Gość: fuut IP: *.www-cache.demon.co.uk 20.10.05, 14:02 "Dzieciątko Leppera" sprawdz w google: www.google.com/search?q=Jestem+dzieci%C4%85tkiem+Lepperahehehe. -- fuutott.net Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fuut Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. IP: *.www-cache.demon.co.uk 20.10.05, 14:05 a tutaj dobry: www.google.com/search?q=Jestem+dzieci%C4%85tkiem+Leppera cholercia. -- fuutott.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. IP: *.sympatico.ca 20.10.05, 16:07 Ten wywiad jest zenujacy.Ta panienka ma niewiele pod ta blond czupryna.Przynajmniej tyle zaprezentowala w tym wywiadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. IP: *.gdynia.mm.pl 20.10.05, 16:18 to nie panienka jest żenująca, ale ten redaktor!!! W ogóle nie pyta o kompetencje, tylko seks, seks, seks... straszne. A ona-zwykła babka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BuBu Re: Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:32 zgadzam sie, że redaktor żenujący, ale ona też nie najlepiej sobie z tymi pytaniami poradziła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. IP: *.aster.pl 20.10.05, 22:35 a po kij ma pytać o kompetencje jak każdy wie, że ich ta Pani nie ma? wywiad zajefajny - właśnie tak się powinno rozmawiać z posłami samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
gls1 Re: Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. 20.10.05, 23:12 Kurcze ona jest dokładnie w moim wieku a tak daleko zaszła dzięki swoim kompetencjom pracowitości i zdolnościach wrodzonych, kurcze czuje się jak nieudacznik.... Pe szlała Ursusem w czasie blokad w 1999 roku, a ja siedzialem w biblotece i pewnie czytac się uczyłem...PZDR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 23:09 glupia blondyna, ale niezla laska - chetnie bym ją zapiął :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuś Re: Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 11:59 Jak czytam takie posty to czarno widze losy naszej Polski. Kto nami będzie rządził za kilka, kilkanaście lat?? Będą się "zapinać" do wszystkiego i każdego. Ludzie rozumu i logiki. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrexik3 Zwykła babka!!!!!!!!!!!! 21.10.05, 12:06 Jak dla Ciebie tak gada zwykła babka to dzieki - koleżanko. Mentalność fryzjerki a dziennikarz musiał zniżyć się do poziomu panienki i tyle. O czym tu z taką gadać? A pan przewodniczący to kocha swoje dziateczki głaskać po dłówkach i muskać w rączki bo jest znany z uczciwości wyozumiałości i miłości oczywiście platonicznej do swoich wiernych poddanych. A panienka ma napewno wiele innych propozycji zrobienia kariery a wybrała ta bo jest najmądzrejsza na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brawo za artykuł!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb Re: Zwykła babka!!!!!!!!!!!! IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:26 Sandrunia, z tymi jełopami podłymi na blogach nawet nie ma o czym rozmawiac...Dobrze, że nawet tego nie czytasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.10.05, 16:43 Panienka jest bardzo sprytna i zaradna. Z Samoobrony latwo sie wybic i wspiac po szczeblach politycznej kariery. Ta partia malo ma "wyksztalconych" ludzi, teraz zakumplowala sie z PiSem. Panienka czuje popyt na samoobronna "inteligencje". Przeciez Danka H. i Renata B. nie wystarcza. Niestety, przyszlosc moze pokazac, ze Samoobrona bedzie trampolina dla mlodych i ambitnych, dla ktorych cel uswieca srodki. Zreszta ucza sie u takich jak Jacek Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość żenada IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 21.10.05, 01:42 "wybrałam partię leppera gdyż dzięki niej za siedzenie na dupie mogę mieć niezła kasę, nie trzeba dużo wiedzić i być mądrym wytarczy wyglądać (ładne włosy tudzież mieć na czym siedzieć) słuchać wytycznych wodza i śmiać się z frajerów którzy są na bezrobociu i nie wiedzą jak się zakręcić żeby się ustawić. jak zmiejszyć bezrobocie wśród młodych? To proste trzeba stworzyć miejsca pracy" Żenada do kwadratu takie samo byle co jak Florek. Odpowiedz Link Zgłoś
