Gość: rena IP: 213.25.3.* 02.08.04, 11:37 Mam pytanie czy ktoś z Was orientuje się czy na Litwę potrzebny jest paszport do przekroczenia granicy czy wjedzie się na nowy dowód osobisty. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdzidka Re: paszprot na Litwę? 02.08.04, 20:56 Gość portalu: rena napisał(a): > Mam pytanie czy ktoś z Was orientuje się czy na Litwę potrzebny jest paszport > do przekroczenia granicy czy wjedzie się na nowy dowód osobisty. Właśnie wróciłam 1 sierpnia, wystarczy dowód a lity wymień przed samym przejściem (byłam swoim autem) Odpowiedz Link
Gość: Nie do wiary Re: paszprot na Litwę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 23:08 To chyba juz analfabetyzm. Od miesiecy codziennie w kazdej gazecie pisza, ze w Unii nie potrzeba paszpotow ale wciaz trafiaja sie tacy ktorzy nie wiedza. Odpowiedz Link
szansa1 Re: paszprot na Litwę? 04.08.04, 18:20 lepiej być analfabetą, niż nieżyczliwym, uszczypliwym... jeśli ktoś prosi, to trzeba pomóc,a irytacje zostawicdla siebie... ty wszystko już wiesz? Odpowiedz Link
Gość: polko Re: paszprot na Litwę? IP: *.comernet.pl 04.08.04, 18:30 całkowicie się zgadzam Odpowiedz Link