Gość: bΞLLiCoکΞ 106 w trzy tygodnie? IP: *.crowley.pl 27.10.05, 10:13 To jest nieco ponad 5 dziennie - i to ma być jakiś rekord? Gość chyba musi sie przenieśc ze studiami do Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
maciek20001 MOGĄ PIĆ., ALE CZY MOGĄ PRZERWAĆ PICIE 27.10.05, 11:36 nagle się okaże że są uzależnieni.Ale biedacy jeszcze tego nie wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@ROL ŻYWCOWI .. GRATULUJEMY GUPOTY !! .. BEEHEHEHEE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 13:05 po 1) Prymitywnie kopiują promocje Fajek LM'ów (dzięki którym również kurtka i tam cały plecak raków). po 2) Jaki jest ostatnio poziom (bo nie pion) polskiego studenta widać od lat po akademikach .. po 3) Ameryka panie ameryka .. Warka to : nafutrowane koksem ABeeS'y tzw stupid meny, Ateraz i bidne studenciaki pijaki wieśniaki robiace ze swojej alkoholowej obory wielki kontest !P ii potem wlk. Zdziwienie !!!, że mówią "pijany jak Polak" ..i norma śmiertelna 2,5 % (oprócz Polaczków i Ruskich) Róbta tak dalej . wy Barany .. Rydza Lepa i Kac(z)ora :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matołek jesteś ;) [...] IP: *.chello.pl 27.10.05, 13:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 A jak piszesz 'nie' z imiesłowami?? 27.10.05, 19:38 W moim liceum nie zdałbyś matury, więc nie czepiaj się innych z powodu nieukończenia studiów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreLAn JAK ZAPLACI ZA KILKA100 PIW JESZCZE to KURTKA IP: *.bcn1.adsl.uni2.es 27.10.05, 21:31 OKAzE SIE TROCHE DROGA NIE MOOWIaC O ZDROWIU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@ROL TWÓJ STARY TO MATOŁ .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 02:44 A tym genialnym Specem od marketingu siuśkowatego Żywca ! to pewnie ty jesteś cieciu .. i Trzesieś tyłkiem żeby szef nie zobaczył jaki z ciebie Cwajsztajn .. Twój stary jest OsioŁ a nawet OSIEŁ .. a na marginesie jąkało i nudziażu ty, którego jedynym osiągnięciem jest kończenie od 20 lat jakichkolwiek STUDIÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@ROL .. I WTOPIŁEŚ LESZCZU BOO .. AKURAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 02:56 w przeciwieństwie do Ciebie i twojego starego skończyłem akurat marketing .. jełopie AAa żebyś ty baranie chociaż rolnictwo skończył ..W jakiejś szkółce niedzielnej Rydzyka, chociaż .. to bedzie dobrze. i oCzym ty k .. p .. "Brać studencka" ? pacholęta żaki i sztubaki ?? AAAA, Tee ! parchaty krostowaty trendowaty .. poczytaj sobie Kotlera .. Kotlera Mule nie Kotleta .. KOTLERA .. (to nie o kuchni nie nie .. ale też dobre) i dalszych cudownych pomysłów na kolejne idiotyczne promocje ci życze .. - capie .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@rol to matoł. M@rol to matoł IP: *.chello.pl 28.10.05, 10:51 A jeśli chodzi o kończenie rolnictwa, to mam większy szacunek do ludzi którzy ukończyli rolnictwo np. a AR w Krakowie, niż do wiekszości osób po marketnigu... Ale to nie tylko moja opinia, to nie przypadek, ze choćby w Kampani Piwowarskiej na odpowiedających twojemu wykształceniu stanowiskach zatrudnia się więcej inż. ( a takimi są choćby osoby po AR w Krakowie) czy nawet filozofów... Naprawdę nie oceniaj chłopaków pracujących dla Grupy Żywiec, po tym projekcie bo nie dorastasz im do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@ROL TE ŚWISTAK .. WIESZ GDZIE TY MI ..NIE DORASTASZ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 13:53 Jezu.. Facet jaki ty jesteś typowy tłumok pacan z koziej Wólki na dorobku .."Zarabiam miliony!" "jężdżĘ porshĘ!" bo "wykładam (kafelki) na PK!" tey !no Bravo Luśka Ale itak weŁna z Butów zawsze ci będzie wystawać .. i śmierdzieć będziesz kozim bobem .. choćbyś coco cHanel co rano pił :P Bo byłeś jesteś i będziesz ze Wsi !! ito sie niestety k .. rzuca w oczy ..I skoro już tak koniecznie chcesz se dawć życiowe rady - to "swoim Chłopakom".. ty brzydalu ty, powiedz że Są niezemiscy i poprostuu fantastyczni .. wysportowani męscy dupki w orzeszki prawie jak owieczki ?? Cooo świstak ?.. pewnie zawsze ci to chodziło po główce Co dziubdziuś .. its okkey to be gey - spytaj starego on wie, pozdrów ich ode brutalu :P PS Więęęc jednak masz jakieś stiudia ? nie Noo to gratulacje - Cała gmina tańczyła i piła przez 3 dni ?? Czadzik świstak czadzik !! A twojego Żywca długim badylem nie tykam, bo sie k ..SKIEPŚCIŁ !! otco I wszyscy to wiedzą oprócz imbecylu ciebie, twoich chłopaków i totalnych cHlorów, którym wszystko jedno jaką barbrluche łoją pod gieesem , żegnam cie chamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@rol to matoł. Re: TWÓJ STARY TO MATOŁ .. IP: *.chello.pl 28.10.05, 10:41 Gratulacje ukończenia marketingu... masz już swoje seicento z kratką? Jestem pod wielkim wrażeniem. Jeśli chodzi o moje osiągnięcia życiowe, to nie mam ta tym polu kompleksów, więc Twoje obelgi mnie ani tochę nie poruszyły. Wykszałcenie i osiągnięcia mojego Ojca, również nie mnie nie martwią. Myślę, ze bycie przedstawicielem jednej z większych firm branży budowlanen, a przy okazji proawdzenie sporadycznych wykładów na PK nie jest powodem do wstydu. Odejdź czasem od monitora, wyjdź na zwenątrz, na forum nie wyleczysz kompleksów... wiem, ze to boli że chłopaki z Żywca zarabiaja sporo, a Ty spec od mrketnignu dalej w seicento... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@ROL ICO, ZAMAWIAJĄ CIE DO DOMU Z GRZYBAMI ? CZY BEZ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 14:13 Twój stary Cie robiŁ w Seiczento ..a stara akurat na jagodach była ? k .. "przedstawiciel" :P bo siurne i wszystko jasne ! tacy mają zawsze najbardziej narypane .. krawacik mokasyny wódeczka i białe onuce ?! iCioo nie kupują sików z Żywca nie kupują ..mmm, sie przestaw domokrążco akwizytorze dziadu na noże nożyczki ..to ci może lepiej pójdzie i dalej tam w dyrdy do spożywczaków zamiast firmowe łącze marnować .. Plan robić leniwa małpo Plan !! z kim ja gadam wogóle .. - Precz mi z gumna bo psami poszczuję (ile razy dziennie to słyszysz - to musi boleć), współczuję ci Wacek .. ale tera już Wio Wiśta Sio heta sztacheta !P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr kraków?a gdzie to jest??? :D IP: *.tarnow.pl 27.10.05, 12:09 Krakowiacy to cieniacy ! Krakusy to fajfusy z zadartymi nosalami i mniemaniem. Wrocław RULES !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: 106 w trzy tygodnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 13:02 Do Krakowa! Ale Wy tam niewiasty pijecie w szklankach 0.33l i do tego pewnie slowackie, slabe piwo:-) Rywalizacja z nawet przecietnym olsztynskim studentem poprostu by Ci zabila!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bΞLLiCoکΞ Re: 106 w trzy tygodnie? IP: *.crowley.pl 27.10.05, 14:01 Hehe gula Ci skoczyła wieśniaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: 106 w trzy tygodnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:08 Tekst wart warszawiaka! Ale coz, widac ze nie tylko im daleko do warmiakow:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bΞLLiCoکΞ Re: 106 w trzy tygodnie? IP: *.crowley.pl 27.10.05, 14:14 > Tekst wart warszawiaka! Ale coz, widac ze nie tylko im daleko do warmiakow:-) bla bla no i komu jeszcze nawtykasz? Trójmiasto, Lublin, Gorzów Wielkopolski? Jakbys wiesiu wychylił nos z tej twojej dziury (pewnie nie z Olsztyna bo to piekne miasto) i zaglądnął do Krakowa to bys nie grzał farmazonów o szklankach 0.33 bo mamy tu wiecej lokali niż cała twoja Warmia razem wzięta. Więc idź , strzel sobie Reginke pod sklepem i ochłoń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: 106 w trzy tygodnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:23 Tak sie sklada wielkomiejski bucu, ze zajrzalem nie raz do Krakowa(badz jak wolisz zagladalem!) i do wszystkich wiekszych miast w Polsce! Z moich obserwacji wynika, ze nawet tak piekne miasto jak Krakow wiele traci przez dresiarzy, kiboli i blokersow(pewnie zaliczasz sie do kazdej grupy). W Olsztynie tego nie ma!!! To ludzie tworza klimat a nie zabytki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bΞLLiCoکΞ Re: 106 w trzy tygodnie? IP: *.crowley.pl 27.10.05, 14:33 > dresiarzy, kiboli i blokersow(pewnie zaliczasz sie do kazdej grupy)? Nie trafiłeś ani razu, garaż mam zapewne większy niż twój dom (no chyba że miszkasz na dworcu) a piłka nożna, zwłaszcza polska, przyprawia mnie o mdłości. > Olsztynie tego nie ma!!! To ludzie tworza klimat a nie zabytki! Nie ma dresiarzy, kiboli? Więc dobrze sądziłem ze jestes z jakiejs nory a Olsztyn widziales tylko na pocztówkach. Sugerujesz poza tym że Kraków nie ma klimatu bo są tu tylko zabytki? No cóż, dla buraków nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: 106 w trzy tygodnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:49 Nie trafiłeś ani razu, garaż mam zapewne większy niż twój dom Tzn, ze trafilem, iz jestes z warszawki (a do Krakowa przyjezdzasz tylko na weekendy), bo kasa przyslania Ci oczy! Nie ma dresiarzy, kiboli? Więc dobrze sądziłem ze jestes z jakiejs nory a Olsztyn widziales tylko na pocztówkach Chyba Olsztyn z Warminsko-Mazurskiego pomyliles z Olsztynem pod Czestochowa, bo u Nas dres wystepuje tylko w TV i gazetach! I nie uwazam , ze Krakow nie ma klimatu! Wrecz przeciwnie, ale strach tam wychylic sie poza Starowke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bΞLLiCoکΞ Re: 106 w trzy tygodnie? IP: *.crowley.pl 27.10.05, 15:17 > Tzn, ze trafilem, iz jestes z warszawki (a do Krakowa przyjezdzasz tylko na > weekendy), bo kasa przyslania Ci oczy! znowu błąd w dedukcji. jestem Krakusem od kilku pokoleń > Chyba Olsztyn z Warminsko-Mazurskiego pomyliles z Olsztynem pod Czestochowa, >bo nie, nie pomyliłem. w tym pod Częstochową nie byłem nigdy, w tym 'twoim' ostatnio w sierpniu wiec wiem o czym pisze. > Wrecz przeciwnie, ale strach tam > wychylic sie poza Starowke! Strach ma wielkie oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slk Re: 106 w trzy tygodnie? IP: *.man.poznan.pl 27.10.05, 13:06 Pewnie tylko 106, bo go nie stac na wiecej. Niech wykarze sie przedsiebiorczoscia i wezmie kredyt studencki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monolith Re: 106 w trzy tygodnie? IP: *.toya.net.pl 27.10.05, 20:58 Phi...to jest rekord? Niektórzy mają takie tempo przez cały rok. A w wakacje? W wakacje dochodzimy nawet do 10/12 dziennie (wychodzi ponad 300!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
vinogradoff Autostrada do choroby alkoholowej 27.10.05, 23:45 Picie alkoholu nawet w nieznaczych ilosciach jest ryzykowne zachecanie do naduzywania jest bardzo niebezpieczne dla zachecanych. Bilans z picia alkoholu jest zawsze i wszedzie ujemny. Ma racje religia Islamu zakazujaca alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: 106 w trzy tygodnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 09:07 106piw * 5 pln = 530 pln za taką kasę mozna samemu kupić sobie fajny plecak lub kurtkę (bez napisu WARKA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pbbp Re: Studenci piją na wyścigi IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 27.10.05, 10:22 albo do wrocławia :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Studenci piją na wyścigi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 10:29 Gość pewnie z WT albo Muzyki. 5 piwek dziennie i prawie 500 PLN - kurtka iplecak za taką kase to pewnie jakiś bajer będzie (TV, komóra i zestaw gospodarstwa domowego do wyrobu pieczywa metodą chałupniczą) :):):) lol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak było Re: Studenci piją na wyścigi IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.05, 10:41 Też piliśmy.Trybunalskie jeszcze.W Lublinie.Z perspektywy tych trzydziestu paru lat mogę poiwiedzieć- za dużo,bez sensu. A ilu już nie ma spośród nas wtedy i później pijących.Umiar i rozum - zalecam obecnie pijącym studentom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaziu 106 piw przez trzy tygodnie?? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 27.10.05, 10:50 przeciez to jest kropla w morzu - tylko nieco ponad 5 piw dziennie. To moze tam pojade bo ja wypijam 8 dzinnie i popijam to butelka dobrego wina, czasem burbona... Tez mi rekord... Moj rekord dzienny wynosi 24 piwa, litr zolodkowej gorzkiej, pol litra Jaegermeistra popite 0,7 Jacka Danielsa... i sorki ale bylem tylko troche wciety:-P Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: 106 piw przez trzy tygodnie?? 27.10.05, 10:51 naprawde masz sie czym chwalic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panicattack Re: 106 piw przez trzy tygodnie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 10:55 justynello- uwierz- naprawdę ma czym ... :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Re: 106 piw przez trzy tygodnie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 17:05 buahahahahhh - zastanawiam sie ile kasy dziennie wydajesz na alko i jak sie czujesz gdy ani kropli nie zasmakujesz :P DNO!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panicattack Re: 106 piw przez trzy tygodnie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 10:54 o mamo! chyba trening czyni mistrza, jestem pod wrażeniem! moj ( jakże przy tym ww skromny) to skrzynka na jednego- rozpoczęta od kacowego poranka, koniec 1L maximusa na dwie spragnione jeszcze głowy... kac gigant trzymał mnie przez 3 dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaziu Re: 106 piw przez trzy tygodnie?? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 27.10.05, 12:14 No bo nie "cieniowales" dlatego miales kaca:-PP Trzeba bylocieniowac jakas wdeczka i piwkiem:} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deebo Re: 106 piw przez trzy tygodnie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:12 Co znaczy "cieniowac" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 106 piw przez trzy tygodnie?? IP: 81.210.16.* 27.10.05, 14:46 niezła autoreklama :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k'aczorr Re: 106 piw przez trzy tygodnie?? IP: *.aicon.biz 27.10.05, 20:48 ...a pozniej wsiadles w swoja zrzucona na glebe fure z rurexami i kratexami i pognales zaglosowac na kacza... ze sredniej ciemnogrodzkiej sie nie wybijasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki UJ KTO BY POMYŚLAŁ??????? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 11:02 Do tego nie trzeba żadnych promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Śmieszne oświadczenie - firma chce tylko 27.10.05, 11:02 przywiązać do marki - najskutecznie przywiązani to nałogowcy. Tylko tacy po pewnym czasie nie są lojalni bo piją jakieś berbeluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
zet68 Re: Studenci piją na wyścigi 27.10.05, 11:03 podoba mi się idea "przywiązywania klienta do konkretnej marki" ale najwyraźniej promotorowi zabrakło wyobraźni i jest to ordynarne rozpijanie młodych klientów; jest i "drugi koniec...": uczestnictwo prawdopodobnie nie jest przymusowe a piwo darmowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychus Re: Studenci piją na wyścigi IP: *.gwiazda.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 11:04 buahahahaha, 5 piw dziennie i to ma byc rekord? ja tyle wypijam normalnie <lol> zle sie dzieje w olsztynie, oj zle... wpadlby chlop do katowic, wroclawia czy krakowa to by nie nadazyl za najslabszymi zawodnikami... Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Tak sobie czytam komentarze.... 27.10.05, 11:55 ... i juz sie nie dziwie, dlaczego mamy tylu pijakow za kierownica samochodow... Tylko sie zastanawiam... po cholere bezplatne studia - jak widac mamy samych studentow bogaczy, wydajacych lekka reka w trzy tygodnie 300PLN na piwko... Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: Tak sobie czytam komentarze.... 27.10.05, 12:07 Festiwal glupoty. Skandaliczna 'pseudopromocja'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 13:11 300! To chyba w Krakowie albo jakims innym Wroclawiu sa takie ceny za piwo w pubie:-)W Olsztynie w najgorszej spelunie browar kosztuje 5pln. Nie mowie o cenach w przyzwoitych knajpach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
r306 No coz.. 27.10.05, 13:20 dawno nie pilem, a i w tej przeszlosci sporadycznie, wiec pewnie stracilem orientacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avganiusz Re: Studenci piją na wyścigi - nagroda IP: *.css.net.pl / 83.238.11.* 27.10.05, 12:16 Główną nagrodą w konkursie jest honorowe członkostwo w klubie AA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pap Re: Studenci piją na wyścigi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 12:42 powiedzial budzik do zegarka... Odpowiedz Link Zgłoś
walek_z_lasu Re: Studenci piją na wyścigi 27.10.05, 12:46 Pognać to barachło i do roboty:-| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@ROL HEHEHE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 12:49 TOĆ !! roboty u nas ni maa !! i co ty na to powiesz .. ?? 12 groszy ?.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Studenci piją na wyścigi IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 27.10.05, 12:50 Ludzie, przecież to "tylko" 5 piw dziennie... Znam ludzi, którzy bez problemu by rozłożyli tego Gumisia... Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: Studenci piją na wyścigi 27.10.05, 13:01 wątek, w którym kazdy student sie chwali "kto wypije wiecej" nie powiem tez pije .. zazwyczaj w krakowie .. ale nie uwazam tego powodem do dumy i opowiadania po katach kto wypil wiecej, kto bardziej namieszal i kto mial wiekszego kaca ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaasza Re: Studenci piją na wyścigi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 13:10 to pokazał mu kumpel w weekend wypił 54 piwa Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1965 Po studiach przeszedłem z piwa na gorzałę 27.10.05, 14:00 Efektywniejsza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1965 106/21 daje około 5 piw dziennie. Też mi wyczyn... 27.10.05, 14:03 5 win, to rozmumiem! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svb Re: Studenci piją na wyścigi IP: 195.94.206.* 27.10.05, 14:19 student prawa Uniwersytetu Wamińsko-Mazurskiego - jak to brzmi, ha ha a przecież to po prostu Akademia Rolniczo-Techniczna przemalowana na uniwersytet; kolego - nic Ci nie pomoże dyplom, pracodawcy potrafią czytać całość tekstu na tym dyplomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucky_pup Re: Studenci piją na wyścigi IP: *.lublin.mm.pl 27.10.05, 14:19 Warka to piwo dla kobiet, nic dziwnego że muszą aż tak zachęcać facetów żeby je pili. Ja nim nigdy nie schańbie sobie gardła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Gumiś to debil IP: *.usc.gov.pl 27.10.05, 14:30 za równowartość 106 piw, kupiłby sobie całkiem niezłą kurtkę i nie zabierałby sobie zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
deadsea Eeeee.. taaam... 27.10.05, 16:55 To nie tylko 106 piw. Liczy sie tez prestiz. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mc Re: Studenci piją na wyścigi IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 27.10.05, 14:44 Malo przyjade tam i go pokonam 106 w trzy tygodnie strasznie sie obijal koles :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matanjah Studenci piją na wyścigi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 15:32 To jest szukanie sensacji, pracowałem w knajpie, nie jedna taka promocja była, i nie zwiększyła ona jakoś specjalnie ilości sprzedawanego piwa. Pozatym czy jeseteście penwni że on to sam wypił, przecież napewno jest tak że mu dopisują każde które kupi, więc bym jakoś specjalnie nie panikował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mscibor najbardziej podly i swinski biznes IP: 138.49.32.* 27.10.05, 15:33 rozpijac ludzi. i wszystko to z checi zysku. mam nadzieje, ze ci co promuja picie, chlanie wlasciwie, doswiadcza na swoich dzieciach skutkow tego co robia dla innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario studenci piją a studentki ????? IP: *.aon.edu.pl 27.10.05, 16:35 wiecie co one wtedy robią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: studenci piją a studentki ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 16:39 Uczą się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byly student Re: studenci piją a studentki ????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.05, 16:44 Na glupote nie ma lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś