Dodaj do ulubionych

Katarzyna Cichopek udawała miłość?

• Gość: widz Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.asternet.pl 06.12.05, 22:02
      a ja mysle ze po prostu "wielka" spadajaca gwiazd nie moze pogodzic sie z tym
      ze przegrala z mloda, ladna i lubiana dziewczyna.Niesety niektorzy nie potrafia
      przegrywac... Gratuluje Kasiu- bylas o wiele lepsza niz twoja "starsza"
      kolezanka.
    • Gość: m82 ZAZDROSNA PUSTA FOREMNIAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:07
      pani Foremniak to głupiutka, pusta blondyneczka - aktoreczka. widać to było w
      programie finałowym kiedy to z głupią miną powtarała nie wiem, nie wiem, nie
      wiem, kiedy zadawano jej pytania. nie chodzi nawet o to, co odpowiedziała, ale
      w jakiej formie i jak przy tym się zachowywała. jak alutka głupiutka
      aktoreczka, która na swą niewinność, nieporadność chce złapać widzów programu.

a poza tym co to za wielki konkurs i wielkie oszustwo. kiepski program a tu
      taka afera!?!?!
      • Gość: FORUMNIAK podstawa działań IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.05, 22:18
        Najważniejsze aby podmywać się często, bowiem brak higieny w tańcu źle rokuje i
        noga się obsuwa potem z kroka.
      • Gość: Anula Re: ZAZDROSNA PUSTA FOREMNIAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:23
        Niestety, p. Foremniak nie potrafi sie pogodzić z przegraną.Myślała, że jak
        jest wysoką szczuplą blondyną, to wystarczy i wszyscy padną do jej stóp. Nie
        pomogło ani wdzięczenie się do patnera, ani wdzięczenie do publiczności. A
        teraz wyszukuje pretekstu, żeby zdyskredytować zwycięstwo Cichopek. A Cichopek
        była świetna, świeża i naturalna. Jej życie osobiste nie ma tu nic do rzeczy.
    • Gość: kosmo Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 06.12.05, 22:20
      niech sie schowa ta stara baba do foremki
    • Gość: plebs ale kogo to ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:23
    • Gość: maksy Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.atman.pl / *.atman.pl 06.12.05, 22:40
      a gó.. prawda!!!! NAJLEPSZY BYŁ GAŚOWSKI I ZMIÓTŁ BY JĄ OD RAZU ŻŻYNAŁA Z KUBY WESOŁOWSKIEGO WSZYSTKIE CHOREOGRAFIE WIĘC O CZYM TY PIEPRZYSZ A WIDZIAŁĘŚ JAK WYGLĄDA NA PRÓBIE BEZ MAKIJAŻU???? TRAGEDIA PRZECIĘTNIARA. SFINGOWANY PROGRM A TAKIEGO ZAROZUMIALCA DAWNO NIE WIDZIAŁĘM
    • rozowykot Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? 06.12.05, 22:45
      No to wkońcu na co były te SMS na tańce czy na romans. Jeśli telewidzowie
      wybrali za romans a nie za tańce to świadczy o poziomie telewidzów i można
      zrobić 2 rzeczy pokazać telewidzom ,że są bandą idiotów , ale aktor z widza
      nawet idioty zyje , więc to się nie kalkuluje, albo olać sprawę i robić swoje.
      Wydaje mi się ,że to drugie jest sensowniejsze. Mnie się taniec Małgosi
      Foremniak bardzo podobał ,ale ja nie jestem fachowcem. Pani Małgosiu publiczne
      rozgrzebywanie czyjegoś romansu lub jego braku jest nieeleganckie. Niech pani
      każe menegerce zamknąc buzię i nie sprowadzać eleganckiej kobiety do poziomu
      BAZARU.
    • Gość: Polak Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 23:19
      O matko...pieprzony Hollywood sie u nas zaczyna... Błeeeeeeeeeeeeee
    • jadwisia9 Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? 06.12.05, 23:29
      To bez znaczenia czy Cichopek udawała zakochaną czy nie. Wygrała i już bo była
      najlepsza.Kasia to sliczna,miła i szczera dziewczyna czego nie mogę powiedziec o
      p. Foremniak. Dla mnie p. Foremniak jest sztuczna, dlatego przegrała.
    • Gość: maria Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.daminet.pl 06.12.05, 23:42
      No i co. Nawet jak udawała? Tańczyła super!!Gratuluje wygranej!!
    • Gość: Droopi Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.brda.net 06.12.05, 23:44
      I dobrze, ze wygrala Kasia, bo z Malgosi to juz stara pudernica, ktory tylko prygowala sie przed kamera... I te usta zlozone w "dziubek" podczas rozmowy z jury... To bylo wrecz zalosne...
    • Gość: Piotr kto to jest Foremniak i Cichopek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 23:45
      Małgorzaty Foremniak twierdzi, że Katarzyna Cichopek
      ale kto to jest - czy jakies zakonnice - bo nie oglądam wcale telewizji?
    • Gość: Gosja Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 00:07
      Ja tez uwazam ze Gosia powinna wygrac!

Moze nie mam oryginalnego uzasadnienia, ale uwazam ze Gosia jak na swoj wiek
      pokazala klase!!
      Poniewaz wiele dziewczyn w wieku Kasi duzo tanczy i wszelkiego rodzaju imprezy,
      dyskoteki sa czescia zycia, a pozniej taniec przestaje juz odgrywac tak duza
      role.. dlatego uwazam, ze Gosia naprawde wykazala duzo odwagi, sily itd.

Jeszcze moge dodac ze Kasia ze swoim partnerem wybrali utwory bardziej
      wpadajace w ucho i moze dlatego tez wygrali.

Ogolnie to mozna bylo tez przyznac 2 pierwsze miejsca :) tak by bylo najlpeeiej!
    • Gość: widz Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 12:16
      Pani Małgosiu ale z Pani stara zazdrośnica ;/
    • livy mam wrazenie, ze chodzilo o partnerke DO TANCA 07.12.05, 12:36
    • Gość: anonimka Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.e-wroc.com 07.12.05, 14:51
      Ludzie czy Wy naprawdę nie macie czym się zjamować??To miala być zabawa a nie
      konkurs..Uwazam ze obie tanczyly pięknie i chyba tylko o to chodził a nie o to
      kto wygra!!!Żałosne to
    • Gość: Lol Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 16:32
      A kogo to obczhodzi czy udawała czy nie? Może p. Foremniak jest zazdrosna że
      Kasia wygrała a nie ona?
      • Gość: elgo Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 19:52
        Mój mąż widział jak Cichopek całowała się z Hakielem na parkingu.
        Udawali...przed moim mężem?? DDDDD
    • Gość: wow Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.05, 14:50
      Foremniak zachowywała się jak niedorozwinięta pietnastolatka, te chichoty oh,
      ach, dajcie spokój przeciez to było żenujące; ma baba swoje lata więc sniech się
      zachowuje stosownie i myslę że wtedy to ona by wygrała a tak mnie zniechęciło to
      że zachowywała się sztucznie....
    • Gość: Andrzej Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:47
      Ale jak przyjemnie było choć patrzeć Piekna skromna dziewczyna.
    • Gość: Anna Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.gdynia.mm.pl 08.12.05, 22:59
      Co to ma do rzeczy, udawala czy tez nie. To widzowie tak to odbierali i
      komentowali. Prasa rowniez. To,ze do siebie usmiechali sie serdecznie to co z
      tego. A co? Mieli sie na siebie boczyc.? Chyba wolne zarty robi sobe menadzerka
      p.Foremniak. Jak ona smie mowic o jakimkolwiek oszustwie! Skad to wie i na
      jakiej podstawie tak sadzi. Juz wiem to z zazdrosci. Kasia trzymaj
      sie!!!!!!!!! Miej w nosie te glupie uwagi. Bylas najlepsza. I tyle...
    • Gość: SAKE Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 12:38
      MAŁGOSIA FOREMIAK I TAK BYŁA NAJLEPSZA!!!!
      A TO CO ZROBIŁA CIHOPEK TO ZWYKŁE GÓWNIARSTWO Z JEJ STRONY
      POWINI PONIESC KONSEKWENCJE BO BYLI NIEUCZCIWI W STOSUNKU DO TELEWIDZÓW KTÓRZY
      ODDALI NA NICH SWOJE GŁOSY
      TYMSAMYM ZYCZAC IM JAK NAJLEPIEJ NA,,NOWEJ DRODZE ZYCIA"
    • Gość: Marta Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 18:46
      Kasia nigdy by czegos takiego nie zrobila!!!!!Tanczyla najlepiej i dlatego
      wygrala!!!!!A prasa niech zostawi ich w spokoju!!!!!Wymysla rozne brednie by
      tylko zachęcic do kupienia gazety!!!!!Ja uwazam ze nawet jesli by nie bylo mowy
      o ich milosci to i tak by wygrali!!!!!Poprostu tanczyli najlepiej!!To tzreba
      przyznac,a nie teraz wymyslac rozne kłamstwa na ich temat!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: olka Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 19:10
      bardzo podobało mi sie jak tańczyłaś ale niw wiem czy tą miłość udawałaś bo
      moim zdaniem nie miałaś co wymyślić czy ty wstydzisz się tej miłości?
      nie ukrywaj tego bo prędzej czy później i tak to sie wyda wiem to bo to
      przeżyłam.nie wstydź sie ja wiem że ty go kochasz a on ciebie i zresztą my to
      wszyscy wiemy naprawde masz guzd marcin to super chłopak a zresztą tak jak ty
      ale w tańcu z gwiazdami nie powinnas chwalić sie swoim biustem wyglądało to jak
      byś wypchała je zeszłorocznymi nie pranymi skarpetami marcina.Sory ale tak to
      wyglądało.ale to był drobny szczegól ale wiem że piszą o tym tak w gazecie bo
      czytałam. pozdro dla ciebie kasiu i marcina!
    • Gość: MADZIA Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: 195.205.146.* 10.12.05, 18:39
      TO BZDURA ! W FAKCIE BYŁO SPROSTOWANIE !! NOWY DZIEN TO NAJGORSZA GAZETA NA
      ZIEMI! JAK ONI MOGA TAK PISAĆ!!?? TO JEST ZENUJĄCE...
    • Gość: MC Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 01:33
      Artykul poprostu zenadny, Nowy dzien... fakt ma konkurencje
    • Gość: wielbicielka Kasi Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:48
      Czy wam odbiło. Nie wierzycie w przeznaczenie!!?? Może maja sie ku sobie i będą
      szczęśliwi. Ja lubie takie związki :PP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka