Dodaj do ulubionych

Nowa twarz Samoobrony

IP: *.www-cache.demon.co.uk 20.10.05, 14:02
"Dzieciątko Leppera"
sprawdz w google:
www.google.com/search?q=Jestem+dzieci%C4%85tkiem+Lepperahehehe.
--
fuutott.net
Obserwuj wątek
    • Gość: fuut Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. IP: *.www-cache.demon.co.uk 20.10.05, 14:05
      a tutaj dobry:

www.google.com/search?q=Jestem+dzieci%C4%85tkiem+Leppera
      cholercia.
      --
      fuutott.net
      • Gość: ech Re: Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. IP: *.sympatico.ca 20.10.05, 16:07
        Ten wywiad jest zenujacy.Ta panienka ma niewiele pod ta blond
        czupryna.Przynajmniej tyle zaprezentowala w tym wywiadzie.
        • Gość: asia Re: Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. IP: *.gdynia.mm.pl 20.10.05, 16:18
          to nie panienka jest żenująca, ale ten redaktor!!! W ogóle nie pyta o
          kompetencje, tylko seks, seks, seks... straszne. A ona-zwykła babka
          • Gość: BuBu Re: Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:32
            zgadzam sie, że redaktor żenujący, ale ona też nie najlepiej sobie z tymi pytaniami poradziła
          • Gość: que? Re: Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. IP: *.aster.pl 20.10.05, 22:35
            a po kij ma pytać o kompetencje jak każdy wie, że ich ta Pani nie ma? wywiad
            zajefajny - właśnie tak się powinno rozmawiać z posłami samoobrony.
            • gls1 Re: Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. 20.10.05, 23:12
              Kurcze ona jest dokładnie w moim wieku a tak daleko zaszła dzięki swoim
              kompetencjom pracowitości i zdolnościach wrodzonych, kurcze czuje się jak
              nieudacznik.... Pe szlała Ursusem w czasie blokad w 1999 roku, a ja siedzialem
              w biblotece i pewnie czytac się uczyłem...PZDR!!!
          • Gość: adam Re: Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 23:09
            glupia blondyna, ale niezla laska - chetnie bym ją zapiął :]
            • Gość: mamuś Re: Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 11:59
              Jak czytam takie posty to czarno widze losy naszej Polski. Kto nami będzie
              rządził za kilka, kilkanaście lat?? Będą się "zapinać" do wszystkiego i
              każdego. Ludzie rozumu i logiki.
          • sunrexik3 Zwykła babka!!!!!!!!!!!! 21.10.05, 12:06
            Jak dla Ciebie tak gada zwykła babka to dzieki - koleżanko. Mentalność
            fryzjerki a dziennikarz musiał zniżyć się do poziomu panienki i tyle. O czym tu
            z taką gadać? A pan przewodniczący to kocha swoje dziateczki głaskać po
            dłówkach i muskać w rączki bo jest znany z uczciwości wyozumiałości i miłości
            oczywiście platonicznej do swoich wiernych poddanych. A panienka ma napewno
            wiele innych propozycji zrobienia kariery a wybrała ta bo jest najmądzrejsza na
            świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brawo za artykuł!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Seb Re: Zwykła babka!!!!!!!!!!!! IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:26
              Sandrunia, z tymi jełopami podłymi na blogach nawet nie ma o czym
              rozmawiac...Dobrze, że nawet tego nie czytasz!
        • Gość: Wiola Re: Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.10.05, 16:43
          Panienka jest bardzo sprytna i zaradna. Z Samoobrony latwo sie wybic i wspiac
          po szczeblach politycznej kariery. Ta partia malo ma "wyksztalconych" ludzi,
          teraz zakumplowala sie z PiSem. Panienka czuje popyt na
          samoobronna "inteligencje". Przeciez Danka H. i Renata B. nie wystarcza.
          Niestety, przyszlosc moze pokazac, ze Samoobrona bedzie trampolina dla mlodych
          i ambitnych, dla ktorych cel uswieca srodki. Zreszta ucza sie u takich jak
          Jacek Kurski.
        • Gość: gość żenada IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 21.10.05, 01:42
          "wybrałam partię leppera gdyż dzięki niej za siedzenie na dupie mogę mieć niezła
          kasę, nie trzeba dużo wiedzić i być mądrym wytarczy wyglądać (ładne włosy
          tudzież mieć na czym siedzieć) słuchać wytycznych wodza i śmiać się z frajerów
          którzy są na bezrobociu i nie wiedzą jak się zakręcić żeby się ustawić. jak
          zmiejszyć bezrobocie wśród młodych? To proste trzeba stworzyć miejsca pracy"
          Żenada do kwadratu takie samo byle co jak Florek.
      • verushka1 Re: Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. 20.10.05, 16:56
        tez nie lubie samoobrony ale ta pani w porownaniu z dziennikarzem, ktory
        prowadzil z nia wywiad wypada naprawde niezle. dziennikarz jest za to
        seksistowskim polglowkiem. chyba uwierzył w moc koloru włosów i za bardzo sie
        nakrecil na te k..wiki w oczach poslanki beger. nie no naprawde - szkoda ze
        takim idiotom pozwala sie prowadzić wywiady.
        • Gość: Jacek Re: Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. IP: *.cs.ubc.ca 21.10.05, 00:49
          Fakt, facet byl strasznym prymitywem i dziwie sie,ze on ta rozmowe kontynuowala.

Jacek
      • Gość: Robert SPISEK NA SANDRĘ IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:08
        Sandra, te wszystkie bzdety rozpisuje jeden i ten sam typek! Przyjechał z
        Warszawy do Jeleniej i rozpytywał o Ciebie. Pytał o wszystko. Płacił nawet,
        żebu ktoś coś głupiego, pewnie i nieprawdziwego poswiadczył na Ciebie. Ktoś tam
        w warszawie chyba szykuje Ci coś niemiłego, dlatego tak mocno sie rozpisuje na
        Ciebie. Ludzie, jestescie młodzi i wykształceni na pewno, czy uwazacie, że
        Sandra byłaby idiotką, czy nieukiem i zdobyła mandat posła nie z przypadku, ale
        ciężko wypracowaną pracą?? Jak jestescie inteligentni choć troche, to
        pomyślcie, zanim napiszecie. Ta dziewczyna jest madrzejsza jak myślicie i
        powiem więcej, bardzo inteligentna. Wy sie uczycie, pracujecie, a efektów jakoś
        nie przynosicie! A szkoda, nauczcie się czegoś od niej, to może dostapicie tego
        co ona.
        • Gość: katia DO ROBERTA IP: *.chello.pl 15.11.05, 02:02
          Skoro tak bronisz Sandry to zapytaj w kregach sldowskich w jaki sposob
          zapewniala sobie poparcie w tej partii. NIejedna osoba moze potwierdzic ze
          zwyczajnie sprzedawala swoje towarzystwo i nie tylko partyjnym prominentom.
          Nieprzypadkowo dostala ciepla posadke w ministerstwie i zapewniam ze nie
          osiagnela tego ani praca ani inteligencja. ZApytaj ja czemu tak szybko
          zapomnial o Leszku M. ? A o pewnym dyerektorze gabinetu politycznego z MSWiA?
          Teraz daje Lepperowi i na tym na pewno nie skonczy jesli pojawia sie nowi
          obiecujacy politycy, no i zawsze chetni...
        • Gość: bogus Bankieciara IP: *.chello.pl 15.11.05, 02:06
          Ta dziewczyna mial w partii ksywke "bankieciara". Jej praca to lizanie dupy
          kolejnym przewodniczacym. Brawo Sandra . Nikt Ci sie nie moze oprzec. Moze
          powinnas pisac pamietniki jak Anastazja P. Imie tez masz oryginalne. HI,HI
          • Gość: anonim PRZEWODNICZACEMU SIE NIE ODMAWIA IP: *.chello.pl 19.11.05, 19:21
            RZuciła Millera dla Leppera!
      • Gość: M. Sandra L. z SLD IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:10
        Pani poseł, gratuluje i jestem dumny. Dyrektor MSWiA
        • Gość: anonim RZUCILA MILLERA DLA LEPPERA IP: *.chello.pl 19.11.05, 19:22
          ALE NUMER. CWana dupa
    • Gość: rafik No, no, niezła "dzidzia", ciekawe jak się..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:10
      ..prezentuje w samym krawacie. A mogłem jednak startować w wyborach, ehhhh szkoda gadać...
      • jola_dywity Przynajmniej ladna i madra 20.10.05, 16:56
        Przynjamniej ladna i madra, pasowalaby na zone Andrzeja. Bylaby to
        prawdopodobnei najladniejsza para na polskiej scenie politycznej... nei to co
        bracia Kaczynscy, czy ten brzydal Tusk.... A tak na powaznie, to jak widzicie
        Samoobrona zmienia "twarz" staje sie partia nowoczesna, europejska, z
        prawdxziwego zdarzenia. Pytanei za 100 punktow - kto wygra kolejne wybory
        parlamentarne? Kto wygra kolejne wybory prezydenckie? Odpowiedz ponizej

1)Samoobrona
        2)Andrzej Lepper
        • Gość: kralik1 Re: Przynajmniej ladna i madra IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.10.05, 17:57
          jola_dywity napisała:

> Przynjamniej ladna i madra, pasowalaby na zone Andrzeja.
          >

A nie to co ty, brzydka i glupia. Ale nadajesz sie na zone Kaczynskiego :)
        • xtrin Re: Przynajmniej ladna i madra 20.10.05, 20:18
          > Przynjamniej ladna i madra, pasowalaby na zone Andrzeja. Bylaby to
          > prawdopodobnei najladniejsza para na polskiej scenie politycznej...

No nie przesadzajmy, aż tak ładna, by "zadośćuczynić" wyglądowi Leppera to ona
          nie jest.

> Samoobrona zmienia "twarz" staje sie partia nowoczesna, europejska, z
          > prawdxziwego zdarzenia.

Pewnych rzeczy nigdy się nie przeskoczy i jakkolwiek Samoobrona by się nie
          starała, to wizerunku nie zmieni. A wystawianie do Sejmu ładnych blondynek to
          chyba najgorszy z możliwych sposóbów na zmianę wizerunku partii.

> Pytanei za 100 punktow - kto wygra kolejne wybory
          > parlamentarne? Kto wygra kolejne wybory prezydenckie? Odpowiedz ponizej

Samoobrona i Lepper mieli już wygrać w tych, więc coś marnie u was z
          proroctwami. Jakkolwiek nie można niestety tego wykluczyć, co mnie przeraża, bo
          opuszczać Polski nie chcę, ale jeżeli Lepper dorwie się do władzy to wyboru nie
          będzie.
        • Gość: darek Re: Przynajmniej ladna i madra IP: *.home.cgocable.net 20.10.05, 22:04
          Madra? Jakos nie widac... juz samo to, ze lgnie do "pana przewodniczacego"
          stawia zawartosc szarej substancji pod sufitkiem pod znakiem zapytania.
          Koniunkturalistka, ot co. I jak sama przyznaje, ani owsa, ani seksu nie
          potrzebuje. Ciekawe, czego w partii szuka?
          • 52b1 Re: Przynajmniej ladna i madra 21.10.05, 09:59
            madra, madra a wlaściwie czuje pismo nosem- 4 latka z taka pensja a jak jeszcze
            wytnie jakis numer żeby zaistnieć i zeby ja ludzie zapamietali to i na
            nastepne wybory sie zalapie.
      • Gość: Gosc Re: No, no, niezła "dzidzia", ciekawe jak się.... IP: *.ADSL.mnsi.net 21.10.05, 05:58
        > ..prezentuje w samym krawacie. A mogłem jednak startować w wyborach, ehhhh szko
        > da gadać...

I jak to zwykle w Polsce, nie chcialo Ci sie... No i teraz masz!!!
    • at_work Tusk miał taką twarz na myśli 20.10.05, 14:12
      A Kaczyński się obraził, bo myślał o Lepperze

_
      Pies na kaczki.
      • Gość: bb blondyna IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 20.10.05, 14:19
        typowa blondynka :)
        skoro mysli ze wszyscy w S. sa sami uczciwi:)
        • Gość: kuba Re: blondyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:29
          niezła rakieta, czy ma ktos do niej namiary i wymiary?
          • Gość: WEEEEEEHAAAA [...] IP: *.chello.pl 20.10.05, 15:03
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: fl Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.promontel.net.pl / *.promontel.net.pl 20.10.05, 14:28
      To ta, co kiedyś powiedziała, że seks ją w ogóle nie interesuje. W sumie nieżle
      trzeba mieć zryty mózg, żeby wychwalać tego barana przewodniczącego.
    • Gość: sołtys Niezła lala, juz mi sie klawiatura... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:36
      ..na biurku podnosi.
      • Gość: krol autor Re: Niezła lala, juz mi sie klawiatura... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 19:30
        rozpier.....
    • Gość: tege ale reputację uczelni wydała ;] IP: *.cs.put.poznan.pl 20.10.05, 14:38
      • Gość: Uczony Taa bo reputację się wydaje... taki sam jak Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:22
        e
    • Gość: jolita Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.44-151.net24.it 20.10.05, 14:41
      "przewodniczący Andrzej Lepper jest uczciwym Polakiem i wszyscy ludzie z
      partii, z którymi się zetknęłam, również są uczciwi" - przeciez to zenujace.
      Jaka to ciezka idiotka.
      • wild_rover Re: Nowa twarz Samoobrony 20.10.05, 14:50
        Koleżanka z solarium?
        • Gość: ktosik Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 20.10.05, 14:59
          No cóz, nastąpiła zmiana pokoleniowa, tato odszedł, córka szaleje pod szyldem
          Samoobrony i karmi ludzi "tanimi gadkami", he he..wystarczy popytać ludzi z
          MSWiA co sądzą na temat pracy Pani Sandry:-) Grunt to mieć dystans dotego
          całego cyrku:-) A ładna faktycznie jest, ale co z tego...
      • Gość: ktos Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.10.05, 23:52
        Ciezka idiotka to ty jestes ! A co ma niby mowic , skoro tam jest czlonkiem i
        dzikei nim dostala sie do Sejmu. jakby powiedziala ze to banda zlodziei , to by
        wyleciala tego samego dnia z samoobrony ! Pomysl troche
    • Gość: bardu Re: Nowa twarz Samoobrony IP: 83.238.100.* 20.10.05, 15:03
      A czy pani Barbara Dziuba z Samoobrony dostała się do Sejmu? Taka cała różowa
      Barbie, pracownica poczty w Sandomierzu?
      • Gość: bart Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.speed.planet.nl 20.10.05, 15:30
        a gdzie ie tatus dotykal?
      • Gość: que? Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.aster.pl 20.10.05, 22:43
        zdaje się, że się bidulka nie dostała. o ile na stronie
        www.sejm.gov.pl/poslowie/posel.html są aktualne dane.
    • Gość: gosc Zapisuje sie do Samoobrony !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:35
      No no no... Panie przewodniczacy hehehe. Gdzie moge dostac deklaracje czlonkowska hehehe
      • hamsterek Re: Zapisuje sie do Samoobrony !!!!!! 20.10.05, 15:44
        W oborze, trzecie koryto po lewej
    • Gość: ech Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.sympatico.ca 20.10.05, 16:01
      taaaaa uczciwy Polak z wyrokami na karku......
    • lomginus Re: Nowa twarz Samoobrony 20.10.05, 16:05
      Beger! Nowe ku..ki nadleciały! Jesteś zbyt tycjanowska (wiesz o co chodzi -
      matura i studia...kumasz?) dla Andreasa. A Ty Młodości dbaj o Wodza bo
      jego "demon du midi" wrze jak widać na całego - Nawet Lech K. mu się nie
      opiera....
    • Gość: yogi [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:15
    • Gość: redstar [...] IP: *.chello.pl 20.10.05, 16:22
      • Gość: _real_ S T R A S Z N E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:28
        i smutne to zarazem
        i tacy ludzie jak ta solara, tipsiarka ma decydować o przyszłym kształcie ustaw
        nie głosujcie ba.ra.ny dalej to Polska będzie jeszcze lepsza ;p
        te 15% co głosowało na samoobrone to i tak juz przekreślam...
        • jola_dywity S T R A S Z N E? 20.10.05, 17:00
          A co moze ty jestes madrzejszy? To wytlumacz mi dlaczego ten wywiad nie jest z
          toba tylka z ta kobieta? Ciekawe na kogo ty glosujesz? Korewin-Mikke i jego
          ksiezycowe teorie?
          • Gość: que? [...] IP: *.aster.pl 20.10.05, 23:11
          • Gość: ble Re: S T R A S Z N E? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 08:34
            pewnie dlatego, ze nie chodzil z p. przewodniczacym do solarium i nie siedzial
            z nim do 6. na zebraniach hehe. bosz co za partia jak nie ludzie z wyrokami, to
            jakies niunie. partia nowoczesna - akurat
        • Gość: grześ Re: S T R A S Z N E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 00:11
          oj straszne... i jak tu nie wierzyć w dowcipy o blondynkach?? ...na pewno są
          trafne w oniesieniu do takich pań jak ta... swoją drogą od razu widać że to
          jakaś dyskotekowa dresiara... i niech nikt nie mówi że wygląd o niczym nie
          świadczy... poza tym ona ma wszystko co od głupiej blondyny można wymagać
          (buźka nieskalanej myśleniem + sianko w głowie)... eh...jaki kraj taka "władza"
    • Gość: aaa Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.acn.waw.pl 20.10.05, 17:02
      media.wp.pl/kat,38170,wid,7993876,wiadomosc.html?ticaid=1658
      ona nie za madra, ale ten dziennikarz to jakis ostatni prymityw
      (dla jasnosci: nie znosze samoobrony).
    • Gość: pernon maryna spod studni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 17:34
      "to nie moja wina, ze sie komus podobam"... kolejna rewelacja, już wolę renie
      beger, przynajmniej można się z niej pośmiać; ta wygląda jak maryna spod
      studni... dodać wiadro wody i puścić na blokadę; dajcie spokój, szkoda tuszu na
      to wszystko...
    • Gość: Don Pedro [...] IP: *.aster.pl 20.10.05, 17:56
    • Gość: vic Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:00
      Jola z Dywit też jest niezłą "laską".Oczywiście jest członkiem
      Samoobrony.Pozdrawiam
      • Gość: :O) Re: Nowa twarz Samoobrony IP: 194.80.83.* 20.10.05, 18:04
        A co widziales kiedys Jole_dywity? znasz ja? mnie sie wydaje ze to zwyczjna
        psychopatka, ktora prawdopodbnie zabija ludzi a potem kroi martwe ciala u
        siebie w pokoju i trzyma je w walizakch, w szafie swojego brata.

:O)
    • Gość: niceface Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:12
      To jest twarz IV rzeczpospolitej, dla ktorej ugial sie Kaczynksi a ktora
      wzburzyla Tuska . Ja tez bym sie ugiął, ale sie nie wzburzam ;-)
    • Gość: buba PROFESOROWIE AE WE WROC WSTYDZCIE SIĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:25
      Wstyd, to ma byc Akademia Ekonomiczna, wypuszczacie takich absolwentow no ladnie, renoma uczelni od tego nie wzosnie
    • Gość: turtlezzz Coś jak Pola Raksa - piękność w groźnym mundurze ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 19:01
    • Gość: rt Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 20.10.05, 19:19
      wykształcona? takich wyksztalconych ekonomistów którzy coś tam sobie studiowali
      w filii (być może jeszcze zaocznie) jest u nas na pęczki.
    • Gość: sołtys Ale cudo ! Są gdzieś jakieś inne fotki np.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 19:22
      ..w bikini, albo jakimś obcisłym sweterku, sa czy nie ??
    • mkorbol Taka ładna, a taka głupia... 20.10.05, 20:03
      Nie ma się co dziwić - blondynka...
    • l.vet Zlota Kolekcja Andrzeja 20.10.05, 20:03
      Sandra nie wypada najgorzej w porownaniu z kulturystyka.com.pl/a/34643
      osoby wrazliwe lepiej niech nie otwieraja tego linka :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka