Gość: wookie IP: *.teleton.pl 13.01.06, 13:36 smutne ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sisska Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: *.dolsat.pl 13.01.06, 13:38 jak można nie zauważyć na drodze słonia?? przecież to jest nierealne! beznadziejny są ludzie:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxx Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: *.home / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 13:48 Wszedzie sa kierowcy ktorzy uwazaja ze co na drodze to nieprzyjaciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:16 Smutne i jakie wspaniałe.Jednak ludzie to ............!"fajnie"brzmi,że mieszkańcy zjedli małego słonia.SZKODA,że słonie nie zjadły pasażerów autobusu ale pewno otrułyby się.LUDZIE uczcie się od zwierząt!A nie "becikowe". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Podziwiam te słonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 20:36 Podziwam te słonie za ich humanitaryzm którego brakuje wielu ludziom. Naprawdę wrzuszyłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodzia To był słoń-desperatPo cholerę wbiegł na czerwonym IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 13.01.06, 22:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyjec_z_Pączy Re: To był słoń-desperatPo cholerę wbiegł na czer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 23:54 Powinien był zatrąbić przed wkroczeniem na jezdnię Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Jest jeden pozytyw: TAM MAJĄ AUTOSTRADY !! 15.01.06, 00:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Nie przynos wstydu AGH ok? takimi postami! IP: *.crowley.pl 16.01.06, 02:39 Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Nam powinno być wstyd, że nie mamy autostrad 16.01.06, 20:52 → → → → → → → → → → → → Nadchodzi Era Mohera! ← ← ← ← ← ← ← ← ← ← ← ← Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biala81 Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.06, 07:41 smutne to jest... :o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CAlineczka Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: *.onlink.net 14.01.06, 03:10 Chlop zywemu nie przepusci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 13:58 A może wbiegł prosto pod koła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: *.chello.pl 13.01.06, 20:36 Gość portalu: Sisska napisał(a): > jak można nie zauważyć na drodze słonia?? przecież to jest nierealne! tak samo jak mozna nie zauwazyc drzewa, domu, TIRa itd. .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 12:24 > jak można nie zauważyć na drodze słonia?? przecież to jest nierealne! > beznadziejny są ludzie:-/ A to u nas ludzie nie rozjeżdzają jeleni, dzików, łosi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 13:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:18 Jednak kretynów w tym kraju nie brakuje. Proponuję, żeby wspaniały "moderator" (w cudzysłowiu, bo na takie miano nawet nie załuguje) czym prędzej zapisał się do PIS-u, albo złożył podanie o przyjęcie do pracy w TV Trwam, ew. Radiu Maryja. Szkoda, żeby taki talent się zmarnował... Odpowiedz Link Zgłoś
kuratorr Re: ??? 13.01.06, 17:46 nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale odpowiadasz na wlasnego usunietego posta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halucynogenyogurek A Ty mozg masz slonia ;-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 18:29 Przeciez on w swoim poscie krytykuje fakt ze "wymoderowano" mu poprzedni. To pod nim pisze, nie ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: A Ty mozg masz slonia ;-)) IP: *.acn.waw.pl 15.01.06, 22:43 serio, serio .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.01.06, 14:31 Prawdopodobnie zwierzę wbiegło prosto pod koła, rozpędzony autobus to nie maluch i nie zatrzyma się na 10 metrach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xela Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: *.dclient.hispeed.ch 13.01.06, 14:36 w naszych czasach słonie są bardziej ludzkie niż ludzie. wstyd mi czasami, że należę do tego gatunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leppiej Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: *.ing.uj.edu.pl 13.01.06, 14:59 U nas okoliczni mieszkańcy podzieliliby się mięsem wszystkich słoni ze stada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYKRETYN DZICY LUDOZERCY ZEZARLI PADLINE SLONIA IP: *.fbx.proxad.net 13.01.06, 15:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vege Re: DZICY LUDOZERCY ZEZARLI PADLINE SLONIA IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.01.06, 16:39 Trzeba być beznadziejnym idiotą, żeby zjeść słonia. Aczkolwiek dotyczy to też innych zwierząt zabijanych na mięso... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakson Re: DZICY LUDOZERCY ZEZARLI PADLINE SLONIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 18:03 Trzeba być kompletnym idiotą żeby jeść soję. Nie wiem dlaczego, ale z mięsem sprawa ma się tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emde Re: DZICY LUDOZERCY ZEZARLI PADLINE SLONIA IP: *.example.net / *.crowley.pl 14.01.06, 00:07 Trzeba być beznadziejnym idiotą, zeby nie wieddziec jaka jest sytuacja w Afryce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeniobiusz Re: DZICY LUDOZERCY ZEZARLI PADLINE SLONIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 09:46 Trzeba być beznadziejnym idiotą, żeby w ogóle jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
gumienny Re: DZICY LUDOZERCY ZEZARLI PADLINE SLONIA 15.01.06, 23:36 Nie szkalowac Afrykanow! U nas w Ameryce sytuacja jest jaka jest, ale tez sie je padline drogowa, czyli tzw. roadkill. Szczegolnie w takich stanach jak Tennessee. Sarenki, wiewiorki i inne zwierzatka rzuca sie na truck, a duzo sie miesci, bo sa plaskie. Przynajmniej sie nie marnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: DZICY LUDOZERCY ZEZARLI PADLINE SLONIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 09:21 Czemu trzeba być idiotą beznadziejnym? U nas też ludzie zajadają się słoniną, ale ty pewnie się zasłonisz nieznajomością polskiej kuchni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 16:52 To bardzo smutne, ale i wzruszające, gdyż pokazuje, że oprócz ludzi jest wiele zwierząt, które naprawdę czują. Zgadzam się z zamieszczonym postem, że ludzie winni uczyć się od zwierząt, gdyż w dzisiejszym świecie po co niektórych to nawet pies z kulawą nogą by nie zapłakał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dumbo Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 13.01.06, 17:33 zapalmy swieczke [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ['] Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: *.mimuw.edu.pl / *.mimuw.edu.pl 13.01.06, 17:42 ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth Słonie w Samoobronie IP: *.icpnet.pl 13.01.06, 18:26 dlaczego nic nie wspominają o biało-czerwonych krawatach, w które były ubrane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszer Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: *.ghnet.pl 13.01.06, 18:42 koniec artykulu brzmi jak fragment "wyciety" z jakies ksiazki podrozniczej- dziennikow. "dojrzeli z daleka, przyszli i zabrali slonia z powrotem do wioski. tyle ich widziano" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vernice kulturalne slonie kontra barbarzynska swolocz IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 13.01.06, 18:42 Odpowiedz Link Zgłoś
patchouli_ja Re: kulturalne slonie kontra barbarzynska swolocz 13.01.06, 20:10 czyli, tzw. totalne zezwierzecenie powinno miec raczej pozytywny oddzwiek..........im wiecej poznaje ludzi, tym bardziej kocham zwierzeta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.01.06, 20:47 kurna biedne słonie.to tak jakby ktos zabił mi kolege albo czlonka rodziny-tez bylbym wsciekly i moglbym temu komus zrobic krzywde.slon tez człowiek i swoje uczucia ma Odpowiedz Link Zgłoś
dres12 Co najmniej 22 Rosjan zginęło dziś rano 13.01.06, 20:56 w zderzeniu autobusu z pociągiem. Wiadomość nie dostała się na główne strony serwisów. Miej proporcjum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Co najmniej 22 Rosjan zginęło dziś rano IP: 66.190.164.* 13.01.06, 20:59 a gdzie mozna o tym przezczytac? Odpowiedz Link Zgłoś
dres12 Re: Co najmniej 22 Rosjan zginęło dziś rano 13.01.06, 21:12 wiadomosci.onet.pl/1229147,12,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merrell Re: Co najmniej 22 Rosjan zginęło dziś rano IP: *.ists.pl / *.ists.pl 13.01.06, 21:22 Boże... mam nadzieję, że mieszkańcy wioski nie podzielili się mięsem także w tym przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
dres12 Re: Co najmniej 22 Rosjan zginęło dziś rano 13.01.06, 23:21 Przepraszam Cię za to, co sobie o Tobie pomyślałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrygoret Re: Co najmniej 22 Rosjan zginęło dziś rano IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 14.01.06, 13:43 aj, niepotrzebnie, on z całą pewnością nie obraziłby się... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: life is brutal 22 Rosjan to mniej niz 1 maly slon IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 15.01.06, 21:44 ...statystycznie, jako czesc populacji. Jak tak dalej pojdzie, to na wiadomosc: "wyginely wszystkie zwierzete na Ziemi wieksze od mrowki procz kur, krow i swin" ktos taki jak ty za 100 lat zareaguje: "2 mld hindusow zginelo w wypadku 1-go z promow kosmicznych na Marsa, liczebnosc hindusow spadla z 301 do 299 mld - zachowaj proporcje!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o90 Re: Co najmniej 22 Rosjan zginęło dziś rano IP: 82.112.138.* 15.01.06, 10:12 ale chyba ich nie zjedli Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę 13.01.06, 20:59 jednak ludziom wiele brakuje do zwierząt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merrell Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: *.ists.pl / *.ists.pl 13.01.06, 21:23 w dziale "czas wolny, hobby..." Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę 13.01.06, 22:19 tez na drodze pod Sochaczewem o mało co nie uderzyłem w słonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.bera Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 01:08 a my tylko kto by komu swinie podlozyl,dzis na przyklad ja marzenie p naszej ksiegowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator2 Chuda słonina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 10:57 "mieszkańcy podzielili się mięsem młodego słonia, zabitego przez autobus". I będą żreć SŁONINĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: 194.42.117.* 14.01.06, 11:01 Słonie to bardzo rodzinne zwierzęta. Można się od nich uczyć człowieczeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majek Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 13:34 nic dziwnego... Odpowiedz Link Zgłoś
erba-mala-presto-cresce Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę 14.01.06, 15:16 wkurzaja mnie ludzie ktorzy twierdza ze zwierzeta nie maja uczuc.... czytajac ten artykul bardzo prosto mozna wywnioskowac ze zwierzeta mja w wiekszym stopniu uczucia niz ludzie, cholera! chcialabym nie jesc miesa (nawet jesli jem jem raz na tydzien czy na dwa tygonie) i miec tyle sily aby pracowac w wolontariacie-ale nie umialabym bo nawewt tylko na widok zwierzat w klatkach serce mi sie lamie i mam dola psychicznego przez co najmniej 8 godzin. Niestety, moge tylko sie podpisac pod tym artykulem i stwierdzic ze wiekszosc ludzi cofa sie z roku na rok w rozwoju, a zwierzeta okazuja przy niuch wieksza inteligencje...yhhh, gdybym chociaz miala jakis wplyw na los zwierzat.... Odpowiedz Link Zgłoś
basia180 Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę 15.01.06, 07:49 Nie jestes sama co tak myslisz i czujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusław Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.06, 10:12 erba-mala-presto-cresce napisała: > Niestety, moge tylko sie podpisac pod tym artykulem i stwierdzic ze wiekszosc > ludzi cofa sie z roku na rok w rozwoju, a zwierzeta okazuja przy niuch wieksza > inteligencje...yhhh, gdybym chociaz miala jakis wplyw na los zwierzat.... Właśnie,że nie. To tylko na forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o90 Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: 82.112.138.* 15.01.06, 10:15 dlatego ja nie pracuje w wolontariacie tylko zjadam duzo mieska i zwierzaczki nie siedza w klatkach tylko u mnie w brzuszku mniam mniam nie ma nic lepszego nisz mlody szczeniaczek w slodko-kwasnym u chinczyka na rogu Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Do erba-mala-presto-cresce i jej podobnych 15.01.06, 15:17 Typowo lewackie podejście: "cholera! chciałabym (...) mieć tyle siły aby pracować w wolontariacie", ale mi sie nie chce, bo wolę się użalać nad "biednymi zwierzątkami", a prawdziwa pomoc wymaga przecież trochę wysiłku. Wkurzają mnie tacy ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
konfliktogenna Re: Do erba-mala-presto-cresce i jej podobnych 30.01.06, 20:58 taaa....akurat mam 4 koty w domu z podworka i nimi sie opiekuje, tylko tyle moge zrobic majac 17 lat. a slyszales o czym takim jak nadwrazliwosc??? gdybym miala chociaz forse aby wspomagac schroniska (czy instytucje zajmujace sie dobrem zwierzat) albo wlasne mieszkanie.... zycie jest twarde i skomplikowane. wiec uwazam ze nie tylko skutki sa wazne ale i tez intencje! Odpowiedz Link Zgłoś
ssselena Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę 14.01.06, 20:41 Przykre...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziobrody To nawet w Kenii są autostrady!!! IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 14.01.06, 21:53 Jeszcze od czarnych będziemy się uczyć jak rozwijać infrastrukturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 00:36 brak słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosniczkazwierza Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 15.01.06, 02:35 To przerazajace.....przyszly na pogrzeb wlasnego brata, chcialy zabrac cialo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic śmiesznego Re: Słonie w żałobie zablokowały autostradę IP: *.ny5030.east.verizon.net 15.01.06, 09:47 ... ale ciało zostało zjedzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o90 jakie tam smutne.... IP: 82.112.138.* 15.01.06, 10:12 smutne to by bylo gdyby tego slonia nie zjedli . taki kawal miecha mniam mniam slonina jest pyszna jakby szczura przejechalo to tez by bylo smutne ? albo biedniutkiego chorego pieska? np wscieklego dobermana ? slonik, delfin, wieloryb to cacy hiena, szczur waz be podlosc ludzka nie zna granic jak mawiala Aniolowa Odpowiedz Link Zgłoś