verushka1 Re: Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. 20.10.05, 16:56 tez nie lubie samoobrony ale ta pani w porownaniu z dziennikarzem, ktory prowadzil z nia wywiad wypada naprawde niezle. dziennikarz jest za to seksistowskim polglowkiem. chyba uwierzył w moc koloru włosów i za bardzo sie nakrecil na te k..wiki w oczach poslanki beger. nie no naprawde - szkoda ze takim idiotom pozwala sie prowadzić wywiady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Zły link dałem wytnij hehehe. na koncu. IP: *.cs.ubc.ca 21.10.05, 00:49 Fakt, facet byl strasznym prymitywem i dziwie sie,ze on ta rozmowe kontynuowala. Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert SPISEK NA SANDRĘ IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:08 Sandra, te wszystkie bzdety rozpisuje jeden i ten sam typek! Przyjechał z Warszawy do Jeleniej i rozpytywał o Ciebie. Pytał o wszystko. Płacił nawet, żebu ktoś coś głupiego, pewnie i nieprawdziwego poswiadczył na Ciebie. Ktoś tam w warszawie chyba szykuje Ci coś niemiłego, dlatego tak mocno sie rozpisuje na Ciebie. Ludzie, jestescie młodzi i wykształceni na pewno, czy uwazacie, że Sandra byłaby idiotką, czy nieukiem i zdobyła mandat posła nie z przypadku, ale ciężko wypracowaną pracą?? Jak jestescie inteligentni choć troche, to pomyślcie, zanim napiszecie. Ta dziewczyna jest madrzejsza jak myślicie i powiem więcej, bardzo inteligentna. Wy sie uczycie, pracujecie, a efektów jakoś nie przynosicie! A szkoda, nauczcie się czegoś od niej, to może dostapicie tego co ona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia DO ROBERTA IP: *.chello.pl 15.11.05, 02:02 Skoro tak bronisz Sandry to zapytaj w kregach sldowskich w jaki sposob zapewniala sobie poparcie w tej partii. NIejedna osoba moze potwierdzic ze zwyczajnie sprzedawala swoje towarzystwo i nie tylko partyjnym prominentom. Nieprzypadkowo dostala ciepla posadke w ministerstwie i zapewniam ze nie osiagnela tego ani praca ani inteligencja. ZApytaj ja czemu tak szybko zapomnial o Leszku M. ? A o pewnym dyerektorze gabinetu politycznego z MSWiA? Teraz daje Lepperowi i na tym na pewno nie skonczy jesli pojawia sie nowi obiecujacy politycy, no i zawsze chetni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogus Bankieciara IP: *.chello.pl 15.11.05, 02:06 Ta dziewczyna mial w partii ksywke "bankieciara". Jej praca to lizanie dupy kolejnym przewodniczacym. Brawo Sandra . Nikt Ci sie nie moze oprzec. Moze powinnas pisac pamietniki jak Anastazja P. Imie tez masz oryginalne. HI,HI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim PRZEWODNICZACEMU SIE NIE ODMAWIA IP: *.chello.pl 19.11.05, 19:21 RZuciła Millera dla Leppera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Sandra L. z SLD IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:10 Pani poseł, gratuluje i jestem dumny. Dyrektor MSWiA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim RZUCILA MILLERA DLA LEPPERA IP: *.chello.pl 19.11.05, 19:22 ALE NUMER. CWana dupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik No, no, niezła "dzidzia", ciekawe jak się..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:10 ..prezentuje w samym krawacie. A mogłem jednak startować w wyborach, ehhhh szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Przynajmniej ladna i madra 20.10.05, 16:56 Przynjamniej ladna i madra, pasowalaby na zone Andrzeja. Bylaby to prawdopodobnei najladniejsza para na polskiej scenie politycznej... nei to co bracia Kaczynscy, czy ten brzydal Tusk.... A tak na powaznie, to jak widzicie Samoobrona zmienia "twarz" staje sie partia nowoczesna, europejska, z prawdxziwego zdarzenia. Pytanei za 100 punktow - kto wygra kolejne wybory parlamentarne? Kto wygra kolejne wybory prezydenckie? Odpowiedz ponizej 1)Samoobrona 2)Andrzej Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik1 Re: Przynajmniej ladna i madra IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.10.05, 17:57 jola_dywity napisała: > Przynjamniej ladna i madra, pasowalaby na zone Andrzeja. > A nie to co ty, brzydka i glupia. Ale nadajesz sie na zone Kaczynskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Przynajmniej ladna i madra 20.10.05, 20:18 > Przynjamniej ladna i madra, pasowalaby na zone Andrzeja. Bylaby to > prawdopodobnei najladniejsza para na polskiej scenie politycznej... No nie przesadzajmy, aż tak ładna, by "zadośćuczynić" wyglądowi Leppera to ona nie jest. > Samoobrona zmienia "twarz" staje sie partia nowoczesna, europejska, z > prawdxziwego zdarzenia. Pewnych rzeczy nigdy się nie przeskoczy i jakkolwiek Samoobrona by się nie starała, to wizerunku nie zmieni. A wystawianie do Sejmu ładnych blondynek to chyba najgorszy z możliwych sposóbów na zmianę wizerunku partii. > Pytanei za 100 punktow - kto wygra kolejne wybory > parlamentarne? Kto wygra kolejne wybory prezydenckie? Odpowiedz ponizej Samoobrona i Lepper mieli już wygrać w tych, więc coś marnie u was z proroctwami. Jakkolwiek nie można niestety tego wykluczyć, co mnie przeraża, bo opuszczać Polski nie chcę, ale jeżeli Lepper dorwie się do władzy to wyboru nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Przynajmniej ladna i madra IP: *.home.cgocable.net 20.10.05, 22:04 Madra? Jakos nie widac... juz samo to, ze lgnie do "pana przewodniczacego" stawia zawartosc szarej substancji pod sufitkiem pod znakiem zapytania. Koniunkturalistka, ot co. I jak sama przyznaje, ani owsa, ani seksu nie potrzebuje. Ciekawe, czego w partii szuka? Odpowiedz Link Zgłoś
52b1 Re: Przynajmniej ladna i madra 21.10.05, 09:59 madra, madra a wlaściwie czuje pismo nosem- 4 latka z taka pensja a jak jeszcze wytnie jakis numer żeby zaistnieć i zeby ja ludzie zapamietali to i na nastepne wybory sie zalapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: No, no, niezła "dzidzia", ciekawe jak się.... IP: *.ADSL.mnsi.net 21.10.05, 05:58 > ..prezentuje w samym krawacie. A mogłem jednak startować w wyborach, ehhhh szko > da gadać... I jak to zwykle w Polsce, nie chcialo Ci sie... No i teraz masz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Tusk miał taką twarz na myśli 20.10.05, 14:12 A Kaczyński się obraził, bo myślał o Lepperze _ Pies na kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb blondyna IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 20.10.05, 14:19 typowa blondynka :) skoro mysli ze wszyscy w S. sa sami uczciwi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: blondyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:29 niezła rakieta, czy ma ktos do niej namiary i wymiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WEEEEEEHAAAA [...] IP: *.chello.pl 20.10.05, 15:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fl Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.promontel.net.pl / *.promontel.net.pl 20.10.05, 14:28 To ta, co kiedyś powiedziała, że seks ją w ogóle nie interesuje. W sumie nieżle trzeba mieć zryty mózg, żeby wychwalać tego barana przewodniczącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Niezła lala, juz mi sie klawiatura... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:36 ..na biurku podnosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krol autor Re: Niezła lala, juz mi sie klawiatura... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 19:30 rozpier..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tege ale reputację uczelni wydała ;] IP: *.cs.put.poznan.pl 20.10.05, 14:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczony Taa bo reputację się wydaje... taki sam jak Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:22 e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.44-151.net24.it 20.10.05, 14:41 "przewodniczący Andrzej Lepper jest uczciwym Polakiem i wszyscy ludzie z partii, z którymi się zetknęłam, również są uczciwi" - przeciez to zenujace. Jaka to ciezka idiotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 20.10.05, 14:59 No cóz, nastąpiła zmiana pokoleniowa, tato odszedł, córka szaleje pod szyldem Samoobrony i karmi ludzi "tanimi gadkami", he he..wystarczy popytać ludzi z MSWiA co sądzą na temat pracy Pani Sandry:-) Grunt to mieć dystans dotego całego cyrku:-) A ładna faktycznie jest, ale co z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.10.05, 23:52 Ciezka idiotka to ty jestes ! A co ma niby mowic , skoro tam jest czlonkiem i dzikei nim dostala sie do Sejmu. jakby powiedziala ze to banda zlodziei , to by wyleciala tego samego dnia z samoobrony ! Pomysl troche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: Nowa twarz Samoobrony IP: 83.238.100.* 20.10.05, 15:03 A czy pani Barbara Dziuba z Samoobrony dostała się do Sejmu? Taka cała różowa Barbie, pracownica poczty w Sandomierzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.speed.planet.nl 20.10.05, 15:30 a gdzie ie tatus dotykal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.aster.pl 20.10.05, 22:43 zdaje się, że się bidulka nie dostała. o ile na stronie www.sejm.gov.pl/poslowie/posel.html są aktualne dane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Zapisuje sie do Samoobrony !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:35 No no no... Panie przewodniczacy hehehe. Gdzie moge dostac deklaracje czlonkowska hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Zapisuje sie do Samoobrony !!!!!! 20.10.05, 15:44 W oborze, trzecie koryto po lewej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.sympatico.ca 20.10.05, 16:01 taaaaa uczciwy Polak z wyrokami na karku...... Odpowiedz Link Zgłoś
