, mam papiery instruktorskie i od konca wzesnia zaczynam studia w wawie wiec poszukuje jakiegos klimatowego skladu.odezwij sie do mnie na maila i napisz w jakim kierunku przede wszystkim bys chcaila isc.(moj mail - ena6@poczta.onet.pl ) Odpowiedz Link Zgłoś