wiktoriako 07.11.12, 12:23 Ktoś może ma propozycje jaki prezent dla szefa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dla szefa Re: prezent dla szefa IP: *.icpnet.pl 08.11.12, 13:54 Wydaje mi się, że to dobry pomysł na prezent dla szefa mrjoy.pl/do/item/LANCSTOJ/lancuchowy-Stojak-Do-Wina w sam raz :) i do tego buteleczka wina i gra gitara :) Odpowiedz Link Zgłoś
gduella Re: prezent dla szefa 13.11.15, 15:29 Jeśli nie wiesz, co szef lubi, to może warto kupić eleganckie pudełko z katalogiem, z którego szef sam wybierze prezent idealny dla siebie? Kurier bez dodatkowych kosztów dostarczy upominek. W katalogu można znaleźć markowe alkohole, elektronikę, akcesoria podróżne, piśmiennicze. Znajdzie się też coś dla kobiet: biżuteria, kosmetyki, perfumy. Koniec z dylematami, od teraz każdy prezent będzie trafiony. experiago.pl/prezenty-premium/ Odpowiedz Link Zgłoś
elbrusss Re: prezent dla szefa 04.02.16, 08:21 Ja bym się zastanowił nad Zegarkiem może warto Odpowiedz Link Zgłoś
just_krk Re: prezent dla szefa 04.02.16, 20:21 to jest tak elegancki i klasyczny prezent, że zawsze warto Odpowiedz Link Zgłoś
kuku-na-muniu8 Re: prezent dla szefa 29.03.13, 10:59 Musisz napisać coś więcej na jego temat. Jaki to szef? Jaka osoba? Jakie stosunki panują między nim a pracownikami? Odpowiedz Link Zgłoś
marselka83 Re: prezent dla szefa 31.03.13, 10:19 i przede wszystkim , co to za okazja, że kupujesz szefowi prezent? Jesli szef jest wyluzowany to właściwie masz spory wybór. akcesoria do wina to dobry pomysł, może np. jakis organizer na wizytówki? Ja kupiłam kiedyś szefowi taki masażer drewniany do stóp. Zrobił furorę, choć trochę obawiałam się, czy to jest stosowny prezent :) Odpowiedz Link Zgłoś
dragfred Re: prezent dla szefa 11.05.15, 17:04 A moze taką kolekcję przeżyć? Szef sam zdecyduje, co mu najbardziej odpowiada. Lot paralotnią, symulator lotu, jazda subaru lot motoparalotnią, kolacja, itp. prezentokracja.pl/zestawy-prezentowe/kolekcja-przezyc-niezapomniane-chwile Odpowiedz Link Zgłoś
panpietruszka Re: prezent dla szefa 11.04.13, 09:27 Dobre wino/whiskey, ewentualnie zegarek. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorek127 Re: prezent dla szefa 07.12.15, 10:53 Może coś w stylu "prawdziwy facet " Na tej stronie coś znajdziesz www.bron.pl/promo/centrum-prezentow Odpowiedz Link Zgłoś
panpietruszka Re: prezent dla szefa 08.07.13, 09:27 Dobre wino zawsze można kupić :) Odpowiedz Link Zgłoś
crazypiraty Re: prezent dla szefa 09.07.13, 14:33 Najlepszy jest chyba krawat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oloina Re: prezent dla szefa 10.07.13, 22:22 a może wyjazd? polecam: www.facebook.com/powersportpl ! Odpowiedz Link Zgłoś
quarcaa Re: prezent dla szefa 11.07.13, 09:30 Może jakaś teczka/walizka ? -- polen semester Odpowiedz Link Zgłoś
mad-da-lena Re: prezent dla szefa 27.05.15, 20:15 Można szefowi dac w prezencie coś takiego www.spikon.pl/voip-dla-firm/ . Tanszy operator to zyski dla firmy. No a ten ma ciekawą ofertę telefonii internetowej. No i najciekawsza rzecz w ich ofercie- wirtualna centrala. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic725 Re: prezent dla szefa 28.08.15, 22:29 No to ktoś popłynął :) Pomysł niezły, tylko trzeba wybrać easy calla. Odpowiedz Link Zgłoś
borys.er Re: prezent dla szefa 01.11.15, 23:58 A może jakiś fajny kalendarz? jotankalendarze.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
doninek Re: prezent dla szefa 01.06.15, 13:00 No to zależy, kim jest Twój szef, ile ma lat, jakie ma hobby? Bo rozumiem, że to mężczyzna? Najlepiej będzie coś neutralnego kupić, co wypada kupić komuś, kogo nie znamy dobrze... Nic z osobistych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ermirka873 Re: prezent dla szefa 10.11.15, 21:36 tez uwazam, ze to powinno byc neutralnego. chyba, ze się znacie w miarę dobrze i wiesz czym konkretnie sie interesuje. mi byłoby bardzo cięzko kupic prezent osobie, której w ogóle nie znam prywatnie. a moze coś związanego z wasza branża? Odpowiedz Link Zgłoś
marzena_wu Re: prezent dla szefa 30.06.15, 11:45 a po co ci prezent dla szefa? walczysz o podwyzke Odpowiedz Link Zgłoś
optimi-stycznie Re: prezent dla szefa 25.08.15, 13:25 Zależy ile chcesz przeznaczyć na ten prezent, najbezpiecznieszym wyjściem jest kupno alkoholu, może to też być pióro Odpowiedz Link Zgłoś
olaszym86 Re: prezent dla szefa 01.09.15, 14:50 Dla szefa to może jakoś w miarę uniwersalnie to będzie książka albo płyta. Odpowiedz Link Zgłoś
just_krk Re: prezent dla szefa 13.11.15, 11:40 moim zdaniem zagarek albo Trade:) Odpowiedz Link Zgłoś
frenchie1 Re: prezent dla szefa 18.11.15, 15:45 troche podobnie, a co to ten trade? bo tak bez marki to cięzko znaleść Odpowiedz Link Zgłoś
just_krk Re: prezent dla szefa 19.11.15, 22:20 Multitool Trade Lethermana... genialna sprawa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
frenchie1 Re: prezent dla szefa 18.11.15, 15:45 to troche osobiste prezenty i drogie.. zegarek to nie kupisz przeciez plastikowego casio Odpowiedz Link Zgłoś
just_krk Re: prezent dla szefa 25.11.15, 16:31 drogie owszem, ale jak się np. składa grupa pracowników to spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
aureamediocritas Re: prezent dla szefa 19.11.15, 15:08 Ej to wszystko zależy, jakiego masz szefa i w ogóle. Najlepiej coś, co wiesz, że mu sie przyda i ejszcze tego nie ma - jak np. ostatnio zepsuło mu się pióro, to możesz kupić nowe podobne. Jak wiesz, że lubi drogi alkohol, to jakiegoś fajnego łiskacza. Jak lubi przygody - karnet na jakieś ciekawe wydarzenie, tzn. teraz są takie prezetnownie i tam są np. golf w kopalni takie atrakcje szalone. jak wiesz, że lubi książki, to jakąs nowość wydawniczą w jego guscie. Jak widzisz, że lubi ładne krawaty to możesz mu kupić podobny. Jak lub roślinki - to kwiatka doniczkowego orchideę czy coś. Możliwości jest miliard!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asia.k21 Re: prezent dla szefa 20.11.15, 15:27 Dokładnie, wszystko zależy od szefa;) nasz jest bardzo rodzinny, ma w gabinecie pełno zdjęć swojej rodziny, więc poprosiliśmy jego żonę, żeby dałam nam jedno aktualne i zamówiliśmy mu obraz z tego zdjęcia w drukarni www.lapisart.pl/ był bardzo zadowolony, obraz wisi u niego na ścianie;) Odpowiedz Link Zgłoś
lindersa Re: prezent dla szefa 24.11.15, 18:16 Najlepiej jakiś dobry alkohol - taki zestaw whisky ze szklankami bedzie chyba ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam0v Re: prezent dla szefa 04.12.15, 18:47 tradycyjne meskie prezenty polecam: whisky, woda kolońska, krawat, spinki do mankietów, takie eleganckie, art. biurowe - kalendarz, pióro, dodatki do laptopa Odpowiedz Link Zgłoś
just_krk Re: prezent dla szefa 05.12.15, 19:38 na Onecie jest fajny filmik z inspiracjami prezentowymi polecam zajrzeć: onet.tv/p/tokrecimy/wyszukane-polubione-niezniszczalny-telefon-niezwykla-bransoletka-i-praktyczny-plecak/0evk05 Odpowiedz Link Zgłoś
just_krk Re: prezent dla szefa 10.12.15, 19:46 wazelinka nie potrzebna...są ludzie którzy mają zdrowe relacje z szefem na zasadzie obustronnego porozumienia i szacunku dlatego tez prezent z jakiejś okazji jest jak najbardziej okej...polecam link jak wyżej wpisałam, leathermany i inne są super dla facetow;) Odpowiedz Link Zgłoś
r.emik Re: prezent dla szefa 18.12.15, 10:01 Prezent dla szefa? No bez jaj. Jeśli już musisz, bo jest taki dziwny zwyczaj (z którym nigdy się nie spotkałem), to coś symbolicznego i taniego (widzę, że niektórzy w komentarzach "popłynęli"). Jakąś bombkę może? Odpowiedz Link Zgłoś
just_krk Re: prezent dla szefa 23.12.15, 22:33 zależy kto ma jakie relacje z szefem, jaką kasę zarabia i też jakie szef prezenty robi;) ale zawsze dobry gadżet, męski gadżet nie jest zły:) Odpowiedz Link Zgłoś
stand80 Re: prezent dla szefa 27.12.15, 16:38 U nas szef jest spoko, często funduje jakieś wypady, więc na urodziny my się odwdzięczyliśmy i zrobiliśmy wypad na tor kartingowy na Krakowiaków w Warszawie. Zabawa była przednia, a że szef należy do fanów motoryzacji to było jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
maszutka Re: prezent dla szefa 31.12.15, 12:16 u nas była elegancka koszulka z krawatem :) Odpowiedz Link Zgłoś
zembiusz Re: prezent dla szefa 11.01.16, 19:42 Pomysłów na prezent dla szefa (i nie tylko) można poszukać na stronach z takim wątkiem, jak na przykład taka mojportret.pl/prezent-dla-szefa Ania Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka903 Re: prezent dla szefa 12.01.16, 13:27 Jeśli szef jest osobą wzbudzającą respkt to najlepiej wybrać whisky, cygaro albo krawat. Natomiast jeśli jest osobą zabawną z dystansem i macie bardziej bezpośrednie kontakty to prezent może być zabawny, np zabawna koszulka, jakiś gadżet na biurko. Odpowiedz Link Zgłoś
peblo53 Re: prezent dla szefa 17.01.16, 02:08 ostatnio na imprezę pożegnalną kupiliśmy naszemu taką fajkę - sztukapalenia.pl/Produkt/1176/fajka-peterson-dunmore-brown-cl., fajna, porządna, a on uwielbia fajki, ma kolekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
skyfall001 Re: prezent dla szefa 12.05.16, 10:33 Wszystko zależy od tego, z jakim szefem ma się do czynienia. U nas w firmie kupiliśmy wspólnie naszemu szefowi koszulkę ze śmiesznym nadrukiem i całkiem niezły alkohol - bardzo mu się spodobało. Trzeba się zorientować w tym, co może się przełożonemu spodobać. Odpowiedz Link Zgłoś