Dodaj do ulubionych

Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z gwi...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 22:57
łojezusicku, ale sie narobiło!
Obserwuj wątek
    • Gość: psiakość Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z gwi... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.05, 23:00
      Ładny tytuł, ale kim są te gwiazdy?

_
      Pies na kaczki.
      • Gość: xian Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.chello.pl 05.12.05, 09:44
        Kasia Ścichapęk to podobno popularna aktorka, choć chyba nie oglądałem jeszcze
        filmu z nią, nie słyszałem też żeby grała w jakimś teatrze.
        • Gość: Wielka Hucpa DWA Remisy? SMSy rozstrzygają? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.05, 13:51
          Tylko wyjątkowy naiwniak uwierzy, że remisy wśród sędziów były przypadkowe, a
          potem oddano głos telewidzom... Klasyczne przeciąganie widowiska, budowanie
          dramaturgii i naciągnięcie naiwniaków na pieniądze. Głupota widzów bije w oczy
          a TVN zgarnia kasę na hazardzie... To był konkurs kontrolowany, jury
          pietruszkowe, a pieniądze z SMS zasilą TVN i fiskusa.
          • jimmyjazz Re: DWA Remisy? SMSy rozstrzygają? 05.12.05, 14:16
            Gość portalu: Wielka Hucpa napisał(a):

>a pieniądze z SMS zasilą TVN i fiskusa.

No co ty.
            To chyba logiczne jak się kasuje 3zł za smsa.
            Nie oczekujesz chyba że TVN będzie robić programy dla idei.
            To jest showbiznes a nie wybory parlamentarne.
            • Gość: teleaudiotele Re: DWA Remisy? SMSy rozstrzygają? IP: 213.241.33.* 05.12.05, 19:21
              nie chodzi o to ze ludzie placa za SMS i zarabia na tym TVN.
              chodzi o to ze glosow nikt nie liczy - liczy sie tylko suma SMS, a to jest
              wykladnia durnoty widzow.
              • Gość: pi Re: DWA Remisy? SMSy rozstrzygają? IP: *.aster.pl 05.12.05, 19:53
                Aj tam,
                ludzie głosujący świetnie się bawią.
                A poza tym, to podobnie jak w wyborach prezydenckich. Twój głos nie ma żadnego
                znaczenia. A jednak się głosuje. Tyle, że raczej nie dla zabawy...
                • Gość: teleaudiotele Re: DWA Remisy? SMSy rozstrzygają? IP: 213.241.33.* 05.12.05, 21:38
                  ja wlasnie nie lapie na czym ta swietna zabawa polega.
                  ja im tylko wysylam raport co godzine ile tych sms przyszlo - 80000 sms w
                  godzine to spora liczba jak na te emocje?
                  ja wiem - bo moge to porownac z innymi durnotami przy ktorych "ludzie dobrze
                  sie bawia".
                  30% przychodzacych i tak nie pasuje do wzorca - sa bledne (np. wyslane nie pod
                  ten numer). a to jak kto odpowiedzial nie interesuje nikogo.
                  jak sie ta zabawa rozwinie to mozna rownie dobrze glosowac wyrzucajac
                  komorkeczki przez okno z okrzykiem na kogo sie glosuje.
                  bedzie wiecej zabawy :)
          • Gość: Olaboga ale poruta Re: DWA Remisy? SMSy rozstrzygają? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.05, 14:27
            Gość portalu: Wielka Hucpa napisał(a):
            ....

Faktycznie świat schodzi na psy. Taksiarz wozi za pieniądze, poczta bierze kasę
            za nadanie listu a komercyjna telewizja chce zarabiać na swoich produkcjach.
            Ale bagno...
          • Gość: magda Re: DWA Remisy? SMSy rozstrzygają? IP: *.cbm.pan.pl / 212.51.196.* 05.12.05, 15:57
            swieta racja
          • Gość: magda Re: DWA Remisy? SMSy rozstrzygają? IP: *.cbm.pan.pl / 212.51.196.* 05.12.05, 15:57
            swieta racja
            swieta racja
        • Gość: Demian Ale, co to ma do rzeczy...GENIALNY PROGRAM IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 05.12.05, 15:03
          Może skomentuj program (jeżeli oglądałaś). Wg mnie, pomimo że fanem TV nie
          jestem Taniec z gwiazdami najlepszym programem rozrywkowym TV ostatniej dekady
          jest i basta
      • Gość: DZI@DEK Z M@PETÓW BAL NA TYTANIC' UUU ..PAF SIE CIŚNIEE :[ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 00:50
        I W KTÓRYM MSC. ŁAMIE PRAWO ALBO REGULAMIN ?
        TYLKO GAZETA I TVN MATU LICENCJE NA KRYTYKĘ ?

Folwarczne rozgwiazdy cyrkowych seriali, machające spasłymi szkitami,
        Zidiociała do dna prowadząca o budowie kopca na mrówki, buja sie jak
        wańka wstańka, albo 5 latka chcąca siku .. beŁkocze jak po speedzie :P
        ii w rytmie Bugie Ługie Salsa tekieeeroo do Apogeum absurdu i Orgazmu
        Obory, ..AA publisia bije bravko ! i gryzie przed ekranami kalesony, Uaa !P

.."itoo jest najnoowsza tendencja sztuki !" i to jest najnoowsza QulturWa
        przeeeez DużEEEE KAAAAA !P w takich momentach, chce ! wywalić telewizor ..
        bez kituu .. aboo złapać za siekiere jak w Siekerezadzie i j.. Go w kineskop !
        Pardonsiu ! zadać mu definitywny Contr-argument, którego żadna usterka nie
        usunie !!P jechany to system, jechany to kraj ii BabiLon nie upada - SziiiT !
        BuLba :P
    • Gość: guciu Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 23:03
      I po co tu takie głupoty ?
      • Gość: japon Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.acn.waw.pl 04.12.05, 23:12
        jak to po co ten tekst? kto umie czytac, ten wie: juz dzien przed bylo tu
        napisane, ze wygra Kasia i dlaczego :)
    • Gość: sancha Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z gwi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 23:04
      Wielkie gratulacje , dla wszystkich uczestnikow programu i oczywiscie
      dla najlepszej pary .Wspanialy program , z wielką przyjemnoscia
      czekalam na godz 20 w kazda niedziele .Brawa , brawa bylo i dla
      duszy i dla oka...Prosze o jeszcze!
      • Gość: sopa Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 04.12.05, 23:20
        '&apos - cieklawe, kto to taki ten apos?
    • Gość: $ Prezes $ I dobrze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 23:06
      I dobrze, że wygrała Kasia!!! Sambe zatańczyła zajeb$%^& !!! Foremniakowa za
      wielką gwiazde sie uważa, ale też ładnie tańczyła !!!
      • Gość: j foremniak byla lepsza IP: *.aster.pl 04.12.05, 23:13
        ciekawszy pomysl sceniczny (jak zwykle), swietnie zatanczone.
        sadze, ze foremniak w przeszlosci zajmowala sie tancem profesjonalnie.
        • Gość: V Re: foremniak byla lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 23:24
          W innym życiu chyba
          • Gość: telewidz Foremniak była DUUUUUUZO LEPSZA IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 04.12.05, 23:34
            Nie przepadam za nia , a cichopek lubie , ale w finałowym tańcu Foremniak była
            rewelacja, cichopek taka sobie. Bezapelacjnie wygrała foremniak.
            • Gość: Jan Re: Foremniak była DUUUUUUZO LEPSZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 00:08
              Zgadzam się. Foremniak to prawdziwa kobieta a cichopek to pulchny podlotek.
              Jednak byłem pewny że Cichopek wygra.
              • Gość: facet Re: Foremniak była DUUUUUUZO LEPSZA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 13:43
                Niestety Foremniak jest starsza i za chuda w sukience do walca obsunęły jej
                się ramiączka i niestety nie ma nic,zamiast biustu wychudzone coś no i bardzo
                kościsty dekolt,ale buzie ma ładną.
              • Gość: Lena789 Re: Foremniak była DUUUUUUZO LEPSZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:02
                pulchny to ty masz mózg... a Kasia była najlepsza, choć Foremniak też pokazała
                klasę...
        • Gość: Valdi Re: foremniak jest po tańcu towarzyskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 23:36
          I dlatego szanse nie były zbyt równe
          • olu87 Re: foremniak jest po tańcu towarzyskim 06.12.05, 16:30
            ... jeśli nie były zbyt równe, to dlatego, że Cichopek ma przygotowanie gimnastyczne i doświadczenia związane z baletem, poza tym także tańczyła już wcześniej.
        • Gość: izabela Re: foremniak byla lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 08:58
          owszem, Małgosia tanczyła kiedys, jeszcze w szkole sredniej, w formacji
          tanecznej, wiec.....podstawy techniczne miała i to było widac :-). lubie Kasię,
          ale uwazam ze Małgosia powinna wygrac!
          • Gość: isabella1 Re: foremniak byla lepsza IP: *.bredband.comhem.se 05.12.05, 12:45
            Foremka nie pasuje do tańca bo jest chudą szczapą, Kasia za to tańczy super i
            seksownie.Tylko impotenci i brzydule takie jak ty tego nie widzą.
            • Gość: Arci Re: foremniak byla lepsza IP: *.stacje.agora.pl 05.12.05, 13:07
              Ale co to ma do rzeczy, i jedna i druga jest na swój sposób atrakcyjna,
              zupłenie inny rodzaj urody. Prawda jest taka że głosowali w duzej czesci
              wielbiciele seriali, stąd Kasia Cichopek wygrała na starcie tego finału.
              Program bardzo przyjmny, ważne ze w finale znalazły sie najlepsze pary bez
              wzgledu na filmy w ktorych wystepowały.
              • Gość: ewik Re: foremniak byla lepsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 13:45
                Przecież Foremniak też gra w serialu i głównie z tego jest znana.
            • Gość: toja2004 Re: foremniak byla lepsza IP: 212.182.59.* 05.12.05, 13:59
              Zgadzam się.Kasia tańczyła fantastycznie.I technicznie i seksownie.A rumba w
              jej wykonaniu to była poezja.Do tego,Kasia, trafiła na wspaniałego
              partnera.Oboje byli na parkiecie samym tańcem i muzyką.Bezpretensjonalni i
              bardzo sympatyczni. Natomiast Pani Foremniak:duże aspiracje,mało
              muzykalności,słabiutka technika.Jak widać same nogi,choćby najdłuższe,do
              sukcesu w tańcu nie wystarczą.Zachwycona(też kobieta!)PS.Artykuł o programie
              nawet nie potknął sie o cień profesjonalizmu.Wstyd.Pozdro:-)
              • Gość: yriel007 Re: foremniak byla lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:30
              • Gość: Iriel Re: foremniak byla lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:33
                Nareszcie opinia pod ktora moge sie podpisac z entuzjazmem, artykul jest po
                prostu zalosny, a Kasia tanczyła jak profesjonalistka. Od pierwszego odcinka
                różnica klas w stosunku do wszystkich pozostałych. Egzaltacja Małgosi Foremniak
                nie do zniesienia
        • Gość: kasia Re: Ona nie wyrobi IP: *.bredband.comhem.se 05.12.05, 12:41
          i złamie się w pół w czasie tańca.Dużo jej nie brakuje do anoreksji.
          To szczapa a nie kobita.
        • Gość: Fe Re: foremniak byla lepsza IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 05.12.05, 14:07
          Oczywiście że tańczyła. Sama o tym mówiła w programie TV "Ananasy z mojej
          klasy" nawet tam tańczyła jakiś taniec latynoamerykański
          Brzydko jest wciskać telewqidzom, że z tańcem nic współnego nie miała - zwoje
          zdanie zmienia w zależności od programu.
          A fe!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Fanka Re: foremniak byla lepsza IP: *.profile.com.pl 05.12.05, 14:24
          Zgadzam się. Pani Małgorzata mogłaby być prawie matką Cichopek, a kondycję ma
          niesamowitą! Taniec dowolny w jej wykonaniu i Rafała był nieziemski. Tzw.
          opinia publiczna już dawno przesądziła, że wygrają Kasia i Michał, bo są
          młodzi, mają ładne ciało i "wytańczyli sobie miłość", a Polacy lubią ckliwe
          historie(mam nadzieję, że nie wyjdzie z tego melodramat). Sama formuła
          głosowania sprawiła, że jurorzy byli tylko skromnym "dodatkiem" do głosujących.
          Moralną zwyciężczynią jest Pani Foremniak. Gratuluję jej dystansu do życia,
          pasji i przede wszystkim ogromnego poczucia humoru, fantazji i młodzieńczej
          sylwetki. A Kasia C., w końcu młoda dziewczyna, w niektórych strojach,
          agresywnym makijażu i usilnie "prostowanych" włosach, wyglądała jak "mała stara"
          Fanka
          • Gość: OSTROGA Re: foremniak byla lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:38
            tak,tak zupełnie się z tym komentarzem zgadzam,dodać mozna jeszcze to,że Kasia-
            lekko pulchna jest taka fajna "swojska babka" taka jak PiS:))))
    • Gość: henioszpenio [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 23:33
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • setorika Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g 04.12.05, 23:47
      obydwie dziś rtańczyły super.
      Malkontento radzę zapisać sie na kurs, niech sami zobaczą "jakie to proste"
    • Gość: Ada Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 23:51
      Jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa, że Kasia z Marcinem wygrali. Należało
      się im to zwycięstwo. Tak ładnie i seksownie tańczą i pięknie prezentują się na
      prakiecie. BRAWO !!!
      • Gość: jako Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 23:59
        Bardziej kretyńskiego programu nie widziałem...TO JEST SZTUCZNE JAK PIERSI
        PAMELKI! Od jurorów począwszy, przez prowadzących po zawodników.
    • Gość: mamoniowa hurraaa IP: *.internet.v.pl 05.12.05, 00:05
      Wygrala uroda, umiejetnosci i wdziek i klasa.
      Foremniakowa tanczyla jak chochol, sztywna jakby kij od mopa polknela. Nie wiem
      dlaczego tak gwaltownie krecila glowa, az sie balam ,aby jej nie odpadla :-)
      Poza tym dojrzala kobieta kreujaca sie na nastolatke. Troche to niesmaczne.
      • Gość: o_co_chodzi wyborcza spada na psy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 00:27
        nie macie o czym pisac tylko o jakichs podrzednych aktorzynach?
        • Gość: terpsychora Re: wyborcza spada na psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 11:03

Niektórzy lubią taniec, nawet z gwiazdami, sorry.
    • Gość: zbyszek Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.12.05, 00:33
      kopia z BBC i tyle
      • Gość: darek Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 08:46
        masz rację że kopia, tyle że o wiele lepsza od oryginału. W BBC udawali że
        tańcza a w TVN naprawdę tańczyli. Oczywiście nie wszyscy bo byli i tacy którzy
        trafili tam przez pomyłkę. Jeśli masz choć trochę pojęcia o tańcu towarzyskim
        to pewnie przyznasz mi rację.
    • Gość: tiler Re IP: *.chello.pl 05.12.05, 01:11
      nie mam zielonego pojecia kto to jest kasia cichopek, albo ta druga gwiazda??? -
      foremniak.
      nie wiedziałem nawet, ze to az druga edycja tanca z gwiazdami... i do tego
      koniec, straszne :)
      dzieki gazecie wyborczej czlowiek jednak ciagle dowiaduje sie nowych rzeczy,
      bez kitu, jutro rano zagrypsuje gdzies cichopkową to pewnie nawijke rozkece :).
      a ona gra w ogole w jakies telenoweli, czy to piosenkarka, czy tak po prostu
      tanczy na rurze ? :>
      • Gość: Olaboga ale poruta Re: Re IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.05, 14:36
        Gość portalu: tiler napisał(a):
        > a ona gra w ogole w jakies telenoweli, czy to piosenkarka, czy tak po prostu
        > tanczy na rurze ? :>

browca w osiedlowym "pubie" nie podaje, więc nie miałeś okazji jej spotkać
      • rafal_koko Re: Re 05.12.05, 15:24
        A widzisz! Też się kiedyś złapałem na tym, że jednak człowiek z różnych źródeł
        może się czegoś nauczyć. Nie dalej jak miesiąc temu przejrzałem jakąś gazetę
        regionalną i czegóż się dowiedziałem? Niesamowita była dla mnie taka rubryka, w
        której pisali, co się wydarzy w róznych serialach, takich co to je przez całe
        lata kręcą, np. że ten się z tamtą ożeni, a tamten umrze. W życiu bym nie
        przypuszczał, że można pisać o takich sprawach, mówię szczerze, nie wpadłbym na
        to w żaden sposób. Nadal nie wiem po co o tym napisali, ale wiem już, że skoro
        piszą, to kogoś to musi interesować.
    • Gość: M@ROL [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 01:19
      • Gość: pawka A pilota nie masz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 04:58
        ?
    • Gość: WelcomeToDisneyPL WKRÓTCE W CKM lub PLAYBOYU ...na 100% IP: *.spray.net.pl 05.12.05, 01:28
      • Gość: WelcomeToDisneyPL MIMO ŻE TROSZĘ OPONKA JEJ ROŚNIE :) IP: *.spray.net.pl 05.12.05, 01:29
        • Gość: Hubertus Re: MIMO ŻE TROSZĘ OPONKA JEJ ROŚNIE :) IP: *.wirtualny.dzierzoniow.pl 05.12.05, 01:56
          chciałys taka w domu chodować
          a tym czasem mozesz tylko popatrzeć
          moja zonka tanczy w zespole tanecnym wiem ile to ja kosztuje wysiłku
          nie zazdrosze ani jednej an drugiej
          wydaje mi sie ze jednak jurorzy i widzowie postawili na nowa twarz
          Pani Foremniak - bądź co bądź już sie opatzyła w kilku filmach i serialu o
          lekarzach
          Panna ? Pani ? Cichopek to nowa twarz - tylko 1 serial na M i ten taniec
          ja tam życze obu aby im sie dobrze wiosło
          a jak sie ma fajne ciało i urode to dlaczego tego nie wykorzystac
          Obie Panie były swietne choć wyraźnie Kasia C. zatanczyła słabiej choc nie
          znacznie
          A wszystkim zazdrośnikom i ogładaczom / podglądaczom mówie
          kupcie sobie twój weekend bo to wasz poziom
          • Gość: eof powiedział co wiedział IP: *.merinet.pl 05.12.05, 07:56
            Gość portalu: Hubertus napisał(a):

> A wszystkim zazdrośnikom i ogładaczom / podglądaczom mówie
            > kupcie sobie twój weekend bo to wasz poziom

tako rzecze telewidz sprzed jakże ambitnego programu dla intelektualistów ROTFL

nie ośmieszaj się pacanie...
          • Gość: marta Re: MIMO ŻE TROSZĘ OPONKA JEJ ROŚNIE :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 14:36
            Gość portalu: Hubertus napisał(a):

> kupcie sobie twój weekend bo to wasz poziom

A jaki jest Twój poziom? Oglądasz jakieś debilne programy i z pełną powagą je
            analizujesz. Najwyraźniej Ci ta telewizyjna papka smakuje,
            pseudointelektualisto.

• Gość: jeżozwierz Re: WKRÓTCE W CKM lub PLAYBOYU ...na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 11:07
        Żal ci, że to nie ty będziesz na rozkładówce, no cóż tak bywa i kasa cię ominie,
        zawistniku.
      • jimmyjazz No miejmy nadzieję :) bt 05.12.05, 12:09
    • Gość: m Boże kogo to obchodzi??? Czy w TV uz naprawdę IP: *.bazapartner.pl 05.12.05, 01:29
      mają chopla. Towarzystwo wzajemnej adoracji za pieniadze podatnika sie bawi i jeszcze się z tego cieszy...
      Koszmarek demoralizacja na całego...
      No tak, ale czego oczekiwac od różowych i czerwonych mediów...
      • Gość: Sławek Re: Boże kogo to obchodzi??? Czy w TV uz naprawdę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 08:41
        TVN i kasa podatnika? Cos ci sie pomieszało łosiu :D
      • jimmyjazz Re: Boże kogo to obchodzi??? Czy w TV uz naprawdę 05.12.05, 12:21
        Gość portalu: m napisał(a):

> Towarzystwo wzajemnej adoracji za pieniadze podatnika sie bawi

Jakies podatki na TVN płacimy? A to ci.

> Koszmarek demoralizacja na całego...

Zaiste. Sodoma i Gomora.

> No tak, ale czego oczekiwac od różowych i czerwonych mediów...

Eee, no ostatnio to były liberalne. Samjużniewiemkurcze.
        Zaraz usłysze że media są socjoliberalne - jak Lepper :)
    • Gość: LEPPER A FAJNA TA CICHOPKOWA CHOCIAŻ ? IP: 62.233.138.* 05.12.05, 03:17
      I CZYJA ONA JEST ?
      • Gość: mu fan Re: A FAJNA TA CICHOPKOWA CHOCIAŻ ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.05, 03:33
        W większości programów lepsza była Cichopek,ale w finale Formaniak ją
        ZDEKLASOWAŁA.Niestety,Cichopek mogłaby stac na scenie,a i tak dostałaby 4x10 i
        wygrała program...Brawo Foremniak!Rewelacja!!
        • jimmyjazz Re: A FAJNA TA CICHOPKOWA CHOCIAŻ ? 05.12.05, 12:11
          Gość portalu: mu fan napisał(a):

> Niestety,Cichopek mogłaby stac na scenie,a i tak dostałaby 4x10

A skąd taka teza????
    • Gość: wiesiek A dlaczego nie wygral Rasiak? IP: *.mofnet.gov.pl 05.12.05, 06:39
      • Gość: Maxio Re: A dlaczego nie wygral Rasiak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 07:25
        Widze ze wy chlopaki w Ministerstwie Finansow juz od rana ostro jedziecie.

A moze jednak cieciu bys sie odkleil od komputera i trotuar przed gmachem
        zamiotl zanim panowie urzednicy zaczna do roboty przychodzic.
      • Gość: rasowy Re: A dlaczego nie wygral Rasiak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 11:10
        Bo to nie jego działka!
      • Gość: fig bo pauzowal za kartki IP: *.com.pl 06.12.05, 18:15
        rasiak nie tanczyl bo pauzowal za kartki
    • Gość: lokilo Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.orange.pl 05.12.05, 09:05
      wygrała SKRZYNECKA !!!! jej gafy to był gwóźdź programu i stąd ta niesamowita
      oglądalność. Ona powinna prowadzić każdy program na żywo w tvn!!!
      • Gość: rr Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 09:33
        no to na pewno scenarzyści wprowadzą wątek do obu seriali i będziemy oglądać ich popisy taneczne,może zmienią w związku z tym Mroczka i nowym mężem Kingi będzie Hakiel,a Zosia będzie tańczyć po szpitalu...
    • Gość: Dorka Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: 213.155.175.* 05.12.05, 09:58
      Gratuluje wszystkim uczestnikom programu "Taniec z gwiazdami". Oczywiście
      najbardziej Kasi i Marcinowi. Byli rewelacyjni. Dzieki temu programowi polubiłam
      też Patrycję Markowską i Agnieszkę Rylik. Okazało sie, że to bardzo sympatyczne,
      normalne dziwczyny. Szkoda, że nie dotarły do finału. Życzę im wielu sukcesów i
      mam nadzieję, że nie zapomną o tańcu, bo chciałabym jeszcze kiedyś je zobaczyć w
      tej roli. Oglądałam w sobotę angielską wersję na BBC. Poziom naszego Tańca jest
      dwa razy lepszy niż tam. Gratulacje dla naszych tancerzy, muzyków, jury i
      prowadzocych. Czekam na trzecią edycję "Tańca z gwiazdami". A Wam Kasiu i
      Marcinie jeszcze raz gratuluję.
    • Gość: M@ROL [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 10:00
    • Gość: Anna Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: 195.205.71.* 05.12.05, 10:12
      Wygrała, bo sie rozebrała, Pani Foremniak sie do tego nie zniżyła, poza tym
      jest dużo lżejsza w tańcu, Cichopek nie nadążła za partnerem, który
      niejednokrotnie dosłownie ciągnął ją po parkiecie jak belę. Doceniono więć
      jedynie roznegliżowane ciało itp. Żenada!
      • Gość: 3ewik Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 13:54
        Anno jesteś złośliwa ,a tacy są chudzi ludzie ,pewnie jesteś taka chuda jak
        Foremniak ,współczuję ,ja jestem taka gruba jak Kasia - od razu odpowiadam ,a
        widziałaś wczoraj film o anoreksji?
      • Gość: obserwator Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 18:54
        To twoja opinia, że wygrała negliżem;) ja tam tego nie zauważyłem i twojej
        opinii niepodzielam :(
    • Gość: karolina Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 10:24
      kasia cichopek w wiekszosci programow byla lepsza od foremniak,dlatego nalezalo
      sie jej zwyciestwo!nad czym ubolewa chyba przedewszystkim autor artykulu.
      • Gość: kas Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 05.12.05, 10:34
        Była lepsza od początku, bo trenowała gimnastykę artystyczną!A tu liczy się
        praca, podczas wszystkich spotkań, dlatego uważam że Małgosia była lepsza. Z
        klasą kobitka, a Cichopek taka ciepła kluska.Ale niestety widzowie częściej
        utożsamiają się ze z takimi właśnie dziewczynami, bo gdzież większości mierzyć
        się z urodą i figurą Małgosi!
        • Gość: sprytny_rolnik [...] IP: *.net136.okay.pl 05.12.05, 10:47
        • Gość: kiki Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.udn.pl 05.12.05, 10:49
          dla mnie obie panie byly swietne ,nawet zastanawialam sie czy nie bedzie dwoch
          pierwszych miejsc,ale sympatycy cichopek,przewazyli szale.
    • Gość: Zbyszek [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.05, 10:26
      • Gość: M@ROL A JAAA POWIEDZIAŁBYM CI .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 10:34
        CO o takich moherowych pożeraczach telenoweli
        myśle .. ale by admin znOOwu usunął a ty byś
        znowu
        zapaści wylewu zawału
        doznał ..
        takżeee Bóbr ci na droge
        synek .. do nieba prosto
        i w lewo ..!
        eehhehehehee :D nara nara
        • jimmyjazz eee tam 05.12.05, 12:07
          Facet, ale masz kompleksów...

Nie chcesz - nie oglądaj.
          Jakieś masz problemy ze składnią, bo odczytac te posty to ...
          Tak więć spokój. Przełącz sobie na TV TRWAM tam nerwy uspokoisz.
          Co byś przez przypadek "zapaści wylewu zawału doznał .. "

A, caps lock ci sie chyba zaciął.
          • Gość: M@ROL JA JAAA .. ATY NIE CHCESZ - NIE SŁUCHAJ .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 12:30
            Ty masz zato mniej fobi
            Dżimi Dżez, Z pewnością.
            Twój stary robi w tv trwam

i nie pisze sie caps lock
            tylko Caps Lock ..se sprawdź
            słuchaczu radia z gembą, ty.
            • jimmyjazz Re: JA JAAA .. ATY NIE CHCESZ - NIE SŁUCHAJ .. 05.12.05, 12:36
              Gość portalu: M@ROL napisał(a):

> Ty masz zato mniej fobi
              > Dżimi Dżez, Z pewnością.
              > Twój stary robi w tv trwam

Tyle wniosków z kilku zdań? Freud to przy Tobie to betka.

> i nie pisze sie caps lock
              > tylko Caps Lock ..se sprawdź

I zapewne nie wiedziałeś o co chodzi?

A, caps lock Ci się zaciął.
              • Gość: M@ROL CI SIE .. PAPUGO .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 12:42
                Twój stary zaciął,
                powtarzasz sie . :P

Nie przynudzaj, leć
                dalej, paputek . :P
    • Gość: robert Kto to jest ten ci chłopek? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.05, 10:42
    • Gość: real Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.9494.pl 05.12.05, 10:54
      Obie tanczyly swietnie, choc pani Foremniak jednak lepiej. Wybor dokonal sie
      jednak nie miedzy lepszym i jeszcze lepszym tancem. Wygrala prosta swiezosc
      nastolatki z elegancka kobiecoscia...

• Gość: anna Re: BAL NA TYTANIC' UUU ..PAF SIE CIŚNIEE :[ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 11:02

A wiesz ty gdzie w twoim tv jest wylacznik zasilania? Wystarczy skorzystac:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka