jan.kran 15.12.05, 15:39 Tak otwietam znienacka bo zaraz wypadam ciurowo. Kran Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: Xięuga wychodków V 16.12.05, 07:36 Co rzeklszy, znikla w piernatach, puchach, koronkach i atlasach. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xięuga wychodków V 16.12.05, 16:40 millefiori napisała: > Co rzeklszy, znikla w piernatach, puchach, koronkach i atlasach. Hrabina szla dostojnym krokiem przez kruzganki, wykusze, portale i ornamenty swego gotyckiego zabytkowego zamku z II w. p.n.e. (Baranczak cytowany z pamieci) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Xięuga wychodków V 20.12.05, 10:03 Zza drzwi macham i dudnie po schodach. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Xięuga wychodków V 21.12.05, 17:05 Lece cos zjesc, a potem na silownie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xięuga wychodków V 11.01.06, 17:01 I juz nie wrocila z ty silwoni, no :-((( Wpisuej sie w nieuzywane xiege i wychadzam. Sic Transbud gloria mundi. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Xięuga wychodków V 11.01.06, 19:49 Dalem sobie karencje na tydzien za glupote ale nie wyrzymalem, Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xięuga wychodków V 12.01.06, 07:26 Siedziales karnie przez tydzien, nie wytrzymales i wyszedles? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xięuga wychodków V 12.01.06, 07:28 brezly napisał: > I juz nie wrocila z ty silwoni, no :-((( > Wpisuej sie w nieuzywane xiege i wychadzam. Sic Transbud gloria mundi. Przepukla sie, co odpukac???? To za Breslym, Sic Transgór, etc Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xięuga wychodków V 12.01.06, 08:25 millefiori napisała: > Przepukla sie, co odpukac???? Vaumby guembinowe trza zaczac rzucac. Nigdzie ni psa ni pacholka, no qrdenono. Balooje normalnie. Strach pomyslec co bedzie jak sie to upowszechni. > To za Breslym, Sic Transgór, etc W rodzinnym O. w czasach Dawno Mninionej zespol muzyczny byl, co sie Manhattan Transbud nazywal. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Xięuga wychodków V 16.01.06, 01:08 Ide spac do pulapki. (1/2 lapki?) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xięuga wychodków V 16.01.06, 20:11 Ide sie cos dowiedzziec. No, poki co! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xięuga wychodków V 16.01.06, 20:20 O moj rozmarynie, tak w czas tuz przed kolacja? Do Francouza glodnego podchodzic bedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Xięuga wychodków V 01.02.06, 11:53 Załamana wiadomościami , niestety prawdziwymi , na temat ekonomicznych stron mojego miejsca zamieszkania idę spać. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Xięuga wychodków V 07.02.06, 20:22 I hops! wracam do xsioug przemadrych. Egzamin jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Xięuga wychodków V 09.02.06, 05:12 Zieukuje. Ode odsypiac. A tego Spell Checka co sobie wyszedl na papieroska i nie wrocil, zamiast mi sprawdzac ortografie w esejach, to tak trzasne w ucho jak wroci, ze mu sie ucho urwie i poniesie i wilka. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xięuga wychodków V 09.02.06, 09:21 On po zapalki poszedl, ten Spell. Wpelzam z dzbankiem kawy po odkopaniu drogi do wyjscia i odsniezeniu obu tarasow. Zmachalam sie jak na czarnej trasie. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Xięuga wychodków V 09.02.06, 15:03 Zapalki tylko w Seven Eleven, jak ostatnio odkrylam. A Spell pewnie w zwyklym markecie szukal. Tam ino zapalniczki i zapalarki do swiec oraz gazu. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xięuga wychodków V 21.02.06, 11:59 Musze niestety znikac z odsiecza :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xięuga wychodków V 23.02.06, 14:59 Wychadzam w nastroju ambulatoryjno-urodzinowym (w tej kolejnosci). Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Xięuga wychodków V 02.03.06, 22:54 Czyzby od tygodnia nikt nie wyszedl czy Xsiege prezgapilam? Halo?.... Haaaalo!.... A tu tylko kurza melodia gra i gra. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Xięuga wychodków V 02.03.06, 22:55 A nienie u mnie gra Kroke... Ja tak ostatnimi dniami pędziłąm do ciura że ani się wymeldować nie nadążałam. K. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Xięuga wychodków V 02.03.06, 23:04 To dzis pociesz sie, Kranie, zem na nocnej zmianie. W realu, znaczy. ze czy kilometry A4 przede mna do zasmarowania. Z gatunku "flaki z olejem". Czuj duch! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Xięuga wychodków V 02.03.06, 23:12 Ja muszę iśc zaraz spać bo inaczej padnę na klawiaturę. Jutro wolne, komórki już powyłączałam bo nie umiem powiedziec NIE jak fabryka dzwoni. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Xięuga wychodków V 05.03.06, 21:15 Idę spotkac Morfeusza, może Brezly go nie całego zaanektował. K. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xięuga wychodków V 06.03.06, 15:37 Ide, gdyz jak juz pisalem, pewien krytyk po przedstawieniu stwierdzil ze postac dentysty na poczatku I aktu symbolizuje Nieuniknionosc. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xięuga wychodków V 15.03.06, 17:27 Oddalam sie. Kurdeno znowu snieg pada :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
nimmka Re: Xięuga wychodków V 15.03.06, 17:30 Biegajze zdrowo, a pomiedzy.... :):):) Do milego za 24h Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xięuga wychodków V 16.03.06, 07:39 Wchodze z kawa. Dygam i ide dziac, bo zaleglam roboczo. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Xięuga wychodków V 16.03.06, 10:12 Chwilowo wychodzę . Sen upiększający. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xięuga wychodków V 16.03.06, 20:32 Zwijam boa i ide. Sobole, prosze uformowac podkowe i za mna! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Xięuga wychodków V 19.03.06, 11:59 Wychodzę do robót domowych. Czuwaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Xięuga wychodków V 19.03.06, 13:48 wychodzę wciągnać Zefira (z filtrem) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Xięuga wychodków V 19.03.06, 18:14 Mantolowe ,taz byy niezłe.Są. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Xięuga wychodków V 20.03.06, 10:39 Ja chwilowo wychodzę oddać się na pastwę norweskiej biurokracji. Wolalbym jakieś kamienie potłuc albo tonę węgla do piwnicy wrzucić... K. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xięuga wychodków V 20.03.06, 11:09 Wychodze. Gorsza Twa obecna biurokracja od Fr? Fr. np. gubi pisma polecone z potwierdzeniem doreczenia, tudziez faxy. Ide ciurac, bo tym razem wprawdzie milosiernie oszczedzono mi weekendu, za to dzis z rana dostalam podwojna dawke. Nie wiem, kiedy sie odkopie, zaleglosci robocze z L-4 jeszcze sie wloka. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xięuga wychodków V 20.03.06, 17:33 Ide sobie. Ma sie okazac czy szkarlatyna, ehem :-( No to juz mnie ten laptop nie minie. Se, kurde wyobrazacie za naszych (niektorych) czasow: nienachalne chorobsko, 10 dni wolnego od szkoly i laptop na koldrze z dostepem do sieci? Odpowiedz Link Zgłoś
annabellee1 Re: Xięuga wychodków V 20.03.06, 18:22 Przy szkarlatynie wysoka goraczka swedzaca wysypka i rozne takie.Kiedys sie czytalo. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xięuga wychodków V 20.03.06, 19:52 Zapalenie oskrzeli, ale laptop mnie nie minie. Odpowiedz Link Zgłoś
annabellee1 Re: Xięuga wychodków V 20.03.06, 20:35 Ja sobie dziecko zmarnowalam komputerem.Kupilam na komunie uwiedziona hasłem,ze jest to niezbedne do wlasciwego rozwoju intelektualnego. Na początku lat 90 krazyly takie-lego i komp. No i -malo co czyta,jeno POlityke i Przekroj. Nie sypia po nocach tylko gra gra albo moze i co programuje.W kazdym razie kladzie sie o switaniu. Szkola mnie kosztowala dobry samochod bo konczy wlasnie W.POL_Japonska szkole technik komp. SApecjalnosc - Projektowanie GIer. Jak nie dostanie roboty bedzie pedzil zycie warzywa grajac po nocach. Na razie sie przymierza do doktoratu. A moglby czytac ksiazki. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Xięuga wychodków V 21.03.06, 09:36 Mam dowód. Teraz czeka mnie pielgrzymka do wszystkich, których muszę o tym powiadomić. Jak biurokracja na Karaibach? Może jednak się skuszę. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Xięuga wychodków V 21.03.06, 00:31 Idę przypomnieć sobie jak wygląda łóżko. Dawno się nie widzieliśmy. Czołem ! K. P.S. A wie ktoś gdzie Pani V. zniknęla ? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Xięuga wychodków V 21.03.06, 13:22 Wychodzę, ciur wezwał. Będę wieczorkiem. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Xięuga wychodków V 21.03.06, 14:48 Pani Vaudka czy pani to Love? Bo pani to love jest - natomiast pani VOdki nie ma, Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Xięuga wychodków V 21.03.06, 16:12 idę w tutejszą wiosnę, polegająca na tym, że spod śniegu wyłaniają się zahibernowane psie kupki, by z nadejściem pierwszego deszczu rozsmarować się cienką warstwą po wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
nimmka Re: Xięuga wychodków V 21.03.06, 23:58 Lece posluchac czy mi juz szczypiorek na wacie rosnie jutro powiem co...wiem nimmka Odpowiedz Link Zgłoś
annabellee1 Re: Xięuga wychodków V 24.03.06, 10:19 To ja wychadzam i kryjcie mnie przed derekcjom,pliz.A w poniedziałek to sie spoznie- l4 moze załatwie jak sie lekarka nabierze znowu na korzonki.Zycze kolezenstwu milego łik enda jako i ja jak mniemam miec bede.papapa Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Xięuga wychodków V 03.04.06, 15:41 Idę , niestety ale obowiązki i inne przyjemności niż net czekają. Jescze sobie zabaluję i koniec:))) K. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xięuga wychodków V 03.04.06, 16:57 Ide sobie. Bede urlopowal pare dni, jakby kto pytal. Sie mi nalezy jak psu micha. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Xięuga wychodków V 07.04.06, 07:08 7 rano ,wszyscy na trasie. a ja rozejrze sie za jakims lozkiem,bo najwyrazniej mam jednak cos z Churchilla ;-) niech sie Dzieje ! Odpowiedz Link Zgłoś
annabellee1 Re: Xięuga wychodków V 08.04.06, 10:44 real zawsze dziurawy.Napij sie dziurawca Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Xięuga wychodków V 09.04.06, 08:05 sprobuje jeszcze sie zdrzemnac przed switem... Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Xięuga wychodków V 09.04.06, 13:31 wyjsciowke odbiłam zara przy wejściu Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Xięuga wychodków V 10.04.06, 21:19 uciekam bo już mi sie plączą nitki Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Xięuga wychodków V 12.04.06, 16:49 czy doojechal, i czy mu sie podoba, a moze i wrocil juz, a moze wlasnie idzie jechac do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Xięuga wychodków V 13.04.06, 06:12 Dzien wschodzi w promieniach slonca a ja znikam, papa:) Kran Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xięuga wychodków V 13.04.06, 08:18 Czesc, Kranie. Ja za Toba. Znik. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xięuga wychodków V 13.04.06, 09:40 Wchadza. Czesc. Jak slicznie leje. Tak rowno. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Xięuga wychodków V 13.04.06, 09:44 brezly napisał: > Wchadza. Czesc. Jak slicznie leje. Tak rowno. ------> ze znaczy DO czy Z? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Xięuga wychodków V 13.04.06, 10:49 Nie calkiem na walsno prosbe, udaje sie na zasluzony jednakze odpoczynek. Otia post negotia. Taki post. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xięuga wychodków V 13.04.06, 16:38 Teraz to sobie ide. Bede pare dni z doskoku. Darz Dziew! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Xięuga wychodków V 14.04.06, 08:08 hops pod koldre! Dziajcie i nie wy-dziwiajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Xięuga wychodków V 16.04.06, 23:01 Odchodzę podbudowana dziewiarskim duchem wśród Braci Dziewiarzej. Nie opuszczają Hali nawet w niedzielę. Z tą wodą to podpucha Pani Fiori , szwagier palacza z palaczem jutro dyngusa na Hali planują . Niepotrzebnie się Pani tej wody nadygała, chłopcy przyjdą na gotowe. Ja już mam gumiaki, pelerynę i parassol oraz aspirynę na jutro zapewnione. Co i Pani , Pani Fiorciu życzę. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Xięuga wychodków V 17.04.06, 09:17 Aspiryna, to sie chyba nie przyda, bo cieplo wodo lejo. dobranoc, zyczy cicha Vauda Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Xięuga wychodków V 17.04.06, 09:22 vauda życia... wydzielana w niewielkich dawkach... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xięuga wychodków V 17.04.06, 10:16 Vauda ognista, ale w szlafroku, yhyhyhy:-) Odpowiedz Link Zgłoś