Dodaj do ulubionych

canon a610

15.04.06, 15:27
nosze sie z zamiarem kupna a610 prosze o opinie czy w tej klasie aparatow (
jak np a610 ) mozna dokonac lepszego wyboru
Obserwuj wątek
    • kalinowski11 Re: canon a610 15.04.06, 15:38
      Ja też :) Pozdrawiam .
      • bond700 Re: canon a610 15.04.06, 15:40
        Podobno się nie da - ale niektórzy obstawiają fuji - tylko nie pamiętam modelu.
        Ja optowałbym jednak za Canonem.
        • rekmare Re: canon a610 15.04.06, 22:20
          Jakies dwa miesiace temu stalem przed podobnym dylematem. Po poswieceniu mnostwa czasu na znalezienie odpowiedzi, przeczytaniu kilknastu rankingow, kilku pobytach w sklepach, rozwazaniu wszystkich "za" i "przeciw" (z mojej perspektywy oczywiscie) zdecydowalem sie na Canona. Ani przez moment tego wyboru nie zalowalem.
          Pozwole sobie podzielic sie jednak slowami fotografa z wieloletnim doswiadczniem, ktory w jedym swoicj postow napisal, ze tajemnica udanego zdjecia w stosunkowo niewielkim stopniu zalezy od sprzetu. To fotograf decyduje o tym co, kiedy i w jaki sposob umiescic w kadrze.
          • mzarobkiewicz Re: canon a610 18.04.06, 14:57
            Nie do końca się zgodzę, ponieważ chcąc zrobić makro z małej odległości (1-2 cm), bez problemu wykonasz to używając Canona a610 (makro od 1cm) , ale nie np. Pentagrama (makro od 20cm). Na początku nie chciałem wierzyć, iż ten (a610) tak tani aparat jest taki dobry. Jestem z niego bardzo zadowolony. Umiejętności fotografa są bardzo ważne, ale sprzęt ważniejszy!!
            • bond700 Re: canon a610 18.04.06, 15:29
              "Umiejętności fotografa są bardzo ważne, ale sprzęt
              ważniejszy!!"

Nie powtarzaj głośno takich haseł bo jeszcze ktoś Ci uwierzy ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka