Gość: Krzych IP: *.wsm.gdynia.pl 09.07.01, 13:34 Zastanawiam się czy ktokolwiek z internautów słucha radia a jak tak to jakiej stacji? Napiszcie o waszych ulubionych audycjach i prezenterach albo dlaczego go nie słuchacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: *.btopenworld.com 13.07.01, 13:03 Nalogowo slucham tok fm, dlatego teraz, gdy jestem w Londynie cierpie meki! Probowalam znalezc podobne radio angielskie, jednak zadne mnie nie zadowala. Podziwiam Jacka Sobale za jego niespotykana ironie i inteligencje. Przede wszystkim zainteresowal mnie polityka i choc nie zawsze sie z nim zgadzam cenie sobie jego poglady i upor w bronieniu swojego stanowiska. W kazda sobote rezerwuje sobie czas na cudowny program o psach Agnieszki Boczuli. To prawdziwa uczta dla milosnikow czworonogow! Praktycznie zawsze, gdy wracam ze szkoly wlaczam tok fm, a w wakacje radio gra przez caly dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chitarra Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.07.01, 13:09 Wiernie słucham Trójki, już od dawna. Profesjonalni, sympatyczni, dowcipni prezenterzy, niezła muzyka, audycje na poziomie. Jedyna w swoim rodzaju Lista Przebojów. Konkursy... I w ogóle wszystko jest naj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetryk Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: 213.158.197.* 20.07.01, 11:24 Bez przesady z tymi och''ami i naj-. Trójka miała już swój czas za komuny gdy kilku odważnych z trudem usiłowało przemycić namiastkę wolności. Teraz przesiąka populizmem o sld-owskim zapachu. Niestety, sld-owska będzie jej przyszłość. Kilku niezależnych nie przyćmi linii programowej. Przykre ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: disturbe Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 01:03 Ja słucham Tok FM. chociaż odkąd nie ma Sobali to coraz rzadziej i właściwie z przyzwyczajenia. Słucham Trójki i Radiostacji chociaż mają zdecydowanie za dużo hip hopu i za dużo technicznego grania, preferuję program Makaka, DJ Bigosa, Dzikie pola, Audycję Szajewskiego i Wnet. A radio jazz ma fajne pasmo rock'owe we czwartki od 18:00 do 21:00 prowadzi to jakiś koleś z amerykańskim akcentem. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
stratocaster Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? 25.01.02, 14:15 Ja również jestem wiernym słuchaczem Trójki od 1986 r. Nawet teraz, kiedy nie dzieje się tam najlepiej. Kiedy następują dziwne roszady personalne. Na szczęście redakcja muzyczna się nie daje i oby tak pozostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aelirenn Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: *.infonet.pulawy.pl 14.07.01, 15:32 Uwielbiam sluchac radia. Najchetniej "Trojki" chociaz ostatnio troche sie w niej zmienilo. POdczas roku akademickiego slucham jeszcze "Radiostacji", ktorej niestety w moim rodzinnym miescie nie lapie. Radio to o wiele lepsze medium niz telewizja. Przynajmniej moim skromnym zdaniem ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil TAK! Slucham radia ktore mowi PRAWDE! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 23:36 Codziennie ojciec dyrektor objawia mie co sie dzieje z Polska na antenie Radia Maryja!!!! Tam dowiecie sie prawdy! Niech wszyscy polacy sluchaja Radia i odmawiaja roznaiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 80latek Radio Maryja!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 23:42 mOJA ULUBIONA PREZENTERKA JEST OJCIEC GRZEGORZS MOJ I OJCIEC ROBERT JASIAK - Z ROZMOW NIEDOKONCZONYCH...ONI SA SUUUUUUUUPER.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Radio Maryja!!!!!! IP: 9.67.96.* 14.07.01, 23:49 masz racje ilekroc jade samochodem i trafie na radio maryja mam nieodparta ochote rozjechac pierwszego z brzegu pieszego polecam radio KAROLINA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedziu RMF FM!!!!!!!!!!!!!! albo Trójka!!! nienawidze radia zet IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 17:03 RMF FM !!!!!!!!!!!!!!!! albo Trójka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIC Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: 212.244.150.* 16.07.01, 13:53 Może jestem ograniczony, ale od 11 lat słucham RMF FM, wcześniej słuchałem Trójki. Próbowałem słuchać Zetki, ale są nadęci jak prezerwatywa napełniona 15 litrami wody Odpowiedz Link Zgłoś
youstynus Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? 24.01.02, 03:41 zgadzam sie z przedmowca; nawet w USA slucham RMF-u, bo tutaj, prawde mowiac, nie ma czego sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
gepe Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? 17.07.01, 20:53 Słucham od lat Trójeczki. Jestem jej wierny i szanuję za dobrze pojęty konserwatyzm, dobre obyczaje, brak wszechobecnego 'kolesiowania', profesjonalizm, poczucie humoru. Za wspaniałe - bez cienia przesady - osobowości prowadzących (nie wszystkich rzecz jasna). Osobno za Piotra Kaczkowskiego (dla mnie to radiowiec wszechczasów). I za wiele innych rzeczy, które sprawiają, że nie da się Trójki słuchać 'do pracy'. Pozdrawiam - gepe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalor Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: *.nationale.com.pl 20.07.01, 09:17 tylko RADIOSTACJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piootr Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 20.07.01, 11:13 tylko ZETKA reszta jest do d...y, może za wyjatkiem 3-ki która jest spoka, a RMF to banda debili,idjotyczne komentaże,a lato szpiegów to kicha,a na Zetce mamy UPALNE GRANIE BEZ CIENIA MÓWIENIA i jest okej,albo jeszcze lepiej. Ps. Radjo maryja to chwila dla religijnego debila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondorp Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 13:28 Zanim ocenisz innych, jako debili naucz się ortografii. A upalne granie bez cienia myślenia, faktycznie jest w sam raz dla ludzi tobie podobnych. Pa, pa Gość portalu: Piootr napisał(a): > tylko ZETKA reszta jest do d...y, może za wyjatkiem 3-ki która jest spoka, a > RMF to banda debili,idjotyczne komentaże,a lato szpiegów to kicha,a na Zetce > mamy UPALNE GRANIE BEZ CIENIA MÓWIENIA i jest okej,albo jeszcze lepiej. > Ps. Radjo maryja to chwila dla religijnego debila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramia Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: *.icpnet.pl 20.07.01, 11:21 Kiedy wsataję rano...( albo i nie )wstawiam wodę na kawę i włączam radio. Poranne to trójka - ze względu na informacje. Kidy wracam ( albo słonce juz w zenicie) potrzebuję doładowania. I tu radiostacja! Dwa jedyne, najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makler Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: 10.9.97.* 20.07.01, 11:43 tak Erewań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzyk RADIO! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 02:03 Radio maryja to sciema radiomaryja jest spoko! sam wiez co masz mylsec wyraz to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guilty 3-ka i radiostacja... IP: 212.160.147.* 24.01.02, 09:28 ... myślałem że jestem wyjątkiem, ale widzę, że to bardzo popularny zestaw pozdrawiam p.s. radiostacja, od kiedy została kupiona przez jakiegoś niemca czy kogoś-tam, zmienia się niestety na gorsze (komercha!), trójka zresztą też (choć chyba nie została przez nikogo kupiona), ale i tak obydwie rozgłośnie są the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELLA Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.01.02, 21:52 TRÓJKA, albo Zetka. Trójki, bo dużo w niej jazzu, Zetki, bo często można tam usłyszeć Annę Marię Jopek. Pozdrawiam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petr Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: *.znp.edu.pl 30.01.02, 14:42 jazzu to chyba więcej w radiu jazz, no ale jak ktoś lubi padake lansowaną w 3 np przez niedźwieckiego w smooth jazz to jego sprawa radiostacja w pożo chociaż trochę się psuje zobaczymy co dalej szkoda, że tok fm się spieprzył bo były niezłe motywy, a na początku myślałem że wywalili tylko sobalę i się cieszyłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GP Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: 217.153.60.* 25.01.02, 11:31 W każdej wolnej chwili a nawet częsciej. Przede wszystkim trójki (mimo zmian w kierunu dziwnym zostałotam sporo niezłej publicystyki, a i muzyka niezła Poza tym ze względu na audycje mówione: Radio BIS, TOK FM, RDC, Radio Maryja (inny punkt widzenia) i na muzykę: Radio Jazz, Radiostacja, Program II Pozostałe stacje nie zawierają interesujących treści ani muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr B. Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: *.unitel.com.pl 29.01.02, 11:31 Jedynki - bo wiadomości. Czasem dwójki - bo czasem dobra muzyka klasyczna. Rzadziej Bis - bo rzadko ciekawi ludzie. Zetka, RMF FM - to dno, ciągle ta sama łupanina prymitywnej muzyki. Innych stacji nawet szkoda wymieniać z nazwy. A w ogóle to najczęściej włączam własną płytotekę CD. Beethoven'a to ja mogę słuchać na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? 30.01.02, 20:28 Słucham Trójki, radia Jazz, a ostatnio też jakiegoś jazzowego radia przez internet. Rozgłośnia jego mieści się w NJ, USA, więc jak słucham go w ciągu dnia to tam jest akurat środek nocy, więc nie gadają tylko jest sama muzyczka. Jak ktoś chce mogę podać namiary ;-) Radiostacja mi się jakoś przejadła, kiedyś słuchałam częsciej, ale od kiedy zmieniła się ramówka to co włączę hip-hop, którego nie trawię :-( A o Radiu Maryja i jego słuchaczach piszę akurat pracę, więc mogłabym dużo na jego temat powiedzieć, między innymi to, że zanim jeden "debil" z drugim "rydzykiem" zaczną je oczerniać, mogliby najpierw posłuchać... nie twierdzę, że to radio to szczyt zdrowego rozsądku, prawdę mówiąc czasami aż mnie boli, jak posłucham Rozmów Niedokończonych, gdzie posłanka LRP karze znosić z pokorą brzemię płacenia podatku ZUS, ale czasami nawet w tym radiu można się dowiedzieć czegoś, czego gdzie indziej byśmy nie się dowiedzieli ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: 10.10.41.* 01.02.02, 12:37 Minela wlasnie...... Odpowiedz Link Zgłoś
rex88 Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? 07.02.02, 18:15 Kiedyś gdy jeszcze pracował tam Waldemar Ogiński to słuchałem Radia Tok FM.To było kiedyś najlepsze radio, a teraz po odejsciu najlepszych prezenterow zeszlo na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 01:01 Mimo średniego wieku słucham tylko Radiostacji, odkąd powstała i mimo zmiany kierownictwa jestem jej wierna. Zaczynałam od Trójki, ale jakoś mi się przejedli. Radia słucham głównie ze względu na muzykę, która pomaga mi dobrze skupić się na pracy i rozerwać lepiej od TV. Jako osobę, którą nudzą dinozaury i irytuje zawartość list przebojów, nie mam nic innego do wyboru. Uwielbiam hip hop i wiele zagranicznej produkcji spod znaku komputera. Njalepiej bawię się przy muzyce klubowej, czasem wyciągam mojego męża na różne imprezy, choć czujemy się tam intruzami. I odpowiadają mi komentarze tych ludzi z Radiostacji na tematy kulturalne i społeczne. Zgadzam się z nimi. Chyba po prostu urodziłam się 15 lat za wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.02.02, 19:20 No, ppf, pewnie! Radio ESKA & Muzyczne Radio are The Best!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: digan Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: *.babylon.tarman.pl 16.02.02, 18:23 Ja posłuch*je najczęszciej Polskiego BBC. Dobre, ciche, bez komerchy... Jak byłem u kuzynki na lato to bez przerwy leciał RMF. BBOOOOOŻEEEE!! Jeszcze gorsza muzyka niż innych porach. Trójka też jest fajna, szczególnie w piątki:))))) A najlepsze Jest Radio Maryja, Odrazu zmienia mój punkt widzenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mee Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.03.02, 23:51 Radia Jazz i Radiostacji - co prawda ta ostatnia niestety coraz gorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noie Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.02, 23:24 Ja sie przyznam...ze od jakiegos czasu jak tylko wlacze kompa...wlaczam Radio Karolina.Slucham tych starych przebojow i jest mi dobrze,bo gdzie sa te przeboje z lat 70-80 ? noie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 17:04 Tylko trojki .Ale po ostatnim porannym zreszta szoku (dotyczy wstawek reklamujacych pr trzeci)zastanawiam sie czy wogule warto wlanczac radio. Coraz wieksza kich ta trojka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sansara Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 19:17 ja slucham Radiostacji :):) to jest super hiper stacja, polecam ją wszystkim !!!! fajna muza, ciekawe pprogramy, cudowni prowadzacy....nie taka komercha jak w innych stacjach.... rdst jest super, takiego radia warto sluchac :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: Czy słuchacie jakiegokolwiek radia? IP: 213.77.88.* 30.04.02, 15:16 RADIO GDAŃSK!!! Odpowiedz Link Zgłoś