kaczkadokwadratu 25.01.06, 17:47 Dzisiejszy SuperExpress pokazuje zdjęcie zębów pana Prezesa. Zgroza i obrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kopytko55 Re: Zęby Jarosława Kaczyńskiego. 25.01.06, 18:10 Jest to nieprawda. Gdyby ta fotografia była prawdziwa admin nie skasowałby kilkudziesięci postów jakie jeszcze godzinę temu tu były. Tak więc kłamiesz Bo jakie jest inne wytłumaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Nie klamie - oto link do Super Expressu:))) 25.01.06, 18:12 www.se.com.pl/se/index.jsp?place=topMenu&news_cat_id=-1&layout=0 Widac Jarek - jak Stalin - NIETYKALNY i poza wszelka krytyka: zapewne GW dostala oficjalny protest;) Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Zęby Jarosława Kaczyńskiego. 25.01.06, 18:14 Rzeczywiście, zniknął tamten wątek. To juz nawet stanu uzębienia nadprezydenta nie mozna skomentować w tym Kaczolandzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Coz,bolszewia. A wiec i KULT BLIZNIACZEJ JEDNOSTKI 25.01.06, 18:21 Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Zęby Jarosława Kaczyńskiego. 26.01.06, 12:56 diablica.26 napisała: > Rzeczywiście, zniknął tamten wątek. To juz nawet stanu uzębienia nadprezydenta > nie mozna skomentować w tym Kaczolandzie? Trafił tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=35605304 Widać PiS ma już wpływy w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Zęby Jarosława Kaczyńskiego. 25.01.06, 18:24 Te zeby to jeden z reliktow komunizmu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Zęby Jarosława Kaczyńskiego. 25.01.06, 18:43 I on ma zamiar z ta ruina w gebie pokazac sie za granica ! on nie potrafi zrobic porzadku z uzebieniem a zabral sie za porzadki w Polsce obrzydliwy ten widok ,z tymi zebami nie moglby W Holandii w Niemczech nawet bulek sprzedawac Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Zęby Jarosława Kaczyńskiego. 25.01.06, 20:14 zabki jak perly ...same przerwy Odpowiedz Link Zgłoś
gey.mi.bratem Re: Zęby Jarosława Kaczyńskiego. 25.01.06, 20:22 > zabki jak perly ...same przerwy ooooooooooo !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Zęby Jarosława Kaczyńskiego. 25.01.06, 20:27 Opis niekompletny.Powinno być: Ząbki jak perły same dziury i przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko powinno być: 25.01.06, 22:11 ząbki jak perełki , takie rzadkie i w każdym dziurka Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Przebił Adama 25.01.06, 20:17 A wydawałoby się to niemożliwe. Może ciągle jeszcze ssie palec? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Parodontoza 25.01.06, 20:39 No tak, mogłem się tego domyślać. Parodontoza... Już wcześniej zwróciłem uwagę, że Jarek wciąż się ślini i pomlaskuje w czasie publicznych wystąpień. Teraz wszystko jest jasne. Sprawdza stan uzębienia. Biedak boi się, że ma nowe ubytki. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Parodontoza 25.01.06, 20:41 Ciekawe ile lat temu był ostatni raz u dentysty? Mama go przestała prowadzać? Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Parodontoza 25.01.06, 20:45 on mysli ,ze latwiej zrobic porzadek w panstwie niz porzadek z uzebieniem Facet z takimi zebami nie kwalifikuje sie na sprzedawce w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Ząbki superprezydenta 25.01.06, 20:52 Na sprzedawcę do miejskiego sklepu nie nadaje się,ale jako sprzedawca kitu ciemnogrodowi obecnie odnosi sukcesy. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Parodontoza 25.01.06, 20:47 Może dostał w dziób na Dworcu Centralnym? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Parodontoza 25.01.06, 20:49 Albo po prostu nie myje zębów na dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Parodontoza 25.01.06, 20:58 To niech chociaż umyje szpary. Tyle w nich liszajów. Ludwik XV kazał sobie wyrwać wszystkie zęby i potem rozchorował się na żołądek, bo nie mógł pogryźć jedzenia. W dalszej konsekwencji puszczał wciąż bąki ku utrapieniu swojego dworu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Parodontoza 25.01.06, 21:02 sugerujesz ,że dwor kaczy zaczadzony ???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Parodontoza 25.01.06, 23:34 hrabia.m.c napisał: > sugerujesz ,że dwor kaczy zaczadzony ???:)) Jak do tej pory to tylko spekulacje, ale obawiam się, że uzasadnione. Wystarczy spojrzeć zęby Jarka. Sam widok zatyka. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali [...] 25.01.06, 21:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Ząbki superprezydenta 25.01.06, 20:48 Jarek nie chodzi do dentysty bo się boi.Może to jest sposób na Jarka dla PO. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Ząbki superprezydenta 25.01.06, 20:49 Są jacyś dentyści w PO? Może dać ich do negocjacji? A Dworak puści coś na tę okazję ;) www.imdb.com/title/tt0116075/ Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Zęby Jarosława Kaczyńskiego..hehehe.. 25.01.06, 21:02 img262.imageshack.us/img262/9393/hehehe7gd.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Hej, Heniu! Koza z fotki madrzejsza od Jarka - ma 25.01.06, 22:10 aparat na zebach i wlasnie je sobie PROSTUJE! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Zęby J. Kaczyńskiego..częściowo zdemolowane.. ?? 25.01.06, 21:04 bi.gazeta.pl/ludzie/7/167/z3417N.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pindolina I co z tego 25.01.06, 21:13 Ale to chyba jego wlasne? To jego sprawa, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: I co z tego 25.01.06, 21:20 pindolina napisała: > Ale to chyba jego wlasne? > To jego sprawa, nie? Jego własne :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Nie. Nie jego sprawa - rzadzi toba brudas i 25.01.06, 22:09 niechluj, potwierdzajacy najgorsze dowcipy o Polakach :))) Mnie by nie bylo wsio-rawno, gdyby Blair tez szczerbami do kamery swiecil:))) Odpowiedz Link Zgłoś
racja70 Zęby Jarosława Kaczyńskiego. 25.01.06, 22:07 czyli że znów podatnicy zapłcą (za złote koronki) ? a może moherki by się zrzuciły ? Odpowiedz Link Zgłoś
loocee Re: Zęby Jarosława Kaczyńskiego. 25.01.06, 22:08 Takimi zębami to on Leppera nie ugryzie Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Zęby Jarosława Kaczyńskiego. Ohyda;-))) 25.01.06, 23:43 Zęby jak zęby, ale włściciel to dopiero ochyda. Odpowiedz Link Zgłoś
abc12323 Re: Zęby Jarosława Kaczyńskiego. 25.01.06, 23:09 www.se.com.pl/se/index.jsp?place=topMenu&news_cat_id=-1&layout=0 Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Fuj.... 26.01.06, 00:23 Jeżeli Pan Jarosław tak zapuścił własne uzębienie... to już widze Polskę po kilku latach jego rządów. Coś niebywałego. Dalej nie mogę uwierzyć, że to jego paszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Co by tu jeszcze o tych KACZYCH ZEBACH? 26.01.06, 01:11 kropek_oxford napisał: > Podobne ?? kurde.pl/gfx/animal2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Co by tu jeszcze o tych KACZYCH ZEBACH? 26.01.06, 07:21 Na dzień Dobry..i "po banie" :-) Trzymmy się ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.kiszczakiem.honoru Zęby Adama Michnika 26.01.06, 01:01 Już zostały wycięte. Cenzor działa. Ale jego mózg chyba nie za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Zęby Adama Michnika 26.01.06, 01:03 Odpowiadam Ci tu zatem: echo_o napisała: Zostaw to... Nie warto... jestem.kiszczakiem.honoru napisał: Nieprawda. Warto domagać się szacunku dla przeciwników politycznych, kultury publicznego dyskursu i zwykłej przyzwoitości echo_o napisała: Nie doczekasz się... Podpowiem Ci taką moją priv metodę psychoterapeutyczną: (jeszcze z liceum) Gnębiła mnie matematyczka. Aby ulżyć moim cierpieniom, wyobrażałam sobie ją w pieleszach domowych, bez tej całej możnowładczości na katedrze, odzianą w halkę nylonową, rozdeptanych kapciach i papilotach, jednym słowem - obnarzoną. Wyobraź sobie, że Ci wszyscy, którzy podchwytują te obelżywe tematy (zęby JK, wzrost JK i LK, uroda pani MK, etc.) sami są: malutcy (przede wszystkim poziomem kultury), brzuchaci, szczerbaci i mają małe ptaszki :) To pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.kiszczakiem.honoru :-))) 26.01.06, 01:08 Dobre. Ale ja jestem naiwny i próbuję tutaj dyskutować z troglodytami, którzy poziomem kultury nie dorównują moim 5-letnim wnukom. Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: :-))) 26.01.06, 01:12 jestem.kiszczakiem.honoru napisał: > Dobre. Ale ja jestem naiwny i próbuję tutaj > dyskutować z troglodytami, którzy poziomem > kultury nie dorównują moim 5-letnim wnukom. > a to jest przejaw kultury spod pisuara:( Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: Zęby Adama Michnika 26.01.06, 01:10 jestem.kiszczakiem.honoru napisał: > Już zostały wycięte. Cenzor działa. wylecialy i dlatego tu wklejam odpowiedx na twoj ostatni post ztamtego watku: warto domagac sie od ludzi aspirujacych do salonow politycznych i rzadzenia narodem, aby zanim zajma sie naprawianiem swiata naprawili najpierw chocby wlasne zeby. poza tym ludzie, ktorzy boja sie bolu fizycznego (a tacy wlasnie unikaja dentysty) nie sa jednostkami silnymi, zdolnymi z jednej strony do poswiecen, z drugiej do smialej i otwartej walki. > Ale jego mózg chyba nie za bardzo... hmm, a twoj? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford I o to chodzi: niechlujstwo Kaczorow OBRAZA ludzi, 26.01.06, 01:22 ktorzy sie z nimi kontaktuja. A poza tym tak fatalny stan uzebienia wplywa i na ich zdrowie (min. choroby gastryczne i reumatyczne - sprawa powszechnie znana). Co do oceny stanu ducha takich abnegatow - w pelni sie zgadzam, ludzie bez zadnej wewnetrznej dyscypliny. Zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.kiszczakiem.honoru Niechlujstwo umysłowe 26.01.06, 01:28 Artykuł z Superaka jest o zębach Jarosława. Ty piszesz już o niechlujstwie obu Kaczorów. Używanie mózgu to naprawdę poważne przedsięwziecie, nic dziwnego, że nie każdemu wychodzi. A zniżając się do poziomu tutejszych komentarzy: Tadeusz Mazowiecki ma zęby w jeszcze gorszym stanie. Tylko pytam - i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: Niechlujstwo umysłowe 26.01.06, 01:39 jestem.kiszczakiem.honoru napisał: > Tadeusz Mazowiecki ma zęby w jeszcze gorszym stanie. > > Tylko pytam - i co z tego? a z tego to, ze jesce gozej sepleni niz Kacor:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ja znam obie Kaczki z KOSZMARNEGO REALU! 26.01.06, 01:48 Nie tylko wizja, ale i ta sepleniaca fonia (bo i jak inaczej z takimi zebami?). I...ZAPACH :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cyber.wernyhora Re: Usmiech IV RP do Polakow! 26.01.06, 06:52 Alez ci ludzie sie podkladaja! Przeciez to przejdzie do politycznej historii Polski. Ilez ten "usmiech" mowi o Panu JK jako o czlowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Zęby Jarosława Kaczyńskiego. 26.01.06, 07:45 Ten szczerbaty, drugi zapluty plus małżonka wycierająca nos rękawem na zaprzysiężeniu. Nie ma co się dziwić że na wsiach wygrali, powinni jeszcze smarkać przez palce i w nosie dłubać. Na szczęście w Warszawie przegrali sromotnie, nie muszę się więc za moje miasto wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Zęby Jarosława Kaczyńskiego. 26.01.06, 10:12 przeciez u kazdego z kim sie bedzie kontaktowal Kaczynski na zachodzie jego stan uzebienia musi wzbudzic obrzydzenie . Odpowiedz Link Zgłoś
elzunia3 Re: Zęby Jarosława Kaczyńskiego. 26.01.06, 11:27 Dzisiaj już te wszystkie linki są nieaktualne, może ktoś poda właściwy, czyli z 25-go stycznia. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Zęby Jarosława Kaczyńskiego. 26.01.06, 11:47 elzunia3 napisała: > Dzisiaj już te wszystkie linki są nieaktualne, > może ktoś poda właściwy, czyli z 25-go stycznia. Cenzura nie śpi. Te brązowe kołki w zaropiałych dziąsłach są tajemnicą państwową. Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Zęby Jarosława Kaczyńskiego. 26.01.06, 12:29 Eeee tam, zapracowany chłop, nie ma czasu na wizytę u dentysty hehe... Odpowiedz Link Zgłoś