lomginus Re: Nowa twarz Samoobrony 20.10.05, 16:05 Beger! Nowe ku..ki nadleciały! Jesteś zbyt tycjanowska (wiesz o co chodzi - matura i studia...kumasz?) dla Andreasa. A Ty Młodości dbaj o Wodza bo jego "demon du midi" wrze jak widać na całego - Nawet Lech K. mu się nie opiera.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redstar [...] IP: *.chello.pl 20.10.05, 16:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _real_ S T R A S Z N E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:28 i smutne to zarazem i tacy ludzie jak ta solara, tipsiarka ma decydować o przyszłym kształcie ustaw nie głosujcie ba.ra.ny dalej to Polska będzie jeszcze lepsza ;p te 15% co głosowało na samoobrone to i tak juz przekreślam... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity S T R A S Z N E? 20.10.05, 17:00 A co moze ty jestes madrzejszy? To wytlumacz mi dlaczego ten wywiad nie jest z toba tylka z ta kobieta? Ciekawe na kogo ty glosujesz? Korewin-Mikke i jego ksiezycowe teorie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? [...] IP: *.aster.pl 20.10.05, 23:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: S T R A S Z N E? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 08:34 pewnie dlatego, ze nie chodzil z p. przewodniczacym do solarium i nie siedzial z nim do 6. na zebraniach hehe. bosz co za partia jak nie ludzie z wyrokami, to jakies niunie. partia nowoczesna - akurat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: S T R A S Z N E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 00:11 oj straszne... i jak tu nie wierzyć w dowcipy o blondynkach?? ...na pewno są trafne w oniesieniu do takich pań jak ta... swoją drogą od razu widać że to jakaś dyskotekowa dresiara... i niech nikt nie mówi że wygląd o niczym nie świadczy... poza tym ona ma wszystko co od głupiej blondyny można wymagać (buźka nieskalanej myśleniem + sianko w głowie)... eh...jaki kraj taka "władza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.acn.waw.pl 20.10.05, 17:02 media.wp.pl/kat,38170,wid,7993876,wiadomosc.html?ticaid=1658 ona nie za madra, ale ten dziennikarz to jakis ostatni prymityw (dla jasnosci: nie znosze samoobrony). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pernon maryna spod studni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 17:34 "to nie moja wina, ze sie komus podobam"... kolejna rewelacja, już wolę renie beger, przynajmniej można się z niej pośmiać; ta wygląda jak maryna spod studni... dodać wiadro wody i puścić na blokadę; dajcie spokój, szkoda tuszu na to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Pedro [...] IP: *.aster.pl 20.10.05, 17:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:00 Jola z Dywit też jest niezłą "laską".Oczywiście jest członkiem Samoobrony.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) Re: Nowa twarz Samoobrony IP: 194.80.83.* 20.10.05, 18:04 A co widziales kiedys Jole_dywity? znasz ja? mnie sie wydaje ze to zwyczjna psychopatka, ktora prawdopodbnie zabija ludzi a potem kroi martwe ciala u siebie w pokoju i trzyma je w walizakch, w szafie swojego brata. :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niceface Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:12 To jest twarz IV rzeczpospolitej, dla ktorej ugial sie Kaczynksi a ktora wzburzyla Tuska . Ja tez bym sie ugiął, ale sie nie wzburzam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba PROFESOROWIE AE WE WROC WSTYDZCIE SIĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:25 Wstyd, to ma byc Akademia Ekonomiczna, wypuszczacie takich absolwentow no ladnie, renoma uczelni od tego nie wzosnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlezzz Coś jak Pola Raksa - piękność w groźnym mundurze ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 19:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 20.10.05, 19:19 wykształcona? takich wyksztalconych ekonomistów którzy coś tam sobie studiowali w filii (być może jeszcze zaocznie) jest u nas na pęczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Ale cudo ! Są gdzieś jakieś inne fotki np.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 19:22 ..w bikini, albo jakimś obcisłym sweterku, sa czy nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mkorbol Taka ładna, a taka głupia... 20.10.05, 20:03 Nie ma się co dziwić - blondynka... Odpowiedz Link Zgłoś
l.vet Zlota Kolekcja Andrzeja 20.10.05, 20:03 Sandra nie wypada najgorzej w porownaniu z kulturystyka.com.pl/a/34643 osoby wrazliwe lepiej niech nie otwieraja tego linka :) Odpowiedz Link Zgłoś