czarnajagoda Re: Wampiryzm energetyczny, kto? 12.09.05, 15:37 nie chce być kim??? wampiryzmem??? Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Wampiryzm energetyczny, kto? 12.09.05, 16:28 Jasnne, wampiryzmem, tym bardziej energetycznym, wysysajacym to co najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wampiryzm energetyczny, kto? 12.09.05, 16:31 Ja kiedys chcialem byc idealizmem subiektywnym ale mnie do wojska wzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wampiryzm energetyczny, kto? 12.09.05, 18:52 Kiedys bylam muza... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wampiryzm energetyczny, kto? 12.09.05, 19:11 Olo, bo jak wezme solidny rozmach, to przez CK AustroWegry poleci, z Budy do Krakowa! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wampiryzm energetyczny, kto? 12.09.05, 20:01 Rady na wampiryzm energetyczny. Jak się jest wampirem: napoje i płyny energetyzujące, energizujące, energetyczne, energujące, koniecznie z probiotycznymi mikroelementami i energiczną formułą. Czyli np. zimny Żywiec ewentualnie Flensburger Pilsner. Jak się jest wampirowanym, wampiryzowanym: uprawiać jogging. Chyba że wampir ma rower, to wtedy po schodach. W przypadkach ostrych wampira natapirować. Zapytam Niani Ogg, ona dzis dawała różne porady. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Link do Niani 12.09.05, 20:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12244&w=28856778 Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Link do Niani 12.09.05, 21:41 Uprawialam dzis - intuicja chyba wiedziona - marszobiegi, wygnana na szczyty wzgorz budanskich, w okolicy glownej stacji transmisyjnej i masztow TV. Pole elektromagnetyczne jest tam tak silne, ze dretwialy mi zeby, mialam elektrolit zamiast sliny i nieodparte wrazenie, ze dlonie od srodka zaczynaja sie pokrywac futrem. Koszmar. Teraz zapobiegawczo uzywam wyrobu Beli Jekl (nomen omen). www.festus.pl/przewodnik/wegry/villany_siklos.htmMillefiori Wydawnictwa i ich obyczaje Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Link do Niani 12.09.05, 21:42 linki sie splataly: www.festus.pl/przewodnik/wegry/villany_siklos.htm Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Link do Niani 13.09.05, 07:32 Aha, to wyglada na bardzo dobry pomysl na rozpuszczenie elektrolitow. Aha, niezawodna Niania nadaje: "A jeżeli chodzi o wampiry energetyczne, to stosunkowo nowy wynalazek, ale znalazłam przepis, który na wampiry energetyczne może działać: Autorka dziełka pt. "Kilka obrazków chorób umysłowych, ich istota, przyczyna i sposób leczenia, zaczerpniete drogą jasnowidzenia z Rzeszy Ducha i własnego przeżycia" A. Wysocka twierdzi, że przyczyną tych chorób są wampiry "ssące siłę nerwową z piersi i magnetyczną ciepłotę pokarmu". Wampiry owe były straszne, ale można się było ich pozbyć. Wystarczyło przy głowie chorego postawić oleander i posmarować okiennice lizolem. Lizol odstrasza bowiem wampiry a oleander "wsysa" je niczym kwiaty morskie "pożerające ryby zbłąkane". Niania zadowolona z mądrości ludzkiej." Jak pamietam ze swojego szpitalnego dziecinstwa to lizol odstrasza wogole wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Link do Niani 13.09.05, 08:01 Najblizszy oleander stoi na tarasie u Anusi, pietro nizej. Czy lizol jest jeszcze osiagalny? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Link do Niani 13.09.05, 08:16 Alez oczywiscie:-) Oferujemy szeroką gamę kosmetyków do pielęgnacji twarzy i ciała. ... płyny i proszki do prania, płukania, do kapieli, do szyb, lizol, pasty do podłóg itp. . Lizol do pielegnacji twarzy??? Oferujemy szeroką gamę płyt uszczelkarskich, szczeliw, ... posiadamy m.in. płyny i proszki do prania, płukania, do kapieli, do szyb, lizol, pasty do podłóg. ... Szczeliwa mnie zastanowily... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Link do Niani 13.09.05, 09:37 A w ogole to ladny zestaw. I uszczelnisz, i wydezenfekujesz na amen, sterylnosc do szescianu. Radar: This is the letter from Major Burns's wife. Howkeye: Of course. I alredy smell the disinfectant. Odpowiedz Link Zgłoś